Ево доказа да КФОР лаже!


Извор: Васељенска Телевизија

Косовска Митровица – У Здравствени центар Косовске Митровице јуче је примљено седморо Срба са прострелним ранама. Захваљујући пријатељима из Косовске Митровице добили смо ексклузивне фотографије повреда рањених Срба које доказују да су Кфорови војници употребили бојеву муницију.

КФОР-а од јуче одбија да одговори на питање коју муницију су користили његови војници приликом јучерашњег напада на Србе на Јарињу.

Шеф одељења за односе Кфора са јавношћу Ралфа Адамец Казе Да је војник Кфора испалио један метак у цивила Који је покушао „да украде пуску“. Адамец је неодређено рекао да су потом бачене димне бомбе и зачула пуцњава да се, не желећи да прецизира ко је пуцао. о употреби бојеве муниције није желео да говори , образлажући да су на „безбедносни подаци“.

Да ја на Србе пуцано бојевом муницијом потврдио је директор директор Здравственог центра у Косовској Митровици Милан Јаковљевић.

Као доказ да КФОР није користио само Гумене метке прилажемо фотографије прострелних рана начињене после пријема рањених Срба у Косовској Митровици у болницу. Фотографије смо добили захваљујући Србима из Косовске Митровице.

%d bloggers like this: