Ухапшен Ратко Младић, још једно понижавање, још једна издаја!


Хапшење Ратка Младића

Ухапшени Ратко Младић

Борис Тадић је давао обећања Српском народу и грађанима Србије која никад није испунио, али је зато сва обећања својим страним налогодавцима испунио, укључујући и ово срамно хапшење Младића! У једној изборној кампањи, обећао нам је 500.000 нових радних места, једном другом приликом обећао је 200.000 нових радних места, а добили смо шта, још више незапослених, стотине хиљаде нових незапослених у комплетној владавини ДОС-а. Осим тога, Борис Тадић влада неуставно, јер је прекршио Устав када је 2008-ме на тадашњим парламентарним изборима био носиоц предизборних листи „За европску Србију Борис Тадић“. По Уставу то није могао да уради јер Устав каже:

Неспојивост функција
Члан 115.

Председник Републике не може обављати другу јавну функцију или професионалну делатност.

Тадић по Уставу Србије не може истовремено да буде и Председник Србије и као страначки лидер ДС-а носиоц изборне листе. Дакле, Тадић се не либи да крши Устав да би остварио своје планове, он је то свесно урадио, тај прекршај је и даље актуелан, о томе ћете наћи више детаља у овом мом чланку, са довољно документационог матерјала које је изнео частан и стручан човек, професор Др. Љубомир Т. Грујић. Обраћао се Уставном суду Србије са свим доказима да Тадић крши Устав, по владајућим законима тог истог Уставног суда, који јасно говоре да Тадић крши Устав, али то није било довољно, уставни суд се није изјаснио, јер је Др Грујић наводно „неовлашћено лице“ за подношење испитивања уставности у случају Тадић, што није тачно.

Ево вам страначки „опозициони“ шибицари матерјала да свргнете Тадића легално са власти, да забраните рад ДС-а, јер самим тим и та странка неуставно влада више од 2 године…. кажете да вам је Тадић са ДС-ом „љути противник“, па покажите се! Ево и вама радикалима матерјала, који сутра организујете протест поводом хапшења Ратка Младића, да срушите Тадића и ДС, потпуно легално, јер и сами добро кажете да је ово хапшење Младића издаја националних интереса, што се уклапа у назив вашег скупа: “ Сарадња са Хашким трибуналом представља издају српских националних интереса“.

Исто тако, ово је позив и патриотским организацијама попут „Двери Покрет за живот Србије“ да легално сруше Тадића са власти. Хајде да видимо, покажите се на делу коначно! Ништа нећете радити насилно и противзаконито, само ћете поштовати Уставни поредак Србије, то ће потписати 90% грађана Србије!

Све што обећа западу, Тадић испуњава, а нама даје лажна обећања и фикцију „немогуће мисије“ која се зове ЕУ, док се истовремено Србија разара владајућом олигархијом изнутра, темељно и систематски, српски народ се доводи пред духовним и егзистенцијалним уништењем! Младићево хапшење је лично надгледао Тадић, тврди се у медијима. Много наивних и невероватних ствари има око хапшења Младића, кажу да се скривао у селу Лазареву код рођака, данима. Која наива, мислим стварно, и најобичнији ситни криминалац се не би „данима крио“ код рођака ако зна да га полиција тражи, јер прво та места полиција прочешља, а камо ли Ратко Младић, најтраженији Србин на Планети. Ко зна где су га они држали, па затим довели у село Лазарево где су га наводно ухапсили. Поводом тога прочитајте следеће вести:

Генерала у село довели ноћ пре акције хапшења
Младића пребацили из Бондстила у Лазарево?!

Овом срамном хапшењу, понижењу и срамоти које нам чини диктатор Тадић и његов однарођени репресивни режим, придружио се и потомак Карађорђевића, принц Александар Карађорђевић:

Карађорђевић честитао на хапшењу Младића
Заиста страшно…!

Као и он, сви остали из ове квислиншке власти тврде да ће нас чин хапшења Младића приближити ЕУ, а наравно кад у њу уђемо „биће нам боље“. Годинама се то прича, од доласка ДОС-а на власти, међутим реалност и стварност је сурова, а она нам каже да нам је од њихове владавине сваким даном све горе и горе, нестајемо као народ, и кад тобоже дође тај дан да „уђемо у ЕУ“ НЕЋЕ ИМАТИ КО ДА УЂЕ, неће бити српског народа, јер су ДОС-овци и дошли на власти да униште Србију и Србе комплетно, и као државу, и као нацију!

Опљачкали су привреду, довели нас до просјачког штапа, уништавају наш културно-национални идентитет понизно удовољавајући свим захтевима светских моћника у циљу разбијања и уништења Србије, понижавају нас као народ, и поврх свега, док нас тако по свим нивоима даном за даном све више уништавају и сеју безнађе по Србији, истовремено праве нас на ретарде тврдећи да ће нам тек „бити боље кад уђемо у ЕУ“. Ево сада, ухапсивши српског јунака Младића, тврде нам да ће ЕУ коначно омекшати, да ће се убрзати преговори око пријема у ЕУ, међутим из ЕУ одмах стижу деманти:

Хапшење Младића није довољно, морате да признате Косово!
Сценаријо вам је познат одавно, зар не?

Ето тако се данас уништавају државе, не спољним непријатељем, то је застарео метод, већ унутрашњим. Да срамота и понижавање буде још веће, наши, попут католика лукави екуменисти, позвали су Папу:

У сенци хапшења Младића, СПЦ одлучио да позове Папу!

Некада, дак је био Милошевићев пулен, Ивица Дачић је сматрао КиМ интегралним делом Србије, а данас срамно заговара „реалност“, поделу КиМ-а:

Дачић: Косово је Америчко!!!

Ово је противуставно дело министра полиције, јер КиМ је по Уставу Србије њен саставни део. Шта ради тиме Дачић? Зацртава распарчавање Србије, ствара рецепт за будуће потпуно распарчавање Србије на жариштима Војводине, Рашке области и ко зна још где, јер ако се прекрши Устав у случају КиМ-а, зашто га исти не би кршили и на поменутим жариштима.

Па чак и ако уђемо за десетак година у ЕУ, да разморимо и то, што се наравно никада неће ни десити, али ајде….

Како ће нам бити боље када нас ДОС-овци 10 година константно уништавају, довели су нас је на ивици понора (!?), са истима на власти следећих 10 година бићемо потпуно уништени. Без КиМ-а, Војводине, Рашке области, са излуђеном и осиромашеном нацијом, уништеном привредом, пољопривредом, а ту је и бела куга, биће нас све мање и мање, Србија ће бити гробље на коме нико неће моћи свом најмилијем да остави ни цвет, неће имати ко.

Хапшењем српског јунака Ратка Младића, који је заједено са Караџићем спасио босанске Србе од најезде муслимана и хрвата, створивши тако Републику Српску, још једном смо дубоко осрамоћени и понижени! Циљ је перфидан, уништити хероје и херојство у српском народу и приказити их кроз историју као злочинце. То је психолошки рат с којим треба уништити код Срба слободарску националну самосвест и заменити је понизно-робовском.

У том контексту, то се не може сакрити, целом свету је то јасно, па и творцима тзв. „међународног“ суда у Хагу за ратне злочине, да Младић неће имати фер суђење, већ му се и проширује оптужница за измишљени геноцид у Сребреници, за који је Медлин Олбрајт тврдила да постоје сателитски снимци. Али гле чуда, ти снимци су забрањени за приказивање у наредних 50 година, јер наравно геноцида није ни било, да га је било, вртели би се месецима на свим светским медијима.

Да је Хаг суд неправде, а не правде, најбоље нам показује ослобађајућа пресуда за кољача Срба Насера Орића, који се новинару листа „Торонто Стар“ хвалио како је убијао Србе:

‘Fearsome Muslim warlord eludes Bosnian Serb forces
Toronto Star, July 16, 1995, By Bill Schiller

„When footage of a bullet-marked ghost town appeared without any visible bodies, Oric hastened to announce: „We killed 114 Serbs there“ („Овде смо побили 114 Срба“).

Дакле, човек је све признао, али ни то није довољно да се осуди, јер злочини муслимана не важе за овај свет у коме о „правди“ одлучује Америчка „демократија“, у преводу брутална неконтролисана империјална сила.

С друге стране, имамо генерала Ратка Младића, часног борца, који ратује против противничких војника бранећи свој народ, а њихове цивиле пушта на слободу:

Ратко Младић, тај „ратни злочинац“, пушта цивиле, жене и децу из Жепе да аутобусима безбедно пређу на територију под контролом муслимана.

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
Скини видео прилог путем овог употства.

А шта ћемо са злочинима НАТО пакта и Америке, који су извршили агресију над Југославијом, бомбардовали је пројектилима са осиромашеним уранијумом и тако извршили злочин геноцида, што је последица сверастућег умирања људи на простору Србије од канцерогених обољења, о томе власт бестидно ћути! И ту је ДОС испунио обећања, повуко је тужбу против злочина НАТО пакта од стране претходног режима, то је учинио Горан Свилановић, и тако је спречио процесуирање НАТО пакта међународном суду правде за ратне злочине.

Ево шта су још американци радили на простору БИХ…

Ратко Младић уочи напада на Горажде
(Приказ и докази да су американци наоружавали муслимане и тако се свртстали на муслиманску страну)

И на крају, да питам све оне што нам стално причају да се пробудимо, организујемо и побунимо против ове окупационе власти, као што рецимо стално пише Бранко Драгаш у својим текстовима на интернету:

Како?

Како… неко треба да организује народ. Зашто си одустао од учешћа са својим Економским Покретом на Парламентарним изборима 2008-ме?

Како да гласамо за нове људе када се не пријављују са својим организацијама на изборе?

На сцени су стално све исти шибицари са својим странкама, све гори од горег, и после нам соле памет разне патриоте „мудраци“:

„Ко вам је крив, сами сте гласали за ове.“

Па како да гласамо за друге, за нове људе и њихове организације, када се не пријављују на изборима?

Ето, Бранко Драгаш је то могао да учини, али није.

Од приче на интернету нема ништа, знамо и сами већ да смо у го*нима до гуше, не треба то више да нам причате, већ пријављујте своје организације на изборима, или можда је најбоље, да замолимо нашу браћу Русе који живе у Србији, да се пријаве као национална мањина са својом странком на следећим ванредним или редовним парламентарним изборима, имају права на то, они су пуноправни грађани Србије.

Ја сам убеђен, да ако се пријаве, да ће српски народ гласати за њих. Победиће сигурно и боље ће да воде бригу о српском националном интересу и држави Србији него све постојеће шибицарске странке у Србији. Са њима гарантовано идемо у пропаст, националну срамоту и бруку, то нам показује и ово хапшење нашег јунака генерала Ратка Младића.

Генерале... уз тебе је цео српски народ...!

9 реаговања to “Ухапшен Ратко Младић, још једно понижавање, још једна издаја!”

 1. Vesna1 Says:

  Ратко Младић је СрБски херој и увек ће то бити у срцима свих Срба. Ово је срамота, србождерима никада није доста србске крви. Верујем да је генерал заиста боравио у Бондстилу, како је причао Брана и да су га тамо мучили ко Малог Радојицу и испирали му мозак, уосталом то су урадили и Дражи Михајловићу, мучили га, тукли, дрогирали да не би могао да се брани. Ако су ово заиста његове фотографије, човеку су изменили лични опис. Да је живео у Лазареву, међу својим народом, био би мажен и негован а не уништен. Ово је заиста страшно. И ово није крај, неће се смирити срБски непријатељи док не униште све нас до краја. Ове изрежиране приче, као са Сребреницом, Бин Ладеном… и друге биле би смешне да нису исувише ТРАГИЧНЕ, за нас и нашу будућност. А што се Карађорђевића тиче, он је овде дошао да троши крваво зарађен србски новац и да се башкари у двору на терет наше грбаче. Довео га чувени монархиста Вук, исти онај који је љубио руку оној маторој вештици србождерки и пустио НАТО да шенлучи и да нас трује из необележених авиона. Мислим да Србија овакве особе дуго није имала на политичкој сцени. Лепо каже др Татомировић, свако ко има имало србске крви може да научи да прича србски, јер онај ко зна више може да научи мање, али онај ко зна мање никада не може да научи више. Што у преводу значи овај тзв. краљ и није наш.
  Хвала вам Небојша што сте ову страну посветили генералу, мислим да су сви поштени Срби уз њега у овим тешким тренутцима. А све ТВ програме ми се гади да гледам, не зна се ко је више поносан на његово хапшење, а чујем већ и нови захтеви су стигли, а ми ето ма само што нисмо ушли у рај звани ЕУ. С Т Р А Ш Н О…

 2. Милош Says:

  Волимо те генерале наш. Живећеш у нама, поштеним и праведним Србима, докле год ходамо овом земљом!

  • Небојша Says:

   Сви смо ми Срби сад ухапшени, не само Ратко Младић, ово је психолошки рат за убијање нација, за убијање Срба, али сада се тај рат води на софистициранији начин, не као што је радио Хитлет и Трећи Рајх, сад се успоставио много гори софистициранији Четврти Рајх, као део новог светског поретка, на челу тог рајха је америчка администрација и остале светске колонијалне силе, као што су Велика Британија, Немачка, Француска…
   Оно што је раније радио Хитлер отвореним агресијама на бојном пољу, данас се све постиже унутрашњим непријатељима на власти, квислинзима циљаних народа и држава предвиђених за уништење и поробљавање.

   Другим речима, четврти рајх зацрта свој план поробљавања света, а у државама које жели да сломи, да их уништи, да убије нацију, инсталира слепе послушнике који за све акције у циљу уништење сопствене државе користе флоскулу:

   „то су наше обавезе према међунарoдној заједници“.

   А ко је та тзв. институција „међународна заједница“, где јој је седиште, које су чланице, имају ли неки статут, где је та међународна институција регистрована на међународном нивоу, и када?

   Наравно, та институција је непостојећа, нигде није верификована, то је виртуелна творевина преко које нови светски поредак остварује своје планове помоћу администрација колонијалних сила, пре свега Америке, па онда Велике Британије, Немачке, Француске.

   Да се „власи не досете“ каже им се да „кад испунимо све обавезе према међународној заједници“ ући ћему у ЕУ, у евроатланске интеграције и тек тада ће нам бити боље.

 3. гага Says:

  Скоро нема шта да се дода.Написао сам пуно коментара,на нашим и страним форумима у одбрану не само Генерала, већ сиромашеног достојанства овог народа. После сваког питања на крају остаје питање , ко то да уради, нема довољно масе, нема елите и то је оно што ме чини песимистом иако то не значи да се и даље нећу на свој начин борити за достојанство моје деце. Жао ми је, али овакав апсолутизам и аутократију нисмо никад имали уз полуобразовани народ.

 4. Ненад Says:

  Невероватно је колико у нашем напаћеном народу има људи који прихватају ствари здраво за готово! Да ли нам је (не свима) мозак толико опран или су људи постали имуни на догађања која нас рате,па могу слободно рећи читав живот,јер ако мало боље погледате овде се увек нешто догађало!
  Наиме,срећом,па постоји и интернет где човек ако хоће,може да погледа шта год да га интересује…тако да и ова последња догађања у нас Срба можеш пратити из сваког угла,а не само из званичне политике или белосветске штампе!
  Цело моје штиво се у ствари односи на питање да ли је у сребреници било геноцида? Пошто се реч геноцид односи само на холокауст,мене сад живо интересује ко је и зашто употребио тај израз и наметнуо га као већ одређену ставку и унапред осудио генерала Младића као главног извршиоца истог?
  Није захвално баратати бројкама,нарочито када су жртве у питању,јер то нису кликери,па да се забројимо,али једноставно се ствари намећу саме по себи и бројке се никако не могу прескочити!
  Свет,па и неки наши званичници и не званичници тврде да је убијено око 8000 људи у Сребреници,око 300000 не Срба у читавој Босни и да је силовано преко 30000 муслиманки!? Ко се ту играо кликерима? Што је много…много је!
  Здрав разум налаже да се то прво испита,па да се те бројке саопште! Поново кажем,срећом интернет постоји,па сам нашао податке,такође светских стручњака да је број страдалих не Срба у Босни нешто више од 20000 укупно,тако да и све остале цифре се логично, уманњују за чак 10 пута!!!
  Не желим овим да умањим људску жртву и патњу,нити било кога да увредим…желим само да сазнам истину,ма каква она била и да неко коначно преузме на себе да се преброје,именом и презименом све жртве проклетог грађанског рата,јер сматрам да тако једино можемо доћи до истине за све и помирења на овим просторима!
  Бојим се само да се све не заврши као са пијацом Макале,као Рачком…Тузлом…Добровољачком…српским главама у торби или са оним главама српским.којима су играли фудбал у тој истој Босни…итд…итд…Јер о томе не сме да се прича!!!
  Да ли се сећате приче о силованој муслиманки која је оптужила Србе,а касније родила црнче? Ето нпр. од тога су направили штос,али то уопште није био штос!

  • Небојша Says:

   @Ненаде,

   На овој страници: „Истина о Сребреници“ имате прегршт чланака са документационо аргументованим матерјалом да нема говора да се у Сребреници десио геноцид. Прави масакр учинила је војска Насера Орића из тзв. „заштићене зоне“, пре јулских догађања 1995-те у Сребреници, када су у периоду 1992 – 1995 убили и измасакрирали 3287 српских цивила, а овде вам је:

   Списак Срба пострадалиху Сребреници и околини 1992-1995.
   http://wp.me/p3KWp-2fP

 5. Ненад Says:

  пратим у последње време доста тога и не могу да верујем колика је завера против нас! страшно…поражени смо као људи,а највише од свега сам разочаран и нервирају ме наши сународници,политичари,пријатељи,комшије,рођаци… којих је баш брига да се истина сазна!

 6. Zoran Says:

  Oboleleli smo od NJIHOVOG POGLEDA NA SVET?
  Kako uspevamo da brojimo u ovoj kaljuzi? Zar je važno koliko traktora je blokiralo puteve? I to u vreme kad je Srbski General Ratko Mladić u Hagu, kad je odlučeno da Papa može u Srbiju, kad je najavljena predaja američkog Kosova. Za 10-20 god će Vojvođani već na svojoj koži osetiti ko ih je i zašto upotrebio. Nije Monsanto, po rezonu bliže vatri, u Beogradu, nego ga zastupa vrli vojvođanski sin Kostić slatki. Brojanje je bacanje prašine u oči, tapkanje u mestu, odbacivanje od smisla.
  Ne dolazi pet Papa, samo jedan. Jel to lakše?
  Šta je sa našim osećajem da je loše?
  Loše je.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: