Срби дискриминисани у Србији: Дачићева полиција укинула кретање Србима, видео приказ!


Дачићева полиција укинула кретање Србима

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Ови људи, Срби, хтели су да иду у Рашкој, али Срби су дискриминисани и у својој рођеној земљи! Немају права да се мирно, слободно крећу и окупљају где желе! Тога дана је у Рашкој био забрањен скуп Срба, на њему је требао да говори и Владика Артемије, детаљније о томе можете прочитати у овом чланку.
Истих тих дана када је НЕНАРОДНА ПОЛИЦИЈА забрањивала Србима да путују до Рашке, забрањивала им је да мирно оду до своје браће на северу Космета, да им се придруже у исто тако мирним протестима, да им тиме дају пуну подршку за опстанак на Косову и Метохији!

Пре овога, на медијима смо могли да видимо да су поједини режимски представници говорили да је протестно постављање барикада косметских Срба миран начин протеста и борбе за њихов опстанак, и сада се поставља питање, зашто Срби ван Аутономне Покрајине Косово и Метохија, не могу да им се придруже у том мирном протесту?!

Дачићева полиција се све више окреће против српског народа, и то неће изаћи на добро, а ни полицајци који верно извршавају Дачићева наређења не могу се правдати:

„Ми само радимо свој посао“

Да, али тај посао, поред осталог, је дискриминација срба и за рачун те дискриминације ви зарађујете паре и храните своје породице. Тиме кршите УСТАВ Србије и људска права Срба!! Ни то није добро!
Њихово антиљудско начело је „паре не смрде“, све је дозвољено.

Овим чином, Дачић и полицајци који верно извршавају његова дискриминаторска наређења против Срба, више понижавају саме себе као људе, него Србе, јер немају елементарне људскости за људско!

Србима у Србији забрањују слободу кретања, окупљања и говора!
То ће остати записано у историји српског народа!

Предлажем, да грађани који су враћене са пута у Рашкој и на север Космета, нађу неког правника да им састави тужбу против Дачића и МУП-а Србије. Ту тужбу треба да потпишу и грађани који се нису упућивали ка Рашкој и Космету, а Срби су, јер мета ове дискриминације и понижавања су Срби!

Данас сам ја на мети, али сутра ћеш и ти бити дискриминасан као Србин, неком другом приликом и случајем, то је суштина.

Можда би Србе овом приликом требала да представља нека организација, можда Двери – Покрет за живот Србије. Технички ће то бити лакше, организованије и боље.

Небитно је што Тадићев антисрпски режим то вероватно неће ни да изпроцесуира, или ће можда то изпроцесуирати, али ће суд донети ослобађајућу пресуду попут:

„Нема основа за тужбу“.

Оваквим акцијама Срби треба да покажу јасно и гласно да не прихватају Тадићев и Дачићев дискриминаторско-антисрпски режим!!

Он мора да оде!!!

ДС режим се удружио са бившим СПС режимом против којег су се „борили“, да потпуно понизе и униште Србе, и Србију!

Они су краткорочни „победници“, али дугорочно гледано, српски народ ће бити трајни победнник!

3 реаговања to “Срби дискриминисани у Србији: Дачићева полиција укинула кретање Србима, видео приказ!”

 1. Taoci Says:

  »Treba goniti sudski institucije koje se pozivaju na dužnost SAMO da spreče a ne i da otklone opasnost po život i omoguće slobodu kretanja u državi.Umesto stalno SAMO da je zabranjuju i sprečavaju srpski narod da bi ga sačuvali IDU NARUKU EKSPANZIJI NEOGRANIČENE SLOBODE,“NEKAŽNJIVE“AGRESIJE kamenovanja,miniranja puteva,terororističkih napada i prebijanja nezaštićenih Srba kao i pretnje streljanjem od strane KFOR-a koji mora da prizna da „MIR“ POSTIŽE LOGORSKIM OGRANIČENJIMA I ŽRTVOVANJEM SAMO SLOBODE ŽIVOTA SRPSKOM NARODU U SRBIJI !
  »PREDSEDNIK SRBIJE MORA DA VODI AKTIVNU DELOTVORNU EFIKASNU POLITIKU OTKLANJANJA ZLA U I IZVAN SRBIJE I RADI NA USPOSTAVU PRAVOG MIRA PO UNIVERZALNIM SVETSKIM STANDARDIMA I U SRBIJI A NE DA DRŽI MULEĆE GOVORE MOLEĆI LUDOGA ZA RAZUMEVANJE NAŠIH POTREBA PRED G.S. U.N. ZA ODRŽANJE NENORMALNOG STATUSA QUO=NENORMALNE POLITIKE POMIRENJA SRPSKOG NARODA SA PROJEKTOVANOM MU SUDBINOM POSTEPENOG GUBITKA ŽIVOTA U TOTALNOM ROBSTVU !!!
  ..nekažnjeno zlo ima nameru da se ponavlja sve dotle dok nebude kažnjeno..

 2. eugenika Says:

  Дискриминисани!
  Преблага реч…
  И није само слобода кретања у питању.
  Погледајте цео систем и ко где седи, марочито ког су порекла
  па сами процените!

  • Небојша Says:

   Дискриминисани, понижени, увређени, ојађени, права психичка тортура се врши над нама Србима!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: