Еколошки Покрет Новог Сада: Народе, пробуди се или нас неће бити!


Извор: Еколошки Покет Новог Сада
Преузми текст и шири даље!

Србија је окупирана, опљачкана и понижена. Над нама се јавно врши геноцид. Небо над Србијом премрежили су трагови авиона злочинаца којим нас злочинци свакодневно запрашују отровима као да смо инсекти, а не људи.


Над нама се спроводе експерименти уживо као у концлогорима током Другог светског рата, над нама се отворено врши геноцид. Наша Влада је то дозволила, продала је сопствени народ да би опстала на положају где ју je довелa странa агентурa зарад интереса криминалних приватних компанија.
У Србију се незаконито увози генетски измењено семе које ће наша будућа покољења претворити у монструме. Наша Влада припрема закон којим ће дозволити узгој, увоз, прераду и комерцијални промет производа од генетски измењених организама. Наша Влада је незаконито потписала и приступила монструозном Кодексу Алиментариусу, правилнику о наводној безбедности хране који дозвољава употребу вештачког хормона раста у узгоју говеда од чега деца од 5 (пет) година улазе у пубертет, а у 18-тој години добијају рак дојке и простате. Тај правилник дозвољава употребу генетски измењених организама у исхрани људи и стоке који изазивају чак 65 најтежих болести код људи. Дозвољава употребу највећих отрова до сада познатих у свету у пољопривредној производњи, као линдан, малатион, бромиде, ДДТ који је код нас био забрањен још 1. јануара 1972. године. Дозвољава употребу антибиотика у узгоју животиња намењених за исхрану људи, чиме смањује могућност лечења људи од разних болести уз ризик на најтеже врсте алергија. Дозвољава употребу најотровнијих адитива у производњи хране који изазивају рак код деце и одраслих и смањују интелигенцију код деце, а забрањује производњу лековитих трава из народне медицине, јер је ставила монопол на све што може помоћи људском здрављу.

Наша однарођена Влада је увела стандард ХАЦЦП који је произашао из тог монструозног правилника и орочила његову примену до почетка јуна за све произвођаче хране и поднела захтев за пријем у Светску трговинску организацију у коју Србија не може ући ако не прихвати све ове отрове и монструозни Кодекс Алиментариус. Ако се то деси, у Србију ће се увозити отров уместо хране, пола становништва ће помрети, а Србија ће бити избрисана са географске карте света.

Да ли имате право да ћутите? Да ли можете да ћутите док вас и вашу децу запрашују отровима које нико из однарођене Владе не може да оправда?

Да ли можете да ћутите када знате да вас је овај издајнички режим продао и предао на милост и немилост највећој злочиначкој организацији на свету која нам је на прагу 21. века убијала децу и бомбардовала нас радиоактивним бомбама?
Војници, браните свој народ и небо изнад Србије! Немојте чекати команду издајничког руководства, јер кад они буду издали команду, нас више неће бити! Ви сте се заклели народу Србије, а не страначким лидерима који газе Устав и издају сопствени народ.

Србија се мора пробудити или је више неће бити!

Зато цела Србија мора 5. јуна пред Народну скупштину у минут до 12.оо часова на општенародни протест ради одбране Устава, закона и свог природног права на опстанак свим расположивим средствима, своје будућности ради.

6 реаговања to “Еколошки Покрет Новог Сада: Народе, пробуди се или нас неће бити!”

 1. DRAGAN Neskovic Says:

  Србија је у рушевинама!
  ал да Вас подсетим, „благо је скривено у рушевини!
  Излаз постоји.
  Изказ увек постоји!
  позз. ДРАГАНешковић

 2. jelena Says:

  NEKA STE BLAGOSLOVENI G-DINE ALEKSIĆU!Molim Vas da ne odustanete!Ne dajte da vas slome!Ja odlično znam koliko je vaša borba teška!Narod spava,budite ga kako god…Nadam se…buđenju pre nestanka…Znajte da niste sami!S poštovanjem-Jelena

 3. Gordana Strizovic Says:

  Postovani,
  lepo je da postoji ovo Vase pismo, ali umesto lamenta nad nasom vladom, nekako bi mi jasnije bilo da ste konkretno naveli koje seme, koje hemikalije, ne insistiram na tome i ko ih uvozi, mislim koje preduzece, sto bi bilo potpuno razresenje „misterije“ modifikovane hrane i odavno zabranjenih hemikalija. Ovo Vam kazem u najboljoj nameri, jer ovako ceo tekst vise lici na jedan pamflet, koji bi skoro svako mogao da sastavi. Ako biste malo konkretizovali, potlrepili cinjenicama, pokazali biste da ste to „istrazivali“ i bili biste uverljiviji sirim narodnim masama, koje postradase zbog besplatne sadnice japanske tresnje!

  • Небојша Says:

   Gordana Strizovic,

   Те чињенице имате у претходним текстовима Еко Покрета, а и мојим, ово је само проглас и обраћање народу који је претходним текстовима већ обавештен о томе што ви тражите. У прогласима грађанима се не остављају ти подаци, проглас је само проглас, већ у претходним текстовима и упозорењима. Претражите овај сајт и наћи ћете то. На овом доњем линку имате податак о увозу радиоактивне пшенице из Украјине, све је Еко Покрет обелоданио тадашњим властима, и ко је увозник, и шему како је то увезено, и опет ништа, нико није кажњен, а један део те радиоактивне пшенице је ушо у Србији у ланцу исхране:

   http://bit.ly/i8ovD0

   Интервју Иване Дулић-Марковић
   Ивана Дулић-Марковић: Увозила сам мутант храну!

   „Генетски модификована сојина сачма континуирано стиже у Србију од 1997. Наравно да се увозила и у време кад сам ја била министар.“

   Ето, и овде имате те чињенице где се бивша министарка чак и дичи тиме да је увозила ГМО, што је противно законима Србије, и опет ништа, нико не одговара.

   http://bit.ly/hMcrNY

 4. DRAGAN Neskovic Says:

  Nije stvar “ buđenja “ već je stvar “ organizovanostoi“.
  Prošlo je vreme priče, sad je vreme akcije.
  pozivam va sve da me sledite.
  Izlaz postoji!
  Ko ga vidi?
  pozz. DRAGANešković


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: