Позив на јавни протест због отмице малог Андреја у Отави, у Kанади


Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

Ирени Барет, помоћници директора Еколошког покрета Новог Сада, отет је 6-годишњи унук Андреј Барет у Отави, у Канади, због чега се морала вратити у Канаду да са ћерком покуша победити фашистички режим.

Помозимо породици Барет да врате Андреја

Разлог отимачине детета је што је мали Андреј био сведок насиља очуха над мајком. Насилник је пријављен полицији, али је на суду ослобођен због недостатка доказа. Полиција Канаде је мајци, детету и баки променила идентитет у циљу „,заштите од насилника“, а дете одузела од мајке, ,,јер га није заштитила од насиља у породици“!

Најтрагичније у целој ствари је чињеница да је Агенција за заштиту деце, која је отела Андреја од мајке, приватна компанија коју Влада Канаде плаћа по броју одузете деце, по глави детета другим речима!

Еколошки покрет Новог Сада зато позива све грађане Србије на јавни протест пред амбасаду Канаде ради изражавања протеста због претварања српске деце у јаничаре новог светског потретка. Не дамо нашу децу, они су држављани Србије и нису на продају!

Јавни протест ће бити одржан испред амбасаде Канаде, Кнеза Милоша 75 у понедељак, 25. јула са почетком у 12.00 часова.

Позивамо све мајке, све грађане Београда који имају имало људског и родитељског у себи да дођу у понедељак испред амбасаде Канаде да се изборе за слободу малог Андреја и срећу његове мајке и баке.

Директор
Никола Алексић, с.р.

Једно реаговање to “Позив на јавни протест због отмице малог Андреја у Отави, у Kанади”

  1. Vesna1 Says:

    Да, треба да дамо подршку нашој Ирени. О томе у коју сврху користе децу у Америци и Канади може се лепо прочитати у књигама Милана Видојевића, и чути у предавањима Мирољуба Петровића. Тачно је да узимају данак у крви за своје сулуде потребе, уз различита образложења, типа небриге родитеља, хиперактивности деце, и сл. Господин Никола је потпуно у праву. Подржавам!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: