Еколошки Покрет Новог Сада: Захтев српској лекарској комори


Лекари Србије, доктори разних струка и области, хемичари, биолози, и вас и вашу децу запрашују са неба токсичним материјама, не само нас остале грађане Србије. Идите на та места где падају те токсичне материје: по тлу, по њивама, баштама, на води, анализирајте то већ једном.

Ко ваше савесне колеге из иностранства:
↓↓↓↓↓↓↓↓

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог преузмите пратећи ово упутство.

ради свих нас.

Извор: Еколошки Покрет Новог Сада
Преузми захтев и шири га даље

СРПСКОЈ ЛЕКАРСКОЈ КОМОРИ
Н/Р ПРЕДСДНИКА

З А Х Т Е В

Којим се од Наслова тражи јасно и недвосмислено заузимање става о противуставном и незаконитом извођењу експеримената in vivo над становништвом Србије који се спроводе запрашивањем са неба непознатим хемијским једињењима из необележених авиона.

ОБРАЗЛОЖЕЊЕ

Већ дуже време грађани Србије имају прилику да на небу виде интензиван пролаз авиона који иза себе остављају густ бели траг који сатима остаје на небу, полако се шири и на небу оставља белу измаглицу. Од времена појаве ових трагова на небу учестали су здравствени проблеми грађана Србије са дисањем, радом срца, алергијама, замором и многи други.

Пошто описани трагови не одговарају уобичајеним кондензованим траговима авиона који прате авион и нестају после неколико минута, очигледно је да неко запрашује становништво непознатим хемијским једињењима из нама непознатог разлога. Без обзира на хемијски састав ових трагова избачених из авиона, они не могу допринети безбедности здравља становништва градова који се интензивно запрашују.

Средства јавног информисања се овим поводом не оглашавају, што указује да је за њих то забрањена тема, тим пре се од Наслова очекује да први изнесу недвосмислени став о штетности запрашивања са неба по здравље становништва.

У прилогу горњег Захтева електронским путем достављамо доказе о запрашивању са неба у Србији, као и линкове са којих се могу добити потпуније информације о монструозном запрашивању са неба.
У нади да ће Наслов оправдати хумани позив својих чланова, остајемо у очекивању одговора.

С поштовањем,
Директор
Никола Алексић

Једно реаговање to “Еколошки Покрет Новог Сада: Захтев српској лекарској комори”

  1. Vesna1 Says:

    Свака част господину Николи Алексићу, за овај захтев. Не знам шта раде лекари који су положили заклетву да ће бринути о нашем здрављу? Од свих познатих у мом окружењу ни један није информисан. Као да живе на другој планети или носе звоно око врата, као овце, у небо ваљда не гледају, а можда не знају ни да постоји. Када причам, гледају ме бело и вероватно мисле да нисам нормална. Не могу да верујем, да они који су се обавезали да прате токове струке и науке не знају ништа осим онога са факултета давно наученог “знања“ – колико хемије за коју болест преписати. Уосталом за њих није ни чудо, али чини ми се да имамо пуно лекара на важним местима и функцијама, па се питам на који начин они размишљају о здрављу нације која је већ угрожена одавно, почев од бомбардовања земље. НАТО је сво своје “ђубре“ истресао на нас, одавно, па је то ваљда мало? Шта ће наша јадна деца, рођена и још не рођена када ми овако о њима бринемо?


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: