Петиција против поновног укидања радио емисије Атлантис


Мада сам у претходном тексту о укидања радио емисије Атлантис дао петицију за потписивање против укидања Атлантиса, дајем је поново, јер битно је да се у наслову чланка види да је то петиција, јер тако ће грађани брже сазнати за њу и почети да је потписују. Поред доле наведених детаља одмах сада дајем још један предлог. Морамо вршити притисак на радио Београд 2 и РТС. Зовите данас, баш на дан емитовања Атлантиса, радио Београд 2, телефон за емитовање емисија је овај: 011 3229 653 и питајте зашто нема Атлантиса, тражите званично објашњење од Малавразића, да се свим слушаоцима званично обрати и образложи зашто је укинут Атлантис.

Грађани Србије,
На сцени је брутална медијска одмазда!

Главни и одговорни уредник Радио Београда 2, поново је својом самовољом укинуо нашу омиљену емисију АТЛАНТИС, по други пут. Молим вас све да му и овога пута то никако не допустимо!!!

Одбранимо својим потписима бриљантну водитељицу Атлантиса, Биљану Ђоровић, одбранимо Атлантис, одбранимо слободу истраживачког новинарства и медија!

Натерајмо јавни сервис, РТС, да поштује свој главни слоган у информисању, којег поново тако бескрупулозно крши главни и одговорни уредник Радио Београда 2, Ђорђе Малавразић, а то је:

„ваше је право да знате све“

********

Петиција против укидања Атлантиса
Линк ка сајту за потписивање петиције:
http://www.gopetition.com/petition/44202.html

Поштовани господине Тијанићу,

Ми грађани Србије, који смо потписници ове петиције, обавештавамо Вас о поновном нападу на изванредну радио емисију другог програма Радио Београда 2, АТЛАНТИС, која је поново укинута, чистом самовољом главног и одговорног уредника радио Београда 2, Ђорђа Малавразића.

Ово је страшно!!! Све је попримило политичко-стаљинистичке моделе диктатуре! Нема слободе информисања!!
Сада је јасно да је све ово замислио главни и одговорни уредник Малавразић. Приликом првог покушаја да укине Атлантис, био је спречен, побуном слушаоца Атлантиса путем тадашње петиције, путем коментара на сајту радио Београда 2 и апелима Стефана Каргановића код челника РТС-а. Малавразић је морао то да прихвати, али изгледа да је сада нахушкао Драгољуба Мићуновића, да би остварио свој план.

На фејсбуку је пуштена вест о укидању Атлантиса:

„Danas je saopšteno da emisija Atlantis neće više postojati. Da bi to bilo realizovano ovoga puta su aktivirani mehanizmi sistema pa je tako na sednici upravnog odbora RTS-a Dragoljub Mićunović izgovorio, po rečima Đorđa Malavrazića, nepreglednu paljbu po Atlantisu u smislu da ne odgovara koncepciji javnog servisa, nema zastupljenu drugu stranu, predstavlja smetnju dobrom informisanju javnosti, ugrožava manjine itd, itsl.“

Каква друга страна се помиње?! Цео медијски простор у Србији, је управо ЈЕДНОУМНА ИНФОРМАТИВНА СТРАНА, без те друге стране, која МИСЛИ ДРУГАЧИЈЕ. То је једно такво неподношљиво ментално загађење, за нас грађане!!! Та ЈЕДНОУМНА страна не допушта другачија размишања, ту другу страну, коју свима нама грађанима пружа АТЛАНТИС!!

Овим се види МОЋ ИСТИНЕ коју је презентовао Атлантис, са бриљантном водитељицом Биљаном Ђоровић!! Ово је атак и на њену личност!! На њен независтан истраживачки рад, на слободно истраживачко новинарство!! То је недопустиво!!!

Једна једина емисија на радију, АТЛАНТИС, и поред свих софистицираних метода испирања мозгова и дезинформисања, скидала је паучину са медијсог мрака у Србији, где друга страна уоште нема приступа, СЕМ У АТЛАНТИСУ!!!

Ово је медијски гиљотинизам, разних самовољника, попут Малавразића!!

Радио емисијаје АТЛАНТИС, заправо је једина била та друга страна, страна СВЕТЛОСТИ ИСТИНЕ, наспрам комплетне медијска сфере у Србији, која нам без Атлантиса нуди – ПОТПУНИ МЕДИЈСКИ МРАК, НИШТАВИЛО!!! Тај мрак је нестајао после сваке емисије Атлантиса, и Малавразић, уместо да буде поносан на Биљану Ђоровић и њен Атлантис, он га самовољно, попут неког диктатора, укида!!!

Ко је тај господин Малавразић, кога он представља???
Нас грађане Србије, сигурно НЕ!!!
Он директно угрожава главни мото РТС-а:

„ваше је право да знате све“

Господине Тијанићу, ми грађани Србије, који редовно слушамо слободоумни АТЛАНТИС, имамо право на увид са стенограма тог састанке где се одлучивало о укидању Атлантиса. А руководство РТС-а, на челу са Вама господине Тијанићу, ако хоће да нам обезбеди свој главни слоган:

„ваше је право да знате све“

Нека поново укине Малавразићеву самовољу, ако хоће да буде доследно свом слогану.

********

Веома је битно, поред ове петиције, да своје протестне коментаре напишете на сајту РТС-а за други програм Радио Београда 2, у рубрици:

Данас на програму:
http://bit.ly/g9yiSi

Ка о и на тексту који је о укидању Атлантиса већ објавио магазин Стандард:

Цензура: после напада Драгољуба Мићуновића, укинут „атлантис“, култна емисија радио београда 2:
http://bit.ly/gMzb9y

Спасимо АТЛАНТИС поново, ако не желимо да нас прогута медијски мрак у Србији!!!

Једно реаговање to “Петиција против поновног укидања радио емисије Атлантис”

  1. NS Says:

    MALAVRAZIC JE MUZ GOSPODJE KOJA TAKODJE RADI NA RADIO BEOGRADU I KOJA TETUISE JEVREJIMA I GLORIFIKUJE CIONIZAM.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: