Др Рима Лејбоу: Погубни Codex Alimentarijus, видео прилог


Др Рима Лејбоу: Погубни Codex Alimentarijus

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог скините пратећи ово упутство.

Одлучио сам да уз овај видео прилог, где докторка Рима објашњава сву погубност Codexa Alimentarijusa, дам транскрипт њеног говора, јер је веома упечатљив, јасан и концизан, долази од компетентне стручне особе, једне докторке која је решила да проговори, да се бори, ширећи истину људима широм света о Codexu Alimentarijusu. Текст можете преузети са доњег линка и ширити га пријатељима, одштампајте га и делите га пријатељима, комшијама:

Шта је Codex Alimentarijus

Транскрипт Риминог интервјуа преузео сам са сајта мог имењака Небојше, просветног радника, и оћириличио га за потребе свог сајта. Видео прилог из 6 дела преузео сам од Ју Тубе корисника „CowboyBebop2012“ и спојио га у једну целину.

******

„ Допустите да Вам кажем о Codex Alimentarius-у.

Допустите ми да Вам га дефинишем, допустите ми да Вам помогнем схватити непријатеља.И уверавам Вас, апсолутно ништа од онога што ћу Вам рећи није претерано, интерполирано или измишљено.

Све што ћу Вам рећи је документовано. И добар део тога се налази на мојој web страници:

http://www.healthfreedomusa.org

Вратићу се уназад и рећи Вам да сам гледала Codex како долази према нама кроз задњу деценију. И гледала сам гласове у Конгресу који је, Боже помози, наш бастион подршке и заштите против Codex-а. И објаснићу зашто је тако.

Гледала сам како се број гласова за заштиту нашег одлучивања о здрављу смањује…док коначно током 109. Заседања Конгреса, без неке велике активности – нисмо имали гласове који би нас заштитили. Посматрала сам како се Codex убрзава и шири, па сам постајала све забринутија.

Допустите да Вам изложим кратки резиме Codex-а.

Након 2 св. рата, одржани су процеси у Нирнбергу, где су (ухваћени) људи који су починили злочине против човечанства изведени пред суд светске заједнице… у суду којем су председавале САД и В. Британија. И били су осуђени на затворске казне, ако је утврђено да су криви за злочине против човечности.

Један од људи који је осуђен због злочина против човечанства био је председник великог индустријског мегалита званог I. G. Farben (наследник I.G. Farben-a је данашњи Novartis). I.G. Farben је производио гас кориштен у гасним коморама – Ciklon B…производили су челик за логоре смрти и железничке пруге… производили су муницију, хемикалије, производили су свакакве ствари и производили су ЛЕКОВЕ. Велика, велика, велика фармацеутска компанија.Дакле, председник I.G.Farben-a (Fric de Mer) је био осуђен за злочине против човечанства. Е сад…

Он је нека врста уметничке душе и креативац. Он је био одговоран за слоган који су људи видели када су улазили у Аушвиц – обично по последњи пут.

ARBEIT MACH FREI – РАД ОСЛОБАЂА.
Креативан тип.

Дакле, он је седео у затвору и рекао себи: „Е па, то није упалило! Шта би још могли учинити? Сетио сам се – ХРАНА!“ Онај ко контролише храну, контролише свет. Тако да када је изашао из затвора, отишао је код својих пријатеља у УН и рекао: „ Какву ја идеју имам за Вас!“. „Ако преузмемо храну, на целом свету, имамо моћ на целом свету!“ А његови пријатељи у УН су рекли: „Cool идеја!“И тако су створили Трговинску комисију.

То је врло важан пар речи – ТРГОВИНСКА КОМИСИЈА, које се зове Комисија за Codex Alimentarius. То није комисија јавног здравства, то није комисија за заштиту потрошача, то је ТРГОВИНСКА КОМИСИЈА. А трговина се врти око чега?  НОВЦА! Посао! Трговина се врти око профита! Они су рекли 1962 године, ми ћемо радити ка тоталној примени Codex-а Alimentarius-а 31.12.2009 године. На дуге стазе.

Успоставили су гомилу комитета… комитет за рибу и рибарство, месноће и уља, воће и поврће, орасасти плодови…

Додатке прехрани за посебне дијететске употребе итд. Тренутно постоји око 27 комитета Codex-а, постоје регионалне организације… То је огроман бирократски монструм! Хаос! Codex је промовисао преко 4000 смерница, стандарда и релулатива о свему, о СВЕМУ – што законски можете ставити у Ваша уста, са изузетком лекова.

Лекови нису део Codex-а. То је јако важно. Стандарди Codex-а немају баш никакву законску тежину. Нула! Дакле, кога је онда брига за њих? То су само стандарди. Стога, говоримо о организацији за регулационе поставке којом доминира индустрија. Али, ако нема таконске ваљаности, кога је брига? Зар не?

Ево историјата Codex Alimentarius-а пре 1962 године.

Аустро – угарско царство је рекло – требају нам правила по којима би судови пресуђивали у случајевима који се баве храном. Зато ћемо имати регулативе и правила које ће суд наметнути и тако ће добити своју тежину.

То се звало Codex Alimentarius и уведен је око 1893 г. И трајао је до краја аустро – угарског царства, до краја 1 св. рата. Дакле, идеја се налазила тамо, у германској традицији. Требају нам правила! Пуно, пчуно правила! Треба нам пуно правила – правила за све што је везано за храну. Тако да је то био природни наставак за германског индустријалисту да каже – вратићемо се у добре старе дане Codex Alimentarius-а. Онда кад смо га имали у Аустро-угарском царству! Cool.

Тако да су почели пропагирати своја правила и регулације – и била су добровољна. Била су нека врста смерница. Комисија Codex Alimentarius-а је администрирано од стране Светске здравствене организације (WHO) и Организације за храну и агрокултуру (FAO). Они финансирају и воде Codex на захтев УН-а. Дакле, они су мама и тата Codex Alimentarius-а. И то је врло занимљиво, јер би се они требали бавити о здрављу и храни – широм света. Има ту пуно конфликата интереса. О њима ћемо причати касније.Тако је Codex почео пропагирати регулативе и правила. А то функционише тако да комитети разраде правило, смерницу, регулативу… и онда га доведу до онога што се зове „осми корак“ – што је последњи корак у њиховом административном процесу… и онда се презентује комисији Codex Alimentarius-а због ратификације (одобрења).

Као што је смерница за витамине и минерале презентирана комисији Codex Alimentarius-а 4 јула – протеклог  лета.

Била је ратификована, одобрена концензусом и сада је, упркос пропаганди коју ћете чути – ако икада чујете о томе у медијима…сада је ОБАВЕЗНА за сваку земљу чланицу WTO – светске трговинске организације. Па шта, побогу, они имају с тим? А одговор је СВЕ!
Светска трговинска организација је прихватила Codex када је била оформљена, 1994 г. Рекли су – како ћемо решити трговинске размирице око хране, ако немамо низ правила. Знам! Прихватићемо правила Codex Alimentarius-а. И све ће се чланице WTO широм света – припремите се сад за Орвел-овски термин – HARMОНИЗИРАТИ… са нашим стандардима. Са стандардима Codex-а.

Предлажем Вам да прва четири слова замислите великим словима (енг. HARM – наудити, нашкодити).

Дакле, сви би се требали HARM-онизирати са Codex-ом. И када се HARM-онизирају са Codex-ом, тада, ако их увуку у процес разрешења спорова WTO… имају шансу добити спор зато – сад стиже права цака – спремите се за ово…

Ако две земље уђу у процес разрешења спора WTO, а једна од њих се повинује Codex-у, а друга се не повинује… она која се повинује Codex-у аутоматски добија спор, без обзира на ваљаност својих тврдњи. Људи користе повиновање Codex-у као оружје у пуно већој економској битци. Стога, свака земља на свету се утркује у чему? У томе да се повинује Codex-у. Дакле, ситуација у САД је… „Добро, како ћемо се повиновати Codex-у ако имамо законе који нас штите?“ И морате запамтити да Codex не служи добробити потрошача. Не служи здрављу. Служи ономе што ја зовем ПЕТ ВЕЛИКИХ.

Велике фармацеутске компаније, велике хемијске компаније, велике био-технолошке компаније, велике агро-културне компаније и велике медицинске компаније. Мали Ви и мала ја немамо користи од Codex-а – ни најмање. Стога, пре него што наставимо и причамо о ономе шта ће се морати догодити, запитајмо се шта Codex чини. Вероватно сви знате о смерници за минерале и витамине која је ратификована 4 јула. Можда не знате да, иако је речено да су ратификоване смернице, правила и стандарди Codex-а добровољне, у ствари нису – добровољне. То је познато као ЛАЖ.

Обавезна су, али нису потпуно обавезна до 31.12.2009 г. Сада су као помало обавезна. А биће потпуно обавезна ТАДА! Добро.

Дакле, шта Codex чини?

Зашто се бринути о Codex-у толико да затворим своју праксу и престанем лечити пацијенте који су ми долазили из целог света да им помогнем оздравити? И бити поново добро са нетоксичним срдствима, што је врло задовољавајућа делатност и ја то обожавам. А такође ми је и доносила приходе… и то је било добро. Зашто сам толико забринута? ОК, причајмо прво о смегрници за минерале и витамине. 1994 г, овде је у САД-у прошао DSHEA – закон о дијеталним суплементима који је класификовао нутријенте и траве као храну. А као храни, не можете им поставити максимални ново. Не можете поставити максимални ниво за салату, те слично не можете поставити максимални ниво на витамин Ц, аканацију, гинко билобу, витамин Д.

И приступ нутријентима је слободан. Дозвољено нам је да имамо било какве нутријенте које пожелимо, јер, ово је врло важна ставка… по уобичајеном закону, све што није забрањено је дозвољено. Codex је с друге стране закон система Наполеоновог кода.

Под Наполеоновим кодом, све што није дозвољено је забрањено. То се зове „позитивна листа“. Дакле, витамини и минерали. 1994 г. Донели смо DSHEA – нутријенти су храна – можемо их имати колико хоћемо – то је наша ствар.1994 г. је Codex – без икаквог упозорења у овој земљи – прогласио нутријенте ОТРОВИМА, опасним индустријским отровима! Пошто су отрови, морамо бити заштићени од њих. А како ћете некога заштитити од отрова? Искористите токсикологију. Употребите науку познату као „процена ризика“. Брзи преглед – процене ризика.

Прво узмете материју која је отровна и дајете је животињама. Одредите дозу која убије 50 % њих. То је познато као LD-50. И онда екстраполирате који би LD-50 могао бити за људе. Онда одете на другу крајност дозирања – и почнете давати малене комадиће тога тестним животињама. И онда дођете до највеће могуће дозе – максимална допустива горња граница – која се може дати животињи пре него што се укаже икакав распознатљив утицај. Никакав распознатљив утицај. Онда то поделите са 100. И тако то раде у процени ризика.

Сада имате сигурносну границу. Имате 1/100 највеће дозе која се може дати без распознатљивог утицаја. Нутријенти под Codex-ом нису само ограничени на оне нутријенте на позитивној листи, а предвиђамо да ће таквих бити 18. А оне не укључују конпутам, глукозамин, кондроитин-сулфат, али укључују ФЛУОРИДЕ. А флуориди, по мом знању, као докторице, нема апсолутно никаквих биолошких добробити.Али чини људе услужним. Флуорид се први пут користио у гулагу. Зато, јер је откривено да су затвореници који су пили флуорисану воду били попустљиви и могли сте им радити шта год сте желели. Било је лако управљати њима. Тако, имате 18 нутријената. Имате мале сићушне дозе за које је научно доказано да немају никакав утицај на људска бића. Сада, у овој земљи имамо проблем. Имамо DSHEA. Морамо се отарасити DSHEA како би се HARM-онизирали са Codex-ом. Бар са тим делом Codex-а.

И како да се отарасимо DSHEA? Па нападнемо га, законски наравно. И постоји пет, бројите ПЕТ, предлога закона који су тренутно пред Конгресом, створених да пониште, обезвреде и отарасе се DSHEA. Јер, једном када DSHEA нестане, можемо се хармонизирати са смерницом о минералима и витаминима. Дакле, оно о чему причамо је – пробудити се једно јутро и врло се изненадите откривши да су нутријенти велике снаге, учинковити, клинички битни – сада постали НЕЗАКОНИТИ на начин на који је хероин незаконит.Не доступан по рецепту, већ незаконит.Ако ти нутријенти имају било какав утицај на људско тело, они су незаконити. А то је само смерница за витамине и минерале.

Попричајмо о млеку.

Имамо рекомбиновани ГОВЕЂИ ХОРМОН РАСТА и сада можемо изабрати млеко с њим или млеко без њега. Путер с њим, или без њега. Али не и под Codex-ом. Јер под Codex-ом, свака крава музара МОРА бити третирана са Монсатовим рекомбинованим говеђим хормоном раста. Даље, под Codex-ом, свака животиња кориштена као храна на планети, било да има пераје, стопала или перје… свака животиња на планети МОРА бити третирана са суб-клиничким антибиотицима. МОРА бити третирана суб-клиничким антибиотицима и МОРА бити третирана с егзогеним хормоном раста.

Codex захтева, обавезује да сва храна буде озрачена осим ако се не једе сирова или локално. Сва храна! Укључујући и органску храну, наравно. Па јели органска после тога? Наравно, органски стандарди су невероватно ниски. Органски стандарди допуштају узгајивачу да користи ветеринарске лекове, укључујући хормон раста, антибиотике итд… на животињама и онда их по својој жељи може раквалификовати као органске, али земљорадници су наши пријатељи, па то не би никад урадили, јел?

Codex поставља границе за опасне индустријске хемикалије које можете имати у Вашој храни.

А границе су невероватно високе. Отиђите на Codex Alimentarius, преко Гоогла… и погледајте одговарајуће кућице на врху странице, па погледајте токсине и ветеринарске хемикалије и границе које су постављене. Они су мени ЗАСТРАШУЈУЋИ. Имена хемикалија које су допуштене и количине хемикалија које су допуштене, су ми застрашујући. Зашто сам застрашена? Е па, можда сам ја кукавица. Могуће је… али, размислите о овоме. 2001 г. скупило се 176 земаља, укључујући и САД, па су рекли: има 12 стварно лоших органских хемикалија.

Зову се POZ (енг. POP-s). Перзистентни Органски Загађивачи.

Има их много, али постоји 12 који су тако лоши да нико не мое рећи да се тих 12 POZ-a не мора забранити широм света. Девет од 12 најгорих познатих органских хемикалија су ПЕСТИЦИДИ,  што није изненађење, зато што убијају ствари. И наравно, ми имамо пуно процеса и ензимских система који су врло слични онима код инсеката и других штеточина, па нису тако добри за нас. Али Codex има друге идеје. Codex је вратио СЕДАМ, седам од 9 забрањених POZ-a које је 176 земаља забранило! Dieldrin, aldrin, heksahlorin-benzen… и храна која се увози из других земаља и садржи ове супстанце, не може се зауставити на нашим границама. Зато, јер би иначе, на дај Боже, то било кршење споразума. Тако функционише Codex.

Codex ће, према заједничким пројекцијама Светске трговинске пројекције и Организације за храну и агро-културу… ја нисам ово измислила… Молим Вас, ако сте откопчали ваше интелектуалне сигурносне појасеве, вратите их… ако израчунате бројеве у пројекцијама SZO и FAO, епидемиолошке пројекције… они процењују, не ја – јер шта ја знам, ОНИ процењују – они су стручњаци…да ће сама смерница за минерале и витамине, када буде глобално примењена 31 децембра 2009 г. резултирати минимум 3 МИЛИЈАРДЕ СМРТИ!

Једна милијарда кроз просто изгладњивање. Ти људи који ће умрети нису претерано економски успешни, из угла корпорација. Када умирете од глади… колико тога можете урадити ,односно колико тога можете купити… не пуно. Заборавите њих. Али, а-хаа, следеће две милијарде. Они ће умрети од болести које се могу избећи, узрокованих неухрањености.Рак, најпрофитабилније стање икада познато људском роду. Кардиоваскуларне болести, дијабетес и још читави низ болести које се могу избећи. Ко ће умрети? Ко зна! Ко ће живети? Вероватно они људи који су довољно богати и моћни да имају своје дилере чисте хране и нутријената. Они ће живети. Ви и ја, вероватно нећемо.Наша деца? Вероватно неће. Наши унуци? Вероватно неће. Зато, говоримо о регулисању хране које је у ствари озакоњење обавезне токсичности и неухрањености. Биће незаконито, ако постоји велика глад негде где има велике глади, послати високохранљиви кекс тој земљи. И биће незаконито дистрибуирати их.  О томе говоримо. Codex је велики, зао, али није нерањив.Поента је да се морамо заштитити и морамо поново преузети глобално вођство које смо изгубили, предали, протраћили, продали… Не? Само учлањењ у Светску трговниску организацију предало је наш суверенитет. Како-год, паралелно, имам групу уставних правника који проучавају следеће питање, да ли смо ми чланови WTO?

Јер, ако се сећате права из средње школе, начин на који постигнете да споразум буде прави споразум, јесте да да га ратификује двотрећинска већина Сената. А ми смо ушли у WTO тако што су донели закон који је допустио Билу Клинтону да нас набрзака убаци у WTO. То није СПОРАЗУМ! Ми нисмо у WTO! То је само део битке… рећи ћемо Džordžu (Bušu), али он неће бити релевантан када му то кажемо. Дакле, то је део тога, али то неће спасити наше животе сада, јер знате ли…

Замислите клопку за осу или пчелу, када инсект добровољно оде низ цев, а онда више не може да се извуче из замке. То је Codex. Обични закон се може поништити, повући, исправити неким другим законом. Али једном када се повинујемо Codex-у у било ком подручју и докле год смо чланица WTO, никада се неће моћи опозвати, јер смо изгубили суверенитет да се не повинујемо Codex-у док год смо у WTO. Дакле, то је као силазак низ цев, и немогућност да се из њега изађе. Према томе, врло је важно да се не повинујемо Codex-у. Али, погодиће нас све те велике трговинске санкције, земља ће бити уништена економски, зар не? Не. Сетите се „изненађења“. Једног од принципа рата, сетите се масе, где своју снагу ставите наспрам слабости непријатеља.Е па, ово је оно што смо ми учинили. Имамо тим адвоката, који су провели стотине сати с нама, про-боно, то су добро адвокати.

Та два господина и ми смо провели стотине сати проучавајући Codex, схватајући његове слабости… пуно слабости, и стварали смо стратегију којом ћемо га оборити. Срућишемо га, али Ви ми требате. Ви сте људи код којих други људи долазе по информације о сигурној, здравој храни и нутријентима. Ви сте већ тачка ширења информација, Ви сте хиљаду, милион, стотину милиона тачака светлости.

Ево шта се дешава.

Свака земља на свету се мора повиновати Codexжу, како их не би задесиле санкције WTO, како сам Вам већ рекла…ако су чланице Codex-а и WTO, и постоји пар земаља које то нису. Али Вам гарантујем да те земље нису од неке веће важности. Питање је шта значи повиновање Codex-у. Е па, већина људи, већина земаља, законодаваца, верују да то значи да морају прихватити као њихов национални стандард оно што је Codex ратификовао. Али, то није случај. Ништа више него што смо ми у WTO. То такође није случај.

То значи да формати, питања и теме које покривају Codex-ове смернице, стандарди или регулативе, морају бавити смерницама, стандардима или регулативама одређене земље око исте теме. И тако. Ми смо створили прву од многих алтернативних Codex-ових смерница. Можете отићи на нашу интернет адресу  http://www.healthfreedomusa.org , и видећете мали линк, у горњем десном углу, на којем пише – потпишите грађанску петицију.

Кратка дигресија… грађанска петиција није као када напишете петицију продавници, потпишете и кажете: имам 200 000 потписа. Онда они то баце у корпу, јер је по њима то један потпис, на којем сте Ви и Ваш пријатељ написали 200 000 имена. Не! Ово је законски изазов службеном ставу владе САД према Codex-у. Зове се грађанска петиција. То је законски изазов. Ми тужимо владу САД изјавом: Ово што радите није законито, људи!Допустите да Вам кажемо како ћемо. Желимо саслушања, поновну обраду и желимо корекције. И ако добијемо шта хоћемо, то ће бити одлично. А ако не добијемо, прошли смо процес који се зове исрпљење административних алтернатива. Тада смо постигли да случај буде зрео за суд. Тако да сте нам потребни  Ви и сви које знате, да потпишу ово и кажу: Ово је лоша политика – масовно… И то ћете учинити на интернету и видећете упутства… презентујемо хиљаде у хиљаде штампаних страница са потписима људи, канцеларији САД за Codex и ФДА (министарство за храну и лекове). И њима се то уопште не допада. У сваком случају, ово је други део грађанске петиције који Вас молимо да потпишете.Овај пут, ревидирана смерница о витаминима и минералима чини део законске тужбе која говори: ОВО би требао бити став САД! Што више гласова има који кажу – ово је оно што ја желим. Ви радите за мене, г-до и г-ђе бирократе, конгрсмени, сенатори. Што више гласова, то носи више тежине.

Зато, корак бр. 1. – прочитајте и потпишите грађанску петицију.

Корак бр. 2 – раширите информацију. Реците свима које знате, ставите то у Ваше канцеларије, реците својим пацијентима, пријатељима, комшијама, добављачима да потпишу ову грађанску петицију.

А Ваши добављачи, компаније с којима сарађујете ће Вам рећи да сте полудели!Рећи ће Вам да Codex није проблем. И рећи ће Вам… има ли неко овде пса?

Власници паса знају да траже од пса да приђе, седне или стане. То је Codex у овој земљи, и широм света. Јер што више људи који су у коми око Codex-а, тим је мање проблема за њих да га прогурају. Тако да NNFA (Национално удружење за нутрициону исхрану).. да ли сте чули за ННФА? Сви су чули за њих.Дали сте знали да чланови NNFA нису само трговине здравом храном и произвођачи, него и укључују и фирме чија сте имена већ чули? PFIZER, MERCK, MONSANTO, BAYER, BASF, ADM, CHEMIT… могла бих овако да наставим… EASTMAN CHEMICAL, GLAXO…

Добили сте слику ствари. Зашто?

Зато јер након што је донесен DSHEA и посао са нутријентима процветао, људи из фармације су рекли, и нису још готови с тим: ИМА ЗЛАТА У ТИМ ПИЛУЛАМА! Зато су откупили средства производње многих, многих компанија, и купили су саме компаније, тако да су они у послу са нутријентима. А који је бољи начин да убијете посао с нутријентима, који није ни приближно профитабилан као посао с лековима од токсичних хемикалија, него да га преузмете? Упали сваки пут, зар не?!

CRN… да ли је овде неко чуо за CRN? Савет за одговорну исхрану. Исти чланови! Имају пуно маркентиншких компанија на више нивоа. Исти чланови!И они опслужују потребе њихових чланова. CRN каже: Тоооооо, Codex долази! Заштитиће нас од оних опасних витамина, минерала, трава. Заспите, певају Вам успаванке… све је у реду. И користе извештај чију су израду они наручили у износу од 800 000 долара. Извештај адвокатске фирме и з Вашингтона, Sydney Austin Brown and Root. Написали су извештај за њих, у којем је писало:

Успаванка, успаванка – све је у реду. Неће утицати на САД – све је у реду.

Sydney Austin Brown and Root имају једног великог клијента којег можда познајете – MERCK. Могуће је да је NNFA само обавила спектакуларно лош посао у прегледу сукоба интереса… или није. У сваком случају, извештај каже СВЕ ЈЕ У РЕДУ, све је сјајно! Нема проблема, ми имамо DSHEA. Наравно да имамо. Попричајмо сад о Аустралији. Сећате ли се 5 закона у Конгресу да се поништи DSHEA? И можете писати Конгресу, са једним кликом на страници, ја то зовем писање са мишем слободе.

Конгрес користи множитељ од 13000 према 1. Сваки  е-маил, телефакс, телефонски позив, писмо… не пишите писма јер их деконтаминирају и никад не стигну у Конгрес. Сваки е-маил, факс и телефонски позив рачунају се као 13000 гласачких мишљења. Претпостављају да ако Ви пошаљете е-маил, постоји још 12999 ленштина који се не могу натерати до компјутера да ураде исту ствар, али се слажу с Вама. Занимљиво! То је моћ, пријатељи моји! То је моћ? То је 13000:1. Претпоставимо да имамо милион људи. Претпоставимо да имамо 10 милиона људи, 100 милиона људи који говоре: Да се нисте усудили!

Конгрес има једно правило изнад свих других. Зна ли неко које? Да их поново изаберу! То је прво правило. Примарна директива – како би је назвао Исак Асимов. Примарна директива је да их поново изаберу на положај. DSHEA је, ако се сећате, изгласан једногласним одобрењем Конгреса. Јели то било зато што су се сви чланови Конгреса пробудили једног јутра и рекли:

„Видим светло! Нутријенти су бољи од лекова!“ Не, рекли су: „Ако не пристанем на ово, никад ме неће поново изабрати за никакв положај.“ Критична маса.Сећате се… изашли смо на улице и дизали смо буку. И окупљали смо се, писали смо писма и рекли смо: Да се нисте усудили одузети моју слободу одлучивања о мом здрављу! И победили смо. Али смо постали дебели, глупи и лењи, и престали смо се штитити. Тако да смо опет у истом положају. Само што се сада ради о свој храни, не само о нутријентима. Дакле, то је тачка бр. 1 – користите миш слободе. Возите се на мишу слободе. Направили смо тако да Вам буде најлакше могуће. Пријавите се на информационе мејлове, никад нећу продати Ваше податке, никад их нећу изнајмљивати или делити. Добићете мејлове само од мене.

Потребно нам је да знате шта се догађа. Послаћу Вам мејлове, послаћу Вам шта можете учинити или не – то је Ваш избор. Информишите све око себе. Шта још можете учинити? Написаћемо низ алтернативних Codex смерница. За све лоше у Codex-у, постојаће алтернативна смерница која то претвара у смерницу ЗА здравље. Шта смо учинили са смерницом за витамине и минерале? То можете видети, јер имамо њихову копију коју смо прецртали и нашу смерницу коју смо уписали на нашој интернет  страници. Претворили смо је у смерницу која обавезно био-хемијски одређује појединачно оптимално здравље и још увек се повинује Codex-у. Тако смо рекли, добро, сада нам треба да Конгрес ово примени, и потребно нам је да руге земље у свету ово примене. Бурт и ја смо отишли у округ Вашингтон, и срели смо се са Ден-ом Рурбекером из округа Оранж, који нам је рекао, он је изабрани представник… „ја верујем у пестициде!“. А ја сам реаговала са… (гримасом) Он каже: „Верујем у ГМО (генетски модификовану храну), а ја сам одреаговала…(гримасом) Он каже:“ Верујем у озрачивање хране“!, а ја сам одреаговала… (гримасом)

„АЛИ…“ – рекао је… „верујем у Ваше право да не будете прислиљени јести храну која је обрађена на тај начин, више него што верујем у те технологије. Преузећу то на себе!“ Ми смо рели: „У, то је баш лепо!“  Рекао је да нам треба коалиција. Па смо отишли кроз установу посетити особље Piter-a DeFasia из Орегона, који је либарални демократа. Док је Rurbaker републиканац, либертаријански републиканац.И DeFasio се придружио. Имамо велики број других, који у ствари никад нису ни чули за Codex док им ми нисмо рекли. Никад нису чули за Codex.

Звали смо сваког помоћника за здравствено законодавство у Конгресу, и питали их који је став Вашег конгрсмена по питању Codex-а? А они су рекли: „Аа?“ Поставили смо исто питање помоћницима за трговинско законодавство, и они су одговорили: „О ЧЕМУ?“ ОНИ НЕ ЗНАЈУ!Договорили смо конгресни брифинг 20 септембра. Ја сам се требала обратити Конгресу, да им кажем о томе. Мислила сам да је то cool. Десет дана пре тога, тај термин је постао брифинг о нечем другом.

Тако да морате кликнути на интернет странци и рећи Конгресу да им је потребан конгресни брифинг.И реците им да желите да им га ја представим. Они не знају! Нису чули о томе исто као што јавност није чула о томе. Како се то догодило? Ко зна? Сваки негативни део Codex-а може се преокренути смерницом, регулацијом или стандардом који су позитивни. Тако да нам треба Ваша помоћ, јер вођство САД у овој смерници и свим позитивним смерницама које ће уследити је оно што ће дословце спасити становништво планете, спасити Ваше послове, децу, породице. И моју.

Хвала Вам.

3 реаговања to “Др Рима Лејбоу: Погубни Codex Alimentarijus, видео прилог”

  • Небојша Says:

   Нема на чему Јелена. Ово са храном треба ширити, то превазилази све парцијалне и групне интересе, на удару је човек, бебице, деца, млади, средња генерација, старија… живот, природа, животиње, птице, биљке, радост… ако се не одупремо овим гадостима и постанемо дегенерисане лабораторијске мрцине, не природна бића, тако издегенерисан, човек више неће моћи бити духовно-креативно биће. Повезане ствари са ГМО и Кодексом су хемијски трагови по небу, такозвани Chemtreilsi које отпуштају некакви авиони. Тога има свуда, само треба с времена на време погледати у небо.

   Овај матерјал је добар о томе, сад га дајем у коментарима, а до краја фебруара најдаље биће и у чланку.

   Chemtreils и ХААРП

   Други део, трећи, четврти, пети, шести, седми.

  • Небојша Says:

   Ево још једног одличног дугометражног филма о Chemtreilsima, послао ми га је један друг..

   Чиме ли нас то прскају


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: