Нови докази о сребреничкој лажи!


Ово је снимак радио емисије „Атлантис„, коју води и уређује госпођа Биљана Ђоровић, која се некада емитовала на другом програму радио Београда 2. Гости емисије су Стефан Каргановић, директор НВО „Историјски пројекат Сребреница“ и др Љубиша Симић, вештак судске медицине.

Стефан Каргановић и др Љубиша Симић: Нови докази о сребреничкој лажи

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

У предмету Душко Јевић и други, где се одређеним људима оптуженим за геноцид судило за убијање заробљеника у складишту земљорадничке задруге у Кравици у јулу 1995. године после пада Сребренице, тужилаштво БИХ (процес је одржан 14.03.2011.) је извело свог заштићеног сведока, он је почео да прича своју причу, међутим, у једном тренутку он је застао и рекао, обративши се председавајућој:

„Ја не могу даље“ и наставио:
„Да ли могу сада да почнем да причам истину?“

Наравно, одједном је настао шок, тајац, сви су били збуњени, но председавајућа није имал куд, па му је рекла:
„Па добро, реците шта имате.“

И заштићен сведок почео је да прича, а за то је свакако потребна храброст:

„Све што сам до сада причао је лаж. Ја сам био престрашен уценама и претњама истражитеља тужилаштва, који ми је предочио, да ако ја не дам изјаву која се уклапа у оптужницу, да ја могу сам да се нађем на оптуженичкој клупи, да они имају доказа против мене.“

Питање је сад, колико још има таквих уцењених сведока од стране тужилаштва? С друге стране, др Симић је доказао да се ДНК анализом добија само идентитет леша, не и да ли је страдао у Сребреници, или је можда умро од неке болести пре догађаја у Сребреници. Том ДНК-а анализом желела се избећи једино валидна форензичка анализа и аутопсија, јер рецимо када би се пронашо неки леш са траговима гелера, јасно је да та особа није стрељана или заклана, већ да је страдала у борби. Али, када би тај исти леш идентификовали ДНК анализом, добили би само идентитет леша, ту нема трагова гелера и доказа да је та особа страдала у борби. Форезничком анализом добија се реалан број настрадалих, и то се није уклапало у унапред пројектовану и лажну цифру од 8000 пострадали, док ДНК анализом можете лажно да дођете до те тобоже „валидне“ цифре пострадалих.
Исто тако др Љубиша Симић истако је једну битну чињеницу, ДНК лабораторија у Тузли која врши ДНК анализе, нема уопште сертификат и лиценцу за рад од више истанце, што би значило као кад би неко ко нема диплому доктора-хирурга вршио операцију. Зато и не чуди да муслимани када им се затраже на увид те анализе, они не дају то, тако да је научна проверљивист немогућа, што још додатно указује на игру скривалица.

Ето то је једино објавио Атлантис, најпрофсионалније што се може. Сем Атлантиса, нико о овоме у осталим главним електронским медијима не прича, истина се прикрива!

На овом случају „Сребреница“ јасно се види да светски монструми који воде овај свет инсталирају у глобалном дискурсу и политичким односима норматив и превласт лажи над истином, јер сви фактори врло добро знају да се у Сребреници није десио геноцид: и светски моћници, муслимани, јер куд ћете боље раскринкавање лажи када то чине њихови сведоци оптужбе, знају то и водећи политичари у ЕУ, и ови наши квислинзи на власти. Такође су сви ови фактори свесни да и српски народ то зна, а опет се лаже. То је уједно и глобална психолошка операција да људи свесно пристану на лаж као „истину“, на закон лажи која се приказује као „борба за правду и истину“, а „праведници“ новог светског поретка цинично се позивају да је све у оквиру „међународног права и закона“, знајући да је то лаж, знајући да и ми обични људи знамо да је то лаж, но они то и желе, да ми сви свесно пристанемо на лаж, да је у својим главама уврстима као водећи норматив живљења.

У том контексту најтрагичније смо прошли ми Срби са овом издајничком влашћу и опозицијом, у наше име свесно су прихватили лаж као „истину“ и неправедно нам урезали печат геноцидности резолуцијом о сребреници. Ево сад Тома глуми „мученика“, штрајкује глађу да би натерао Тадића да одреди датум превремених избора.

А што Тома није гладовао када се доносила антисрпска резолуција о Сребреници у Народној Скупштини?

Зашто тај Тома пре доношења те антисрпске резолуције није изводио народ на улицу, да се протестима то спречи?

Зато што су сви лидери позиције и „опозиције“ из истог шињела, све су то бескрупулозни манипулатори који народ третирају као гласачку стоку. Зато сад и Тома гладује, што је чист маркетиншки потез за те будуће превремене изборе, не би ли добио имиџ „главног лидера опозиције“, да се избори за што бољу позицију за шишање оваца.

Док се не отарасимо свих тих странчара, и не доведемо истинску елиту на власт, Србији нема бољитка!

Ширите истину о Сребреници.

Помозимо да се Атлантис врати на таласима Радио Београда 2, потпишимо петицију против укидања Атлантиса.

Петиција против укидања радио емисије АТЛАНТИС:
http://www.gopetition.com/petition/44202.html

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: