Ивана Жигон на протесту радикала: Говор подршке Ратку Младићу! Српским херојима, Србији…!


Дирљив говор глумице Иване Жигон

Послушајте овај кратак али дирљив говор драмске уметнице Иване Жигон, ћерке славног глумца Стеве Жигона.

Нешто бих реко …

Ако је нешто сигурно, то је сигурно да се Европска Унија распада, и потпуни распад се неће чекати тако дуго, то једино не зна Председсник Србије Борис Тадић. То значи да ће се убрзо распасти ова издајничка и понижавајућа диктатура диктатора Бориса Тадића и убедљиво најгоре и најмрачније странке у историји странчарења код Срба, Демократске Странке!!!
Невезано да ли је Борис Тадић Србин, црногорац, ово, оно… у нашој историји ће ући као највећи издајник икада, без конкуренције!!!

Издаје Србију у њеним најтежим историјским моментима. Он калкулише да ће хапшењем Младића добити на рејтингу на будућим изборима, јер мисли да ће му адут бити: „ево, испоруком Младића обезбедио сам убрзано приближавање Србије ЕУ“, али грдно се преварио, на изборе неће изаћи Карла дел Понте, Медлин Олбрајт, Солана… већ ПОНИЖЕНИ српски народ, најмасовније што се може, и ако се не појави на изборима нека патриотска организација, прецртаћемо све ДОС странке укључујући и њене привеске СПС, ЛДП, СНС итд…

Синоћ ми је једна интернет другарица, Весна Карипиду, наша жена рођена у Београду која више од 20 година живи у Грчкој, рекла да у Грчкој влада потпуно расуло и лудило, каже ми да се Грци никада тако нису побунили и изашли на улице, и каже свуда се помиње да ће се вратити на драхму, грчки народ жели да изађе из ЕУ, то је оно што се све више прича у грчком народу. Весна је студирала у Београду, у Грчкој ради као позоришни и радио продуцент. Замолићу је да напише чланак о свему томе, као и да буде аутор на мом блогу, да нас с времена на време извештава шта се тачно дешава у Грчкој као чланици те куле од карата зване ЕУ, која очигледно залази у све већу кризу.

Што се тиче нашег актуелног Председника Бориса Тадиће, не само што ће ући у нашој историји као највећи издајник, већ ће засигурно презиме Тадић бити најомраженије у Србији, сигуран сам да ће га многи и променити.

8 реаговања to “Ивана Жигон на протесту радикала: Говор подршке Ратку Младићу! Српским херојима, Србији…!”

 1. nedodjija Says:

  jedino sto ne razumem, je mali broj prisutnih ljudi….
  😦

 2. Vesna1 Says:

  Нико као Јелена Жигон не зна да дирне нашу душу. Свака јој част, не знам где су други уметници који би требали да дају пример народу. Срамота, сви су се завукли у мишије рупе.

 3. Лука Says:

  Лепо каже Красић „…сан сваког усташе је да постане Борис Тадић.. “ ми у Србију имамо на делу УСТАШКИ режим што се може потврдити на велики број примера а најдрастичнији је овај – испоручивање Српских хероја нашим непријатељима.Пример класичне издајничке политике. Тај исти човек је положио Заклетву !?! и коју поруку шаље младима, који систем вредности? Лажите, продајте оно што је највредније,гледајет само свој лични интерес,геј парада,НВО,монопл овај -онај ,лажна демократија итд …олош!!! У историју српског народа није било већег шљама од садашнје власти.

 4. Tијана Says:

  Поштовање Небојша,
  ово је можда једино место где бих могла да напишем, нагласим, колико ме је срамота што сам неми посматрач тренутних догађаја. Очај због изручења српског генерала, језуитског изгласавања Синода СПЦ за посету папе 2013. год., нескривеног радовања нашег председника због хапшења и изручења ген. Младића и његовог антинародног, антисрпског бахатог понашања. Знам само да осећај бунта не сме да замре, нипошто. Ако нисам у могућности јавно да иступим, потрудићу се да моје дете и његови потомци никада не забораве традиционалне вредности на којима је почивала историја нашег народа. Видимо се 5. јуна. Велики поздрав.

 5. silverg Says:

  Što ne pitate srebreničke majke kako im je i šta misle o g. Komadiću? Jel vam za trenutak zastala knedla u grlu? Ako da, ima nade za vas. Ako ne, eto nam nove Srebrenice/Jasenovca/Upišite omiljeno mesto pokolja.

  • Небојша Says:

   silverg,

   Опет један муслиман, или бошњак, наравно необавештен, необавештен о масакрима муслимана. А зашто ви муслимани не запитате српске мајке, које су ПРЕ ЈУЛСКИХ ДОГАЂАЈА У СРЕБРЕНИЦИ оплакивале своје жртве, дакле пре Сребренице, тог лажног геноцида!

   Постоји и списак жртви, списак је скинут са сајта Српске Православне цркве:

   http://www.spc.rs/
   Скини списак у Pdf-u:
   http://www.spc.rs/Vesti-2005/07/srebrenica.pdf
   На списку има 3287 СРПСКИХ жртви.
   Списак Срба пострадалиху Сребреници и околини 1992-1995.
   http://wp.me/p3KWp-2fP

   Ево ти и ово, део из једног мог текста…

   „.. Да је Хаг суд неправде, а не правде, најбоље нам показује ослобађајућа пресуда за кољача Срба Насера Орића, који се новинару листа „Торонто Стар“ хвалио како је убијао Србе:

   ‘Fearsome Muslim warlord eludes Bosnian Serb forces
   Toronto Star, July 16, 1995, By Bill Schiller

   „When footage of a bullet-marked ghost town appeared without any visible bodies, Oric hastened to announce: „We killed 114 Serbs there“ („Овде смо побили 114 Срба“).

   Дакле, човек је све признао, али ни то није довољно да се осуди, јер злочини муслимана не важе за овај свет у коме о „правди“ одлучује Америчка „демократија“, у преводу брутална неконтролисана империјална сила.

   С друге стране, имамо генерала Ратка Младића, часног борца, који ратује против противничких војника бранећи свој народ, а њихове цивиле пушта на слободу:

   Ратко Младић, тај „ратни злочинац“, пушта цивиле, жене и децу из Жепе да аутобусима безбедно пређу на територију под контролом муслимана.

   Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
   Скини видео прилог путем овог употства…“

   Потврду, да су цивили заиста стигли живи и здрави, дакле да није било геноцида, јер страдали су само борци који су се пробијали ка муслиманској територији из „заштићене зоне“ Сребреница (откуд муслиманске војске у заштићеној зони… дакле прекршен споразум са УН о демилитаризацији Сребренице) имамо у овом доле документу, којег је потписао муслиман Несиб Манџић, представник цивила у Сребреници, представник Републике Српске и представник Унпрофора који је био супервизор целе операције!

   civil

   Дакле муслимани, истина је та која отвара врата помирења, а не лажи да је било геноцида. Ево ти још један документ, ваш муслимански, тузлански из 1994-те, где се даје препорука да се број цивилног становништва сребреничког краја лажно приказије међународној заједници, да би се могла приказати измишњена цифра од 8000 побијених, а ни до дан данас нема доказа за то!

   statistika

   Треба кликнути на обе слике да би се виделе увеличано.

 6. DRAGANeskovic Says:

  Tadić nije problem, a ni njegova stranka,
  mi smo problem, mi Srpski narod, koji nema tu kuražnost, da se suoči sa svojom stvarnošću a ona je vrlo jasno prepoznatljiva u
  diktauri “ reprezentativne demokratije“
  ( reprezentativna – predstvnička – demokratija)
  U predstavničkoj demokratiji građani ili sam narod na izborima biraju svoje predstavnike u parlamentu – skupštini i daju im
  “ autoritet “ da donose odluke od opšteg građanskog – nacionalnog intetresa, tj. u naše ime.
  Izbor državnih činovnika, čitaj partiskog člansta , ostavlja na volju lakovernosti građana – naroda da se na kraju taj izbor
  prepusti onim marčnim i na novac halapljivim vođama koji niza demokratske pozornice kuju oligarihske intrige i beskrajno i nemilosrdno lažu ali sa ogromnim nasmejanim osmehom na svojim kvislinskim licima.
  Najveći problem je u tome što se kraj svemu ovom ne vidi,
  a izlaz postoji,
  Izlaz uvek postoji, samo ko ga vidi osim mene?
  Predlažem da se nadmećemo i takmićemo između sebe,
  ko vidi i jasno može da iskaže koji je to naš opšti nacionalni zajednički iskorak ka onom životu koji danas žive naši vršnjaci u Ženevi
  Jedan mislic davno, davno je rekao:
  „Veličina jednog naroda nije u tome da nikad ne poklekne,
  njegova veličina nije u tome da nikad ne posrne,
  već njegova veličina je u tom da se iz toga izdigne“
  * * * * Konfučije * * * *
  Sad smo svi pred tim našim opštim nacionalnim iskušenjem, da damo od sebe onaj deo koji će se ugraditi u opšti nacionalni
  izbor ka zajedništvu, ka životu, ka našim običajima, potrebama a i ličnim, porodičnim, poslovnim i nacionaim „izboru“, ka Srpstvu!.
  Ovo je i poziv za udruživanje i samo ogranizovanjem za kompletnu restoraciju Srpske države i njene državnosti
  Ja zagovaram demokratiju po ključu koja se ogleda u „Direktnoj – neposrednoj – demokraiji.
  U direktnoj demokratiji svi građani, sav narod. učestvuju u procesu donošenja odluka od opšteg nacionalnog interesa,
  zjedništva, čime se sprečava stvaranja moći u rukama izabranih predstavnika.
  Direktna demokratija je izražena kroz 4 oblika: inicijative
  javne rasprave
  referendum
  opoziv.
  Ovo može da se postigne i pre samih izbora ako se udružimo i samo organizujemo da pred palatom u Beogradu formiramo
  onaj davno viđeni ali nikad ne zaboravljeni red koji se je viđao danim pred sad već nepostojećom „Dafiment bankomn“ i
  svako u tom redu samo disciplinovano imaće u jednoj ruci svoju čičnu kartu dok u drugoj ruci drćžaće hemisku olovku.
  Ovo če biti tiha, mirna i samo organizovana „REVOLUCIJA HEMISKOM OLOVKOM“. tada je sve pod našom kontrolom i predhodni sugrađani će položiti račun. Račun postoji i on mora da plati onaj ko ga je i napravio.
  pozz. DRAGANešković
  e-mail. DRAGANeškovic@Gmail.com
  DRAGANeskovic@Yahoo.com
  hermes@eunet.rs
  hermesdoo@Gmail.com


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: