Марко Јакшић о тајном договору МУП-а и Еулекс-а


Извор: Васељенска Телевизија

Марко Јакшић о тајном договору МУП-а и Еулекс-а

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Марко Јакшић:

„Па мислим оно што се дешавало са Владиком Артемијем спада у најгори вид једне политичке тортуре, тортуре нажалост која се своди према људима који су верни Цркви и Богу, на људима који су националисти, родољуби, патриоте. И спада у домен на нашој политичкој историји, о којој ћемо сутра сигурно сви да говоримо и причамо са гнушањем! Толики број људи који је требао да се скупи само у Рашкој, велики број српских патриота, и треба да да подршку Србима који живе на простору Косова и Метохије, је на бруталан начин најурен и одстрањен са такозване административне линије. И, нажалост, то није само тог дана што се дешавало у Рашкој, када је скоро 2000 људи хтело да дође на административну линију, да пружи подршку Србима који живе у окупираном делу Косова и Метохије.

И претходног дана, значи 26-ог, а и на данашњи дан, то је 28-ми, велики број Срба који долази из Србије и хоће да демонстрира на административној линији, мирно, без насињља, без било чега, једноставно не може да дође и не може да искаже свој протест, свој револт, против стања које пре свега земље НАТО пакта спроводе према Србима на овом подручју. То је резултат једног споразума, једног жалосног споразуме, издајничког споратума. И министар полиције кога овде зову Ивица Т(Тачи) ачић, је потписао са Еулексом, и тај споразум има за резултат да фактички да чува административни линију, значи да чува косовске царинике, Тачијеве царинике, косовско-полицијску службу, на самој граници, да чува пре свега СРПСКОМ ПОЛИЦИЈИМ.

Како се она чува?

Па чува се тако што Ивица Дачић на административним линијама, али са такозване србијанске стране, не пропушта људе који би дошли да на миран начин протествују, и на тај начин да штити буквално царинике који су послати из Приштине, да овде буду симбол нове албанске државности, и с тог разлога и сам Ивица ТаЧић-Дачић, отприлике и каже да ово што се сад дешава, није безбедоносни проблем, него је симболични проблем. Значи, за њега је постављање границе Косова према Србији питање симболике, а не питање прекрајања и цепање државе Србије!

Ја лично мислим да овакво стање неће моћи дуго да траје. Оно што претпостављам да ће се десити, јесте да ће опет Београд, опет због стицања кандидата (значи МАГЛЕ!) вршити притисак на Србе који држе блокада са унутрашње стране овде, да држе у блокади КФОР… да им се једноставно јасно и гласно каже, морате да, како они кажу, орелаксирате блокаде. Значи да их уклонимо, да их склонимо, не би ли Борис Тадић добио статус кандидата за Европску Унију, а албанска застава се вијорила на такозваној административној линији, или боље рећи, заједничкој граници, коју је он са Ивицом Тачићем поставио.

На жалост, оно што имамо, је на сву срећу да постоји решеност српског народа на овом простору, ја претпостављам да ће Срби да издрже све то ту. И без обзира на све захтеве такозване „међународне заједнице“, то није међународна заједница, то је само један мањи део међународне заједнице, јер међународна заједница је Русија, Кина, Индија и све друге. Једноставно, план им се неће остварити и неће се испунити. И неће Косово заокружити своју државност на целом овом простору, с обзиром да ПОСТОЈИ ЈАКА ВОЉА, ЈАКА РЕШЕНОСТ СРБА (!) што може на свакој барикади да се види, да они на миран начин, без насиља фактички издрже све притиске и да САЧУВАЈУ ДРЖАВИ СРБИЈИ И ПОНОС И ДОСТОЈАНСТВО, која она већ, нажалост, задњих година, у пуној мери губи!“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: