Срби са КиМ траже да се Борку Стефановићу суди за велеиздају!


Извор: Двери – Покрет за живпт Србије

Борко Стефановић је велеиздајник!

Срби са КиМ траже да се Борку Стефановићу суди за велеиздају!

Београд, 09.09.2011

Скупштина заједница општина АП Косова и Метохије на својој седници одржаној дана 06.09.2010. године у Косовској Митровици доноси следећи закључке:

Срби са КиМ траже да се Борку Стефановићу суди за велеиздају!

 1. Скупштина заједница општина АП Косова и Метохије сматра да је прихватање печата, царине и дипломе самопроглашене Републике Косово од стране изасланика председника Србије Бориса Тадића – Борка Стефановића акт кривичног дела националне велеиздаје и Срби са Косова и Метохије очекују да Републички јавни тужилац предузме законске процедуре против овог антиуставног поступка Борислава Стефановића. За утеху Србима са Косова и Метохије је то да кривично дело националне велеиздаје никад не застарева.

 2. Скупштина заједнице општина АП Косова и Метохије последњу изјаву Министра за Косово и Метохију Горана Богдановића, којом он предлаже да Срби плаћају царину Влади Хашима Тачија и да део прихода иде општинама на северу Косова и Метохије, сматра апсолутно неприхватљивом јер једину царину и ПДВ коју Срби треба да плаћају јесте држави Србија. Нажалост, Министар за Косово и Метохију Горан Богдановић се у складу са својом традицијом понаша више као министар албанске него као министар српске владе.

 3. Скупштина заједнице општина АП Косова и Метохије апсолутно подржава одржавање седнице скупштина четири општине са севера Косова и Метохије и закључке који су усвојени. Срамна изјава Министра за Косово и Метохију Горана Богдановића дата на гулашијади у селу Вуча код Сочанице да је то скуп неформалне групе која је слична позицији председника самопроглашене Владе Косова Хашима Тачија говори о томе колико је Министру за Косово и Метохију стало до легалних и легитимних српских институција на Косову и Метохији.

 4. Скупштина заједнице општина АП Косова и Метохије захтева од Народне скупштине Републике Србије да хитно стави на дневни ред реализацију закључака из Декларације Народне скупштине Републике Србије одржане 30.07.2011. године а који су у апсолутној супротности са споразумом који је Борко Стефановић уз подршку председника Србије Бориса Тадића склопио са немачким генералом КФОР-а Ерхадом Билером. Истовремено, Скупштина заједнице општина Косова и Метохије тражи да се Скупштина Србије изјасни о споразуму о печату, царини и дипломама које је потписао Борко Стефановић, а који су директно супротни важећем Уставу Републике Србије. Ово тим пре јер су одборници четири општине са севера Косова и Метохије изгласали одлуку да никакав споразум који Борко Стефановић потпише са шиптарском страном не важи, и да ће прихватити само оне одлуке које донесе Народна скупштина Републике Србије.

 5. Изјава прве даме Европе немачке канцеларке Ангеле Меркел о укидању паралелних институција на Косову и Метохији, пре свега просвету, здравство и локалну самоуправу, представља најгори вид угрожавања људских права и дискриминацију Срба на Косову и Метохији. „Паралелене институције“, како их назива Ангела Меркел, су иначе старе и по неколико векова, а њен став је пре свега реликт једне идеологије поражене у оба светска рата.

Скупштина заједнице општина АП Косова и Метохије
Председник Радован Ничић

********

Браво Срби са Космета! То су прави Срби, сложни и уједињени! Народ Србије је са вама! Без сагласности Срба са Космета, Тадић не може спровести своју самовољу и окупациону диктатуру!

Наравно, велеиздајници ће одговарати! Тадићева диктатура неће да траје довека, и већа царства су се урушавала, а камо ли његова мањинска диктатура, насупрот већинске воље српског народа, у циљу уништавања Србије и Срба. Има ту још људи који ће одговарати за велеиздају, не само Борко Стефановић, кад дође нова народна власт, за велеиздају одговараће и актуелни председник Тадић, јер Борко Стефановић без његове сагласности и одобрења ништа не ради на своју руку.

Зашто сад та „опозиција“ не захтева да се по хитном поступку на дневни ред не стави реализација закључака из Декларације Народне скупштине Републике Србије одржане 30.07.2011. године, а то значи да се стање на 2 административна прелаза са АП Косовом и Метохијом, врати на стање пре покушаја Тачијевих снага да заузму те прелазе?

Зар Срби са Космета треба да вам говоре шта требате да радите!

Чујем причу на интернету… да су радикали једина кобајаги аутентична опозиција. Издаја је на помолу, зашто онда они не захтевају поменути хитни скупштински поступак, будући да су закључци из декларације прекршени?

Диктатор Тадић се окружио панкерима, поред бившег певача групе „Идоли“ (из бивше СФРЈ), Срђана Шапера, који му је неформални саветник, његов изасланик за КиМ Борко Стефановић је такође панкер. Он је бивши басиста, каже се, чувене новосадске панк групе „Генерација без будућности“:
Борко мало пева, мало преговара»

Борко Стефановбић са колегама из бенда

На доњем видео прилогу видећете како је Борко некада жарио и палио…

Генерација без будућности – гагијева раја, не предај се, племена

То је група која је после 10 година паузе издала нови албум:“Суперхероин“. На албуму ће Борко бити пратећи вокал, додуше неће моћи да учествује на свиркама, будући да на пробама неће моћи да учествује „због преговарачких обавеза у Влади Србије“. Одсвирало је нама са Борком и ДОС антисрпском политиком, јер спровођењем те издајничке и криминалне политике, коју спроводи Тадићев окупациони режим, Србија ће се претворити у земљу генерација и генерација без будућности, ни супер хероин им неће помоћи да поднесу сурову и бруталну реалност, свеопште безнађе које их чека!

Но, наравно, то се неће догодити, српски народ ће прегрмети и овај Тадићев издајнички режим, и када на власт дођу патриотске снаге које ће поштовати вољу народа, све одлуке које је тај режим донео на штету српског народа, биће ништавне, јер тај режим не представља народ, већ интересе страних моћника и њиховог капитала!

Издајницима и криминалцима ће се судити, одговараће за своја злодела, заглавиће у затвору. То жели цео српски напаћени народ, и дочекаће то…!

3 реаговања to “Срби са КиМ траже да се Борку Стефановићу суди за велеиздају!”

 1. Стефан Says:

  Ко ће бити те родољубиве снаге које ће ове издајице извести на суд?

  • Небојша Says:

   То ћемо тек видети…

 2. DRAGAN Nešković Says:

  E дa je само један издајица, не би били ту јесмо данас, тимски је рад ко у позоришти или у опери, сви су завереници, раде за туђи интерес, ал на рачун пореског обавезника Србије,
  и сво време нас перманентно лажу.
  Зашто човек лаже, на није блесав, није луд, зан да нема избора, кад би рекао истину, зна да би следиле санкције, осуда и одговорност.
  Ови наши суграђани нису проблем, ми смо проблем, не сагледавамо и не учавамо наше личне пропусте, јер како се каже у Србији, „Како сејеш, тако ћеш и пожњети“. Ништа нисмо посејали, никао коров.

  Постоје закони које човека или народ праве робовима, као што и постоје закони који људе или
  народ праве слободним и дозвољава им да живе по свом избору.
  позз. ДРАГАнешковић


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: