Никола Алексић: Србија се мора пробудити! Или је више неће бити!


Никола Алексић, испред Еколошког Покрета Новог Сада и свих грађана Србије, иступа у циљу заштите нашег здравља и живота, док наши „набилдовани“ политичари са њиховим имунитетима, моћима и еврима, раде само за своје интересе, интересе својих странака и страних налогодаваца! То се односи на све странке, како позиционе, тако „опозиционе“. Сви су они једно те исто, манипулатори ШИБИЦАРИ (!) који само искоришћавају све грађане и српски народ!

Никола Алексић: Србија се мора пробудити! Или је више неће бити!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете преузети пратећи ово упутство.

Обог храброг човека, који се са својим Еколошким Покртом једино искрено бори за интересе свигх грађана Србије, треба цитирати. Све то имате у доњем тексту за скидање, скините га и делите га комшијама, рођацима и пријатељима који немају компјутер, да се сви грађани коначно пробуде, цела Србија!

Преузми текст и дели га другима:

Србија се мора пробудити! Или је више неће бити!

Никола Алексић:

Србија се мора пробудити! Или је више неће бити!

Народна Скупштина и влада Србије су последњим догађајима око намере легализације узгоја генетски модификованих организама показали да се морају ставити под јавни надзор и контролу, јер су издали националне интересе народа Србије! Они се не смеју играти са државом и нашим животима ма ко то од њих тражио. Легализација узгоја генетски измењених организама у Србији значила би, поред тога, и отварање наших граница за увоз такве хране и производа.

Увозом тако опaсних намирница, започео би најмасовнији геноцид становништва Србије! Том полусвету на власти, и то је било мало, или им се јако жури, па су смислили нову технику којом су почели да нас третирају као инсекте. Погледајте наше небо грађани Србије, јер се и сами можете уверити, погледајте трагове отрова којим нас необележени авиони свакодневно засипају! Од тренутка када је наша однарођена влада потписала споразум о такозваном партнерству за мир. Небо над Србијом премрежили су трагови отрова којим нас ти необележени злочиначки авиони свакодневно из ваздуха засипају као да смо инсекти, а не људи. Над нама се спроводе виво експерименти као у конц-логорима током другог светског рата.

Над нама се отворено врши геноцид! Наша издајничка влада је то дозволила, продала је сопствени народ да би опстали на положају где су их довели представници злочиначких страних агентура. Да ли имате право да ћутите? Да ли можете да ћутите док вас и вашу децу запрашују отровима за које нико из однарођене владе не може да вам каже, каквим нас то отровима засипају?
Да ли можете да ћутите када знате да вас је овај издајнички режим продао и предао на милост и немилост највећој злочиначкој организацији на свету?

Ја, Никола Алексић, представник Еколошког Покрета Новог Сада и Србије, једине организације у Србији која се залаже и бори за заштиту здравља и живота становништва, нећу и не могу да ћутим! Јавно захтевам од војске Србије да по Уставу почне да брани свој народ и небо изнад Србије! Да обара ове необележене авионе и злочинце који спроводе геноцид над становништвом. Ако је војска Србије 91-ве године имала изговор за издају народа и државе, објашњењем да је била партијска војска, ја их данас отворено питам: чија сте сада војска када дозвољавате потпуно јавно тровање сопственог народа запрашивањем са неба из необележених авиона највеће злочиначке организације на свету? Да ли сте свесни последица ваше данашње издаје? Да ли мислите да ваша деца неће дисати избачене отрове? Да ће ваша деца бити изузета од геноцида?

Војници! Браните свој народ и небо изнад Србије, немојте чекати команду издајничког руководства, јер кад они буду издали команду, нас више неће бити. Ви сте се заклели народу Србије! А не страначким лидерима који газе Устав Србије и издају сопствени народ!

Ја! Никола Алексић, захтевам од јавног тужиоца Србије да коначно почне да ради свој посао, или ћемо га сматрати саучесником издаје и тровања сопственог народа! Он мора покренути поступак против одговорних лица због велеиздаје, макар то био и сам Председник Републике Србије. Неко нас је продао злочинцима! Неко је продао небо над Србијом овим злочинцима да би нас тровали! Неко је из Србије дао дозволу овим злочинцима из необележених авиона за почетак геноцида над становништвом Србије. Злочин геноцида никад не застарева! Ако га не покрене јавни тужилац, данас, уверен сам да ће га народ покренути сам, јер је догорело до ноката!

Више се не може и не сме ћутати! Србија се мора пробудити или је више неће бити!

Србија се налази пред умирањем! Опљачкана, понижена, угрожене будућности, а поврх свега, сада су почели да нам трују и природу, становништво и будуће генерације. Нико од нас не зна какве нас последице овог злочиначког запрашивања из необележених авиона у будућности могу задесити. Нико од нас не може да зна у којој генерацији може се испољити планирани стерилитет наших потомака. У којој генерацији нас могу избрисати са географске карте света? Ово тровање народа се мора зауставити, овако или онако, да се не би десиле фаталне последице. Сада је то већ питање опстанка Српског Народа! Зато, поручујем Борису Тадићу лично, ако не заустзавите тровање народа из необележених авиона, или ако не зауставите увоз хране и семена од генетских модификованих организама:

Ја! Никола Алексић! Позваћу грађане Србије да изађу на улице, и први ћу изаћи! Не да рушимо систем и да палимо Скупштину, него да бранимо Устав, важеће законе и право на своју будућност!

Грађани Србије, позивам вас да бранимо свим расположивим средствима своје природно и уставно право на здравље и животе. Своје неприкосновено право на будућност и будућност деце своје деце! Да бранимо своје природно и уставно право на опстанак.

О времену и тренутку изласка на улице благовремено ћу вас јавно обавестити. Будите уверени! Ја! Никола Алексић! Одражаћу своју реч, макар по цену сопственог живота!

Пре него што кажем неку реч о овом кључном тренутку за Србију да се реши зла ГМО и Codexa Alimentariusa требамо се упознати са још једним пoвезаним злом, то сu хемијски токсични гасови с’ којим нас запрашују из необележених авиона, тако да ће вам бити јасно комплетно зло о којем прича Алексић. Ти хемијски токсични гасови које испуштају ти авиони популарно се зову Chemtrailsi.

Шта су Chemtrailsi

За оне који не знају да објасним… познато је већ дуже време људима који прате то, да се из разних необележених авиона избацају извесни токсични гасови названи „Chemtrails“. Анализе стручних људи су показале да се тако манипулише клима, да се мења атмосфера, да се тако изазивају промене које штете људском здрављу, мења се pH вреднос земшишта, односно тла, пољопривредне културе, шуме и вода се разбољевају, јер се на њима таложи у великим количинама алуминијем, баријум, стронцијум и други токсични елементи, који су врло неповољи за целу флору и фауну, комплетан природни биодиверзитет, а у том ланцу угрожености је наравно и човеково здравље, јер једе токсуичну храну, пије загађену воду. О томе ћете посебно до детаља чути од више америчких стручњака и доктора у задњем дугометражном видео прилогу.

Разлика између ових Chemtrails-a и Contrails-a је та, што су Contrails-i трагови издувних гасова мотора авиона који се брзо изгубе, највише 5 до 10 секунди, док се Chemtrails гасови након испуштања задржавају сатима на небу, ширећи се у облаке типа Cirrus у разним необичним облицима. То се јавно нигде на прича, али на интернету и сајтовима имате доста тога. Ако то неко и помене јавно, одмах га прогласе лудаком, или „теоретичарем завере“, али потребно је само погледати у небо с времена на време када је ведро време, и видећете chemtrailse.

Ево како изгледају неки од тих вештачких облака са токсичним хемикалијама, погледајте овде и овде, док многобројне фотографије chemtrailsa можете да видите на сликама са доњег линка:

http://bit.ly/6kKIBm

Пратите пажљиво доњи видеи прилог, јер на веома убеđив наљчин показује постојање Chemtrailsa.

Најупечатљивији доказ, да отровни гасови с’ којима нас запрашују из авиоnа ( Chemtrailsi ) постоје!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

На овим доњим приказима који су извучене из горњег видео прилога, кога можете на миру гледати колико је потребно да схватите суштину, можете јасно видети постојање токсичних хемијских гасова који се избацују из необележених авиона. Сваки авион има два мотора из којих се избацују издувни гасови горива за авион, док на доњим приказима јасно се виде три трага издувних гасова, што значи да је трећи траг, траг неког хемијског токсичног гаса. Гледајте у небо, пратите ситуацију, информишите се, пробудите се!

Приказ 1

Кликните на приказ да га видите увећано

Приказ 2

Кликните на приказ да га видите увећано

А на доњем видео клипу треба обратити пажњу на трећи траг издувних гасова, то је између левог и десног мотора, у средини, то су Chemtrails-i…

What In The World Are They Spraying (Чиме ли нас то прскају) (2010) – дугометражни филм

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Скините и овај задњи видео прилог, погледајте га натенане са укућанима, и схватићете сву монструозност креатора тровања из ваздуха, јер то што раде је злочин екоцида према природи и геноцида према људима.

Ово што се догађа у примеру са једним вештачким језером у Америци, догађа се исто са свим језерима у Србији изнад којих лете запрашивачи који испуштају токсичне гасове, са целом природом изнад које лете, рекама, тлом. То вештачко језеро у нетакнутом природном крајолику, створено је за потребе воденог живота тог предела, да би вегетација бујала. Извор из којег се ово језеро пуни вишенаменски је испитано од стручњака, и количина алуминијума била је НУЛА. Други начин на који се ово језеро може пунити водом је наравно киша. Шумовити крај око овог језера је километрима и километрима далеко од било какве индустрије, нема ни аутопута, ништа. Све до доласка необележених авиона који су почели да запрашују овај крај chemtrailsima, ВОДА ЈЕ БИЛА НЕЗАГАЂЕНА, међутим, након неколико дана изразитог запрашивања стручњаци су уочили један филм, НАСЛАГУ КОЈА СЕ ФОРМИРАЛА НА ПОВРШИНИ ВОДЕ.

Испитивањем су пронашли алуминијум и баријум, а ти елементи пре запрашивања нису пронађени. Затим, након годину ипо дана акумулације тих токсичних елемената, измерено је 375.000 честица алуминијума на милијаду (ppb) што значи да је то токсично, затровано.

Ево шта каже биолог Francis Mengels који је дипломирао шумарство на државном факултету за шумартсво у Missouli, магистар је из зоологије, специјалност из науке о водама, 35 година је радио у шумарској служби, као биолог за дивље животиње, а пре тога неколико година је био у USDA служби за заштиоту тла:

„…Сарађивао сам са доктором хемије др. Lenny Thymeom и он тврди да ће оксиди алуминијума, баријума и стронцијума, претворити pH фактор тла у неутралан. И то је управо оно што се догађа…“

А то дакако није добро, објашњава Francis Mengels, јер да би шума била здрава, pH фактор треба бити 6.6-6.5, а не неутралан. Такође се то односи и на вртове људи који живе у својим кућама у таквом природном пределу и окружењу.

У неким од наредних дана посебно ћу се посветити теми о chemtrailsima, али и ово је довољно, довољно да све ово што говори Никола схватимо најозбиљније, и да ако нас позове на протест, да сев одазовемо у највише могућем броју, јер буквално ради се о нашем биолошком опстанку, нас и наше деце и будућих покољења!

Ово није борба за власт, не. Већ за наше уставно и природно право на здравље, јер властодршци су се свим силама обрушили на наше здравље, што ћемо лако увидети из једног једноставног разлога. Од када је ДОС дошо на власт, влада завера ћутања о драстичном умирању људуи од осиромашеног уранијума, мада постоје истраживања индивидуалаца о томе, и да о томе случајно и изненада није проговорила хрватска списатељица Ведрана Рудан, у емисији код Оље Бећковић, нигде се то не би чуло у медијима.  Да трагична ситуација буде још већа, у овом и овом чланку писао сам о томе да је на званичном институционалном нивоу још 2006-те године пронађен препарат на бази природног и чудотворног минирала зеолита, с којим се Србија са скоро 100% може очистити од осиромашеног уранијума!

Пионир истртаживања могућности зеолита је Бранко Станчевић, међутим, са применом програма за чишћење Србије од осиромашеног уранијума није се ни почело, а људи све више и више умиру од канцерогених и малигних обољења!

И кад све ово сакупимо што је је штетно за наше здравље: ГМО + Codex Alimentarius + Chemtrailsi + осиромашени уранијум, једини закључак је да се спроводи геноцид над становништвом Србије!

Да неразумност и индолентност наших политичара буде још већа, од тога неће бити поштеђена ни њихова деца, унуци, а они ама баш ништа не чине да се ова ситуација пеокрене у корист здравља становништва.

Али зато када се ближе неки избори, ванреди или редовни, „опозиоција“ се тобоже сети народа, али амо за једнократну предизборну употребу, попут Томе Николића. А где је био тај Тома да изведе људе на протесте приликом антисрпске декларације властодржаца о Сребреници, и да тако заједно са народом спречи доношење те резолуције која је базирана на лажном геноцуду?

Нигде!

Где је био тај Тома да изведе народ на улицу када се доносила антисрпска резолуцију у УН око КиМ-а, да се тако и то спречи?

Нигде!

Где је сада, да изведе народ на улицу око ових пошасти о којима сада говоримо, ГМО, Codex Alimentarius, Chemtrailsi?

Нигде!

Али ту је прави и искрени борац, Никола Алексић и његов Еколошки Покрет. Никола се у име свих нас бори и спреман је на жртву, нас ради. Морамо га подржати ако нас позове на окупљање, јер то неће бити политичка борба, да се руши власт, већ борба за наше здрављем, за здравље наше деце, за здравље наших будућих покољења, за одбрану Устава и закона који се крше по питању ГМО и Codexa Alimentarijusa! Боримо за наше природно и уставно право да нас не трују отровима са неба, да не трују тиме нашу природу, њиве, воду, реке, животиње, птице.

И зато, ако нас Никола позове…. идемо сви! Окупимо се! Заједно и сложно!

2 реаговања to “Никола Алексић: Србија се мора пробудити! Или је више неће бити!”

 1. Vesna1 Says:

  Хвала Вам Небојша за ово што сте поставили. Људи заиста мисле да су то небулозе и теорија завере. На јутјубу сам пронашла, одавно, у емисији На рубу знаности, затим, мислим да су Хрвати превели клип који се зове Кемијски трагови-основне информације, затим списак обухваћених земаља мислим да их има 47 укупно, што значи глобално то раде. Људи из италијанске владе су поставили питање у вези са овим, али нису добили одговор, наишли су на зид ћутања. Прочитала сам и пар текстова у часопису Треће око, искуства наших суграђана. Људи треба да знају да би могли да се заштите, колико – толико, јер више као што видимо није безбедно убрати ни лист, ни травку ни помирисати цвет, ни умити се у потоку, ни пустити дете у парк да се игра у трави или песку…. Једном речи, УЖАС.

  • Небојша Says:

   Да, заиста је тако како причате, но битно је да се ми изборимо против тих Chemtrailsa. У овом клипу у горњем тексту којег сам поставио и који траје 1 сат и 37 минута, све је лепо објашњено да се схвати сва погубност тих отрова са неба. Мислим да то није проблем да се схвати, све после остаје на вољи и жељи да учиниш нешто за себе и свој живот, живот својих ближњих, а надам се да људи воле здрав живот, безбедну органску храну, чисту воду и потоке, чисто небо, мирисне и здраве цветове, чисту атмосферу….

   Хемијски трагови – Основне информације


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: