Еколошки Покрет Новог Сада: Саопштење за јавност поводом појаве лажних зелених


Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

Никола Алексић, легенда борбе за заштиту животне средине и боље услове живота грађана Србије

У Србији је увек било лажних зелених странака које је режим оснивао и користио као своје секције и у томе ништа спорног нема. Пред изборе би режимска странка склапала коалициони споразум са лажним зеленима да би бираче обманула својом наводном бригом за животну средину. Да је у питању уобичајена предизборна обмана грађана Србије ради гласа више, говори и чињеница да режимска странка никад није увела нити једног представника лажних зелених у Народну скупштину, јер би се превара бирача показала у свој својој простоти.

До сада су се за описану превару злоупотребљавале само симпатије бирача створене на основу залагања и активности армије ентузијаста из редова неполитичких еколошких организација.
Падом морала и етике у друштву, отишло се и корак даље, јер се увек може више у бескрупулозности режима и трабаната без трунчице морала.

Никола Алексић говори на протесту против ГМО, Кодекса Алиментаријуса и Кемтраилса на протестном скупу 5. јуна 2011-те испред Народне Скупштине.

Сада се од стране лажних зелених под покровитељством режима, без имало стида, отворено присвајају постигнути резултати армије ентузијаста из еколошких организација. Пример за изнету оцену је акција лажних зелених на скупљању потписа за петицију против генетски модификованих организама (ГМО), што више од годину дана спроводе активисти еколошких организација Србије. Тај полусвет је, поред тога, отишао и корак даље од присвајања резултата, па је почео да присваја и истакнуте личности познатих јавности управо по доследном залагању за заштиту животне средине, којима ни на памет не би пало да се придруже том полусвету.

Приказивање безгласног снимка Николе Алексића на ТВ Пинк пред Народном скупштином за време одржавања општенародног протеста против ГМО током немуштог објашњавања председника лажних зелених о опасности од ГМО, представља врхунац бескрупулозности и неморала лажних зелених и њиховог покровитеља у виду режима.

Зато се јавност Србије обавештава да прави, изворни зелени у виду еколошких организација Србије, немају никакве везе нити додирних тачака са лажним зеленима Србије, још мање Никола Алексић, легенда борбе за заштиту животне средине и боље услове живота грађана Србије, чије ће име бити заштитни знак правих зелених Србије.
Описани покушај преваре нека служи на част режиму и полусвету окупљених око лажних зелених Србије.

Директор
Остоја Дражић, дипл.правник, с.р.

Једно реаговање to “Еколошки Покрет Новог Сада: Саопштење за јавност поводом појаве лажних зелених”

 1. eugenika Says:

  Ни један покрет (читај партија) „зелених“ није одвојена од владајућег система било где на овој убогаљеној, јадној планети, па тако ни овде у нашој драгој Србији!

  Ови наши „политичари“ голих гузица, верно чекају бриселску команду „апорт“, по било ком питању, па чак и ако само у Бриселу пада киша, они отварају овде кишобране!

  Нису проблем лажни партијски „зелени“, већ зло које наносе обичном човеку, доводећи га у тешку заблуду да се нешто ради у његову корист. Нажалост, корист има издајничка влада и мало мрвица ситни глодари „зелени“. Партија зелених је омражена било где у ЕУрупи, а нарочито у Немачкој. Никад не реагују на ствари по питању здравља становништва већ селективно, а сигнал даје властодржац.

  Никад нису мрднули прстом по питању:
  -ТЕ Обреновац

  (неискоришћеност шљаке, која се баца… неискоришћеност топле воде, која се буквално баца у Саву и самим тим чини еколошка катастрофа…)

  -ПКБ

  (нема шта не бацају у Дунав, или одлажу поред водотока, после прераде или третирања земљишта…)

  ..и да не набрајам, јер нема места за све.

  А где сте били када је цијанид из Румуније, преко Мађарске ушао у Дунав?

  Где сте били када је у Београду у то време измерена концентрација тешких метала 100 пута већа од дозвљене… цијанид није из те групе, колико ја знам.

  Онолико разарање Новог Сада и Панчева, за време проклетог бомбардованја истих оних који су вам сада ментори, а ни гласа од вас. Ма ви нисте ни битни, ама баш ником нормалном!

  Престаните да крадете подигнуте „руке и гласове“ малих, свесних људи који су се побунили и то не без разлога!
  Што даље од нас, јер ви сте слуге проданих политичких душа…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: