Саопштење за јавност поводом обесмишљавања излазака на протестне скупове


Једини прави протест, искрен протест без политичких манипулација и политичких игри је протест грађана Србије против ГМО, Кодекса Алиментаријуса и запрашивања отровним хемијским материјама који организује Еколошки Покрет Новог Сада са Николом Алексићем на челу, они су стали уз нас грађане када су сви ћутали о овоме због чега се протествује, све остало је игра разних интереса.

Извор: Еколошки Покрет Новог Сада

Однарођени режим заплашен нарастајућим незадовољством грађана Србије и најављеним општенародним протестним скупом за 5. јун, на Светски дан заштите животне средине, кренуо је испробаним рецептом ка обесмишљавању излазака на улицу и најавом нових излазака у својој режији.

Рецепт је успешно спроведен у Народној скупштини фингираним сукобима и међусобним пљувањем једне те исте интересне групе. Циљ је постигнут, народу се згадила политика (а не људи који је злоупотребљавају) и престао је да излази на изборе. Избори су претворени у пуко такмичење интересних група ради утврђивања која има више дисциплинованих чланова без присуства неопредељених бирача згађених моралним нивоом кандидата. Управо су то хтеле те интересне групе које су изводиле представу у Народној скупштини о наводним сукобима на политичкој сцени.

Најавом изласка грађана Србије на улице због јединог основаног разлога протеста, издаје националних интереса и продаје будућности Србије, режим је почео обесмишљавање протеста. За ту сврху му је послужио прикривени коалициони партнер са најавом митинга за 5. фебруар, на исти дан када су председник државе и Владе јавно оптужени за издају националних интереса и саучесништво у геноциду над Српским народом. Без осмишљеног разлога и циљева митинг је остао упамћен само по обећању деобе стиропора. Када је Еколошки покрет због издаје челника државе позвао грађане Србије на улицу 5. јуна пред Народну скупштину, прикривени коалициони партнер режима поново заказује митинг, овог пута за 16. април са још већим промашајем после чега ће грађани тек схватити колико су повучени за нос.

Најава Двери да ће и они организовати ,,протестни митинг у другој половини маја због угрожавања здравља“, само показује да режим има и друге прикривене коалиционе партнере које ће користити у обесмишљавању излазака грађана на протестне скупове.

Еколошки покрет зато позива грађане Србије да се не осврћу на подвале однарођеног издајничког режима коме је време орочено до 5. јуна, да се не осврћу на позиве за протесте било које странке или организације. У недељу 5. јуна, у Београду, на платоу испред Народне скупштине у минут до 12.00 часова почиње једини оправдани општенародни протест против однарођеног режима због велеиздаје сопственог народа, саучесништва у геноциду и продаје будућности Србије.

Директор
Никола Алексић, с.р.

12 реаговања to “Саопштење за јавност поводом обесмишљавања излазака на протестне скупове”

 1. Стефан Says:

  Не треба петљати Двери српске са овима што су у седлу и Николићевим СНС-ом. Само онај ко не прати њихове активности и теме које расветљавају у протеклих 10 година може рећи да су „прикривени коалициони партнер власти“. Прочитајте један број њиховог часописа, дођите на једну од породичних шетњи, па поновите исто.

  • Небојша Says:

   Стефане,

   Ја не мислим тако. Не ради се овде о протеклих 10 година и трибинама, шетњама, већ о конкретној саботажи Српских Двери већ заказаног протеста за заштиту здравља кога је пре Двери заказао Алексић и његов Еко Покрет. Они су први и једини темељно јавно обавештавали народ око ових зла са Кодексом, ГМО и Chemtrailsima. Алексић је мотивисао масу својим јавним наступима, саопштењима, и мотивише је и даље да изађе на протест 5-ог јуна, а сад би Двери да се овајде од великог Алексићевог труда, и да пре јунског скупа они сами организју протест против угрожавања здравља и тако већ запаљеној маси скрену пажњу са 5-ог јуна на другу половину маја. То је непоштено и некоректно. Тако ће се минимизирати оно главно окупљање, које је прво заказано и обзнањено народу за 5-ти јун, људи ће се расцепкавати и раслојавати на више скупова уместо да ДВЕРИ и све остале патриотске организације подрже тај скуп 5. јуна, да мотивишу грађане и своје чланство да што више дођу на тај скуп којег је обзнанио Еколошки Покррет Новог Сада, да коначно на једном месту буде велика маса грађана, слога и јединство НАРОДА, да сви дођемо сложно на једно место, на један скуп, један али главни.

   А шта раде Двери….?

   Они пар недеља пре тога заказу свој скуп и тиме се директно бојкотује скуп који је заказао Еко Покрет, пре њих. То је и некоректно према Алексићу и према саборном деловању народа, тиме се не гради јединство око идеје и акције, већ се људи развлаче по више скупова. Значи, Дверима није битно јединство народног бунта, да све снаге ангажују да се грађани окупе на већ заказан општенародни протест 5-ог јуна, јер потпуно је непотребно заказати посебно свој протест. Све ово иде у прилог актуалном режиму, да што мање људи дође 5-ог јуна, то је главни и једини скуп који је заказао Еко покрет и овом приликом позивам грађанство да не одлази на скуп Двери, јер већ је заказан скуп за заштиту здравља од стране Еко Покрета.

   Дођите што више 5-ог јуна…!

   Сада ће ето људи да се глођу на који ће скуп да иду, уместо обједињавања свих снага да се окупимо на већ одавно заказан протест 5-ог јуна, сада ће се људи расправљати, тамо или овамо. Овим потезом Двери разбијају јединство народа, уместо да се заговара слога и јединство. Непотребно се даје матерјал људима за нове поделе, расколе и свађе, ето шта раде Двери.

   Кажем… не ради се овде о њиховим трибинама када се ради о овом њиховом потезу, какве везе имају породичне шетње са овим скупом против ГМО који је заказао Еко покрет? Никакве. Али зато овај непотребно заказан протест има, директно иде на руку властима.

   Где су биле Двери када се доносила антисрпска резолуција о Сребреници?
   Зашто тада нису организовали шетње и протесте, да се спречи та одлука, а месецима унапред се знало да ће се та антисрпска резолуција донети.

   Осим тога, Двери не причају ништа о издаји Православља од стране највиших Епископа Српске цркве и садашњег Патријарха који воде Православље путем екуменизма под патронатом Римокатоличке цркве. Из градива на Богословском факултету избачена су дела Оца Јустина, Владике Велимировића… класична издаја православне и Светосавске догме.

   Владику Артемија врх српске цркве рашчињава кршећи своје сопствене црквене каконе. Амфилофије, садашњи Патријарх и остали високи Епископи који су учествовали у том противзаконитом чину, требали би да буду кажњени, а не Владика Артемије који брани изворно Православље.

   Патријарх Иринеј позвао је римског папу да дође 2013-те што је скандалозно, јер познато је да се Ватикан једино Србима у своје име није извинио за геноцид, геносид у Јасеновцу за који су били саучесници и одговорни хрватски католички свештеници. Тиме чином позива папи, скрнаве се те невине жртве.

   Све ово Двери Српске знају, али то је за њих забрањена тема и кад спомињу ове ствари око раскола у српској цркви, увек се дипломатски и кратко одређују, у смислу да се настали проблеми у миру реше и превазиђу, а ради се о издаји Православља и Светосавља, то виде сви, то јасно треба рећи, али Двери ћуте о томе.

   У српској историји по први пут се дешава да су српски народ истовремено издали и држава и црква. Двери говоре о овој првој издаји, док о другој не.

   Увек треба да нам водиља буде истина, потпуна истина, истина не може да буде половична,“ово ћу да причам, а ово нећу“, већ само потпуна, и онда ћемо знати која организација добро ради а која не.

 2. Ivana Says:

  I ja sam istog misljenja za Dveri, isla sam redovno na tribine i pratila ih, bila odusevljena, ali sad kad su resili da udju u politiku postaju vrlo slicni svim politicarima. Plus za njih neke teme kao da ne postoje jednostavno ih precutkuju , guraju pod tepih kao da ih nema a sa druge strane se zustro bore, bas su postali u najmanju ruku bezveze.
  Isad prvi put cujem da i oni organizuju skup, upravu je Nebojsa nasta to lici, nisu oni bas tako mutavi da im sve ove cinjenice nisu jasne.
  Jel neko primetio da nema kemtrejlova vec duze vreme?

  • Небојша Says:

   О томе се ради, кад гураш теме под тепих које су тако очигледне попут издаје Православља и Светосавља од стране врха у Српској Цркви, то само значи да си повезан са тим врхом коме није у прилогу да о томе говориш. Ударом на изворно Православље удара се на духовни идентитет српског народа и ћутати о томе је имплицитно подржавање тога и изазивање додатне апатије и конфузије у народу.

   Но срећом, има људи који говоре о томе…

   И ево сада када нам се коначно пружа шанса да што више нас дође на један једини али велики скуп и протест, Двери заказују свој скуп, што наравно даје основа да су се због политичког активирања као партија, почели да договарају са властодржачким режимом око разних комкпромиса, јер сваком је јасно да организовати исти протест пре већ заказаног, само ће допринети да се у народу уведе поновне непотребне расправе, поделе, што може утицати да се минимизира окупљање 5-ог јуна. Уместо да Двери и све патриотске организације подрже акцију Еко покрета, да се мотивишу грађани да дођу на тај протест, да се поново у српском народу устоличи јединствени дух око протестне акције, Двери раде супротно.

   О ГМО су тек почели да пишу скоро, а Еко Покрет о томе упозорава јавност месецима, што писменим саопштењима, што видео прилозима, интервјуима на радију и мањим ТВ станицама. Јавност о томе зна на основу рада Еко Покрета, не на основу рада Двери путем писања на сајту, и ето сада би да се овајде. Еко Покет пумпа народ да изађе, а Двери би да организују протест иако је већ заказан један. Сада када је најбитније јединство око идеје и акције они поткопавају то.

   Што се тиче Бора овде се и даље по некад могу видети Chemtrailsi. Могуће је да су се авиончићи који нас запрашују мало примирили изнад Београда, јер се јавност узбуркала и очекује се протест.

 3. Стефан Says:

  Слажем се да је требало да се одржи јединствен скуп, 5 јуна, да се скупи што више људи и да се пошаље порука властодршцима да не могу да нас трују храном и запрашују, што каже господин Алексић, „као да смо инсекти“, и да нас притом још и сматрају будалама. Високо ценим труд и храброст господина Алексића да отворено и храбро, без задршке и устезања, обавештава јавност о овако битним стварима и поведе борбу за живот нас и покољења која долазе. Деловање Еко покрета пратим већ дуже, пратим наступе господина Алексића на новосадским телевизијама и радио-станицама и 5. јуна долазим у Београд на протест.
  Само, не видим Двери српске као издајничку снагу и притајеног сарадника ових однарођених власти. Не спорим да сам и сам свестан неких од изречених ствари. Мени лично смета и то што од „Двери српских“ и „Српског сабора Двери“ у последње време чујем само „Двери“ или „Двери – Покрет за живот“, као да избацивањем придева „српски“ желе да постану „коректнији“ и „прихватљивији“ већем броју људи. Али, није ипак све тако како видите. Српски сабор Двери неспорно има и веома корисну улогу за овај народ. Када је реч о Сребреници, довољно је то што су допринели на отварању очију народу својим тематом о овој теми о којој ретко ко сме да говори (свака част господину Каргановићу и сличнима). Готово једини су објавили темат о ЕУ, у којој су, потпуно објективно, набројане мане и предности ЕУ. Двери су против уласка у ЕУ. Осим тога, погледајте само колико су нападани од стране Б92, у њиховим инсајдерима и осталом пропагандном програму. Зашто би то радили и проглашавали их инспираторима активности свих националистичких организација, тражили њихову забрану, ако су притајени сарадници власти. Примећујете ли како на тој истој Б92 Николић и Вучић редовно гостују и добијају прилику да на миру кажу шта имају од када су растурили своју бившу странку, по налогу Вашингтона и ЕУ? Мислим да у овом тренутку када на политичкој сцени нема никаквог избора, а националне организације су у дубокој кризи и измрцварене, Двери ипак представљају светло и трачак наде. И они имају својих грешака и заблуда, као и свако уосталом, али не треба их због тога одбацивати и стављати у исти кош са онима који желе да овај народ нестане. Двери се боре и против тога. Подсетићу, својевремено је, због писања о увођењу новотарија у богослужење, владика бачки Иринеј прекинуо сваке односе са њима, говорећи да то нису њихова посла. У Цркви се дешавају грозне ствари, то је истина, а Двери су можда процениле да немају снаге да то зауставе и да би само велики број људи заувек био одгурнут од Цркве и отишао на другу страну. Не знам, можда зато тихо шапућу о тим дешавањима. Не кажем да се са овим треба мирити. Јустин Поповић је страшно замерао Патријарху Герману на односу према комунистичким властима, чак није са њиме говорио, али није побуњивао народ. И то није потрајало, јер Германа наследио је Патријарх Павле. Тако ће можда и ово сада бити кратког века. Даће добри Бог.

 4. Ivana Says:

  Cini mi se da su oni svojim ranijim stavovima prikupili kriticnu masu ljudi i sad ce da omeksavaju precutkivanjem. Tek sad shvatam, pa da oni hoce da prikupe poene za sebe nit orali nit kopali, sa ovim protestom, a Aleksic koji je genijalac crce covek pricajuci, bas jadno. A sto se tice napada bili su napadani, vise nisu, a uostalom i da ih jos napadaju i to moze da bude na korist, da se drugi tabor ubedi u njihovu ispravnost. Netreba praviti kompromis sa politickim opcijama ili ce biti savrsene ili ih netreba glasati, nema tu zablude- ne zablude.A u ostalom kakav je to pokret za zivot protiv abortusa, a nije protiv vakcina pa nek zive Srpska deca autisticna, sterilisana, alergicna , sa dijabetesima i urusenog imuniteta a majke nek cupaju kosu sa njima jer vazno da su ih rodile, ne bore se oni ni izbliza kako treba, samo bace buvu razvezu raspravu i kao sto vidimo sad uzurpiraju.
  I Stefane ja cu se samo slatko nasmejati na tvoje zadnje recenice , nada umire poslednja, zivis u zabludi.

 5. Vesna1 Says:

  Слажем се са Небојшом. Што се нису први истакли у целој причи. Немам ништа против Двери, али имам против да краду туђу муку и напоре, што би наш народ рекао “да се ките туђим перјем“.
  Што се тиче хемтрејлсова, па можда неколико дана уназад се не виде у току дана, што ништа не значи. Мени је сумњиво увек када је о јутру небо млечно, када није плаво како би требало да буде, и зато мислим да раде ноћу.

 6. Stefan Says:

  Ivana,

  Bojim se da ste sami u zabludi, misleci da ce se savrsena politicka pojaviti. Neki slicno tome ceo zivot provedu trazeci sebi savrsenog saputnika, pa se prekasno osveste. Ne znam samo mislite li i da zene u Srbiji ne treba da radjaju dok ne prestanu da nas truju na raznorazne nacine, i dok se ne stvore savrseni uslovi za zdravo podizanje dece. Ako bi to cekanje potrajalo 50 godina, postali bismo manjina u svojoj drzavi. Jos nam samo to fali. Tada i da se pojavi ta, kako kazete, savrsena politicka opcija, nece imati kime i za koga da vlada. Jer nas nece biti. Radjanje je osnov svega, bez radjanja sva borba za dostojanstvo, zdrav zivot, itd. nema ama nikakvog smisla.
  A sto se tice napada – kada Dveri srpske budu u udarnim terminima i dobiju priliku da kazu sta zele, kao SNS posle otpadnistva, to ce biti druga prica i znak da su postali ‘podobni’.
  Svako Vam dobro zelim.

  P.P. Izvinjavam se za latinicu, nisam imao druge mogucnosti.

 7. Ivana Says:

  A ja se bojim da vi mene niste razumeli ili se niste lepo poneli izvrcuci moj komentar , dedukujuci od opsteg ka pojedinacnom izbor politicke opcije i izbor partnera, isto tako sustinska borba za potomstvo Srbije i vasa ideja o ne radjanju koje ja spomenula nisam. Ja ne vidim da neko nesto ceka i da ce cekati 50 godina, ja vidim da ti u koje se vi uzdate se ne bore kako treba vec samo do pola.

  Jer kada bi svaka zena rodila po 4 – 5 dece a od njih 3 imalo problem autizam, rak , dijabetes, snizen IQ, koja je svrha vecine kada se tom vecinom moze lako manipulisati, ta pored problema sa troje unistene dece i naravno posla, nece stici da ovo dvoje vaspita do nivoa licnosti, sto znaci svi 5 ce biti kao stado ovaca- nadam se da iza ovih reci niko ne vidi poruku ne radja 5-oro dece vec ih rodi i ne vakcinisi (znaci pokretza zivot treba biti na svim nivoima).A cak i kada bi svaka rodila 4-5 dece to nas ne bi spaslo od bele kuge vec neznatno usporilo proces nestajanja.

  A price izbor partnera i ostajnje sam, kao prvo taj sto ceka savrsenog/nu i ostane sam i treba da ostane sam jer je nezreo i ne spreman za biti u paru, koren toga nije u zlim zenama koje nece da se udaju i ne radjaju (sto citam iz vaseg komentara) vec u programiranju ljudske svesti zadnjih 60 godina i rezultat , emancipacije, feminizma , civilizacije , prava na svoj izbor, mediskih manipulacija, holivudskih filmova(bez kojih mnogi ne bi znali kako ukojoj situaciji da se ponasaju), crtaca, subliminalnih poruka , i svega cime smo izlozeni od trenutka kada se rodimo. Sustina mog komentara nije bila da nesto treba- ne treba vec da Dveri nisu onakve za kave se predstavljaju ili nisu vise i da njihova borba nije onakva kava je nama potrebana, do kraja savrseno u nasem interesu , jer oni koji su bili u slicnoj zabludi za one koji sada vladaju i pravili komprimise su nas doveli dovde.

  A medisko spinovanje je mnogo perfidnije nego sto ce bilo ko od nas shvatiti i posto su „napredne“ svi skapirali i posto su pukli mora neko da bude napadan i u zapecku da bi oni(glasaci) koji su od njih odustali a nemaju kud presli na primer na opciju Dveri, zato Dveri nikad nece biti u udarnim terminima, jer oni(biraci) na koje se ciljalo sa naprednim nikad nisu bili mejnstrim vec autsajderi. Ja nisam mogla prostije da se pojasnim pa kome je jasno jasno kome nije , nek nastavi svojim putem.

 8. Ivana Says:

  Vesna1 u pravu si za kemtrejlove oni to rade nocu i danas je nebo mlecno, nije mi palo na pamet.

  • Небојша Says:

   Стефане,

   Бојим се да сте ви по много чему у заблуду бранећи Двери, јер не треба бити „роб“ организација, странака или партија разних, ако се тако изражавамо, већ „роб“ истине у свим видовима, од елементарне до суштинске и догађајне, у смисло онога што се дешава, и да се у свему гледа народ, грађани, а не оганизације које дођу и прођу, а народу оставе да трпи лоше последице њиховог чињена или нечињена.

   Не могу се исто тако бркати бабе и жабе да би се браниле Двери опутем неспојиве паралеле измењу избора политичке опције и избора животног партнера.

   Тачно је ово што каже Ивана, Двери су почеле одлично створивши критичну масу својих симпатизера и чланова, што им даје могућност да евентуално касније, ако подлегну притисцима одступајући од свог првобитног правца, чине компромисе који нису у служби народа, рачунајући на многе попут вас који ће се романтичарски позивати на разне трибине које су држале Двери, фељтоне и чланке о Сребреници, о ЕУ, а нећете видети њихова дела на штету целине народа и његове борбе против квислишке власти.

   Трибине не доносе поромену режима, оне су наравно одличне да се едукују људи, али да се подсетимо…

   Да ли је ДОС срушио Милошевићев режим трибинама, фељтонима и чланцима по часописима?

   Не, већ протестом, митингом. Али какви су килави и прорачунати били, да их запад није „ујединио“ парама никад ништа не би урадили, а сад видимо да су они једна од најмонструзнијих превара у нашој историји, просто се такмиче у послушништву запада да нас што пре униште.

   Нису само Двери писале о Сребреници, већ и Каргановићева организација која је издала бесплатну брошуру: „Шта се стварно десило у Сребреници„, па и моја маленкост са 34 текста. Уз то, те брошуре сам затражио и добио тако да сам беспла тно по граду седећи на клупи поклањао боранима. Но све је то само информативни рад који служи да се грађанство упозна са ситуацијом, но кажем брошуре и књиге о Сребреници неће променити власт, већ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ТЕ ВЛАСТИ, а Двери тада када је било најпотребније нису организовале протесте приликом доношења антисрпске резолуције о Сребреници
   Да, истина имали су на сајту текстове попут:

   „Сребреница не сме проћи!“

   Имао само и ја сличне текстове, многи форуми, блогови и сајтови, али власт се не плаши тога, ова окупациона власт размишља овако, ту нам неиспиану а подразумевајућу поруку шаље својим деловањем:

   „Пишите ви колико хоћете о Сребреници, да је то лаж, то нама не шкоди ништа, пишите о нама да смо то издали, зато смо и плаћени. Нама је само битно да не организујете народ и обједините га у неком протесту, где би наша власт дошла у питање, а то што ви пишете то је и „добро“, ми немамо ништа против тога, тако се трошите на писање и имате вентил где да искалите незадовољство, и у своје име и у име народа. Тако ћете се стално трошити, избацивати незадовољство кроз писање, читање, дискусију… но то нама ништа не угрожава власт, да и даље распарчавамо Србију, једино се забринемо када се организују грађански протести, митинзи, то нас може угрозити да сиђемо са власти, не писање… само ви пишите, пишите, ако… дајте одушка мало својој психи, БАШ ВАС НЕМИЛОСРДНО ГАЗИМО, тако ћете нам бити мирнији, лакше ћемо манипулисати са вама и држати вас под контролом.“

   Месецима пре тог 31.03.2010. када се усвајала сребреничка резолуција, Двери су знале да нам властодршци спремају издајничку резолуцију, и уместо да најаве масама дан када ће бити протесат против те резолуције, они се само ограничавају на чланке. Сви су од њих тада очекивали да организују народ, па и ја. Чекаш, чекаш, чекаш… и ништа, и тако сам ја у некој немоћи позвао људе да се окупе у Београду 28.03.2010. што је наравно илузорно и смешно, јер како ћеш за три дана да урганиујуеш народ преко неког блога:

   http://bit.ly/hSh5uW

   Наравно, знао сам да од тога нема ништа, нисам никакав фактор, али барем сам умирио савест. Све ово само показујеу очај нас обичних људи који стално чекају да их неко организује, нека патриотска организација, али нико да уради то. Од тада сам почео другачије да гледам на Двери, мада сам их подржавао касније око породичне шетње и преносио њихове текстове.

   Алексић, и Еко покрет, је пример како се стратегијски делује, митинзи против нечега се заказује унапред 2,3 месеца да би се имало времена да се народ упозна са догађајем и мотивише да изађе.

   Да се разумемо, овај протест 5-ог јуна је најбитнији протест који се одржава од доласка ДОС-а, он заправо има планетарни значај, бити или не бити, јер ГМО, Кодекс Алиментаријус и Chemtrailsi не бирају нацију и религију, они уништавају све, и људе, и животиње, и природу, и зато је храбри Никола Алексић после Гадагфија тренутно најугроженији човек на Планети, јер се у ствари супротставио светским моћницима, корпорацијама, фармакомафији, потпуно свесно, знајући да му се може десити и оно најгоре. Сада ћу се свесно ограничити на нас Србе и нашу нацију, јер смо тренутно најугроженија нација на свету од стране владара планете, прети нам нестанак, уништење. Толико смо измрцварени ратовима, санкцијама, пљачком привреде од новодошлих „реформатора“, медијском сатанизацијом, бедом, немаштином, психилошком пропагандом испирања мозгова и убијања психе, лудилом заглтпљивања преко малих екрана, и само нам још хвали ГМО и остала пратећа сра*ња.

   И сада, када је неко попут Николе и Еко Покрета потпуно чисто стао у име свих нас, да нас организује у побуни и борби за голи БИОЛОШКИ опстанак, нашле су се Двери да све то поремете заказјући свој скуп. То је тако неразуман потез, који заслужује оштрију критику, но нећу сад да таласам о томе, јер нам је потребно јединство око заједничке борбе и протеста, а то је 5.06.2011!

   Ето шта су урадиле Двери, уместо да се сви фокусирамо и мотивишемо за 5-ти јун, ми сад због Двери трошимо енергију у расправама због њих, а све то додатно ремети и Николу и Еко покрет и прави им проблеме, јер ако Двери заиста организују тај скуп пре 5-ог јуна, многи неће ни доћи 5-ог јуна, јер зашто би кад су већ претходно протествовали због исте ствари. Наравно, све ово иде на руку властодршцима који вероватно трљају руке мрмљајући:

   „Ако, нека се само глођу између себе, нека се раздвајају и деле, то ће их само додатно расцепкати и дезорјентисати, то само нама иде у прилог..“

   Ето шта су учиниле Двери, овим потезом заказивања свог властитог протеста, само ће распарчати грађане и тај потез иде директно на руку властодржаца, и ако изгобимо битку 5-ог јуна, те фамозне трибине Двери неће вредети ни пишљивог боба, јер овде се ради о ГЕНОЦИДУ ПУТЕМ ХРАНЕ, ПРОТИВ НАШЕГ НАРОДА!

   Ова борба против Кодекса Алиментаријуса и осталих зла је нешто најбитније, ту борбу морамо добити, јер ако је не добијемо, рађаће се генерације издегенерисаних и стерилних Срба (услед дејства ГМО), и шта ће онда, у можда наредној или генерацији поосле ње, наше жене да рађују ако уопште и рађају нешто? Ништа! А ко зна колико ће нас помрети од тога. Нестаћемо, какво рађање, и свака наредна „победа“ ако изгубимо битку против ГМО и осталих зла, биће пораз франкештајна Кодекса и ГМО. Ко ће тада да брани Србију, франкејнштајни ГМО, мегдоналдс хране, штетних вакцина, месних прерађевина од лудих крава?!

   Ова борба против ГМО, Кодекса и Chemtrailsaа само је почетак, после се треба изборити и против разних других отрова попут аспартама, родитељима треба обезбедити законску опцију да могу у име своје деце да избегну тзв „обавезну вакцинацију“ и много тога.

   А то што су некада Двери нападале Б92 то може да буде двојако. Наиме, власт је била свесна да су Двери створиле респектабилну критичну масу популације, и без обзира што реално није било разлога да их критикују, они су их критиковали да би „легли на руду“ да би попустили под притиском, да пристану на неопходне компромисе ако дође време да се политички ангажују, њихово чланство ће наивно мислити да су нешто успели, а власт ће имати у Двери неопходан „привезак“ како су ето демократични, јер и патриотске опције које су националне и против ЕУ, имају своју улогу у парламентаризму.

   Међутим, у задње време што рече Ивана, нико из режима Двери не критикује, изгледа да полако лежу они на руду, што говори и та промена имена што ви Стефане помињете, јер из некадашњег имена „Српског сабора Двери“ сада је избачен придев „српски“ и сад се користи само „Двери“ или „Двери – Покрет за живот“ не да би били „коректнији“ и „прихватљивији“ већем броју људи, јер већи број људи у Србији су Срби који придев „српски“ сматрају обавезним, они се тиме поносе, већ да би били прихватљивији вештачки искреираној негатовној слици Срба од стране великог брата, где по њима Срби нису никаква нација, већ „хорда примитивних дивљака и зликоваца, геноцидних људи“ који су криви за сва зла на Балкану.

   Данас се рат против уништења народа води претежно неоружаним средствима, на менталном и психолошком плану, рат путем појмова и имена је само део тог рата. То се на најсофистициранији начин примењује баш на нас Србе, путем појмова, имена, назива, новоговара… што разорно делује на нашу колективну свест, идентитет, затим на подсвест. Све се нације поносе на своје националне придеве и префиксе у називима својих организација и институција, само Срби треба да их уклоне, да се натерају да се стиде самих себе, јер они нусу никаква нација, већ „хорда варвара и геноцидних дивљака“ што велики брат и жели, да управом ми то себи радимо, на нивоу аутоцензуре. И вама то смета Стефане, али ви све то релативизујете, надајући се и желећи да верујете у Двери као некој водиљи, неком трачку светлости, а у ствари се можда плашите још једног разочарењеа, попут разочарења са ДОС-ом.

   Ето, и у стварима са Црквом све релативизујете, налазите оправдања за то ћутање Двери о издаји Православља од стране водећих Епископа српске цркве, тумачите да су Двери можда процениле да немају снаге да се изборе са тиме, јер би наводно велики број људи заувек био одгурнут од Цркве и отишао на другу страну. Ту се види како се ви успешно самозаваравате, желећи да испред себе стално задржите слику Двери коју су имали на својим почецима, али која сад ишезава. Међутим, све је супротно, управо врх Српске Православне Цркве гура народ на ту другу страну, на страну једне једине цкрве, ГЛОБАЛИСТИЧКЕ И ЕКУМЕНИСТИЧКЕ, под патронатом Ватикана, где ће се све културе и религије утопити у аморфно безлично стадо оваца, а узгед буди речено, у том колу је и сатанистичка црква.

   Црква није црква ако је без верника и народа, али ако је без неколико издајничких Епископа, то неће штетити ништа цркви, црква је и даље црква, биће прочишћена, јер има своје вернике на челу са Епископима који су на стубу одбране Православља, попут Владике Артемија и осталих свештених лица који су остали верни изворном Православљу и Светосављу.

   Србији неће помоћи уситњена патриотска сцена: Двери, НАШИ 1389, Образ итд… већ само уједињена патриотска сцена са новим људима, ЈЕДНА ОРГАНИЗАЦИЈА која ће објединити све постојеће парцијалне и нове снаге, уз потребну квоту неопходних консензуса, уз „залеђивање“ разлика.

 9. Vesna1 Says:

  Само да подсетим посетиоце сајта, зашто треба да се одазову петог јуна, некако се бојим да ће се заборавити, а не би требало!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: