Северу Космета прети планирана дестабилизација!


Извор: Фејсбук Репортер
14. септембар 2011 (ориг.датум 12.09.2011, 16:45х)

Тадићев план дестабилизације севера Kосмета у дослуху са НАТО окупаторима и шиптарским сепаратистима!?

Пише ФБР „извор“ (познат редакцији)

У НАСТАВКУ ЈЕ ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈА ЈЕ СТИГЛА У РЕДАКЦИЈУ ФБР ПРЕ ДВА ДАНА ИЗ ПОВЕРЉИВОГ ИЗВОРА, ЧИЈИ ИДЕНТИТЕТ У ОВОЈ ФАЗИ НЕ ЖЕЛИМО ДА САОПШТИМО ЈАВНОСТИ, ИЗ РАЗЛОГА БЕЗБЕДНОСТИ САМОГ ИЗВОРА. ТЕКСТ ОБЈАВЉУЈЕМО У ОРИГИНАЛУ СА НЕЗНАТНОМ РЕДАКТУРОМ И БЕЗ ИМЕНА СПОРЕДНИХ АКТЕРА ОВЕ АФЕРЕ (КОЈА СУ ТАКОЂЕ ПОЗНАТА РЕДАКЦИЈИ):

„Тадићев режим ће покушати да до 15-ог септембра упути једну мању групу наоружаних и опремљених лица на територију Косова и Метохије. Планирано је узимање оружја и опреме из касарне Рашка, прелазак преко Копаоника и спуштање људи и опреме на 10 км од Митровице.

Групу, одабрану за овај задатак, чине неки доушници ВОА-е, затим лица која себе зову – „аркановци“, који су у последње време радили за одређене криминогене структуре а од којих се ограђују људи који су били блиски Аркану. У групи су и поједини бивши ратни ветерани, али само они који су одани властима. Свима је речено да их у задатак „шаље држава, да је ово патриотски чин и да имају пуну подршку врха државе“. Уплитање коришћења војне касарне, само је учрвстило то уверење.

Други део групе јесте измотивисан новчаним средствима. И једни и други сматрају да је ово патриотско дело, и да су сви који их не подрже „издајници“ и слично.

Осим ове групе, појављује се и група анархиста од споља, који су у координацији са режимом а који су спремни за ратовање али су такође плаћеници. Они себе зову „козаци“, „гадафијевци“ иако то нису.

Њихов циљ је увођење нереда било где у свету, поједини кругови их зову милитантном „Комунистичком интернационалом на нивоу света“ који су имали извесну промоцију у нередима у Грчкој, били су ангажовани у Либији и слично. Примили смо обавештење да су неки њихови чланови већ примећени у Митровици и у Централној Србији.

Они такође користе свако време да прилазе и врбују младе у локалу, обично их селектују из редова врло младих патриота и убеђују у циљеве попут паљења, одржавања сталних тензија, до озбиљијег увлачења у сукобе. Њима није циљ свргавање никога посебно, него анархија сама по себи. Располажу новчаним средствима, опремом и оружјем, такође и мрежом плаћеника из целог света.

Тадић је имао неколико тајних састанака са „Малтешким витезовима“, „Регуларном великом ложом Србије“, са „Сорошевцима-Јудеомасонима“, бившим ДБ-овцима, ВОА-ом и са Тачијевим лобистима. Контактирани су неки кругови у врху СПЦ наклоњени режиму, један угледни православни свештеник, као и један министар из Тадићеве владе, а који су већ више година у заједничким интересима са Приштином и НАТО и за то су и плаћени.

Јудео-масонски план јесте глобално расељавање становништва на КиМ, чишћење територије, да би потом крупан капитал ушао на тај простор. Тачијев план јесте такође расељавање српског становништва. Тадић нема избора, јер су он и појединци од поверења у врху државе примили готовинска средства за продају појединих јавних предузећа на КиМ Албанцима, што је сакривено од шире јавности (средства су пренешена у кешу, крајње нелегално и смештена су у трезоре једне осигуравајуће куће, да би потом била пребачена у једну београдску банку под контролом „Француске масонске ложе“).

Осим тога из Београда се води активна про-алабанска политика и планови се усклађује са плановима Приштине. Горе наведеним прорежимским црквеним круговима је циљ формирање тзв. Косовске цркве, која би била под директним утицајем „западног хришћанства“.

Ова интересна али хетерогена група лобиста, се договорила да употребе Србе, добровољаце и плаћенике које ће, наводно испред државе, да шаље Тадић. Њихов задатак када се спусте „доле“ ће бити да добију команду да први исценирају напад на Северу, то је планирано до датума 15.-ог у поноћ.

„Росе “ и КФОР имале би „оправдан“ разлог за узвратни оружани напад а димензије тог напада или више спорадичних само могу да се наслуте. Ова група „добровољаца“ које шаље Тадић на КиМ би тиме била такође злоупотребљена и остављена без адекватне подршке а додатно би произвела оружану кризу са надмоћним непријатељем. Контакт и логистичар на КиМ Тадићу је особа из Централног Косова и два свештена лица. Ове особе-логистичара нема већ три дана (мистериозно је нестао) и план поласка је померен услед тога.

На барикадама тврде да нису упознати са овим планом, нити им је такав сценарио потребан, јер је опредељење да се супротстве не-насилно, да не би страдале и енклаве и да својим поступком не би дали повод за оружан напад ,Роса, и КФОР-а. Како нам наша браћа са барикада рекоше, спремни су да легну на пут испред тенкова, и да пруже отпор голоруки, и да им је овакав сценарио са ексцесима познат као што је био случај са паљењем Јариња и да се тиме заиста провоцира акција ,Роса, а да се то потом генерално припише да је инциденте изазвао српски народ.

Хуманитарне организације нису контактиране за случај некакве евентуалности, није тражена хуманитарна процена ризика нити постоји план евакуације али постоји камп УНХЦР-а у селу Милошево, код Обилића, капацитета прихвата 5.000 људи, који је изграђен и потпуно опремљен а када смо раније питали зашто није расформиран после 2004.г. речено је да је одлука УН таква да ће камп бити потребан!?

Последња провера показује да је особа која је главни логистичар овој Тадићевој групи за доле, мистериозно „нестала“ пре три дана, да нема комуникације са њим. Провера показује и то да је Амбасада Русије реаговала на свој начин и да је у Митровици заокупљена тражењем својих држављана из редова анарахиста, који су се декларисали раније да су против власти у Москви.

Податак који имамо показује да доушници ВОА-е којима је поверен овај задатак нису у комуникацији цео дан са осталим члановима групе а требали су бити. Комуникација се одржава преко везе у Франкфурту. Од мноштва информација, разабрали смо да су једино поједини чланови анархиста присутни на терену Митровице, међу којим има и Београђана и да овог момента не знамо под чијом су непосредном командом и шта је њихов план.

Ми располажемо и свим осталим релевантним информацијама и подацима: појединачним именима, локацијама састанака, конктакт- телефонима и слично.

Из свега наведеног, закључујемо да група „добровољаца“ није кренула на КиМ, да је пресечен доток информација између саме групе и да се не зна даља команда нити њихов план.

Међу именима логистичара групе којима располажемо су чланови „малтезера“ и масонерије (НН и НН), бивши оперативци ДБ-а (НН). Међу онима који су задужени испред „малтезера“ за произвођење одређене психозе око тога да се „и хуманитарци од поверења и искуства спреме, да ни не знамо колико ће бити страшно и шта је Запад смислио“- је и познати писац, члан ложе АА.АА је, још у првој недељи провокације на Северу алармирао поједине кругове да се пронађу подобни хуманитарнци за тоталну евакуацију цивила, примера ради.

Затим, ту су чланови ФБ група и удружења који су и са Вама и са нама били у ранијој комуникацији (НН, врло активан на ФБ а који је уједно и један од кључних лица те планиране групе за полазак). Многа имена се доводе у везу са групама војних ветерана или да су активни сарадници ВОА-е.

Међу тзв. самозваним „козацима“ помињу се лица која су у вези са бунтовним НН. Међу заврбованим, младим анархистима (мада су они деца без искуства у суштини и јако тешко разлучују манипулацију) има и неколико нама познатих младих патриота са ФБ, верујемо им свима, и верујемо да не знају да су искоришћени за неки глобални план. У овој фази провере- оно што знамо јесте да је та „Интернационала“ имала контакте са различитим патриотским организацијама (КК и др.) и да је свима нуђена пропаганда о потреби моменталне оружане одбране у овим околностима.

Такође, локално су нудили логистику и подршку у неком од видова опреме или оружја „наравно ако Срби сматрају да је потребна“. Нуђена је такође и нама таква могућност „сарадње“, при чему су располагали озбиљним подацима, па је мала вероватноћа да то раде на своју руку, и да већ немају приступ подацима БИА-е и слично.

Највероватније да је план поласка Тадићеве групе промењен и да је одложен због „нестанка“ те особе која им је логистичар на КиМ, али је и даље остала та група заврбованих младих који су сада већ доле у Митровици, њих предводи тренутно НН који је из Београда- Комунистичка интернационала- „Грађанска непослушност“. „Све или ништа“ (НН је окарактерисан као доушник ВОА-е.

Анархисти који су чествовали у нередима у Грчкој и Либији довођени су у везу са Гадафијевим капиталом. Група домаћих политичара које врбују са Запада а тако и група “ Тадићевих добровољаца“ доводе се у везу са јеврејским капиталом а који се тренутно уноси преко Сорошевих пројеката у Србији. Од лица који себе зову „аркановаци“ спомињу се извесни НН, НН, НН, НН и НН, који су радили плаћене послове за неке криминлце.

Од бивших ратних ветерана пробирано је неколико имена са искуством у ранијим ратовима, углавном ратници одани режиму и оваквој држави. Помиње се НН. Остали су углавном лица са списка подобних некдашњег ДБ-а и остало су лица од поверења БИА-е. Међу осталим именима помиње се и НН из Шумадије, који је са ВОА-ом радио на разбијању јединственог патриотског блока, гашење четничких организација и слично са циљем, да се разједини српски патриотски корпус, његова улога је више за идеолошке циљеве и пропаганду.

Како то све сад делује- анархисти „Интернационале“ се ослањају на своје кадрове и неће мењати план уколико Тадић промени свој, они су од јутрос провукли путем интернета нове апеле „да се преброји ко је све издајник“ а по њима је то свако ко не крене оружано, и тај је недостојан Косова, истовремено провлаче позиве за добровољачку мобилизацију.

Сви анархисти сматрају да је „прошло време гандијевског отпора на Косову и да молотовљеви коктели и оружана борба решавају између тога ко је патриота а ко само прича да је патриота“. Они активно позивају на „устанак против Албанаца и да, ко је српског рода а није издајник, мора да уђе у директне сукобе са „Росама“ до 16.-ог септембра.

Тадић је и сам у последњем излагању наговестио да у одређеној ситуацији „мора да каже да је питање масовног кретања народа неминовно и да са тим мора да рачуна ЕУ и УН“. Њему треба оправдање да би потписао ,независност и да уз ситуацију изазваног егзодуса каже „да смо ето учинили све али да морамо да прихватимо нову реалност на Косову и да је оно сада без Срба фактички независно и да моли да међународна заједница то реши дипломатским путем, налазећи нова решења за мир у региону“.

Занимљиво је да је и новинар Милован Дрецун дошао до сазнања о распореду снага и кретању људства и формација друге стране, а његове информације само потврђују да су акције Београда и Приштине усклађене. Акција из Приштине и по броју и по опреми одговарају Тадићевој реакцији, да шаље једнако бројну групу, до детаља да је и друга страна ангажовала „добровољце“.

Наравно да би било за очекивати да Тадић, као неко ко командује Војском Србије, и под условом да сам има патриотски мотив или намере- ставио би све касарне југа и шире на располагање, огласио мобилизацију и целу државу ставио у приправност под овим околностима, те упутио, не добровољце и плаћенике, него активну жандармерију и све официјелне полицијске и војне јединице, али он како то овде видимо, он то не чини.

Срачунато се иде на план који је на штету Срба и који не може да успе. Увлачи нас на све начине голоруке у сукоб против НАТО-а. Одбија да пита Србе на барикадама и да се консултује у вези њиховог плана (кисеоник није допремио благовремено до болница иако су бебе у питању, нема шта да се каже онда како ће изгледати евакуација цивила). Искрено, жао нам је и ових људи које је заврбовао за свој приватни план. Покушавамо да им отворимо очи- али то уопште не успевамо.

Ми смо некако по својој савести обавестили оне које мислимо да треба да би се све ово како- тако спречило на терену. Поједине амбасаде исто гледају како да ову деликатну ситуацију са придошлим добровољцима преко те „Интернационале“ ставе под контролу…“

Напомена редакције ФБР- Oвај извештај обилује многим прецизним подацима, не само именима „актера“ ове субверзивне афере, већ и датумима и локацијама, за које смо се одлучили да их не објавимо, не само да не би компромитовали наш извор, већ такође и ради заштите самих учесника ове афере, од којих су већина добронамерни али „заведени“ патриоте, и инструментализовани у једном издајничком пројекту против нашег народа на Космету, кога они сами нису свесни.

Након консултација са водећим Србима и разним организацијама са Српског Космета, и њиховог оштрог противљења оваквим акцијама, које у овој фази кризне ситуације на Космету, могу само да им нанесу несагледиве штете и резултирају у још један егзодус српског народа са својих вековних огњишта- ми смо се одлучили да овај извештај објавимо у практично оригиналној верзији (уз уклањање имена споредних актера и осетљивих података).

…И истовремено вам преносимо њихов захтев да све активности и добровољне акције везане за ситуацију на Космету, морају да иду искључиво преко њихових кризних штабова и легитимног локалног руководства на северу КиМ, и под њиховим директним надзором и командом. У овој фази, њима су најмање потребне „ад-хок“ оружане формације, авантуристи и „викенд ратници“, и упозоравају се сви са таквим намерама да не покушавају нелигитимне упаде у Космет, и да не отежавају тамошњим Србима већ деликатну ситуацију, непромишљеним потезима (према нашим информацијама, једна таква група је већ протерана са КиМ, од стране самих косметских Срба)…

Ако ситуација евентуално ескалира до мере оружаног сукоба ширих размера, што се сви надамо да се неће десити, у том случају ће доћи до организовања и наоружавања добровољачких јединица, и у ту сврху Српском народу се већ стављају на располагање одређени људи из режимских структура (супротстављених Тадићу- информација позната писцу овог текста) са војним и полицијским ресурсима- и за тај тренутак морамо да будемо сви спремни.

Дотле, хладног разума и врућег срца- кренимо у борбу за очување слободе и националног достојанства наших косовских мученика- искључиво њиховим мирољубивим „гандијевским методама“…

Испред редакције ФБР, М. Новаковић

2 реаговања to “Северу Космета прети планирана дестабилизација!”

  1. zdravko Says:

    Ја мислим да ће већ излизана парола свих наших председника:
    – Ми смо за мир , ускоро бити замењена са :
    – Ми нисмо низашто.

  2. domana Says:

    Tadicu – jadnice… 😦


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: