ДС упутио Западу јасну поруку да постоји опасност да изгуби власт!


Извор: Печат
Пише Павле Ћосић

Београд, 14. септембра 2011. Извор: Бе92 – Демократска странка данас је у ктатком саопштењу за јавност упутила поруку америчком председнику и Европском парламенту да постоји реална опасност да следеће године та странка оде с власти а да је замене „мрачне снаге прошлости које би могле цео регион да одведу у нове ратове“.

Тадић је светстан да је са ДС-ом већ сада прошлост Србије, изгубиће власт. Али... томе није крај, после следе судска процесуирања за многа недела која су он и ДС учинили Србији, кршење Устава...

Наиме, будући да ситуација на Косову све више измиче контроли и да је више него очигледно да савезници окупљени око НАТО алијансе имају јасан план да потпуно одвоје Косово од Србије, па и северне делове у којима још како-тако функционишу српске институције, ДС је објаснио да уколико се настави с тако очигледно чврстом политиком да се на ову странку не може више рачунати.
„Укратко“, каже се на крају саопштења „контролисање Срба на Косову и екстремистичких група неће више бити могуће ако власт преузме било која друга странка из садашње опозиције. Штавише, врло је вероватно да ће те странке не само блокирати пут Србије ка уласку у ЕУ, већ ће врло вероватно силом покушати да спрече отцепљење јужне српске покрајине. Због тога, молимо вас, смирите мало лопту па своје намере одложите макар док се не одрже наредни избори. Били бисмо вам врло захвални“.
ЛДП је поздравио овај потез Демократске странке, а Чеда Јовановић је изјавио: „Ово као да сам ја писао“.

********

Не само то Чедице, и ово је као да си ти писао, јер „то је реалност“:

Председник општине Прешево за поделу југа Србије и севера Косова»

А мого би и слободно да буде Тачијев „преговарач“ уместо Едите Тахири, сигуран сам да Тачи не би имао ништа против, Чеда би брзо са Борком „средио ствар“, мислим, Београд и Приштина.
Овај текст је дошо ко наручен да тачно, кратко и јасно, опише „крвну слику“ ДС-а и Тадићевог окупационог режима.

Који је смисао ово поруке?

Они мрзе Србе и све што је српско и зато понизно моле своје менторе да „смире мало лопту„, да одложе своје намере да насилно освоје север Космета, док они не добију изборе. Пазите до које мере иде та мржња према свему што је српско, они моле, они понизно моле да амери „спусте мало лопту“, јер после, кад они добију мандат? После ће они то са задовољством да одраде за њих око Космета, у мандату од 4 година. То је сада јасно, будући да се они слажу са „чврстом политиком“ према Србји, али мало им је то пребрзо, јер „стока“ неће да гласа за њих ако се то одради пре избора.

А пазите на овај бисер:

„Демократска странка данас је у ктатком саопштењу за јавност упутила поруку америчком председнику и Европском парламенту да постоји реална опасност да следеће године та странка оде с власти а да је замене „мрачне снаге прошлости које би могле цео регион да одведу у нове ратове“.“

Чиме бре!!

Чиме бре, чиме бре да Срби изазову нове ратове кад сте им уништили економију и војску тако да немају чиме ни да се бране!!
Друго, српски народ никада није био агресор, увек је био слободарски орјентисан, али то су код њих „мрачне снаге прошлости“.

Но нема везе, пошто сте ви већ сада прошлост, кад дођу патриотске снаге ојачаћемо економију и војску, повезати се са Русијом, увек ћемо се бранити, никог нећемо нападати. А кад пукне та осовина САД-НАТО, повратићемо Косово и Метохију дипломатским путем, тада ће све бити у нашу корист, КАО ШТО ВЕЋ И САДА ЈЕСТЕ, међународно право је на нашој страни, поштоваће се, а шиптари без горње осовине нису ништа. То ће се десити кад-тад!

Морам да приметим да је ова вест само делимично тачна у делу где пише:

„постоји реална опасност да следеће године та странка оде с власти“.

То је нетачно, нема ту никакве опасности, та странка и Тадић сигурно одлазе на следећим изборима са власти, „јер то је реалност“, а не опасност. Пропустили су само да затраже од амера политички азил, то је требало да се напише, јер остаје само да се сачека на ту техничку процедуру, будући да 95% Срба већ сада зна шта НЕ ЖЕЛИ!

ЊИХ! ЊИХ! ЊИХ!
Бориса Тадића и ДС!!!

Још само једно мало појашњење анимозитетне реторике ДС-а према свему што је српско, ово:

„мрачне снаге прошлости“

То мисле на српске јунаке и борце који су се борили за слободу, за свој народ у грађанском рату 1991-1995.

5 реаговања to “ДС упутио Западу јасну поруку да постоји опасност да изгуби власт!”

 1. radebeli2003 Says:

  Но нема везе, пошто сте ви већ сада прошлост, кад дођу патриотске снаге ојачаћемо економију и војску, повезати се са Русијом, увек ћемо се бранити-slazem se lepo receno

 2. BUDA_LAMA Says:

  Kroćenje DS „vlasti““
  ili
  uputstvo kako se osloboditi vladarskog kompleksa i vladarske paranoje.

  U pravoj pravnoj demokratiji i stranke koje nisu „vlast“participiraju u usklađivanju skupštinskih odluka za usklađivanje ljudskih potreba »-prema realnosti LOgike principa prirode-»,NIKADA OBRNUTO !

  ..u suprotnom,interesi nisu validni i ako se ostvaruju prema SITUACIJI NA TERENU KOJA JE U SUPROTNOSTI SA LOGIKOM PRINCIPA PRIRODE,samo proizvode žrtve !

  ..nikada ne osvajajte vlast,ona postoji i bez ljudi,nego se vladajte prema njoj !
  ..iz istog razloga,nikada se nebojte gubitka vlasti,jer to je nemoguće !

 3. Vesna1 Says:

  Почело је, ја мислим ових дана. Ево дођоше на ред вакцине и злоупотреба набавке. А доћи ће на ред и оне друге злупотребе веће и црње. Попут издаје интереса СрБије као што је продаја Косова и Метохије и остављање свог народа на милост и немилост НАТО агресору. Лепи нам се сав спарушио и увео, изгледа да га тешке бриге море, како још мало остати на власти, па то је најачи афродизијак. Али полако, није ничија горела до зоре, па надам неће ни њихова. Истина да СрБија нема више чиме да се брани, јер је све уништено, али вера у космичку правду код СрБа је јака, а та правда ће ускоро доћи. Даће Бог да нас ослободи ове пропасти, пристани Боже.

 4. Sud svetske javnosti Says:

  Srbija pripada Srbima.

 5. Vesna1 Says:

  Да ДС и наша издајничка влада пуштају јасне поруке Западу по свим питањима распродаје наше СрБије, без питања грађана, видимо и из наслова преузетог са Васељенске и то под насловом: „64 Жупанијe“ са седиштем у Бриселу!, са делом текста који сам прекопирала: “Отворено је представништво владе Војводине у Бриселу, канцеларија почела да ради а председник покрајинске владе Војводине Бојан Пајтић је изјавио „реализован је договор са владом републике Србије на основу којег су представници Војводине почели рад у Бриселу. Они ће бити смештени у згради Мисије Србије при Европској унији, што већ по себи говори о привржености Војводине Србији“.“ ИЗ ЧЕГА СЕ ЈАСНО ВИДИ ДА ЈЕ ВОЈВОДИНА ПРИВРЖЕНА СРБИЈИ, као и уосталом пајац звани Пајтић. Ово подсећа на констатацију Вејводе о питању КиМ.
  Сваки дан СТРАШНИ СУД за нас СрБе, не само да су продали Косово и Метохију већ и Војводину, вероватно и Рашку, само нам још нису изокола саопштили, а видимо и поштени Млађа са својом новом странком РАЗЈЕДИЊЕНА СРБИЈА-РАСПРОДАТА СРБИЈА ИЛИ “уједињени региони“ вредно ради на даљем распарчавању, па ће ускоро прогласити и одцепити Нишку регију па Ужичку итд.
  Жив човек да не верује својим ушима и очима а СрБи немо ћуте. Ја сам данас заиста убеђена да нас у овим хемтрејлсовима прскају разноразним дрогама јер на све ово и камен би проговорио. Добро каже онај момак из “Срби дискриминисани у Србији“ кога са свештеницима вратише са границе коју су НАТО убице поставиле, БИЋЕ РАТА.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: