Општенародни протест 5-ог Јуна 2011-те у Београду, дођимо сви!


Пре овог најновијег обавештења још једном прочитаје текст на доњем линку око овог већ заказаног протеста:
Народни скуп у Београду против ГМО, Codexa Alimentariusa, запрашивања са неба, 5-ог јуна 2011-те, Дођимо! Сви!!

http://wp.me/p3KWp-3SS

Никола Алексић:

Обавештавам Вас да ће од говорника на протесту бити присутни Емир Кустурица, прослављени филмски режисер и витез француске Легије части, Дејан Лучић, публициста који је разобличио заве…ру новог светског поретка, Биљана Ђоровић уредница укинуте десетогодишње радио емисије Атлантис због позива да причамо о Кодексу, о ГМО и о запрашивању отровима са неба. Позвани су и наши прослављени тенисери, како да нам пруже помоћ у организацији скупа да га не организујемо на вересију, тако и да стану уз свој народ или да му пошаљу видео поруку подршке у најтежем периоду у историји Србије. Позвани су и представници струковних и синдикалних организација као и представници свих верских конфесија, све остало је ствар саме савести позваних грађана Србије и гостију протестног скупа. Позвао сам и г. Драгана Ђиласа, градоначелника Београда ,да као домаћин Београда честита грађанима 5. јун, Светски дан заштите животне средине и да и тиме утиче на подизање еколошке свести грађана Београда. Ја сам учинио све што је у људској моћи да истина о нашој будућности допре до становништва. Нажалост, више од тога не могу, даље је све у Божјим рукама.

Срдачан поздрав, Ваш, Никола Алексић

Плакат за протест

Београд, 5-ти јун 2011те... Дођимо сви!

Делите овај плакат по интернету и тако помогните организацију скупа, да путем плаката што више људи сазна за општенародни протест.

Ближи се дан када се требамо што масовније окупити у Београду на платоу испред Народне Скупштине, 5-ог јуна 2011-те у минут до 12:00. Овај протест» против ГМО, Кодекса Алиментаријуса и запрашивања са неба отровним хемијским материјама је протест нашег живота, живота наше деце и живота наших будућих још нерођених покољења! Огромна је одговорност над нама због свега овога, судбоносна… и зато не смемо заказати, већ доћи што масовније са својим породицама и пријатељима у Београд, морамо истрајати и успети у борби за наш биолошки опстанак, опстанак наше деце, будућих покољења и Србије…!

Једно реаговање to “Општенародни протест 5-ог Јуна 2011-те у Београду, дођимо сви!”

  1. slobodan hadzibegovic Says:

    Podrzavam vasu borbu i sa svoje strane se trudim da doprinesem –

    http://bit.ly/lVfeiW


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: