Др Срђа Трифковић: Елита запада потстиче немире!


Ево једног корисног мини интервјуа са Срђом Трифковићем који је ексклузивно дат редакцији „Двери – Покрет за живот Србије“.


********

Извор: Двери-Покрет за живот Србије
Ексклузивно за Двери

Оно што нећете чути ни на једном другом медију:Разговор са др Срђом Трифковићем, светски познатим и признатим публицистом и историчарем на тему ескалације и правих узрока насиља на улицама у Великој Британији.
Београд, 11.08.2011

Да ли је узрок насиља на Лондонским улицама и улицама осталих градова незадовољство економским положајем група и мањина, или је по среди нешто друго? Како то да полиција једне од најорганизованијих земаља на свету, Велике Британије, није у стању да благовремено спречи ширење насиља, паљења и пљачкања на улицама?

Да ли је случајна техничко-технолошка поткованост насилника (Blackberry канал) и каква је веза неолибералне левице у Енглеској са дешавањима на улици? Изузетну анализу догађања др Срђе Трифковића послушајте ексклузивно на сајту Двери

Преузми аудио снимак

********

Суштина тих немира је следећа…
Срђа Трифковић:

„Суштина немира је један перманантни, углавном тихи и повремено бурни грађански рат који је у току између већинских народа западне Европе и мањинских имигрантских заједница које сада чине, у неким од тих земаља, значајан проценат популације, а које не прихватају основне вредносне и цивилизацијске узусе друштава домаћина.“

Другим речима, у позадини и суштини догађаја ових немира у Лондону, стоје исти сценаристи свих ратова и немира у свету, владари из сенке, где се сад и у Европи свесно и прорачунато мањине конфронтирају са већинским народом у датој држави, у којој послушна владајућа елита благонаклоно гледа на „угрожену мањину“ истовремено стварајући бес и фрустрацију у већинском народу и антагонизам према мањинама. То је прљава игра планера из сенке, где се свесно манипулише и са мањинама и већинским народом, не би ли се тако створио све већи хаос, у датој земљи и у целом свету, што се видимо све више и више захутава.

Циљ је јасан… кад дође до потпуног хаоса у свету, исти сценаристи немира ће пунудити и „решење“, а то је СВЕТСКА ВЛАДА, „да би се све ставило под контролом – да завлада мир у свету“, која ће преузети сада потпуну контролу и доминацију на Планети, над свим државама, које ће тако потпуно изгубити суверенитет, у „циљу мира и реда“.

Исто тако, јасна је шема где се у свим државама, независно од националности, намерно од планера из сенке конфронтирају мањине против већине променом нормативних вредности, све се сад изврће наопачке. Рецимо, само један пример, а има их колико хоћете… свуда у свету сада се МЕДИЈСКИ ЈАВНО, ПАРАДНО И СПЕКТАКУЛАРНО намерно форсира хомосексуална идеологија мањина, наспрам већинског хетеросексуалног становништва, и тако се подстиче све већи бес и незадовољство у већинском становништву, врши се ментално насиље над њим, већина не сме медијски ни да прозбори реч против „вредности“ мањина, јер то „није политички коректно“, а од скора је и законски кажњиво у неким земљама. Контролисани медији по правилу промовишу „вредности угрожених“ мањинских групација.

Тако имамо ситуацију да хомосексуалност званично није више болест, већ „право на слободан избор“. Почело се са педерима и лезбејкама, но није се завршило на томе, сада у „напредној“ Америци ни педофилија није више поремећај!? О тим прљавим плановима и делима која се спроводе само да би ЧОВЕК ЧОВЕКУ БИО СВЕ ВЕЋА ЗВЕР, а да би се сакрили прави узроци и креатори незадовољства маса, најбоље Говори Џудит Рисман. Следи њен цитат, док цео интервју са њом емитован у Атлантису можете погледати овде».

Џудит Рисман каже:

„… Сексуално-индустријски комплекс обухвата сексологију, или такозвано „систематско изучавање сексуалног понашања“ (које непрекидно, наводним новим „научним“ доказима помера границе „нормалности“ у сексу); фондације (између осталог финансирају и етаблирање најразличитијих ЛГБТ организација широм света); порнографију и фармацеутску индустрију. Тренутна кинсијевска кампања, која се спроводи као једна од стратегија сексуално-индустријског комплекса, усмерена је на легализацију педофилије. Америчка психијатријска асоцијација (APA) је 1973. уклонила хомосексуалност са своје листе „поремећаја“ на основу гласања својих чланова. Већина истраживача хомосексуалног покрета закључила је да је тај потез APA-е поставио темеље за легитимизацију хомосексуализма. И, пазите: 22 године након тога, 1995, АПА је уклонила педофилију и садизам из своје класификације „поремећаја“, Дијагностичког и статистичког приручника IV (Diagnostic and Statistical Manual IV) Као и када је у питању хомосексуална пропаганда и психолошке акције умекшавања (десензитизације према хомосексуализму), којима су биле потребне године деловања да би нас довеле ту где смо данас, педофилски лоби истим корацима „нормализује“ сексуални однос типа „одрасли – дете“. И, опет су професионалци Америчке психијатријске асоцијације на њиховој страни. Хомосексуалци добијају право на усвајање деце. Уџбеницима и наставом на којој се промовише хомосексуализам, деца се корак по корак усмеравају ка хомосексуалној оријентацији као друштвено прихватљивијој. Злостављачи деце добијају „статус консултаната“ у УН и организују серије конференција, на којима се доносе конвенције, по којима се у „права детета“ убраја и „право на секс“. Хомосексуални бракови су, и то би требало веома озбиљно схватити, само фасада којом се маскира њихов основни циљ – право на усвајање деце, што је веома опасно и ставља децу у једну ужасну ситуацију, чије се лоше последице не могу проценити. То је трагична позиција где су деца експериментални заморчићи и сва истраживања показују да су резултати тог експеримента веома лоши. Питер ЛаБарбара је спровео нека од истраживања, она нису испоштовала комплетну научну методологију јер ју је и немогуће применити у једној таквој ситуацији, али као и таква, некомплетна, показала су, да уколико дете ставите у позицију да живи у средини у којој се мењају улоге партнера, тамо где је чест случај да неко од партнера умре од СИДЕ, дете је изложено трауматичним стањима и искуствима. И управо то, не искључује велику могућност да буде сексуално злостављано, због чега се, по мом мишљењу, убрзано и радило на томе да се деци омогући „право на секс“. Родитељи, деде и бабе, тетке и свако коме је стало до права детета на правилан развој, требало би да схвати да се налазимо усред страшног рата, чија ће жртва, уколико се нешто радикално не промени, бити управо деца.

Кингси, кога је холивудска продукција у тумачењу Лајама Нисена, приказала као новог Дарвина, генија који је људску сексуалност отргао из канџи мрачног пуританизма, и сам је био опсесивни педофил и са својим сарадницима у такозваној „соби 34“ сексуално је злоупотребио 317 деце у форми научно-протоколарног истраживања. Сарадници су штоперицом мерили време за које су деца, под дејством стимуланса, добијених од „научника“, доживљавала оно што је Кинси регистровао као оргазам…“

Једно реаговање to “Др Срђа Трифковић: Елита запада потстиче немире!”

  1. Vesna1 Says:

    Одлични аудио снимци, хвала Небојша. Очигледа је намера светских моћника и огледа се у завади па владај, на свим нивоима. Њима немири одговарају, подстичу их на сваком месту и свакој прилици.
    Гоје треба уништити, па нека се кољу међусобно, они ће створити проблем, и после тога ће бити наши “спасиоци“ са наметнутим решењем, они ће нам дати њихов нови светски поредак и светску владу. Све је јасно, али се надајмо убрзо њиховом крају, нека у намери уништења свих нас НЕСТАНУ ОНИ, КОЈИ УПРОПАСТИШЕ ЦЕЛУ ПЛАНЕТУ, што каже Др Татомировић: “Слава нашем Живом Богу!Бог са нама – Пристани Боже!“


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: