Еколошки Покрет Новог Сада: Отворено писмо средствима јавног информисања


Док хрватски ТВ медији отворено извештавају своје грађане о запрашивању отровним материјама из необележених авиона, дотле „наааааајјдемкраааатски медији“ у Србији, од постанка света, држе језик за зубе, јер… то је супротно евроатланским интеграцијама предвиђених за „мотор Балкана“, за „лидера у региону“.
Извор: Еколошки Покрет Новог Сада
Преузми апел медијима и шири га даље

СРЕДСТВИМА ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА
Н/Р ГЛАВНОГ И ОДГОВОРНОГ УРЕДНИКА

ОТВОРЕНО ПИСМО ГЛАВНИМ И ОДГОВОРНИМ УРЕДНИЦИМА СРЕДСТАВА ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

Већ дуже време сведоци смо монструозних експеримената који се спроводе над становницима Србије уживо, супротно Резолуцији Уједињених нација о забрани експеримената in vivo, Уставу Републике Србије и више важећих закона.

Наведени експерименти се спроводе путем запрашивања хемијским материјама непознатог састава из необележених авиона највеће терористичке организације на свету.

То је све могуће јер су председник Републике Србије, Влада Србије и генералштаб Војске Србије издали националне интересе народа и државе. Неко од њих је продао небо Србије, неко од њих је продао свој народ и препустио га страним монструмима који нас запрашују као да смо инсекти, а не људи.

Поред тога, Војска Србије, или оно што је остало од ње, поново је издала свој народ и државу као и 1991. године, јер не обара те стране авионе који бесправно надлећу територију Републике Србије и трују становништво и природу.

О описаном геноциду, који се одвија пред нашим очима, до сада информативни медији нису обавештавали становништво, нити упозоравали грађане да не излазе на улице после запрашивања ради заштите живота и здравља.

На намерно тровање народа од стране највеће терористичке силе до сада су упозоравали само усамљени појединци. Зато упућујемо питање најодговорнијим људима у средствима јавног информисања, ЗАШТО ЋУТИТЕ?! Која је цена вашег ћутања? Зар су ваша деца изузета од тровања или можда дишу неки други ваздух?

Вашим ћутањем се сврставате уз монструме који нас уз дозволу наведених издајника Србије запрашују са неба, трују и угрожавају нам животе и здравље.

Отворите ваше странице новина, ваше радио и ТВ френквенције за истину о геноциду над становништвом Србије који се јавно одвија уз дозволу власти која нас третира као непожељне инсекте. Када и ваша деца дођу на ред и оболе од болести за које нас ти злочинци припремају ,,даровима“ са неба, биће касно.

У име грађана Србије, у име здравог разума, молимо вас, дигните глас протеста, прозовимо заједно издајнике Србије и њене будућности.

Директор
Никола Алексић, с.р

Једно реаговање to “Еколошки Покрет Новог Сада: Отворено писмо средствима јавног информисања”

  1. Vesna1 Says:

    Коначно, верујем захваљујући овом писму које је господин Никола Алексић упутио. У листу Печат од 18.3.2011. на страни 44 и 45 чланак са насловом Пројекат штит, о хемтрејловима. Такође у истом броју на странама 41, 42 и 43 текст под насловом Еколошки криминал о ГМО. Хвала ти Боже! Прочитајте. Надам се да је ово само почетак и да ће и друга средства јавног информисања почети да пишу и причају о овом великом проблему, као и остали задужени за ИСТИНУ.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: