Влакна с неба прекрила Србију


Извор: Васељенска ТВ

Масовна појава белих лепљивих нити по земљи уплашила су грађане јер сумњају да је реч о кемтрејлсу – хемијским траговима из авиона које научници повезују с настанком опасних обољења.

Београд – Ваздух је био пун „тога“. Oвако почиње причу Љиљана Стефановић из Суботице која се јавила нашој редакцији и рекла да сумња да чудна материја потиче из кемтрејлса – беличастих хемијских трагова са неба које, наводно, испуштају необележени авиони. Каже да је ветар после неког времена нанео паучинасте нити које су полако падале и качиле се за гране дрвећа и кровове кућа.

Опасност за децу

– Трудила сам се да их не додирнем рукама, али свеједно је ваздух био пун тога, па сам „то“ вероватно удахнула – уплашено прича Љиљана.
Подсетимо, амерички научници са Института Карником недавно су открили присуство генетски модификованих организама у кемтрејлсу, али и заражене еритроците, патогене микроорганизме и тешке метале. Утврђено је да ова материја, између осталог, изазива пад имунитета, депресију, хронични умор, отицање руку и ногу и оштећење срца.

И Бојана Тодоровић је приметила необичне нити у околини своје куће у Раковици.
– Од пре две недеље чудна беличаста смеса је на сваком ћошку. Ситуација је алармантна јер се највише задржава по парковима где се деца играју – прича Тодоровићева.

Неуништива материја

Пензионерка Душица Тошић, која живи у Земуну, каже да од прошле године виђа „чудну лепљиву материју“ по биљкама и трави.
– Испрва сам мислила да је реч о биљним вашима, али ниједан препарат није могао да је уништи – прича она.

Миља Остић из београдског насеља Бањица тврди да су иста беличаста влакна прекрила и њен крај.

– Знам да овога пре није било. Напада све. Неко нас трује, а људи то и не примећују – закључује Миља.

Еколошки покрет: То је кемтрејлс!

Преседник Еколошког покрета Србије Никола Алексић уверен је да се ради о кемтрејлсу.

– Изнад наших глава сваке године је небо све беље. Трагови се често укрштају, праве слово „X“ или шаховске табле по небу, након чега се вештачки облаци спајају и праве бели покров, док микрочестице полако падају по земљишту, води, биљкама, људима – тврди Алексић.

Решење је у кембастерсу!

Све више људи широм света у својим двориштима поставило је кембастерс – справу за разбијање и уништавање хемијских трагова на небу.

– То је уређај који је 2000. направљен у Америци модификовањем клоудбастерса (разбијача облака). Функционише тако што негативне оргоне (енергију) претвара у позитивне. Овакав уређај не би смео да се користи у зградама јер је снажан и привлачи негативни оргон испод себе, што може лоше утицати на људе који ту живе – објашњава Никола Лешевић, Краљевчанин који се годинама бори против, како каже, запрашивања људи из авиона.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: