Формира се организациони одбор општенародног скупа 5. јуна 2011-те у Београду


Ми, грађани Србије који се боримо против ГМО, Codexa Alimentariusa и запрашивања са неба отровним хемијским материјама из необележених авиона, жив смо организам, и као такви се организујемо да се на што бољи начин са овим проблемима од животне важности упознају што више грађана Србије». У ту сврху се и формира организациони одбор општенародног скупа

У тај одбор може ући сваки грађанин који жели да се укључи својим активистичким радом, да да допринос неким корисним предлогом, саветом, идејом како да обавестимо што већи број грађана да дођу на овај општенародни скуп, посебно оне који немају компјутер и приступ интернету. Исто тако било би јако драгоцено ако би неко могао да нам обезбеди неког спонзора, у матерјалним и новчаним средствима, или да нас упути ка неком од њих. Матерјална средства подразумевају штампање одређеног броја летака, флајера или плаката, а новчана у покрићу трошкова припреме и организације општенародног скупа.

Мени је припала част да будем део тог организационог одбора, на конту свог несебичног залагања, односно обавештавања путем интернета о овом најважнијем догађају за све грађане Србије. Свако ко је креативан и радан и жели да помогне биће уврштен у овај доњи списак организационог одбора, или као део руководства, или као члан, имам одобрење да проширујем тај списак. Јавите се са неком идејом, предлогом, саветом….

Организациони одбор општенародног бунта против ГМО, Codexa Alimentariusa и извођења експеримената in vivo над становништвом Србије

-Председник Никола Алексић
-Заменик председника Остоја Дражић
-Помоћник председника Небојша Јовановић
-Помоћник председника Зоран Ковачевић
-Помоћник председника Добривој Коврлија, Канада
-Помоћник председника Вид Видовић
-Секретар Данијела Томчић

Чланови Организационог Одбора

-Петар Вукић

Једно реаговање to “Формира се организациони одбор општенародног скупа 5. јуна 2011-те у Београду”

  1. Ranko Spalević Says:

    Са задовољством и соремношћу да се ангажујем – придружујем Вам се. Мислим да је довољнља препорука друго издање моје књиге „АзбуКВАРник глобализације“ о кој изрекоше лијепе ријечи Професосри Зоровац, Вуковић и посљедњи Мохиканац озбиљних трибина РФОРУМ – Милош Кнежевић.
    Геноцид у форми екоцида траје над мојим народом.
    ГМО, Codexa Alimentariusa и извођења експеримената in vivo над становништвом Србије у овој фази су лирска минијатура у односу на оно. „Ексоерти“, агентура „Монстато“, високи државни службеници звани 10% – но, одужих. Наћићемо се , надам се у броју кју заслужује спречавање злочина.
    До побједе.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: