Сви на протест 03.03.2011. – Слобода за српске омладинце!


Ево већ скоро пет месеци је прошло од хапшења, а у затворском притвору татално тоталитарног диктаторског Тадићевог режима, потпуно противзаконито труне и чами још неколико десетина најхрабријих омладинаца, бораца за слободу, они су садашњост и будућност Србије! Такође се нелегално и притивзаконито на робији држи и Милан Обрадовић из Образа, заједно са неколико колега. Патриотска група на фејсбуку: „Не дам те Србијо!“ објавила је проглас у коме се позивају грађани Србије да 3-ћег марта, у четвртак, у 10 сати пре подне, дођу на протестни скуп испред београдске Палате (Не) Правде и да тако сви заједно тражимо да се сви ови политички затвореници, пусте на слободи, и да ако су за нешто евентуално криви, нека се бране са слободе.

Грађани Србије, скупимо се што више да у мирном протестном наступу тражимо да се сви затвореници пусте на слободи, јер они су ми, а ми смо они. Ево једног чланка који са нешто више детаља и аспеката говори о томе.

Неки туђи клинци…

Извор: Видовдан

Аутор: Миодраг Новаковић

За неки дан ће се навршити пет месеци од једног од најсрамнијих догађаја у српској историји, моралне накараде у виду такозване „параде поноса“, односно хомосексуалног „спровода“ у режији однарођеног „про-српског“ режима. Тог срамног дана, 10-ог октобра прошле године, српска престоница је била ухапшен град, према плановима које су направљени на затвореним седницама „српске“ владе, али не у здањима српске државе, већ у здањима неких западних амбасада.

Та накарадна процесија састављена од неколико десетина српских хомосексуалаца, разних других девијаната, међународних педофила, овде преобучених у рухо званичника ЕУ, и једне повеће групе плаћених глумачких статиста, утиснута је у шпалир режимских жандармеријских фаланги, где овога пута (неоправдано) није било „топлог зеца“ (за оне млађе и необавештене – комунистичког пребијања политичких осуђеника на Голом Отоку, док су пролазили кроз шпалир тзв.“одбора за дочек“), али је зато било на претек „топле браће“.

Попут свих бешчасних људи, који су свесни својега бешчашћа, и ови девијанти су се на место извршења ове бешчасне радње (у режији још бешчаснијег „српског“ режима) пришуњали и дошуњали, довожени у затворским бункерима (што им је једино и приличило) полицијских марица, и на исти такав бешчастан начин су, по окончању ове морално накарадне процесије (које се завршила пре него што је и почела), одвожени назад у своје јазбине из којих су се тога дана измигољили.

Тај догађај је био тежак шамар традиционалној, породичној и светосавској Србији. Шамар и увреда које су одбили да оћуте оних десетак хиљада српских синова и кћери, који су храбро и незадрживо јуришали на Тадићеве преторијанске фаланге, које су тог дана ухапсиле цео Београд. Голорука српска младеж је неустрашиво јуришала на режимску преторијанску гарду, јасно шаљући поруку да у овој правој, домаћинској и породичној Србији, такве „европске вредности“ нису добродошле.

У том неравноправном сукобу између „Давида“ (српске младости) и „Голијата“ (режимске полицијске паравојске), наравно да је српска младеж извукла дебљи крај. Десетине њих су брутално претучене од стране полицијских фаланги, а у данима који су следили, и који се не могу друкчије описати него као „Сеча српске младежи“, стотине њих су незаконито ухапшене и још незаконитије задржане у режимским казаматима све до данашњих дана.

Данас, скоро пет месеци од почетка „десетооктобарске диктатуре“, десетине тих храбрих српских малолетника, млађих пунолетника и можда тек понеки „пунолетник“, се још увек налазе заточени у тзв. „затворском притвору“. Можете ли да замислите било коју другу европску демократску и правну државу која може да хапси своје грађане за прекршајна дела, и потом их без судске пресуде држи у затвору скоро пола године? Наравно да не. Да се тако нешто десило у било којој другој нормалној земљи, прво би пала влада „ко крушка“, а и неки типови са „другог краја батине“ би се обрели у затвору…. Али не у земљи Србији, у којој нема владавине права!

Оно што је по мени највише поражавајуће, и оно што овом режиму даје „зелено светло“ да настави са својом диктаторском праксом, јесте ћутање Србије. Српска деца труну у затвору, и то она иста Српска младеж на коју је огромна већина нас била тако поносна, што је имала храбрости да јасно каже и покаже шта цела Србија мисли о таквим „европским вредностима“, а за шта ми остали нисмо имали петљу да им се придружимо, већ смо их „јуначки“ подржавали из мекоће својих каучева и сакривајући се иза екрана тв пријемника.

Дакле док неки туђи синови и кћери труну у затвору, ми и даље ћутимо (осим што повремено шаљемо млаку „академску“ подршку), вероватно рачунајући да ми и наша деца нећемо доћи на ред. Е, ту се варамо! Овај режим, који воде синови Брозових политичких комесара и разних „це-ка“ руководилаца и чланова, наставља са истом праксом и још већом жестином од својих очева, на обезсрбљивању Србије. Овај пут им налози, уместо из седишта Коминтерне, стижу из НАТО команде.

Циљ им је да Србија постане безимена, обезправослављена, обезсрбљена, осакаћена и „поћудна“, не држава, већ колонија. И ако се ви драга Браћо и Сестре надате да ће њихова револуција да поједе само неку туђу децу, ту се грдно варате. Још колико сутра ће и ваша деца завршити на њиховом јеловнику. Вас и себе да не спомињем, ми смо већ одавно у њиховом пробавном систему.

Управо због свега тога морамо да нађемо начин да изађемо из ове духовне и националне апатије, морамо да покажемо солидарност са, не „неким туђим клинцима“, већ са нашом децом. Јер та невина српска младеж што данас труне у режимским казаматима нису само деца својих родитеља, већ деца целе Србије. Дакле деца свих нас! И једини нам је излаз ако данас сви прихватимо гесло „француских мускетара“- Сви за Једног, Један за Све!

Жалосно је и срамотно, да ето већ скоро пола године та деца и ти млади људи труну у затвору, заборављени скоро од свих, осим малобројних родитеља, рођака, пријатеља, неких патриотских организација и пар група окуљених на „твитеру“ и „фејсбуку“. Једна од тих задњих и најдоследнијих „донкихотовских“ група која окупља више стотина српских патриота јесте група на Фејсбуку: „Не дам Те Србијо!“ Они се залажу за безусловно ослобађање српске младежи из затвора, као и српских патриота, попут Обрадовића из Образа и његових колега, чије хапшење је чисто политичко, а робијање без судске пресуде незаконито и неморално. То је проблем који је данас већ уочен и широм света. Време је да буде „уочен“ и у нашој, већински домаћинској и православној Србији! Ако то не учинимо данас сви заједно, историја и будућа покољења нам то неће опростити, да не говорим о нашим прецима- када се на Судњи дан сретнемо „очи у очи“!

„Не дам Те Србијо!“ је управо објавила проглас у коме позива све српске патриоте да 3-ег марта, у четвртак, у 10 сати преподне, дођу на протестни скуп испред београдске Палате (Не)Правде и да тамо онда сви заједно захтевамо од однарођеног српског режима да ослободи нашу децу и све друге српске патриоте – политичке затворенике.

Ја могу само да се придружим таквом прогласу и изразим свој став да је то најмање што можемо да учинимо за наше младе српске хероје, који су имали храбрости да 10 октобра погледају режимску звер у очи, и јасно и громогласно кажу НЕ Систему Бешчашћа који данас влада нашом Србијом! И док смо их ми остали бодрили са безбедне даљине, ти млади витезови бранили су не само част својих родитеља, браће и сестара, већ и част наше заједничке Отаџбине!

Време је Браћо и Сестре да им се одужимо, тако што ћемо им показати да је њихова домаћинска и светосавска Србија заједно са њима. Зато изађимо заједно 3. марта пред капије режимског „здања неправде“ и мирно, достојанствено, али одлучно, тражимо ослобађање наше јуначке деце.

********

Да би се суочили са чињеницом окупације Борисовог диктаторског феудалног режима, послужиће доња видео презентација. Група демонстраната приликом протества 2008., сазнавши да се канцеларија злочиначког НАТО пакта налази у просторијама Министарства Одбране Републике Србије (!!?), дошла је испред зграде Министарства да протествује, и притом је дежурном официру предала цртеж који симболизује нечовечност НАТО пакта, чије су бомбе у нелегалној агрсији убијале српске цивиле приликом бомбардовања Србије 1999-те. Тај цртеж је у ствари копија плаката Љубомира Симоновића – Дуција.

И шта се дешава….

Шутановац лаже

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Један од демонстраната је дежурном официру предао цртеж, који је био намењен канцеларији НАТО пакта, не Шутановцу, уз захтев да се особље НАТО пакта под хитно измести из зграде министарства, ни једном речју није поменут министар Шутановац.

Међутим….

Гостујући 21.09.2008. у емисији „Утисак недеље“ на ТВ Б92, Министар Шутановац је поменуо демонстранте и рекао следеће:

„Демонстранти који су долазили испред мог министарства су доносили мени разне поруке личне природе, а хоћу да вам покажем нешто што мислим да треба да видите, како изгледа, рецимо кад вам овако нешто донесу:

Не у НАТО пакт!

и да вам кажу да је ово плакат за вашу дечју собу, ваше породице, онда се запитате, заиста… не да сте у праву, него да апсолутно радите свој посао максимално коректно..“

Али, када погледате снимак видећете да је то лаж, јер нико није поменуо ни Шутановца, ни дечју собу, ни породицу, већ је речено да је цртеж полкон канцеларији НАТО пакта и изречен је захтев да се под хитно иселе.

Зашто дајем овај пример….

Зато што је Шутановаац ухапшене младе демонстранте, после параде срама, прогласио фашистима, српску омладину, што је такође неистина у служби репресије и застрашивања. А и ово што је Шутанован измислио, управо говори о њему и бескрупулозном репрсивном режиму којем припада, где је лаж сасвим „нормална“ ствар. Али, ни то не знају да раде. Мислим… ко је толико блесав, да испред министзарства одбране дође, преда горњи цртеж, да каже да је то за Шутановца, и да после поручи том истом Шутановцу, оно што он машта, јер одмах би био ухапшен од дежурног официра, јер то би била врста претње.

19 реаговања to “Сви на протест 03.03.2011. – Слобода за српске омладинце!”

 1. Gradjanin Says:

  Ovo sto protestuju ,nema veze sa vezom.Jer ovi sto vode proteste ,nisu bas za vodje.

  • Небојша Says:

   Који су то „ови“?
   Зашто тај протест нема везе с везом?
   Да ли то значи, по теби, да ти омладинци треба и даље без судског решења да буду у затвору?

 2. кетрина Says:

  А ко по теби треба да води те протесте и који протест има везе са везом,можда је парада поноса теби имала неке везе са животом ,бољим животом.И шта по теби значи вођа???? Грађанине кад си тако паметан што ниси узео ствар у своје руке?

 3. Milos Says:

  Naravno da cu doci da podrzim te mlade ljude koje drzava drzi u tamnici vec 5 meseci… Alo 5 meseci je previise!!! Vlast ovakvim potezima jasno govori o sebi…Slazem se da su branili glas vecine ali se isto tako slazem da ti koji su pogazili glas vecine, odgovaraju!!!

 4. Милош Says:

  Грађанине немаш везе са везом,зато немој да пишеш овде глупости кад ти ни не познајеш људе који ово организују….

 5. Srbin Says:

  Zar je bitno ko je vodja? Zar se ne gleda za sta se vodi borba?
  Gradjanine , gradjanine… Doci cu da podrzim skup!!!

 6. Marko Says:

  Sloboda za Nacionaliste!

  Sto vise da nas dodje to bolje, nije bitno kojoj partiji pripadas, koju ideologiju podrzavas, za koji klub navijas, i kojem Bogu se molis… srpski neprijatelj ne pravi tu razliku, za njega smo pre svega Srbi, pa sve ostalo… onda, i ponasajmo se tako!

 7. Gradjanin Says:

  Treba da bude u zatvoru.Pošto su demonstracije i sve sto se desavalo imalo veoma jaku logistiku.Od kontejnera sa kamenjem.Motori koji su pratili policiju.Koristili su mobilne i stalno menjali kartice i telefone.Znaci organizovano.I nije mi jasno ciji stav zastupa.Ne moze neko pricati protiv vojske ,ako nije služio vojsku.Ja sam isto mlad ,ali ne podrzavam takve skupove i nacionalisticka istupanja.Ako su pametni neka pokrenu nesto i neka ucine nesto za zemlju.Tek tada mogu da se bune protiv sistema.Ali moraju da pokazu da su i oni pametni .Svako divljastvo je za osudu.A zatvor mora da oseti.Neko ih truje mrznjom.Neko im radi program.Neko ih uci.Veruj te mi da je tako.

  • Небојша Says:

   Gradjanine,

   Грађанине, грађанине, види се да си прорежимски орјентисан, или, по начину како си дао коментар, могуће је да си део тог репресивног и манипулаторског система, па сад као „пробни пилот“ дајеш коментаре и чекаш реакцију.

   Да си прорежимски орјентисан у подршци репресивног система, одаје те ова изјава:

   „A zatvor mora da oseti“

   Значи, првенство не дајеш људским правима и законитости система, већ подржаваш бруталну силу, јер су ти младићи у затворима брутално пребијени, кршена су им основна људска права као притвореника, њихови адвокати нису имали право да присуствују саслушању, што је кршње закона, затим били су присиљавани да дају лажне изјаве, без судске одлуке су држани у притвору дуже него што треба, неки скоро 5 месеци, што је такође противзаконито, све то грађанине спада у то твоје:

   „A zatvor mora da oseti“

   Значи, прво мора да осети, да се после поново не би више никад бунио за неку неправду, јер зна шта га чека ако се побуни, а то су батине, застрашивања. Наравно, то треба да буде и пример за друге бунтовнике, да знају шта их чека.

   Управо је режиму била потребна ова срамна геј парада, против које је била убедљива већина грађана, а циљ диктаторских властодржаца је био да скрену оправдани бес грађанства са себе у ширењу куге безнађа и сиромаштва, на патриотске националне структуре које се одупиру, не само уништавању економије и привреде Србије кроз пљачкашку приватизацију, већ и бескрупулозности издајничког режима у антисрпском деловању, где се Срби непрекидно понижавају на националној основи, а циљ је убити код Срба њихов национални слободарски идентитет и створити им комплекс национално-колективне кривице.
   Управо је на дан одржавања геј параде, овај брутални однарођени режим забранио православним верницима у Београду да уђу у цркву и моле се, а Србима у Новом Пазару такође је забранио скуп из „безбедоносних “ разлога.

   И још нешто, око геј параде:

   „Такозвана Геј парада није била спортска приредба, а ни јавни скуп, којем у начелу свако може да присуствује без позива. Та парада је била приватни скуп на којем није могао да учествује нико сем оних који су били на списку позваних”, рекао је » Чавошки, истакавши да је наведена квалификација за правно дело непостојећа и да се лако може одбацити.

   Дакле, јасно је ко на длану, када би се овај диктаторско најрепресивнији издајнички режим који је Србија икада имала у својој историји, држао правних норми, све те оптужбе против младих демонстраната родољуба, лако би се обориле.

   У доњем видео прилогу грађанине, може се видети ко је главни манипулатор, то је Борисов режим са својом режимском полицијом, јер је један београђанин, који је био на демонстрацијама лично видео када су полицајци разбили каменицама излог једне продавнице, а затим су радници из суседне продавнице одмах ушли у излог и покрали сву робу. Али… ми смо преко мрачних режимских медиј чули само једну причу, да су „хулигани“ разбијали излоге и пљачкали радње, но ипак то није баш тако.

   Полиција разбила излог једне продавнице каменицама


   Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

   И ето, режим се хвалио како су инсталиране многобројне камера на месту догађања геј параде, али те „најсавременије камере“ и видео надзор, изгледа хватају само оно што захтева режимско режијско око.

   А и та твоја логика, да млад човек, а већина демонстраната су били малолетници, „треба нешто да да“, па да се буни против система, исто брани позицију власти, а не грађанских слобода.

   Шта да дају грађанине кад ни школе нису завршили ?

   Уосталом, свако има права да се буни ако репресивни режим крши грађанима нека права или уверења, као што су се кршили ставови и уверења већине у србији око геј параде, и тиме је режим ширио ментално и психичко насиље над већином, а посебан скандал и неморал био је тај, да је у име људских права и „права на различитост“ режим промовисао човека који је оптужен за педофилију, затим и рушилачку поруку педера властитој држави „Смрт држави“ (дакле не Борисовом режиму, већ држави као држави), јер тај педер који је носио ту паролу није судски изпроцесуиран.

   Управо то и ради овај ДОС режим, удружен са бившим режимом против којег су се „борили“, сваким даном, даном за данам… он убија живот у овој држави, нудећи само апатију, амбис безнађа и све већег сиромаштва, јер србија је банкротирала, „реформатори“ су је довели у економско-финансијски колапс, и само је на стакленим ногама још одржавају кредити стечајног управника ММФ-а, који све нас стављају у све веће дужничко ропство.

   А шта су ови петооктобарци на власти, пре него што су је „својим радом“, уз пуно џакова долара освојили, дали у животу нешто креативно и стручно, као пример младима, па да би као такви били на челу државе? Ништа, то су тотални аутсајдери коју су као фамозни „експерти“ потпуно привредно и економски изруинирали све што су стигли! Апсолутно ништа, осим безнађа и пустошења државе пљачкашком приватизацијом.

   Рецимо Динкић, пре него што је дошао на место гувернера центрлне банке, у животу није ништа радио у сфери финансија, ни трафику није водио, али је одмах зграбио „по заслузи“ место гувернера. То нигде нема у свету, сем овде, људи који ништа нису створили у животу кроз рад, управљају државом дотерујући је у безизлазној позицији. А сличних „експерата“ има колико хоћеш код петооктобараца. Свуда у свету се на место гувернера централне банке постављају искусни финансијски вуци доказани кроз праксу и резултате које су имали, али не и у Србији.

   Ти младићи су се самоорганизовали грађанине, кад их већ нико од „опозиције“ није организовао, не само њих, већ целокупно већинско грађанство које је било против срамне геј параде. Све демонстрације требају и да буду организоване, а не неорганизоване.

   А наравно да су паметни, зато су се и побунили грађанине. Ти кажеш да нешто ти младићи треба да дају ако су паметни. Шта да дају грађанине кад им распамећени властодршци нуде само безнађе, лажна обећања и опљачкану Србију, уместо да их запошљавају, па да раде и нешто дају кад заврше шлоле. Одлив мозгова из Србије је стравичан, јер младом човеку држава не нуди посао, перспективу, већ га препушта безнађу, којег она генерише, а они који би и могли нешто да дају, оду у инострантсво јер овде не могу да се запосле, уместо да овде нешто дају креативно, да дигну Србију из мртвила, они своју креативност остаљавају у иностранству, уместо у држави која их је одшколовала. За то је крив недемократски и приватно-партијски репрсивни режим!

   Ето, пензионери су уградили сав свој живот у ову државу, свој рад и зној, изградили је својим трудом, а шта добијају за узврат, све мање пензије и нон стоп понижавања, шиканирања, ко и сви ми.

   У овој мафијашкој држави једино нешто дају (читај „отимају“), полуписмени преварантски политичари, шибицари.

 8. Gradjanin Says:

  Ne cekam odgovor .Samo govorim istinu .Neko manipuliše tim mladim ljudima.To znas ti ,a znam i ja. Da li bih mogao da neko od njih dobije tvoje poverenje.Da se sretnete lično i da te ubedi u suštinu njegove borbe.
  Ajmo ovako .Oduvek su postojali zatvori ,nema nigde na svetu da se ne dešavaju takve stvari.Od Amerike pa na dalje.Rizik takve borbe .Mozda sam i ja bio u zatvoru zbog sličnih stvari u različito vreme.Ali ne moze da niko ubedi da on sam stoji iza svega toga.Za sve to je potreban novac.
  Nisam u ničijoj sluzbi ,niti rezima ,niti opozicije.Moja borba je ona prava ,i stojim iza svega sto sam napisao.
  Nikada neću da odobravam takve ispade i takve borbe mladih ljudi.Ne volim ljude koji su izmanipulisani.Vas gospodine Nebojša poštujem i cenim.

  PS.Kako vaše oci ,da li ste ih odmorili.

 9. Vesna1 Says:

  ЕВО НЕБОЈША, АПЕЛУЈЕТЕ НА ПОДРШКУ ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ НАШЕ СРБСКЕ ДЕЦЕ ПОХАПШЕНЕ И ЈОШ НЕОСЛОБОЂЕНЕ. ЈОШ СЕ СТАРЕ РАНЕ НЕ ЗАТВОРЕ, А ВЕЋ СУ НА ПОМОЛУ НОВЕ. СИНОЋ САМ НА ВЕСТИМА ЧУЛА О ДОГАЂАЈИМА ИСПРЕД Б52, И ЕВО ИСКОПИРАЛА САМ ТЕКСТ СА САЈТА НАШИ 1389 ЈЕР МЕ ЈЕ ЗАНИМАЛО ШТА СЕ ЗАИСТА ДЕСИЛИ, И ПОСТАВЉАМ ТЕКС, ДА БИ СЕ ЉУДИ КОЈИ НИСУ ЧУЛИ ИНФОРМИСАЛИ О ДОГАЂАЈУ. АДРЕСА НА ЈУТЈУБУ ЈЕ СА СНИМКОМ ЈЕ (ЈА НЕ УМЕМ ДА ПОСТАВИМ СНИМАК)

  ТЕКСТ ЈЕ СЛЕДЕЋИ:

  ““Чланови Управног одбора СНП Наши 1389 Иван Ивановић, Срђан Крунић и Давид Симовић као и ветеран Горан Петровић осуђени су на по 15 дана затвора и одмах послати на извршење казне у Падинску Скелу јер су јуче испред зграде Б92 бранили своје Уставом загарантовано право на слободу окупљања. Још четворо припадника организације од чега три девојке и један малолетник кажњени су са по 20 000 динара јер су испред зграде Б92 држали транспарент „Истина и љубав према Србији, победиће ваше лажи о нама“.

  Пресуде је донео судија Горан Милутиновић који је „сасвим случајно“ увек дежуран када се ухапси неко од припадника СНП НАШИ 1389. Милутиновић је и 2007. године осудио активисте 1389 који су лепили плакате „Булевар Ратка Младића“ на по 30 дана затвора (пресуда поништена после 7 дана), осудио је Мишу Вацића 2009. године на 30 дана и Игора Маринковића 2010. године јер је раширио српску заставу на Теразијама током трајања скупа који је полиција забранила. Активисти СНП НАШИ 1389 покушали су синоћ у 18.30 испред зграде ТВ Б92 да одрже миран протест због клевета те медијске куће да се „Покрет НАШИ 1389 бори против Јевреја“.

  Протест је заказан и уредно пријављен полицији пошто је директор Б92 Веран Матић у Вестима те телевизије рекао да неће објавити деманти СНП НАШИ 1389. По доласку на лице места активистима СНП НАШИ 1389 су одузете личне карте а онда је, од стране полиције, затражено да се разиђу на шта су и пристали али пошто им се врате документа. Док су чекали документа, без икаквог повода, почело је хапшење и одвлачење припадника СНП НАШИ 1389 у полицијске марице а укупно је приведено 28 људи док је пре протеста још 20-ак активиста приведено у полицијску станицу на Новом Београду. Током привођења лакше је повређен Иван Ивановић кога су полицајци више пута покушали да оборе на земљу и давили га, а један од полицајаца је сломио прст ударајући га. Активистима СНП НАШИ 1389 ни једног тренутка није пружена шанса да се разиђу јер им документа нису била враћена. Већина ухапшених је пуштена негде око поноћи док је осморо њих пребачено у полицијску станицу 29. новембар где им је суђено до 5 ујутру а Ивановић, Крунић, Симовић и Петровић одмах су пребачени на издржавање казне.

  Српски народни покрет НАШИ 1389 и данас у 18.30 позива грађане да се окупе код зграде Б92 како би затражили пуштање на слободу и поништавање решења о казнама као и објавиљивање демантија. Уколико полиција и данас изврши репресију над припадницима СНП НАШИ 1389 и онемогући уставно право на слободу говора и окупљања наредних дана ће бити организовани протести без пријаве и било какве најаве полицији.““

 10. Gradjanin Says:

  Ono sprovode svoje stavove ,a ne stavove gradjana.Znam veliki broj ljudi koji nisu pristalice ni jedne partije ,ni jednog pokreta.Sve te organizacije imaju finasisku podrsku i pomoc,jer niko nece zbog ideala da se bori.I ako je za ideale ,opet su potrebne pare.Iza svih njih stoji neko.TO ODGOVORNO TVRDIM.Ako su pošteni neka se pojave na poligraf javno i neka kazu da ih niko ne finasira i ne daje logistiku.Prosli put su bili na Kosovo da protestuju.Sigurno nebih otišli dole ,da im neko nije garantovao bezbednost.Oni su PLAĆENICI 100 %. AKO SU HRABRI NEKA SE POJAVE NA POLIGRAF

 11. Gradjanin Says:

  Samo mi kažite odakle njima 10000 eura za nagradu.Ima li neko od vas taj novac za poklanjanje.Da li bih neko poklonio svoj novac za te stvari Ne bih
  http://www.right-world.net/en/news/151

 12. Gradjanin Says:

  Evo poruka administratora sajtqa NASI

  http://bit.ly/fKzlrF

  Da li on moze da vam bude vodja.Ljudi zivi te u zabludi oni su neciji VOJNICI

 13. Gradjanin Says:

  Ovde možete da im uplati te i podrži te ih slobodno

  http://bit.ly/fxdirR

  • Небојша Says:

   Gradjanine,

   Сада се још више види да си прорежимски орјентисан, или си део тог репресивног режима, и делујеш помало смешно, као Илија Чворовић из филма Балкански Шпијун, кога је феноменално одиграо легендарни Бата Стојковић, у свему тражиш скривену позадину, „страног непријатеља“, у смислу „мора да их неко финансира“… „сигурно неко стоји иза њих“ и да тако забашуриш сва недела и уништавање Србије од мрачног ДОС режима! То не пролази код трезвених људи! Доста си невешт у покушају да разводниш суштину, па нису НАШИ 1389 на власти и нису они упропастили Србију, то ради ДОС од када је дошао на власт, Србија са њима умире, нестаје, а не са организацијом НАШИ 1389.

   Ти причаш као да су НАШИ 1389 на власти и да су они довели ову државу пред пропаст, и сад „мудро“ закључујеш, „неко стоји иза њих“ а ти их априори без икаквог доказа стављаш на оптуженичку клупу, јер без икаквих аргумената доводиш њихово поштење у сумњу,одмах, у старту, тражећи да се подрврну полиграфу, већ си их ставио на оптуженичку клупу. Тек би праву истину открили кад би на полиграфу ишли властодржачки политичарти који упропашћују Србију. Ало „Броз“ , отрезни се, нису НАШИ 1389 на власти, већ ДОС режим.

   Јел су НАШИ 1389 довели Србију пред пропаст?
   Нису!
   Јел су НАШИ 1389 довели ову земљу у дужничко ропство?
   Не!
   Јел су НАШИ 1389 опљачкали привреду Србије?
   Не!

   А ко је то урадио грађанине!

   Па прозападни неолиберални ДОС режим, Тадићев режим. Ти потежеш питање финансирања, ок, да видимо и то…

   Сада је и бивши амерички амбасадор објавио у својој књизи да су амери финансирали комплетан ДОС стотинама милиона долара, да би се оборио Слободанов режим, и ето ко је страни плаћеник, ДОС режим! Они су нечији војници, јер су на власти, а не НАШИ 1389 грађанине!

   И наравно, од када је ДОС на власти, само ради за стране интересе, јер кад су те финансирали да би те довели на власт, мораш да радиш у корист њихових интереса, оног ко те вплаћа, а не интереса Србије, и зато ДОСоовци раде да комплетно униште Србију, јер тако жели запад, не НАШИ 1389 грађанине!

   А скоро су је потпуно и уништили грађанине. Тебе неко плаћа из актуелног режима да овако причаш гарантовано, јер не осврћеш се ни на једно недело о којима сам причао у прошлом коментару, а и сада,… властодршци промовишу педофиле на геј паради, промовишу смрт држави! То не раде НАШИ 1389 грађанине, ало, пробуди се, СССР не постоји више 🙂

   А како би ти волео да је неко од НАШИХ носио ону паролу „Смрт држави“, а не педери, ја мислим да би ти био пресрећан, и говорио би:

   „Ето… шта сам вам ја причао, неко их плаћа да раде ово, у затвор!“

   Још си смешнији кад причаш да неко мора да финансира НАШЕ 1389, као да си открио врућу воду, да оранизацијама требају финансије. Види богати, нисмо знали. Па наравно да морају да имају неке финансије, јер имају и своје просторије, то мора да се плаћа, разни рачуни, а и сам си дао њихов текући рачун за донације, и нарвно да ће да им патриоте уплаћују, имају право на то, ништа није против законито.

   Зашто се не запиташ како се финансирају актуелне властодржачке партије, разне НВО организације које су искључиво антисрпски орјентисане? Партијe на власти, не финансирају се само из буџета, то је онако званично, а незванично? То финансирање партија, још законски није решенио како треба, јер финансијске извештаје партија не истражују независна тела, већ се то препушта самим партијама да ураде, наравно, све је „поштено“. И законе су подесили тако, ове шибицарске партије, само да се не уђе у тртаг новцима с којим оперишу.

   Зашто се не запиташ ко је ову земљу довео у дужничко ропство, дугујемо западу преко 30 милијарди долара.

   Jел су нас то НАШИ 1389 задужили?
   Не!

   Али не смета теби тих 10.000 евра, већ зашта су те паре намењене, смета ти Ратко Младић, то је у питању, и јасно је да имаш антисрпски став, јер нападаш НАШ-е без икаквих аргумената човече, па они нису ништа лоше урадили овој држави, нису је опљачкали, нису давали лажна обећања, јер нису били на власти, ало, пробуди се из сна.

   А служиш се и дезинформацијама, дао си овај линк:
   http://bit.ly/fKzlrF

   говорећи да је то сајт НАШИХ, и да тамо има нека њихова порука, али тај сајт нема везе са њима, то је сајт навијача Партизана, „Гробара“.

   Па кад већ лажеш, лажи мало боље грађанине, прави си аматер. Отрезни се грађанине, Стаљин више није жив.

   На Косову и Метохији иду многе патриотске организације да посете наше Србе доле, никаква логистика им не треба, не иду у стране државе, већ код наших, само одеш, не требају неке велике паре за то, а безбедни су јер иду код Срба, а не код шиптара.

   Јели, Илија Чворовићу, да их можда не финансирају Руси, а?

 14. Gradjanin Says:

  Jedino sto mogu da ti kazem ili da vam kazem .Svaka im cast na postenju.Ne bih vise da polemisem i da se borim sa vetrenjacama.Vreme ce reci ko su oni…Ko ih stiti ,ko ih placa.A do tada cekamo. Ko ce biti u pravu videcemo. A za onaj link sa sajta partizana.Njihov clan je i clan obraza…. Nebojsa ovog puta si pogresio

  • Небојша Says:

   Не Gradjaninе,

   Ништа нисам погрешио, јер ни један мој аргумент не можеш да обориш, зато само и упућујеш жалопојке попут „Показаће време“.

   Ти си опседнут НАШИМ-а, они су ти опсесија, а никаквих агрумената немаш да било шта докажеш, све саме клевете, и зато кажеш, у недостсатку доказа:

   „Vreme ce reci ko su oni…Ko ih stiti“

   Ко их бре штити, кад су опет ухапшених синоћ, ало, еј, о чеми ти причаш?!

   Комплетна прича ти се урушила, цело време причаш о НАШИМА, НАШИМА, НАШИМА… а они ниси ни једним делом нити актом упропастили државу, еј. Смешан си, јер нама сурова свакодневноца показује већ 10 година “ ко су они“, за кога ради ДОС режим. То се не питаш безимени грађанине, ћутиш, не питаш се, јер се ти бориш са ветрењачама, наравно, јер си њихов, прорежимски човек, или фан.

   Све саме лажи грађанине, ко теби да верује, кад за сајт гробара тврдиш да је сајт НАШИХ. Оставио си довољно трагова да људи виде ко си ти.

  • Небојша Says:

   Vesna1,

   Све је у реду, поставио сам линк како треба. Са овим синоћним хапшењима, види се да режим појачава диктатуру и репресију, знају да их само диктатура може одржати још који трен на власт, јер 90% Србије не може више да их поднесе!! Али све ће бити контрапродуктивно. Патриотске организације треба да се уједине у једну велику, само тако се може пружити отпор.

   Ово је страшно, овакве репресије није било ни у јужноафричким диктатурама. У режиму Слободана Милошевића, шта год да неко мисли о њему, било је више слобода, ДОС-овци су могли да протествују кад пожеле, месецима су теглили шерпе у уличним протстима и лупкали по њима, а сад, кад су дошли на власт, слободе изражавања протеста НЕМАА!!!

   Мрак и тама овог репрсивног однарођеног нихилистичког режима, гутаће Србију сваким даном све више и више!

   Народе, докле…????


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: