Општенародни Протестни Скуп 5. Јуна на платоу испред Народне Скупстине у Београду


Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

Позивамо вас на мобилизацију поводом одржавања општенародног протестног скупа 5. јуна на платоу испред Народне скупштине у Београду у минут до 12.00 часова. Без вас из Београда тешко да би се са стране могао организовати протест у Београду, тим пре, пошто желимо београђане да дигнемо на ноге, јер без њих је сваки протест унапред осуђен на неуспех.

Коначно смо добили могућност да штампамо плакате и летке у виду позива грађанима да учествују на протесту. Организациони штаб ће бити смештен у Удружењу новинара Србије, Кнез Михајлова 6/ трећи спрат, где ће дежурати ангажована особа. ту ће бити и лагерован пропагандни материјал чим буде одштампан. Поред тога, плаката и леци ће бити стављени на интернет мрежу за све оне симпатизере који имају могућност да је скину и одштампају било коју количину за своју средину или као помоћ Организационом штабу за деобу по Београду. Из штаба ће се преузимати леци и делити у Кнез Михајловој, на Теразијама, Зеленом венцу, по универзитету, студентском граду итд., свуда где има доста људи које можемо анимирати. Плакате ће бити такође преко волонтера преузимане и са прибором за лепљење по Београду дељене у Организационом штабу. Ако неко већ има пластичне канте и четке за лепљење плаката, добро дошао.

Треба да знате да смо под ужасном медијском и финасијском блокадом. Отворено се прети свакоме ко покуша да нам пружи помоћ. Зато нам је свака идеја прихватљива, од сендвич шетача са плакатом залепљеном на картону спреда и одпозади, до свих осталих начина најављивања протеста. Морамо се довијати на све могуће начине, јер ће режим свакако позвати своје послушнике да (с) кидају наше плакате иако се ми еколози боримо и за њихову децу и њихове услове живота.

Овај протест ће бити пресудан за опстанак Србије и њеног становништва, не успемо ли да их зауставимо 5. јуна или после 5. јуна, сви смо ми готови. Србија ће бити избрисана са географске карте света, можемо јој запалити свећу.

Зато вас још једанпут позивамо и молимо, сви ви имате свој круг родбине, пријатеља, познаника. Ширите истину и позивајте људе да дођу и да нам пре тога помогну на било који начин, макар да свако обавести комшије на свом улазу, ако већ не могу више.
Ако имате отворена врата неког могућег спонзора, упутите га да нам пружи помоћ, ја лично више не могу ни стан да заложим у хипотеку банке да би Еколошки покрет добио краткорочни кредит као четири пута до сада, јер сам га преписао деци да ми га МК Група не би отела преко корумпираног судства по тужби у име Монсанта. Сваки предлог или сугестију прихватамо само да би успешно организовали протест.
Најјаче оружје нам је одбрана Устава и природног права на живот и опстанак, то нам нико не може забранити нити оспорити.

На све вас рачунамо и ради обезбеђења протестног скупа. Свако од вас ко жели да пружи помоћ добиће пола метра црвене сатенске траке широке 10 см. која ће му бити везана око надлактице леве руке. Бићете распоређени искључиво по рубу скупа као спољно обезбеђење. Уколико режим пошаље провокаторе, неће се усудити да уђу унутар заштићеног скупа, јер би му грађани пресудили на лицу места.

Запамтите и свима говорите, ми не идемо да рушимо систем нити да палимо Скупштину, ми идемо да бранимо Устав и Србију од однарођеног режима који је продао сопствени народ и небо над Србијом да нас злочинци из авиона запрашују отровима као да смо инсекти, а не људи. Наш протест ће бити прекретница у историји Србије, ништа више неће бити исто после овог протеста, истина ће поразити однарођени издајнички режим. Полиција ће овог пута бити на страни свог народа, јер се ми залажемо и за животе њихове деце, зато вас молимо да у њима гледате сараднике и савезнике, они такође живе у Србији и подједнако су угрожени.

Нека вам слободољубивост и патриотизам наших предака буде идеал са којим ћемо изаћи 5. јуна. Не заборавите, и Карађорђе је у Јарузи имао поред себе само 4 (четири) човека када је дизао Први српски устанак, а ми имамо све вас!
С вером у победу, за живот наше деце!

Видимо се 5. јуна!

Никола Алексић

4 реаговања to “Општенародни Протестни Скуп 5. Јуна на платоу испред Народне Скупстине у Београду”

 1. Vesna1 Says:

  Браво за господина Николу Алексића. Треба сви да се потрудимо да овај скуп успе. Погледајте какав је сунчан дан био јуче ујутру, али пошто су поштено запрашивали свим могућим отровима и навукли црне облаке над Србију изазвали кишу и захлађење, јер сунце не може да се пробије од маглуштине и отрова. Страшно. Шта ће наша деца, како ће да живе, шта ћемо им оставити иза себе? Да се не заборави 5 јун, и да сви дођемо!

  • Небојша Says:

   Vesna1,

   Да, и ја сам то пратио када сам 14-ог и 15-ог маја устајао рано и у 5 до пет полазио на једно брдашце одакле радим сангејзинг. Тада је било чисто и ведро небо, без облака, али сам примећивао те авионе који су нас запрашивали, и врло је могуће да се због тога и покварило време, да се манипулише тако са временом.
   Са тим се може изборити Рајховим оргонсдким топом:

   Оргонски топ

   orgonskitop

   Овде» се може наћи скица како се он може конструисати и који је матерјал потребан за изградњу, а у зависности ко где и по којој цени нађе потребан матерјал, оргонски топ се може направити за нешто мање од 100 евра или 150 евра. То ми је реко један мој пријатељ из Београда који је пре 5-6 година направио тај топ, и каже да делује, да разбиструје небо и да је успешан против кемтреилса.

   Е сад, све је то питање, оргонски топ делује, али је сад питање колико је тих топова потребно да би се покрио одређено подручје и површина, а за сада само се веома мали број људи служи оргонским топом као заштитом од кемтреилса.

   Ја ћу пробати да нађем неког овде у Бору који може да изфинансира изградњу оргонског топа, да то буде заједнички топ. Имам у виду једног мог комшију па би то могао да буде наш заједнички топ, за нашу зграду где станујемо.

   Вреди покушати… а наравно права заштита од кемтреилса је да општенародни скуп 5-ог јуна у потпуности успе…!

 2. zelenifront Says:

  U zavisnosti od kristala koji se inkorporiraju u top njegova zona dejstva moze biti precnika cak i do 70km, ali ti topovi su mnogo skuplji, oko 300-400 pa cak i 1000 evra. Ovi uobicajeni koje pominjete imaju mali precnik delovanja, izmedju 5 i 10km, sto je sasvim dovoljno ne za zgradu nego za ceo kvart.

  Sto se zaprasivanja tice, primetili smo da kada je jako celodnevno zaprasivanje – to su oni dani kada je sunce pri zalasku potpuno zaklonjeno oblakom, nakon toga sledi kisa u trajanju 2-3 dana, u vazduhu mozete osetiti karakteristican miris, i na momente izmedju kisa ako slucajno grane sunce zna da bude neuobicajeno sparno!

  • Небојша Says:

   zelenifront,

   Хвала вам на овим информацијама око оргонског топа. Добро би било када би се неки људи удружили и изфинансирали неки скупљи оргонски топ да се заштити цео један град и околина. Исто тако је добро инсталирати оргонске топове по селима, где је видимо довољан један нешто скупљи топ, или пак да више њих направи овај јефтинији, па да их правилно распореде да би се заштитиле све њиве и баште у селу.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: