Никола Алексић: Погубни Codex Alimentarijus 2, видео прилог


После реклама на нишкој телевизији где је гостовао господин Никола Алексић и причао о погубности Codexa Alimentarijusa и ГМО, следи овај наставак и завршетак емисије:

Никола Алексић: Погубни Codex Alimentarijus 2

Линк ка видео прилогу на: http://vimeo.com/
Преузми видео прилог пратећи ово упутство.

На почтку овог наставка, Никола је говорио о многобројним еколошким покретима који се лажно брину о заштити животне средине, служе само да замајавају јавност. Странкама на власти те организације само служе као експозитуре за прање новца, додељујући им средства на локалном и републичком нивоу.

Као пример лажне бриге за заштиту животне средине и код највиших државних функционера који су задужени за то, Алексић наводи случај са бившом министарком за заштиту животне средине, Анђелком Михајлов.

Својевремено су се панчевачки пензионери побунили због енормне загађености ваздуха у Панчеву, где су неки штетни састојци у атмосфери били већи чак 80 пута од дозвољеног.

Као одговор на тај бунт, бивша министарка је рекла нешто што је ван сваке памети и здравог разума:

Анђелка Михајлов:

„Екологија је скупа. Одлучите се, или пензије, или заштита животне средине!?“

О чему ми причамо, који политичари…?

Ма погушили би нас сместа све, да им не требамо за гласање на изборима.

У наставку господин Никола је причао о забрани коришћења лековитог биља ко прихвати стандарде Codexa Alimentarijusa, што је монструозност за посебну причу, затим о заблудама повезаним за флуорисање воде.

Када је говорио о стању вода у Србији, Никола је рекао да генерално ситуација није тако лоша, имамо реке и потоке који су очувани и незагађени, док је у Војводини стање са водама права катастрофа, учињен је злочин миленијума како је рекао.

Ради се о томе да су се у Војводини, чак и по најмањим урбаним насељима, изграђивале водоводне мреже, али без изграђене канализације?! Сви људи који су се прикључили на водоводну мрежу, и тако добили воду за коришћење, постојеће ископане бунаре претворили су у упојне септичке јаме, тако да је први подземни водоносни слој у целој Војводини загађен за сва времена.

Као рецепт за борбу против ових криминалаца и покварењака на власти, против свих партија, поред расположивих видова индивидуалне борбе, на лицу места, код почињавања неправди, и грађанских уличних протеста, Никола препоручује и масован излазак на изборе. Али, али… да грађани прецртају све понуде, јер је и то важећи гласачки листић.

На крају емисије господин Никола је говорио о сарадњи његовог Еколошког Покрета са светски чувеним борцем против Codexa Alimentarijusa и генетски модификованих организама, докторком Римом Лејбоу, која је због притисака америчких власти морала да емигрира у Панаму, где је формирала Светски ратни штаб за борбу против ГМО и Codexa Alimentarijusa.

Дакако, ово „ратни штаб“ не подразумева гранате, пројектиле, већ информисање људи о свој погубности Codexa Alimentarujusa и ГМО. Ту је и едукација о исхрани безбедном органском храном, живом храном, као основним условом здравља и очувања имунитета код човека, помоћ у организовању, савети…

Никола Алексић је и на нивоу Србије формирао један такав штаб. Једино нас оганизована и индивидуална борба може спасити од наших бескрупулозних политичара који су решили да нас сатру, да нас почисте.

Пружимо отпор…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: