Irene Barrett: Опрости им Боже, знају шта нам раде


Аутор: Irene Barrett

Ако посматрамо целу људску историју, запрашивање са неба је најозбиљнија катастрофа коју је човек у целом свом постојању на Земљи креирао. Без икаквог позива на одговорност за починитеље злочина, са овом глобалном операцијом озбиљно су угрожени ваздух, вода, земљиште, сваки живи организам на Земљи. Ово је текст чија је намера да вас инспирише да истражујете информације, да будете мотивисани да заштитите себе и своју породицу од јасне и присутне опасности. Да се не бисмо питали, зашто нисмо урадили нешто док смо то још могли, погледајмо шта нам сада и одмах природна медицина нуди као штит. Све наведено може да се пронађе у продавницама здраве хране, у апотекама или у природи Србије.

Наше тело је изложено свакодневном, агресивном нападу. Преоптерећење биолошког система хроничном акумулацијом штетних материја води у слом природне одбране и тиме отвара врата за појаву нежељених стања здравља.

Као одговор на агресивни напад, потребна је и агресивна одбрана. Препоручује се свакодневно:

1. чишћење тела од штетних састојака глином. Глина моћно везује за себе токсине и избацује се столицом заједно са штетним материјама. Запрашивањм се у нашем телу накупљају тешки метали као алуминијум, баријум, наше тело није дизајнирано да изађе на крај са тешким металима. Алуминијум је директно повезан са губитком памћења и Алцхајмеровом болести. Баријум блокира активацију Т-ћелија наше одбране, па ово омогућава појаву болести које нормално не би требале да овладају да је имунитет очуван. Глина везује за себе тешке метале и биолошке агенсе и избацује се напоље.

а) Глина се пије уз доста течности у току дана,

б) може да се припрема у топлој просторији као лековито блато за цело тело. Чим се глина осуши на телу, њено деловање је обављено па се након тога може опрати.
ц) Две шоље глине могу да се ставе у воду при купању у кади.

2. Уношење природне хране. Сунце пружа живот на Земљи па се тако препоручује да од укупне хране барем 75% , или што више је то могуће, буде храна која у себи има највише енергије Сунца, а то је природна, жива биљна храна без хемикалија: поврће, воће, орашасти плодови, клице, семенке, јестиве биљке које слободно расту у природи. Када се оваква храна не изложи температури већој од 45Ц она ће нам пренети очуване БИОФОТОНЕ који ће напајати наш систем животном енергијом. Ако желите, можете опрати свеже намирнице у 15ппм колоидној сребрној води, потопити их 10мин. чиме ће се очистити од биолошких узрочника болести. Колоидна сребрна вода се може наћи у апотекама, а постоји могућност да је сами произведемо електричним путем (не хемијским).

3. Уношење специфичних природних материја. Оно што се вековима користи на овим подручјима су:

Лековити чајеви за јачање имунитета и за детоксикацију који су лако доступни. Свеже биљке су увек боље од таблета и саплемената.
колоидну сребрну воду код куће, уз посебан електрични уређај. Обратити пажњу на концентрацију сребра, као по приложеном протоколу. Више од сто година безбедно се користи концентрација од 1100пп

Уље чајевца и ним уље могу да се набаве у продавницама здраве хране. Најпре ставити кап уља на подлактицу, да установимо да ли постоји алергија на уље. Ако нема алергијске реакције, продужити са третманом. У пола шоље кокосовог или маслиновог уља додати по чајну кашику уља чајевца и ним уља. Ако вам мирис не одговара, може се додати пар капи уља поморанџе или лаванде. Добро промешати и мазати по целом телу, најбоље увече пре спавања. Ако имате осећај свраба и пецкања осетићете олакшање. Можете ставити кап уља чајевца или ним уља директно на место где је свраб изузетно изражен. Уље чајевца је ефикасно за промене на кожи узроковане гљивицама, бактеријама, вирусима. Ним уље лат. назив Azadirachta indica користи се хиљадама година у индији као средство за побољшање стања здравља коже у случају гљивичних узрочника, паразита, инсеката. Опрез: ово уље је само за спољашњу употребу. У падавинама из запрашивања откривено је 300 различитих врста мутираних гљивица, па мажање овим уљима има смисла.

• Свеже цеђен сок лимуна помаже успостављење природне унутрашње климе стварајући пх који је погодан за добре бактерије, а који не одговара патогеним бактеријама.

• Узимање љуте паприке (лат. Capsicum frutescens). У једну чашу воде умешати ¼ чајне кашике љуте паприка у праху и попити. Са дуге листе лековитих ефеката, оно што је релевантно је да делује на гљивице и паразите, регулише проток крви и лимфе, делује у спречавању стварања крвних угрушака.

Бели лук у свежем стању има бољи ефекат него куван или пржен. Уништава гљивице при контакту,

• нерафинисана, хладно цеђена уља богата омега 3, затим 6 и 9 масним киселинама. Уље лана, сусама, сунцокрета, маслиново уље помажу ослобађање алуминијума из ткива мозга.

• Повећано стварање угрушака у крвним судовима директно је у вези са интензивним запрашивањима. Свеж ђумбир уз салату може да помогне, али се не узима уз лекове са истим ефектом. Екстракт лишћа дрвета Гинкго билоба такође помаже (труднице, особе на натидепресивима не треба да узимају Гинко билоба).

• Сребрна колоидна вода (по овом протоколу направи сребрну колоидну воду, скини текст: Protocol coloidal silver) је најмоћнији природни антибиотик, делује на више од 650 биолошких агенаса. Потребно је најпре установити да ли постоји алергија на сребро, што се ретко дешава. Могуће је припремити колоидну сребрну воду код куће, уз посебан електрични уређај. Обратити пажњу на концентрацију сребра, као по приложеном протоколу. Више од сто година безбедно се користи концентрација од 1100пп

• Избацити храну која у нама омогућава бујање гљивица, на првом месту бели шећер, храну у кутијицама и кесицама, индустријски припремљену храну, храну са високим садржајем шећера, увести што више свежег поврћа и воћа.

• По мојим запажањима врло је вероватно да зеолит има моћ да зароби и избаци стране честице пре него што се по дизајну оформе у мрежу влакана и уграде у биолошки систем. У току узимања зеолита, важно је у исто време унети у своју исхрану природне изворе минерала из поврћа и воћа који су потребни за добро здравље.

Уље чајевца (лат. Назив је Malaleuca alternifolia ) може да се стави у спреј бочицу и да се попрска ваздух у просторијама. По кап овог уља може да се стави на отвор носница и удише. Такође, загрејати 1 л воде у којој нема хлора, па додати у ову посуду 5-10 капи уља чајевца, ставити пешкир преко главе и удишати. Ово уље добија се из лишћа аустралијског дрвета и вековима га користе аустралијски абориџини. Терпеноиди из овог уља делују антифунгално и антисептички. Може да помогне у тегобама са дисањем.

Нано маска преко лица пружа заштиту јер не пропушта ситне честице олакшава тегобе спречавајући удисање нежељених материја. Пример за нано маску: http://www.nanomask.cz/

Александра Слађана Милошевић: Под златним Сунцем Србије (спот)

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

3 реаговања to “Irene Barrett: Опрости им Боже, знају шта нам раде”

 1. Slavko Radosavljevic Says:

  Razvoj i primena KVANTNE MEDICINE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
  Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno, veoma, niskim troskovima.
  O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta o primeni metoda i aparata za poboljsanje stanja celija zivih organizama i unistavanje patoloskih mikroorganizama u informacijama :
  -genija Nikole Tesle koji je svojim aparatom i strujama izlecio i Edit Pjaf
  – doktora Raymond Rife-a i njegovih biorezonantnih frekvencija i spiskom bolesti,
  – doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
  – drs.William Lyman and Steven Kaali (1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
  – doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima, i
  – dr Lakhovsky sa modernim aparatom za tretman obolelih skupom frekvencija za tretman celija organizmu

  Upravo,Internet omogucuje da se ljudi informisu o uspesima alternativne medicine primenom kvantne mahanike i preduzmu mere za svoje zdravlje.

  Ljudsko telo je čudestan bioelektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
  Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
  Medjutim,ovakav sistem je ranjiv. Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.) ovaj sklad biva narusen.
  Zadatak IMUNO SISTEMA je permanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.

  Prva metoda
  Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih impulsnih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena. Na opvome je radio doktor Rife i uspeo da sacini spisak bolesti i frekvencije prouzorkovaca tih bolesti ( videti prilog BOLESTI I FREKVENCIJE)

  Druga metoda
  Upotreba elektromagnetskog polja sa zracenjem veoma visokih frekvencija koje su u domenu zivih celija u ljudskom organizmu.
  Doktor Lakhovsky je usavrsio TESLINU RUZU sa kojom je Tesla odrzavao svoje zdravlje. Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju potencijal između -70 i – 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo do – 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.

  Aparati za prvu metodu su iz skupine EGBF PARS N 5
  Zadatak aparata PARS N5 je unistavanje stranih i stetnih – patoloskih mikroorganizxama na bazi generisanja njihovih rezonantnih frekvencija pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.
  Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N5 i svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo.
  Upotrebom PARS N5 tri puta na dan, kroz sedam ili vise dana, može vas očistiti i od svih populacija patoloskih mikroorganizama..
  Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.Opsirnije:www.bio-stimulator.com

  Aparati za realizaciju druge metode su iz familije doktora LAKHOVSKOG
  Frekvencije zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja. Njihov tretman ostvaruju aparati doktora Lakhocskog.

  Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo i IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
  U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju organizma pod nazivom EGBF PARS N5 UNI.Takodje, procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 u prirodnom stanju VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
  O tome vise na: http://www.plemic-komerc.com
  Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke u Srbiji) prema prilozenom uputstvu.
  Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od mnogih pa i opakih bolesti i prevenciji da do obolenja ne dodje na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE i ELEKTRONIKE

  Do sada, realizovanih 10 tipova aparata:

  – PARS N5 UNI (Univerzal) je za unistavanje mnogih uzrocnika vrste. Trajanje tretmana 93 min.
  – PARS N5 UNI i sa HUMANI PAPILLOMA – HPV . Trajanje tretmana 66 min
  – PARS N5 MS je Multiple Sclerosis. Trajanje tretmana 66 min
  – PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C. Trajanje tretmana 63 min
  – PARS N5 C je samo za cancer oboljenja :trajanje tretmana 135 min.
  – PARS N 5 CANDIDA. Trajanje tretmana 45 min.
  – PARS N5 IS, K i G( Imuno Sistem, katarakta i Glaukom). Trajanje tretmana 36 min.
  – PARS N5 UNI PARAZITI ( unistavanje parazita u telu) sa tretmanom u trajanju 150 min.
  – PARS N5 UNI SSS – Salmonele, stafilokoke i streptokoke
  – PARS N5 UNI Spondylosis / Spondylitis

  Moguca je izrada i drugih programa a prema zahtevu interesenata na osnovu spiska BOLESTI I FREKVENCIJE dr Rife-a.

  Autor projekta EGBF PARS N5
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
  Tel. 34 952862991
  pars30@hotmail.com
  SKYPE…slavko.radosavljevic
  http://www.bio-stimulator.com
  http://www.plemic-komerc.com

 2. nedodjija Says:

  odlican clanak !
  🙂

 3. Видоје Says:

  АЈМО СРБИ, АЈМО, АКЦИЈА
  ПРОЧИТАЈ ТЕКСТ ДОЛЕ

  Не бих коментарисао чланак. Има ко ће да направи неке коментаре, класика, филозофирање, мудровање, ваљда кад је људима по мало досадно, или мисле да ће тиме нешто да промене. Напише се по нешто, а онда се купи словеначки јогурт, или се иде у турску или хрватску на летовање, јер је повољно. Или, ако би се могло, отишло би се. Од пискарања нема вајде, али то нека је на другима.
  Оно што је добро, међу људима који писано коментаришу по блогу, то раде из срца. На блогу још нема оних дежурних пера, који су плаћени да пишу, а зна се коме они служе и чему то води. Стога рачунам на нас који читамо Небојшин блог да вредимо и да можемо да реагујемо сложно и корисно.

  Очигледан пример искрене жеље да се помогне даје особа под именом Славко. Позивамо Славка који је највероватније у Малаги или Мелији да и на начин на који ја предлажем у наставку текста да подршку Небојшином сајту.

  Ја нудим да ми нешто радимо. Конкретно.

  Надам се да ћемо ми који посећујемо ову интернет страницу да будемо јединствени и да се уклопимо да новчано помогнемо опстанак Небојшиног дневника (да користимо неку српску реч за енглеску блог), интернет странице.

  Било је коментара неких посетиоца дневника да се не осећају пријатно да уплате неку ситнију суму, (типа 100 кинти, 200 кинти ) па стога сам дошао на идеју да се ми овде, који посећујемо сттранице на мрежи, које држи или-и одржава Небојша, да нађемо дан када ћемо да уплатимо нешто новца и тада ако би нас десет уплатило по 100 динара, могли би у једном дану да на Небојшин рачун уплатимо 1000 динара. Дао сам пример, увек је, да уплати свако колико може, ако је то 50 динара, онда је то 50 динара. Очекујем да се неко јави са конректним датумом, и да то направимо већ овог месеца.
  Небојши, а и сваком нормалном би значило била каква новчана помоћ. Ако је то месечно 1000 динара, и то је боље него ништа.

  Ево је прилика Срби да покажемо себе на делу. Јер мени делује, можда грешим, да има превише паметаовања како на овој интернет страници, тако и на другим, а да нема дела, нема их, а то се види нашта личи српство. Тако да ајде да ово изгурамо из два корака. Ја сам дао идеју. Прихватите је, и нека неко да датум. На договорени дан (да не буде недеља, тад су банке затворене, свако по на особ оде у банку (или ако има интернет банковање) и уплати колико може. Да видимо колико ћемо да скупимо, Небојша би јавио. Па да видимо какви смо.

  Особа представљена као Јелена је дала предлог да то буде 15 јун, ја сам то прихватио, а прочитао сам и особа са надимком Панчевац. Од речи је дошло и до неких дела али да видимо колико смо вични озбиљним делима и раду.

  Ако неко нема да да 50 динара, кад се договоримо, није проблем. Можемо да се помолимо, групна молитва да Свевишњи Небојшу стави на пут где би могао да има боље приходе и самим тим да одржи несметано рад своје интернет странице. Исто као што је била поменута идеја за групну молитву људи који су покренули еко скуп 5 јуна у Бгу. Па ако неко нема да уплати ни динар на рачун, има времена од 1 до 3 мин да се једном дневно помоли за Небојшу и тако му пошаље љубав и позитивну енергију која би га ободрила за успешнија дејства. То би могли сви да урадимо, не везано да ли уплатимо који динар или не. Ето, још један начин да нешто радимо, као прави људи.

  Да буде да се СРБИ сложе.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: