Светозар Радишић: Нестанак великог брата, 2012-та


Кратко подсећање…
Доктор Светозар Радишић је пуковник у пензији, доктор је наука из области теорије ратовања, стручњак је и експерт за војне стратегије и доктрине, посебно за неоружане облике агресије.

Светозар Радишић: Нестанак великог брата, 21012-та

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

У овом предавању из 2007-ме године, господин Радишић је говорио о две комплементарне теме, о великом брату (владарима Планете) и 2012-ој години. Прво, треба рећи да се погрешно тумачи наслов Радишићеве књиге: „Нестанак великог брата 2012.“ у смисли да ће велики брат нестати баш 2012-те. Не, то су две одвојене теме, тачније тумачење наслова књиге било би ово: „Нестанак великог брата, 2012-та“. Професор Радишић нас полако, корак по корак, упознаје са системом владавине великог брата, са његовом пирамидалном структуром владавине.

Велики брат је глуп. Али, пошто има много пара њима надомешћује своју глупост купујући најбриљантније умове да раде, размишљају и кроје планове за свет уместо њега. Два таква најистакнутија ума које је он купио су Хенри Кисинџер и Збигњев Бжежињски. Велики брат има своје слуге и службенике.

Ко је велики брат, како и на кој начин влада светом, како контролише и креира оно што ће нам се, по његовом плану догађати, чућете у предавању са доста детаља. Отпор великом брату је наравно могућ. Говори се и о 2012-ој години као години великих промена услед дејства космичких кретања и циклуса који утичу на цео Универзум, не само на нашу Планету. То се циклусно догађа у одређеним временским интервалима. Наравно, 2012-те неће бит смак света, већ почетак великих промена, једне потпуно нове Ере, у позитивном смислу.

Моје лично виђење је да ће багра и скотови нестати, али гледаће да повуку за собом што више људи. Наравно да има одбране од тога, за све оне који се окрену себи, истини у свим њеним модалитетима и испољавању, како на индивидуалном тако и на групно-колективном плану, затим: у породици, на моралном плану, у духовности, у науци ( Теслијанска наука, наука нове Епохе у којој улазимо… ) у здравом животу и очувању природе, наше прелепе Планете Земље. Треба се окренути исхрани органском храном. Мој савет свим људима је да треба да науче преживљавање и живот у природи, да почну са оснивањем еко комуна, еко насеља, еко села, да уче како да производе здраву органску храну без икаквих хемикалија и пестицида, јер владари планете се обрушују на наше здравље и животе путем ГМО хране и Codexa Alimentarijusa.

У овом предавању господин Радишић је обухватио и наш српски контекст, нашу судбину, нашу прошлост, садашњост и будућност, све је то ЈЕДНО и повезано. Шта нам је чинити? Прво што нам следи да би изградили бољу будућност за своју нацију је самоосвешћивање, то је у току и биће га све више и више. Професор Радишић изражава оптимизам у нашу бољу будућност, у нашу обнову. Кад, тад, десиће се, то је сигурно…!

3 реаговања to “Светозар Радишић: Нестанак великог брата, 2012-та”

 1. Јелена Says:

  Ближи се ближи!!!
  Радујте се 🙂

 2. Stefan Says:

  Radujem se Isusu,neki bi rekli bilo je vreme.

  Svako dobro citaocima.

 3. Nikola T. Says:

  Who are they bad guys always? (VIDEO):


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: