Необичне беле нити плаше Суботичане…


Извор: Васељенска ТВ

Суботица – Необичне беле нити које су примећене на више места у Суботици и још неколико градова у Србији, ни после месец дана нису нестале с бетона, дрвећа и траве. Ни после вишенедељних киша, материја није уништена, нити су опрани њени трагови, па сада грађани траже реакцију надлежних еколошких оранизација и градских органа.

– Појава је евидентирана у више земаља, а позната је као моргелонс, по аутору који је први описао, а у свету се анализира већ 15 година. Паучина је нађена по земљама које су потписнице Споразума о партнерству за мир.

Др Вера Кораћ-Стеванов, специјалиста ургентне медицине у Хитној помоћи Суботице, забринута je што се нико не оглашава поводом чудне појаве.

– Зачуђена сам јер нико од надлежних не реагује због те паучине. Тражићемо да се из Скупштине града која има ингеренције у заштити животне средине, огласи неко поводом запрашивања града Суботице отровима из авиона. То је појава која траје континуирано још од 2006. године, и то по читавој Србији, а у Суботици је интензивирана у последње време. Ако будемо тражили из свих градова у Србији да то спрече, надамо се да ћемо бар бити заштићени од непознатих отрова, јер имамо сазнања да у саставу те паучине има заразних вируса и бактерија.

– ка­же др Стеванов и упозорава да не треба голим рукама додиривати ту паучину.

– Не смеју се удисати делови те материје. Материја се мора спалити, као и одело које је дошло у контакт с њом. Угрожена су највише деца, а родитељи можда и не знају да их треба упозорити на опасност у околини – ка­же др Стеванов.

– Зачуђена сам јер нико од надлежних не реагује због те паучине.

Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, тврди да се то запрашивање отровима врши авионима у више градова у Србији.

– Појава је евидентирана у више земаља, а позната је као моргелонс, по аутору који је први описао, а у свету се анализира већ 15 година. Паучина је нађена по земљама које су потписнице Споразума о партнерству за мир. То се десило и Хрватској и Словенији, видео сам у Бањалуци трагове из авиона који испуштају те отрове хемијских једињења

– каже Алексић тврдећи да има више објашњења за то. Он додаје да материја која личи на паучину носи у себи, поред микоплазме, вирусе бактери­а, заражених еритроцита, ларви, инсеката и честице које су створене бионано технологијом, које су на граници вештачког живота.

– Улазе у организам у виду честица из ваздуха, додиром те паучине. Међусобно се спајају, праве нити, допиру до централног нервног система, излазе кроз кожу читавог људског тела у виду нити, попут власи косе и стварају ране на кожи, у крастама. Дисањем се уноси у организам. Наелектрисане су као живе – каже председник Еколошког покрета који је 5. јуна на скупу у Београду, поводом Светског дана заштите животне средине, јавно прозвао Владу Србије због дозвола да се саде културе генетски модификованих биљака. Закључци међународног скупа је­су да Влада Србије одмах стави забрану на даље запрашивање и прелет страних авиона.

Омбудсман неупућен

Златко Маросиук, омбудсман града Суботице, каже да до њега нису доспеле жалбе грађана око појаве паучине по деловима града, али да сматра да је већ требало да забринути мештани са Прозивке то пријаве Еколошкој комисији Суботице, да однесе на анализу те материје, које још нису отклоњене.

********

Ову докторку Веру Кораћ-Стеванов требао би неко да обавести, да је барем формално, Прво основно јавно тужилаштво из Београда, ул. Савска бр. 17 отворило истрагу» под бројем КТР бр. 6302/11 од 08.07.2011. године поводом оптужби за геноцид запрашивањем хемијским једињењима из необележених авиона, јавно изнетих на општенародном протесту одржаном 5. јуна 2011. године испред Народне скупштине.

Затим, ту паучину би неко стручно лице требало да стави у тегли и достави то јавном тужиоцу Небојши Обрадовићу, затим да се то да на хемијску анализу, да се са резултатима изађе јавно.

9 реаговања to “Необичне беле нити плаше Суботичане…”

 1. Звонимир Says:

  „ljudi koji vladaju svetom zapravo ga vode u propast i najveća kriza našeg vremena je posledica toga što je svetska elita „bankrotirana“, dekadentna i degenerisana, i kao takva nije više u stanju da ostvaruje svoju funkciju“.
  http://bit.ly/n9sMlr

  Довољно је погледати у небо и видети те авионе који нас готово свакодневно засипају отровима остављајући иза себе трагове преко целог неба такозване хемиске трагове(chemtrails) да би се човек уверио у истинитост горе наведених речи.
  Како је могуће да се ово догађа већ годинама на очиглед свију нас а да остаје готово непримећено?. Кључна реч за одговор на ово питање чини ми се да су мејнсртим медији који су у власништву горе поменутих људи.Ови медији којима је савремени човек немилосрдно изложен, својим садржајем нас ментално трују. Последица овог тровања је нека врста анестезираног стања у коме се налазимо.У овом стању елементарна способност запажања нам је блокирана.Препустили смо се мејнстрим медијима да уместо нас запажају и информишу нас о томе шта се око нас догађа.Иако смо се небројано пута уверили да нас ови медији безочно лажу да манипулишу са нама у интересу њихових власника а на нашу велику штету,ми их по некој инерцији и даље пратимо немоћни да изађемо из матрикса, лажног света каквог нам посредством ових медија сервирају.
  И тако смо се обрели у свету у коме 5 процента људи поседује 95 процента светског богатства и толико моћи да, као што рече господин Тарпли воде овај свет у пропаст, у свету у коме небо више није плаво од количине отрова који на нас готово свакодневно изручују на очиглед свију нас а да то и не примећујемо остварујући тако планирано смањење броја њуди на земљи. За оне који преживе сва ова ментална психичка и физичка тровања је резервисана улога робова.
  Најмање што свако од нас може да учини је да угаси телевизор и укњучи мозак.Крајње је време за то Звона за узбуну увелико звоне.

 2. Vesna1 Says:

  Тачно, све што сте навели. Осим што нас директно трују, припремају тло за генетски модификоване биљке, а такође метали које испуштају повезани су са дејством ХААРП система, чиме утичу да будемо као дрогирани и ментално блокирани. Огроман број оболеле деце од астме и разних болести типа рак и леукемија, а у старијих људи због велике количине алуминијума појава деменције. Не знам какви докази требају, само ако подигну поглед видеће да сваки дан у свако доба прелећу и праве форме паралелне, у слова а, или икс. Путовала сам у јулу за француску аутобусом и посматрала и снимала небо све време, то раде и у Хрватској, Словенији, Италији и Француској. Када о томе причам, људи једноставно не верују да је тако нешто могуће. Али, уосталом о томе је писао и лист Печат, Курир, Треће око. На фејсбуку постоји група Стоп хемтрејлс-за плаво небо изнад Србије са безброј фотографија и видео клипова. А и многе владе земаља као што је Америка, Италија поставиле су питање у парламенту њихових држава и остали без одговора. Сви се праве луди, уосталом као и овде код нас. Запрашује се 47 земаља на свету, и све информације доступне су на интернету преко јутјуба и то може свако да види. На сајту Мирољуба Петровића постоји текст да су Украјину у време свињког грипа управо из авиона запрашивали тим вирусом, и могу се прочитати последице по њихово становиништво. Такође у Америци масовно је обољевање од моргелонса, непознате нано бактерије-вируса или већ не зна се шта је. Такође постоји на јутјубу преведен видео клип америчке лекарке која каже да је моргелонс практично неуништив, не реагује ни на један познати лек антибиотик, високу темературу, хемијска средства и друго. Каже да од тога у Америци болује преко 60.000 људи. Ето. Нервирам се око тога већ пар година. Најтрагичније што су деца и људи угрожени у природи, уместо да им она буде лек. Све је затровано. Ево и јутрос су од раног јутра прскали Нови Београд. И шта рећи, на скупу у Београду испред скупштине било је 500 људи, што значи није нас брига…..Шта урадити да се спасимо. Један словенац је за њих инсталирао хембустер (или већ како се зове), и каже да је објавио на нету како се прави, да су били заштићени једно време, али да су променили смешу којом прскају, и да уређај више не реагује. Морао је да га модификује, а информације о саству неће више објављивати на нету. Такође видим да су и у Африци људи веома обавештени и да у својој режији производе хембустере, оргоните и др. и постављају по природи, шумама, рекама и тд…не би ли се од тровача спасили.

 3. Malva Rosa Says:

  КОНКРЕТНА АКЦИЈА

  Наука је чудна дисциплина, третира углавном оно што је конкретно, ту испред нас на столу, и што се може лако испитивати. Зато нпр. ни до дан данас нико није званично доказао постојање летећих тањира, можда их има, али брзо одлете па их онда кад треба расправљати о њима баш нема, можда су плод масовне халуцинације доконих људи.
  Слично је са овом ,,паучином,, те стога предлажем да свако ко је види у дворишту узме лепо једну чисту провидну најлон кесу за паковање намирница ,,паучину,, лепо спакује и залепи селотеипом и пошаље је нпр. у инспекцију за храну и лекове, да је тамо стручно испитају и виде о чему се ради. Ако не одмах, али кад добију нпр. сто кесица пошиљки мораће да издају неко званично саопштење. У пропратном објашњењу свако нек напише нпр. ово ми је пало у башту са салатом, или сличан текст, и они морају да одговоре о чему се ради, јер сам сигуран да тамо седе нормални људи који савесно раде свој посао. Овако док је све у ,,ваздуху,, остаће у ваздуху до даљњег, као и летећи тањири идућих 50. година, згодна тема за причу.
  Такође и неке сличне друге теме требало би мало конкретизовати, пресавити папир и написати писма на одређене надлежне адресе, неиде брзо, али је сигурно ефикасније од вечне приче без конкретне акције. На члановима форума и модератору је само да предложе евентуалне меродавне адресе и да мало координирају заједничку акцију.
  ПС. Наравно можда из прве неко неће хтети да се ,,бакће,, са овим материјалом, али постоје многе научне установе и неко ће сигурно урадити оно што буде требало.
  Поздрав за све чланове овог форума.

 4. ГалацМладен Says:

  Народе имам једну тужну вест.
  МИ СРБИ СМО БУДАЛЕ И ТО СТО ПОСТО
  па американци дошли на косово да експолоатишу Зеолит за своје потребе а ми незнамо са чиме да се излечимо.
  Е,јебига,шта ћеш кад је тако.
  Небојши сам хтео да га пошаљем али ме скупље кошта поштарина од киле зеолита па сам одустао.
  О њему је овде писано мнооооогооо

 5. eugenika Says:

  Глобална тровачина, од стране НВО-а је у пуном јеку!
  Е сад како и шта…наравно треба обратити пажњу и на
  којекакве фармаколошке „новитете“, које нам протурају
  а тек следе у будућим данима.

  Ево примера

  Пронађен лек који убија све вирусе
  http://bit.ly/pVWuTB

  …али нису нагласили И ЉУДЕ !

  или

  Откривен лек против рака
  http://bit.ly/mY0YVf

  Све ми се чини да фармаколоско крило НВО-а има малу кризу јер лиценце
  многим доходовним „лековима“ истичу у следеће 2 до 3 године!

  Чувајте се драги људи!

 6. eugenika Says:

  Vesna1-у потпуности си у праву.Цео свет је
  под овим злом!

  Chemtrails – List Of Countries

  http://aircrap.org/chemtrails-list-of-countries/33349/
  Australia
  Austria
  Belarus
  Belgium
  Bosnia
  Bulgaria
  Canada
  Croatia
  Cyprus
  Czech Republic
  Denmark
  Estonia
  Finland
  France
  Georgia
  Germany
  Greece
  Hungary
  Iceland
  Italy
  Latvia
  Lithuania
  Luxembourg
  Netherlands
  New Zealand
  Norway
  Poland
  Portugal
  Romania
  Serbia
  Slovakia
  Slovenia
  Spain
  Sweeden
  Switzerland
  Turkey
  UK
  Ukraine
  USA

  Countries occasionally reporting geoengineering efforts:
  Argentina
  Brazil
  Chile
  Japan
  Mexico
  Panama
  Peru
  Ево овде линкови за снимке кемтраилса широм Европе и света

  http://bit.ly/nhiFGG

  • Небојша Says:

   Vesna1,

   Која је разлика између хембустера којег је направио тај словенац, и оргонског топа», који се користе против кемтраилса?
   Или је то једно те исто?

  • Небојша Says:

   Ево тог преведеног клипа о тој опакој болести Моргелонс, коју помиње Vesna1, као последица запрашивања.

   Шта су Моргелонс?

 7. eugenika Says:

  Само да додам пар ствари

  Morgellons Research Foundation (MRF)
  http://www.morgellons.com

  …са свим објашњењима и најновијим информацијама!

  Један текст
  Моргелонсова болест
  http://eugenika.webs.com/tekstovi3.htm#509518684

  И један интересантан клип

  То су та (нано) влакна!?

  Још једна интересантна информација. Никако не пропагирам пушење, али
  пушачи су дефинитивно безбеднија групација, јер кисела средина одбија
  ово зло.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: