Никола Алексић: Захтев Начелнику Генералштаба Војске Републике Србије


Никола Алексић се лично обраћа начелнику Генералштаба Војске Србије, поводом запрашивања Србије непознатом хемијском материјом из необележених авиона посебне намене, који свакодневно крстаре небом изнад Србије.

Аутор: Никола АлексићЕколошки Покрет Новог Сада
Преузми оригинал захтева

ВОЈСКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
ГЕНЕРАЛШТАБ
Н/Р НАЧЕЛНИКА ЛИЧНО

З А Х Т Е В

Којим ја, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, у име грађана Србије захтевам од начелника Генералштаба Војске Србије лично, тренутно издавање наредбе о обарању необележених авиона са неба Србије који илегално запрашују становништво непознатом хемијском материјом.
Наведено запрашивање становништва Србије непознатом хемијском материјом из ових необележених авиона представља најмонструознији атак на животе и здравље становника Србије, најбестидније кршење Устава Републике Србије и Закона о Војсци Србије, најнеморалније свођење становника Србије на ниво инсеката и опасно угрожавање природе Србије.

Зато од начелника Генералштаба Војске Србије захтевам да почне да поштује Устав Републике Србије и Закон о војсци и изда команду о обарању необележених авиона са неба Србије, који запрашивањем трују становнике Србије, без чекања наредбе Врховног команданта која може и да изостане.
Ако је Војска Србије ̓91-ве имала изговор за издају народа и државе да је била партијска војска, данас не може да има никакав изговор за кршење Устава и Закона о Војсци Србије и свако одбијање поступања по Уставу и наведом Закону сматраће се велеиздајом.

Директор

14 реаговања to “Никола Алексић: Захтев Начелнику Генералштаба Војске Републике Србије”

 1. Ilija Čvorovic Says:

  Tako je Nikola. Otkad ja govorim da nas truju…
  Ilija Čvorović 🙂

  PS
  Zvaću i brata Đuru da nam pomogne

  • Небојша Says:

   Покушаваш да будеш паметан и духовит, али тако је то кад зомби „размишља“ zombi и док га из авиона запрашују токсичним елементима попут алуминијума, баријума, стронцијума, он зинe и смејући се тражи још, још, још, још.

   Ево нешто о Chemtreilsima којима нас запрашују. Закључак бившег метеоролога

   На рубу знаности – Chemtrailovi 2/5 ХQ – 01-02-2010

   На рубу знаности – Chemtrailovi 3/5 ХQ – 01-02-20

 2. Ivan Says:

  Evo još:

 3. Vesna1 Says:

  Свака част господину Алексићу, на његовој храбрости и пожртвованости. С друге стране не могу да верујем да нико жив не коментарише овај његов потез. Па ми као да смо колективно дрогирани. У Хрватској одавно увелико причају на државној телевизији о томе, и кроз емисије Крешимира Мишака, а чујем да су поставили питање и у Сабору. Ови наши представници у власти као да су глуви, неми или оперисани од збивања у земљи и као да су их бирали становници неке тамо икс ипсилон земље, и као да представљају не знам који народ, а не свој рођени СрБски. Ем смо најстарији народ, деца нам се више и не рађају. Одузели су нам историју, земљу, имовину, бомбардовани смо, преварени, обешчашћени, осиромашени и још све ове подвале типа ГМО и хемтрејлс. Па зар смо мало зла доживели и без тога? А сви ћуте, завукли се у мишије рупе, као да се ради о Ескимима а не о нама самим. Невероватно!!! И на крају ћу цитирати Симу Лукина Лазића-Срби у давнини који пише:“А по Богу брате рећи ћеш, гђе би то било и како море бити да један шкембави жабац прогута читава бика?! Е видиш драговићу мој, то море бити тако, ако бик сагне главу, подвије реп и прекрсти све четири унакрст па се преда ‘судбини’. Ама јес`то и којекако, али РОГОВИ? А која му корист од рогова, ако се не буде бранио роговима? А што су бику рогови то је човјеку његово људски понос. Ако бик заборави на своје рогове, онда залуд му је Бог дао и рогове и снагу јер онда ће буд` који надувени жабац направити од бичијих рогова трумбету за своје жабље смјерове. АКО ЧОВЈЕК, АКО НАРОД ЗАБОРАВИ НА СВОЈ ПОНОС ОНДА ЈЕ ОН ГОТОВА ПОДЛОГА БУД` КАКВОЈ РЂИ“. И ЂАВО ЗНА ШТА ЈЕ ПРАВО, АЛИ НЕЋЕ ДА ЧИНИ.

 4. Ivana Says:

  Vesna1, ja mislim da ljudi ne reaguju jer se i na drugim nivoima vodi rat, ako si citala Svetozara Radisica laicki na mom jeziku receno na nas se deluje tako da budemo uspavani (na nasu svest) ,a sa obzirom da smo jako star narod, kako starci reaguju na agresiju o kojoj pricas …
  Tako da je meni sve ovo tako razumljivo, tuzno ali razumljivo. U nacelu se slazem sa tobom, sve stoji.

 5. Vesna1 Says:

  Хвала Ивана. Наравно да сам читала Светозара Радишића, све осим најновије књиге која је изашла протекле јесени. Његове књиге могу да се купе у Васиној улици у књижари Војске Србије. Па зар та војна лица не читају књиге свог колеге, него их читамо Ви и ја. Он је докторирао на неоружаним начинима ратовања. И све о чему говори је наша сурова стварност. Нисам мислила да старци треба да реагују, али хвала Богу има и млађих, и о њима причам. Зар је боље и лепше да гледају развратне емисије типа Фарма, Велики брат и Двор, читају скраћене верзије класика књижевности на 100 страна, шта раде родитељи те деце, зар не виде куда иду ти широки лако приступачни путеви, јер је теже ићи оним посебним, малим и тежим, како је говорио наш Патријарх Павле. Да су наши преци размишљали као ми, нас одавно не би било. Мислим да свако треба да се бори бар у свом личном малом окружењу, да прича са својом родбином, пријатељима, да би људи били обавештени. Јер како рече Мишак у овом кратком видео прилогу, да су средства званичног информисања пуна лажи и обмана. ….

 6. Војин Says:

  Најзад је неко конкретно предузео нешто а да није политичар.Уз тебе смо Никола!!!!

 7. Wuk Says:

  G Aleksic je sitna riba u ovom moru koja je rekla nesto na glas,ali i to treba pohvaliti.Steta sto se o ovome ne govori i ne prica vise,podrzano od strane jace medijske kuce,ali sta se sve prikriva,dobro je da ista prolazi.Realnost je da se svi moguci vidovi uticaja na siroke narodne mase primenjuje sirom sveta,a posebno se izrazava zadnjim dogadjajima u Egiptu,Tunisu,Libiji…U nasem regionu se vodi nevidljivi,tihi rat protiv stanovnistva regiona,a posebno je izrazen u Srbiji,zbog latentnog ponasanja marionetske vlade.Sve sto se nama i iznad nas desava,kroz eksperimente su prosli i sami izvrsioci,jer su ekperimentisali po Americi,ali samo u odredjenim zonama 60-tih i 70-tih godina,a najvise gde je uglavnom bilo crnacko stanovnistvo.Iskusta stecena tada,unapredjeno modernijom tehnologijom danasnjice,prosiruje spektar delovanja svuda u svetu gde je bitno „vladarima iz senke“.Ostaje nada da ce oni.koji su „probudjeni“ iz ovog njihovog Matrixa,siriti saznanja o svemu sto se dogadja na sve moguce nacine dok se ne postigne dovoljan broj svesnih da se nesto pocne menjati.I jos da dodam…Pismo Aleksica je upuceno na pogresnu adresu jer ovim Generalstabom kao i mnogima drugim,pa i vladama,rukovode Vladari koji nam i salju te avione.Poziv treba uputiti sirokim narodnim masama-da se te vlade promene,svrgnu i postave narodne vlade,a ne ove marionete.

  • Небојша Says:

   Wuk,

   Знам, разумем вас, но Алексић је морао правно формално да се обрати свим тим политичким факторима, и да чека одговор, а реко ја да ће позвати људе, прво се претпостављам, треба сачекати одговор од свих тих политичкх фактора којима је упућен захтев, зна он као и сви ми, да су то марионете владара планетет.

   Никола Алексић: Србија се мора пробудити, или је више неће бити

   Никола Алексић:

   „О времену и тренутку изласка на улице благовремено ћу вас јавно обавестити. Будите уверени! Ја! Никола Алексић! Одражаћу своју реч, макар по цену сопственог живота!“

   Није ствар у томе да ли је Алексић „ситна риба“ или крупна, и какву политичку тежину има, већ да је велики човек који је нешто покренуо и учинио своје, неко је коначно стао иза нас, ипак је Еколошки Покрет Новог Сада нек фактор, сад ће се видети, кад нас буде позвао, какве смо „рибе“ ми грађани, ситне или крупне, јер све зависи од нас, Алексић ће нам само упутити позив на скуп, али нас не може довући на силу.

 8. galacmladen Says:

  Људи немојте се замлаћивати и чекати да вам помаже неко други.
  Све ово је лако решљиво само нико неће да се одрекне луксуза.
  Шта бисмо радили када би овог момента нестало дтрује на планети земљи.
  Да ли би то био крај живота?
  Да лису моји ђедови умрли без луксуза-аута,мобилног,интернета итд?
  Моји ђедови.њих два су одгајили на земљи,сејући и копајући 15-торо здраве деце.
  А колико се сад ,на асфалту,рађа?
  Мора људи да се сади,сеје,окопава.
  Луксуз убија,на асфалту нерасту ђеца.
  Све се нешто питамо „а ко ли је за ово крив“-па ми наравно.
  Ево и сад ћемо изабрати опцију да ми нисмо криви или „ето,од сутра почињем да се мењам“.
  Не може тако,мора „сад и одмах промене“ али не власт него себе.
  Да су се сви људи на свету трудили да буду добри колико би сада било лоших?
  Не ваља нам власт у држави,у граду,у предузећу,на улицу,комшије,жена,деца…само ми ваљамо

 9. Wuk Says:

  Bez namere da umanjujem ikoga izrazom „sitna riba“ a kamoli Aleksica,poenta onog sto sam hteo reci je da „Aleksica“ ima mnogo,dovoljno da se pocne uticati na promene.Ovaj slucaj je samo jedan u nizu vec prepune case koja se desava.I to ne samo u Srbiji,vec i okolnim zemljama.I njih tiste slicni problemi,ali ja se zalazem za ove nase,u Srbiji.Kazete,da sacekamo odgovore od nadleznih…odgovora je nece biti,jer oni to ne vide kao problem,jer im je naredjeno da „ne vide“.Ako ne vide,onda nemaju sta da odgovore.Protokoli koje je potpisala vlast sa Nato i sa Amerikom,otvorili su vrata za ovaj vid uticaja-TROVANJA

 10. Wuk Says:

  ….STANOVNISTVA…ti sporazumi,protokoli moraju da se raskinu a to ova vlast nece uraditi,jer bi za njih to znacilo pogubno,sisli bi sa vlasti.

  • Небојша Says:

   Не, нисам ни мислио да желите да умањите величину Алексића, већ на поенту да је све на нама, ми смо сад Алексићи. А ако му ти фактори формално и не одговоре ништа, претпостављам да Алексаић неће чекати читаву вечност да позове грађане на протест.

 11. Wuk Says:

  Vreme cekanja je davno proslo….SRBIJO,PROBUDI SE!!!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: