Никола Алексић: Проглас полицији и војсци


Послушајте проглас овог храброг и независног човека, који је спреман на сваку жртву ради општег добра, то су ретки људи, прави хериоји! Против Србије се свакодневно води биолошко-радиолошки рат у циљу уништења становништва и отимања природних вредности Србије! То је злочин геноцида над Србијом, српским народом и свим њеним грађанима! Ма колико вам све ово било невероватно, то је тако. Тај рат се извршава запрашивањем са тонама и тонама хемијских отровних материја (Кемтраилси) које се избацују из необележених авиона. Затим путем Генетски Модификоване Хране и организама (ГМО), Кодексом Алиментатријусом.

Никола Алексић: Проглас полицији и војсци

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинутзи пратећи ово упутство.

Представници власти и војске који овај злочин чине, трују и себе и своје најмилије, своју фамилију.

Чак и ако су спремили кофер да шмугну у повољном тренутку у неку другу земљу, ни тамо неће избећи ова тровања и злочине, јер монструми који воде ову Планету те злочине чине широм света!

Зато је ова борба против Кемтраилса, ГМО и Кодекса Алиментаријуса универзална борба, борба свих Земљана ма које националности били!
Наше је да се против овога боримо у Србији!

Преузми текст и шири га даље:
Никола Алексић: Проглас војсци и полицији
Никола Алексић:

„Jа сам Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада и један од ретких слободних људи који не зависи ни од чега и не припада никоме, осим својој породици и домовини Србији. Осећам дужност да вас обавестим о истини која се од вас крије, о будућности која нам се припрема, ма како та истина била страшна и шокантна.

Против Србије се свакодневно води необјављени рат радилошко-хемијско-билошком методом! Над Србијом се врши агресија у циљу уништења њеног становништва ради отимања њених природних вредности. Агресија се спроводи запрашивањем тонама и тонама хемијских отрова који се избацују из необележених авиона највеће терористичке организације на свету. Трују нас са сопственог неба као да смо инсекти а не људи!

На нашу жалост и срамоту, ти авиони злочиначке организације свакодневно повређују ваздушни простор србије и избацују товаре отрова на становништво и природу Србије уз прећутну дозволу издајничког режима србије. Врховни командант војске Србије потпуно свесно препушта народ Србије злочинцима одбијајући да изврши уставне и законске обавезе које стоје пред врховним командантом! Према закону о одбрани, чл. 6, врховни командант је дужан да у случају агресије донесе план одбране Србије. Врховни командант ту законску обавезу одбија да изврши, јер је издао и народ и државу. О продаји Србије и њеном комадању да и не говорим, јер нам је тренутно спасавање живота становништва важније.

Ако сачувамо животе, сачуваћемо и територију Србије. Рок који сам у име народа дао влади Србије да до 1. октобра прогласи Србију за територију слободну од генетски модификованих организама је истекао. Рок који сам дао врховном команданту да заустави агресију на србију и изда наредбу о обарању авиона злочинаца који нас трују са неба Србије, је такође истекао. Више нема разлога да се неизбежно одлаже.

Издаја се мора зауставити!
Устав се мора одбранити!
Србија се мора спасити или је више неће бити!

Зато, ја, Никола Алексић, у име народа Србије захтевам од војске Србије и полиције да коначно почну да бране устав и важеће законе Србије. Ја, Никола Алексић, тражим од војске Србије и полиције да ухапсе врховног команданта и председника Србије, начелника генералштаба Војске Србије, председника владе и све министре! Тражим да ухапсе све издајнике који су Србију продали, а народ и државу препустили непријатељу да је разбија, пљачка, понижава и окупира!

Војско Србије, припадници полиције, одбијете ли овај захтев, Србија неће имати будућност! Биће избрисана са географске карте света. Оно мало становништва што преживи ове отрове биће стерилно у трећој генерацији, нико неће бити изузет. Војско Србије, 91-ве сте имали изговор за издају народа и државе да сте били партијска војска.

Чија сте данас војска!
Коме сте положили заклетву!
Народу или председнику Демократске странке који је издао свој народ и државу!

Да ли сте људи или мишеви? Па и ваша деца ће помрети као и сва друга без изузетка! Хоћете ли моћи погледати својој деци у очи када почну умирати!

Припадници полиције Србије, у име народа вас позивам да се одлучите, са народом или против народа? Трећег решења нема! Желите ли да будете људи који ће служити свом народу на понос своје деце ИЛИ ИЗДАЈНИЧКОМ РЕЖИМУ КОЈИ ВАС ЈЕ ЖРТВОВАО заједно са оним несрећницима којима организује параду срама? За издајнички режим сте и даље само потрошачка роба која служи против свог народа за дневницу од 400 динара и суви оброк у циљу одбране издајника на власти. Не можете се бранити изговором да само извршавате наређења својих претпостављених, јер од ’45-те године прошлог века нико се више на свету не може бранити тим изговором. То вас нису учили током школовања или на убрзаном курсу где сте само вежбали како се сузбијају протести народа.

Ја, Никола Алексић, захтевам од вас, припадника полиције, да уз сарадњу са војском србије ухапсите председника државе! Издајничку владу Србије и све издајнике који су продали Србију! Ко омогући бекство и једном издајнику из Србије одговараће као саучесник! Границе Србије се 2. октобра морају затворити док се тај људски шљам не похапси. Више се не може трпети, дошло је време када се поставља само једно питање, или ми, или они! То је једини начин да се Србија мирно спасе и окрене опоравку, да не кажем спасењу. Сваки други начин, сада или нешто касније, биће уз проливање мора крви. У том случају, свака кап просуте крви биће на души оних припадника војске и полиције Србије који би одбили овај позив за мирним заустављањем агоније Србије! Зато ће одговарати пред народним судом. Од одговорности за крвопролиће нико никад неће побећи!

Ја, Никола Алексић, или они који ме следе, то им гарантујемо. Одговор ћете пружити народу србије 2. октобра. Зато вас позивам да уместо да будете жртвовани од стране режима заједно са оним несрећницима на паради срама, омогућите народу Србије да преузме одговорност за своју судбину и будућност. Србија је уморна од политиканата. Србији у овом тренутку нису потребни политиканти, него организатори који ће бити способни да окупе најбоље стручњаке и умове око опоравка Србије без личних интереса! Таквих нема у интересним групама који су преварама и лажима запосели власт у Србији. Зато позивам чланове тих интересних група, који су веће жртве од грађана Србије, да остану мирни и не излазе из својих кућа. Сваки протест од стране чланова тих интересних група сматраће се непријатељским чином са циљем да се издајници Србије задрже на власти. Позивам их да интересе Србије ставе изнад интереса својих господара, да им одбију послушност у интересу Србије и будућих покољења! Да признају да су преварени од својих лидера.

Ја, Никола Алексић, долазим 2. октобра пред Народну Скупштину тачно у 12 часова да објавим крај издаје Србије или њен нестанак са географске карте света. Каква ће изјава бити, зависиће од става војске и полиције и подршке грађана Србије. Позивам још једанпут Војску Србије и припаднике полиције да стану уз свој народ, да одбране устав и право грађана Србије на слободу и опстанак! Свој живот и слободу мирне душе залажем за спасење Србије! Само ме смрт или незаконито хапшење могу зауставити да се не видимо 2. октобра у 12.00 часова пред народном скупштином. Остало зависи од нас, јер не постоји више нико на овом свету ко би се уместо нас за то изборио!“

5 реаговања to “Никола Алексић: Проглас полицији и војсци”

 1. Vesna1 Says:

  Видим да на овај чланак нема коментара. Питам се зашто. Да ли ће скуп поново подржати само 500 људи. Човек је спреман да жртвује себе, зар не можемо да му дамо подршку? Надам се да ће људи ипак доћи, и дати овом храбром човеку подршку коју заслужује за све ово што чини за све нас, уместо нас.

  • Небојша Says:

   Да, Vesna1, надам се да ће овога пута доћи више људи, јер боримо се за себе, своје породице, децу, домовину, и имамо доброг предводника.

 2. BUDA_LAMA Says:

  Čovek ne želi žrtvu ni svoju ni svog naroda zato će i da im očita ustavnu obavezu za početak procesa regularne promene kadrova NEOPOZIVIM OSTAVKAMA u institucijama i zato ima punu podršku ogromne većine od ugroženog stanovništva Srbije.

 3. andrija Says:

  u potpunosti se slazem sa covekom.

 4. Vesna1 Says:

  Ево линк за један интересантан текст. Процените сами.
  http://www.vesti011.com/2011/10/americka-gmo-baza-na-kim/


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: