Рима Лејбоу: Зло фармације прождире свет, Codex Alimentarius


У прошлој емисији Атлантиса, коју води и уређује госпођа Биљана Ђоровић, већим делом било је речи о Кодексу Алиментаријусу (Codex Alimentarius) и Генетски Модификованој Храни (ГМО). Вековни сан монструма који владају Планетом Земљом био је и остао да контролишу човечанство, да га претворе у пихтијасту полуидиотску контролисану масу, а менгелеи су се досетили да се то може учинити путем технологије хране. Ако контролишеш сву храну у свету, њену производњу, контролишеш и људе, народе, а уз то можеш и да их токсичном храном проредиш по жељи, једно две, три милијарде мањка, јер монструми кажу да на овом свету има много бескорисних изјелица, који су вишак, само једу и ждеру. Ако се човек не пробуди монструми могу спровести тај план, јер су га јасно зацртали, и не крију га, полуге власти у њиховим су рукама.

Путем ГМО и Кодекса алиментаријуса планирају да истребе све аутохтоне органске врсте широке палете човекове исхране, почевши од воћа, поврћа, биљака, житарица… што ће све бити пуно пестицида, хербицида, разних токсина, вештачки генетски модифиовано … све до меса јестивих животиња чије ће тело бити пуно разних хормона, антибиотика, вакцина и којекакви токсичних материја. То се већ спроводи, у Америци највише.

Гости емисије који су говорили о овој теми, веома битној за човека и човечанство, били су: Др Рима Лејбоу, оснивач „Организације за здравље и слободу„, Мара Керн, писац и новинар, и Никола Алексић, директор еколошког покрета из Новог Сада. Ми у Србији морамо спречити да се уведе погубни Кодекс Алиментаријус који у прехрани поново уводи токсичне материје које су законима одавно забрањене за човекову употребу у исхрани, што је претња нашем здрављу и пре свега животу! Генетски модификована храна проузрокује стерилитет, узрокује канцер и појаву аутоимуних болести. ГМО је већ присутан у Србији, јер је законом дозвољен увоз генетски модификованих организама и производа од генетски модификованих организама. Морамо се колективно супротставити овоме, јер ми одлучујемо о свом здрављу, не властодржци!

На индивидуалном плану потребно је вратити се животу у природи, док још није касно, села су нам опустошена и уништена највише у Европи, треба ревитализовати село, повратити земљиште себи, створити еко омуне, еко заједнице, еко села, гајити органску храну без хемикалија, пестицида, у противном…. у тањиру ћемо имати храну са менгелеових менија, биће то наша ноћна мора, нас и наше деце…

Codex Alimentarius и Генетски Модификовани Организми

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог преузми пратећи ово упутство.

Рима Лејбоу: Зло фармације прождире свет

Аутор: Биљана Ђоровић ( „Атлантис„)
Извор: Печат

Наша саговорница разоткрива устројство, скривено иза имплементације Кодекса алиментаријуса (Codex Alimentarius), као и пропагандних пандемијских глобализационих промоција којима се хране неутаживи апетити фармацеутских компанија и са њима умрежених моћних интереса. Важност њених аргумента за нас је појачана чињеницом да се у Србији управо припрема терен за доношење амандмана на закон који је нашу земљу до сада штитио од апетита корпорација за производњу генетски модификоване хране

Рима Лејбоу (Rima E. Laibow), медицински директор Фондације „Природно решење“, заправо стожера окупљања оних што сматрају да имају право на избор начина на који ће се хранити и лечити, као и свест да то право не сме да буде преузето од стране корпоративне похлепе, чијим директивама подлежу владе широм света. Она је разоткрила агенду и устројство одговорно за имплементацију Кодекса алиментаријуса и пропагандних пандемијских глобализационих промоција. Реч је о пропаганди и мерама са којима се настоји да се пружи одговарајуће задовољење и „храна“ неутаживих апетита фармацеутских компанија и са њима умрежених моћних интереса.

Codex Alimentarius заправо је термин који означава пакет закона, којим се регулишу правила о производњи и дистрибуцији намирница, дијететских производа, узгоја животиња, преради меса и млечних производа… Укратко он подразумева – „регулацију” свега што се може конзумирати, сем производа фармацеутске индустрије. На имплементацији овог закона ради се већ годинама, корак по корак, како би се „добронамерно” провукао у форми овог Кодекса, прво у најмоћнијим земљама света, а потом би га, без проблема, прихватити и остали – као што су и до сада гутали све прописане „лекове“ – „без принуде и добровољно“. Разговор са Римом Лејбоу посебно је значајан у тренутку када се у Србији припрема терен за доношење амандмана на закон који нас је до сада штитио од апетита корпорација за производњу генетички модификоване хране. Ову храну, као што је (не)познато, многи научници широм света сматрају типом нове зависности и окупације.

Ви сте неко ко својим делом и животом сведочи о неуништивости људске потребе за слободом, правом на избор и неопходности пружања отпора тоталитарним тенденцијама које су се опасно надвиле над људским родом. Ваша фондација има назив „Природно решење“, а веб сајт садржи речи као што су слобода и здравље. Које су базичне поставке деловања ваше организације?

Фондација „Природно решење“ представља највећу healthfreedom организацију на свету, а основала сам је 1994. године са својим супругом. Она се активно залаже за право на избор начина лечења који укључује слободне медицинске опције: лечење на начин које изабере сам пацијент као и слободу избора да ли хоћете да будете вакцинисани или не; о праву да се буде информисан о природним начинима лечења као и праву на чисту, нефабриковану храну. То су права која представљају базична људска права. Ми чврсто верујемо да је право на здравље прво и основно људско право. Ова права су глобално и суштински нападнута и опасно угрожена. Људи тога можда нису свесни, али у току је рат против здравља и рат против природних здравствених опција, зато што здрави људи не користе много лекова, а продаја лекова је кључна за фармацеутску индустрију и индустрију за менаџмент болести, коју људи погрешно зову здравствена заштита док се у ствари ради о менаџменту болести што је у директној вези са стањем супротним здрављу – са болешћу. Фармацеутска индустрија је највећа и најпродуктивнија индустрија на свету, економски моћнија од нафтне и ратне индустрије.

Фармацеутска индустрија је корпоративно повезана са нафтном и ратном индустријом и део је комплекса моћи. Рекла бих да овакав закључак директно произилази из ваших истраживања.

Управо тако. Корпоративне везе су испреплетане и фармацеутска индустрија је повезана са ове друге две. Поента је да у томе да је болест људи предуслов продуктивности индустрије болести. Индустрија болести укључује индустрију хемикалија којима се прска ваша храна и чини вас болесним: пестициде, хербициде итд., индустрију производње вакцина коју штити влада САД и владе других земаља чак и онда када њихови продукти убијају људе, када их обогаљују и чине неплодним, што је оно што вакцине раде. Поред тога, морам рећи и то да не постоје научни докази, научне студије, нити информације које доказују да су вакцине заштитиле било кога од неке болести или да су зауставиле или успориле ток било које болести. Читава индустрија вакцина заснована је на псеудонауци и маркетиншким шемама на њој успостављане. Када ви унесете отров у своје тело, што су вакцине заправо, ви ослабљујете свој имуни систем и постајете идеалан објекат са становишта корпоративне фармацеутске индустрије и индустрије болести. Ради се о маркетиншкој шеми, и то веома смртоносној.

Своје тврдње засновали сте на знањима и искуству стечено радом на пољу природне медицине: медицине и психијатрије, на методама лечења које не укључују употребу лекова.

Да, ја сам лекар и бавим се медицином и психијатријом заснованом на неупотребљавању лекова још од када сам завршила студије медицине, 1970. године на Медицинском факултету: „Алберт Ајнштајн“. Тада сам одлучила да никада нећу урадити пацијенту ништа што би га могло угрозити, нити било шта што не бих урадила свом детету, супругу, себи и својим највољенијима. Нисам могла да користим лекове, зато што, са изузетком хитне помоћи, ризик од лекова увек надмашује њихову корисност, увек је боље користити природне, безбедне, нетоксичне солуције. На такав начин сам лечила људе од било које болести у области медицине и психијатрије и у највећем броју случајева лечила сам их успешно користећи природне технике, фреквенције, биоповратне везе, исхрану и детоксикацију. Људи би долазили код мене и подвргавали се мојим третманима најчешће након што би све друго заказало.

ФДА, администрација за храну и лекове (Food and Drug Administration,) коју ја зовем администрација за превару и смрт „fraud and death administration“, као и EPA (Environmental Protection Agency), агенција савезне владе за заштиту људског здравља и околине и остале владине агенције, виде овакав начин третмана болести као претњу. Ми имамо и своју радио емисију, емитује се сваке недеље од 21час до поноћи, по источном времену (eastern standard time) и можете нас слушати на адреси http://www.freedomizerradio.com. До 23 часа разговарамо са гостом, а последњи сат је резервисан за позиве слушалаца којима стављам на располагање своју помоћ и упутства. Један од наших скорашњих гостију био је др Ендру Вејкфилд (Andrew Wakefield) , човек који је изазвао праву буру када је поставио веома снажна научна питања о ММР вакцини против богиња, заушки и рубеле и њеној вези са појавом аутизма код деце. Вејкфилд је остао без лиценце за свој рад зато што се тај његов ангажман никако није допао естаблишменту.

Ви се залажете за глобални активизам на широкој скали који би омогућио да људи преузму судбину и здравље у своје руке. Ваш веб сајт представља место интернационалног окупљања и активизма.

Да, управо тако. Ни радио емисија, ни информације на нашем веб сајту, ни непрекидно писање којим на научној основи објашњавамо о чему се ради, не представљају решење, већ тек почетак решења. Право решење је да развијемо силу, милионску армију људи вољних да поруче глобалистима, фармацеутској индустрији и владама широм света да не смеју да доносе законе којима се деградира наша храна и практикује Кодекс алиментаријус. Ови људи, звани „netroots“, зато што се њихова активност одвија на интернету, вољни су да јасно и гласно поруче свим инстанцама глобалистичке корпоративне и политичке мреже која је преузела здравље и судбину људског рода: „Доста је било. Да се нисте усудили!“ На тај начин можемо све решити. И показало се да је све што смо говорили и писали у време глобалне пресије у вези са наводном пандемијом свињског грипа, када смо је разоткрили као пандемију преваре и бесмислица, било тачно. Од самог почетка, наша организација је указивала на то да је свињски грип произведен генетичким инжењерингом како би изазвао смртност на широкој скали, на исти начин како су били произведени авиански грип и САРС.

Указујете на проблем корпоративног и интересног умрежавања које третира и производи болест као изванредан ресурс, при чему се нормализује институционализација глобалне корупције и политике бешчашћа.

Влада САД и Светска здравствена организација су страховито корумпиране организације. Светска здравствена организација добија више од две трећине својих финансија од фармацеутске индустрије. Британски медицински часопис (British Medical Journal) је овог лета објавио текст и он је потврдио тврдње које је наша организација износила све време током „пандемије“ свињског грипа. Текст говори о томе да су људи из Светске здравствене организације, који су изнели своје препоруке вакцина против свињског грипа, били на платном списку фармацеутских компанија произвођача тих вакцина: „ Merka“, „GlaxoSmithKline-a“, „Novartisa“, „Immunotech-a “. Дакле у питању је генетички произведен вирус, садржи генетичку секвенцу пандемијског грипа из 1918, као што је садржи и авиански грип. Постоји читав низ проблема у вези са причом по којој се вирус свињског грипа по први пут појавио у априлу 2008. године, у Мексику, у области где постоје несанитарне фарме за узгој свиња, а који је узео своју прву жртву 11. априла. На вирусу свињског грипа рађено је током 2007. године, а уговори за производњу вакцина против свињског грипа су склапани 2007/2008. године. Фебруара 2008, по мом календару долази пре априла 2008. године. ФДА је захтевала повлачење вакцина против свињског грипа, смештене у магацинима „Новартиса“, зато што се садржај вакцине и садржај на етикети нису поклапали. Дакле, у питању је фебруар месец, када вирус није званично постојао. Нешто, дакле није у реду са том причом. А, затим, ту је и чињеница да је Бакстер признао да је „случајно“ контаминирао разне серије вакцина против сезонског грипа са смртоносном варијантом вируса авианског грипа. Ове серије су биле послате у 18 европских земаља. Смртоносна варијанта авианског грипа послата је у 18 европских земаља, зато што је Бакстер имао уговоре у свим тим државама. Да се авиански грип појавио у тих 18 земаља, Бакстер би био тај који би их снабдео вакцинама, зато што он има уговоре у тих 18 земаља. Ово је тек део онога што угрожава наше право на слободу здравља и показује да нема разлике између корумпираних влада и међународних организација и корумпиране хемијске, фармацеутске, медицинске индустрије, пољопривредног бизниса и индустрије за генетичку модификацију организама.

Фармацеутска индустрија је највећа и најпродуктивнија индустрија на свету, економски много моћнија од нафтне и ратне индустрије

Ви истражујете, документујете и позивате на интернационалну акцију при чему нису у питању апстрактни позиви на будност или одговорност, нема, дакле, празног академизма, већ деловања које увек има непосредне циљеве.

Да, то је веома значајно. Наше акције су темељне у истраживању онога што се непосредно догађа. Ми формулишемо проблем и позивамо људе да користе оно што смо назвали „уста слободе“. Потписи одлазе до сваког човека који је у позицији да доноси одлуке: конгресмена, гувернера, челних људи у ФДА, одлазе у Белу кућу и упућују се свима који су у вези са проблемом којим се бавимо. Акције су убојите и масовне: број послатих мејлова је милионски.

Е-маил боксови су се усијали када сте покренули акцију освешћивања светске популације у вези са „Кодексом алиментаријусом“, у вашој анализи разоткривен као еугенистичка агенда за 21. век.

Већ сам назив Codex Alimentarius звучи као име некаквог цревног паразита, зар не, али је много, много гори. Подсетимо се историје настанка Кодекса: Крајем II светског рата, неки од ратних злочинаца нашли су се пред Нирнбершким судом. Челни људи IG Farbena, кључног за функционисање нацистичке ратне машине, послати су у затвор, после суђења пред Нирнбершким трибуналом због злочина против човечности: нацистичких логора смрти, радних логора, експеримената над људским бићима, због куповине и продаје људи итд. Радило се о истинским злочинима против човечанства. И када су ове геноцидне убице изашле из затвора, челни људи IG Farbena, 26 извршилаца и Фриц тер Мир (Fritz ter Meer), који су сви били фармацеутски извршиоци, вратили су се свом послу са јасном свешћу о томе да је циљ фармацеутске индустрије да што већи број људи буде што дуже болестан. Само петнаест година након што су били осуђени на Нирнбершком суду за ратне злочине, Bayer, BASF и Hoechs су постали архитекте, креатори Комисије за Кодекс алиментаријус: новог домета у историји повреде људских права.

Фриц тер Мир је окупио своје колеге и рекао им је: Хајде да учинимо да УН преузму светске залихе хране. И сви су одмах разумели да се ради о феноменалној замисли. Али, зашто би се фармацеутске компаније залагале за то да УН преузму светске залихе хране? Јасно је: чиста храна – здрави људи, лоше муштерије. Контаминирана храна – болесни људи, сјајне муштерије. И, они су написали писмо које је Фриц тер Мир доставио у УН, 1961. године. Већ 1962, формирана је Комисија за Кодекс алиментаријус и почела је са радом 1963. године. Кодекс алиментаријус представља стандарде и упутства за било шта што би могли да конзумирате са изузетком лекова. Ови стандарди и упутства су добровољни за земље, и тичу се воде, меса, млека, поврћа… шкољки и жабљих батака, али и пестицида, хербицида, остатака антибиотика… Било која ствар, без изузетка, коју кодекс предузима, дизајнирана је тако да задовољи „више картеле“. Шта су виши картели? Фармацеутска индустрија је у исто време и агрохемијска индустрија која производи пестициде, хербициде, фунгициде, али и ГМО, генетички модификоване организме. Ове компаније су и биотехнолошке компаније и 95% хране произведене у САД, производи се или директно од генетички модификованих организама или са њиховим додатком. Употреба генетички модификоване хране се не може етикетирати у САД, то би било нелегално, што значи да према ФДА не смемо знати шта једемо. Осим тога: Федералној агенцији за храну и лекове је законом забрањено да испитује да ли је ГМО храна безбедна по здравље. И, свако ко добије патент за генетички модификовану храну, може да оно што је представио као животну намирницу пласира на тржишту, ма какве опасности њена употреба могла да произведе. Ви не смете знати шта једете и ако ваше дете добије смртоносну реакцију на кикирики, ви нећете знати да ли је ту реакцију изазвао управо генетички модификовани двојник кикирикија или не.

У таквој храни постоје и многе друге скривене опасности, између осталих да она може да буде узрок стерилитета?

Ова храна је интенционално дизајнирана (о чему поседујемо богату документацију) да изазове стерилност, што ни најмање није случајно. Ови исти људи, ови глобалисти, о чему сведоче документи Светске здравствене организације, као и УН и бројних других међународних организација, закључили су да је популација бројчано премашила толерисани ниво, те да је оптималан број људи за 90% мањи од популације тренутно насељене на планети. То даље значи да је било која стратегија смањења популације за 90% савршено одговарајућа. Светска здравствена организација је проглашена кривом од стране врховног суда Филипина за администрирање вакцина јер су узроковале неплодност женске популације на том подручју. Најмање три милиона жена добило је вакцину, а исто је урађено у Африци, Централној Америци , Јужној Америци, Азији, и све оне су постале стерилне. Ови подаци нису много познати, али су веома добро документовани. Поседујем документ који експлицитно објашњава сврху ових малих, прокси ерадикација у субсахарској, што значи црној Африци, и овде цитирам документ донет од стране СЗО, где се стриктно каже да је њихова сврха „елиминација сто педесет милиона сувишног становништва субсахарске Африке“. Немачки геноцидалисти су радили у психолошком и културном контексту у којем званичан концепт каже да су неки људи „бескорисне изелице“, а бескорисни конзументи хране су, према званичним документима Немачке, „они чији живот није вредан живљења“. И, подразумева се да су они ти који ће одлучивати чији је живот вредан живљења. Кодекс алиментаријус је директан наставак нацистичке, еугенистичке агенде. Креиран је од стране аутентичних геноцидалиста, када су изашли из затвора, са намером да преузму светске залихе хране, повећају профитабилност фармацеутских компанија, профит хемијских корпорација као дела фармацеутских компанија, будући да производе хемијска средства . Тако, на пример, „Монсанто“ производи хебрицид „Роундуп“, а производи и генетички модификовану храну толерантну на „Роундуп“, што значи да храна коју једете не само да садржи генетички оштећене гене, већ такође и остатке пестицида и хербицида. Ради се о компанијама где се и индустријски производи ова храна, док вам у исто време укидају право да знате шта једете. Влада САД све то подржава и штавише она представља кључни елеменат у читавом циклусу. Наша фондација „Природно решење“ непрекидно посећује различите састанке Кодекса, тако да смо у прилици да вам саопштимо шта се непосредно догађа. А оно што се догађа је да влада САД уводи људе из свих ових индустрија у састав своје делегације: људе из фармацеутске индустрије, индустрије пестицида и хербицида, биотехнолошке индустрије, индустрије за производњу хране и напитака и прогурава у кодекс управо оно што ови људи траже. Оно што они траже није добро за вас, добро је само за њих. За вас је смртоносно опасно. Они желе снижавање стандарда и лошу храну за вас. Кодекс је у процесу усвајања таквих стандарда и прописа којима ће ограничити количину нутрицијената на меру која ће вас онемогућити да се борите против болести.

То ће, дакле, непосредно утицати на имунитет људи, на способност организма да „одолева”болестима?!

Оснивачи Фондације Натурал Солутионс: генерал мајор Алберт Стаблбајн ИИИ и Др. Рима Лејбоу

Применом ових мера драстично ће опасти имунитет људи. То се постиже листом препоручених храњивих вредности. Прича је комплексна и дуга, али њена суштина је у томе да су САД једина држава на свету где су доступни нутрицијенти великог потенцијала и то по нашем избору. То је могуће стога што се нутрицијенти у САД правилно третирају – као храна. FDA И FTC су у процесу у којем покушавају да промене закон који нам омогућава то право, зато што су, како је рекла сама СЗО у свом званичном документу: највеће епидемије, епидемије незаразних болести: канцер, кардиоваскуларне болести, шлог, дијабетес и дебљина. А ја вам кажем да су ове болести које се могу превентивно спречити природном исхраном, витаминима и минералима, главни извор прихода за фармацеутску индустрију, као и главне убице у западном свету. Дакле, они желе да спрече организам да се на природан начин брани од ових болести јер тако они зарађују невероватне своте новца, а у исто време спроводе и тако жељену политику депопулације. Индустријска производња хране, у највећој мери преузете од стране корпорација, је основни начин производње ових болести. Вакцине су додатак. И Бил Гејтс који воли вакцине, изјавио је у једном од својих ТЕД предавања, а његова фондација одваја милијарде долара за вакцинисање деце широм света, да „Употребљене правилно, вакцине могу редуковати популацију за 10-15%“. Све то ја сматрам великим злом, зато што, по мом мишљењу, нема оправдања за геноцид. И, сматрам да притисак изазван понављањем мантре којом нас убеђују да има превише људи на планети је неподношљив. Мој одговор на такву реторику је: не, на планети нема превише људи.

Застанимо за тренутак и подсетимо се шта је Хана Арент у својој студији о тоталитаризму рекла: „Тоталитарни системи непрекидно производе осећај маса о њиховој сувишности на пренасељеној земљи. Тоталитаризам не тежи деспотском владању људима, већ систему у којем су људи сувишни. Тотална моћ се може постићи и очувати искључиво у свету условних рефлекса, у свету марионета, без трага спонтаности. Управо зато што су човекове снаге толико велике, њиме се може у потпуности владати тек када он постане примерак животињске врсте зване човек”. Није ли на делу управо ова политика, а реторика о сувишним масама на пренасељеној земљи је њен лајтмотив?

Веома ми је драго што сте то рекли тако јасно и прецизно. Пре пет година свако ко би рекао да је на делу спровођење агенде глобалне депопулације, аутоматски је био идентификован као лудак: „Како можеш да изјавиш тако нешто. То је теорија завере, то је параноја.“ Не, то није теорија завере, то је круцијална чињеница завереничке агенде. Ови људи су толико арогантни да су своја документа учинили доступним, а она говоре управо о плану редукције становништва. Сва ова реторика је институционализована као научна истина и научници широм света понављају како је земља пренасељена. Професори, академици… читав научни естаблишмент. То је зато што се без обзира на технолошки напредак и у корак са њим повећавала похлепа одређених слојева. А то је сасвим супротно ономе што је истина: имамо довољно воде, хране и технологије да можемо да обезбедимо свим људима на земљи егзистенцију, да извучемо народе из сиромаштва и научимо људе како да производе здраву храну, ону која ће доприносити здрављу и здравом животу. Наравно, то је у супротности са геополитиком моћи чија је интенција да држи људе у стању апсолутног сиромаштва, зарад својих болесних интереса и циљева проистеклих из превелике моћи којом су успели да успоставе контролу над готово читавим светом.

Наша организација је овладала и напредном технологијом и тренутно реализујемо два пројекта у области агрокултуре у Африци, базирани на употреби одрживе, веома једноставне технологије којом се значајно увећава производња здраве хране. Развили смо и еко-пројекат у Панами, у којој сам управо сада док са вама разговарам. Овај пројекат се реализује под називом: „Долина месеца“ и намењен је едукацији фармера широм света како да производе здраву, чисту храну без хемикалија. Пројекат није једноставан, будући да када једном почнете да користите хемикалије, на том тлу готово да више не можете да узгојите било шта без тих истих или још јачих хемикалија. Хемикалијама се уништава плодност планете. Ми сада подучавамо фармере о томе како да поврате плодност уништеној обесплођеној земљи. То је оно у чему необично уживам и људи могу без проблема да дођу у Панаму и узму учешће у производњи залиха хране која неће никога моћи да оштети.

Постигли сте велики успех интернет активизмом. Рекла бих да сте задали велику главобољу моћницима. Кодекс алиментаријус је чак измислио на свом сајту интервју којим је настојао да убије истину коју сте открили људима широм света. То је деловало јако бледо и неубедљиво.

Најважније је да људи широм света схвате: Ми нисмо беспомоћни. Оно што глобалисти желе да ми не знамо је да моћ имамо ми, а не они. Када је на пример 3,5 милиона људи послало имејл на наш веб сајт и ми га проследили свим структурама моћи и институцијама у време највеће пропаганде у историји вакцинације, када је СЗО по инструкцијама моћне елите, готово наредила влади САД да спроведе универзалну вакцинацију за свако дете, жену и човека у САД, ми смо колективном акцијом уздигли нашу интернет моћ и рекли: Да се нисте усудили! И знате шта се догодило? Повукли су се и рекли да они нису никако мислили да треба увести обавезну вакцинацију против свињског грипа, већ само добровољну. А онда је наша организација спровела додатна истраживања, јер смо веома добри у томе и она су открила да добровољно значи ово: уколико добровољно кажете да хоћете да се вакцинишете бићете вакцинисати, а уколико одбијете бићете стрпани у комби, аутобус или воз и одведени у камп у којем ћете бити држани онолико дуго колико је потребно да „добровољно“ пристанете на вакцину. Ми смо и то сазнање предочили људима, као и информацију да је реч о противзаконитом чину у САД. И они су се опет повукли. Нас је много више него њих и то је оно што је веома важно. Ја обожавам да им правим проблеме и оно што је од највеће важности је бити добро информисан и учествовати у колективним акцијама без насиља, јер су на том пољу опремљени за нас незамисливом технологијом. Ову технологију они користе у ратовима у Ираку и Авганистану, а можда су је користили и на масама у САД. Дакле, потребно је да се уједине људи широм света, који разумеју шта се дешава.

Нутрицијенти великог капацитета су од 1. јануара 2010. године нелегални у Европи, као што смо и рекли да ће бити. Колоидно и нано сребро, универзални антибиотик који делује на бактерије, паразите и вирусе или микроплазму остављајући хуману ћелију потпуно недирнутом, проглашени су нелегалним у Европи, зато што би њихова употреба у потпуности елиминисала употребу антибиотика. 90% антибиотика на свету користи се како би се животиње у страшним фармама за индустријску производњу хране одржале у животу. Ми се хранимо месом уносећи токсичне остатке ових антибиотика, а инфекције као што су MRSA, MSRA и вишеструко резистентна туберкулоза су настале као резултат прекомерне употребе антибиотика. Милијарде долара би становништво планете могло да уштеди уколико би се користило нано сребро, али његова употреба је забрањена! У току је рат за живот, против смрти и болести. Ми не смемо да останемо без права на избор што од нас захтевају сви они чији је циљ да нам онемогуће употребу нутрицијената: витамина, минерала, природних лекова и здраве хране. Остати без те слободе значило би тријумф оних који одавно сањају свој еугенички сан.

Америчка амбасадорка у Србији, Мери Ворлик, недавно је изјавила да је будућност српске екомоније у многоме повезана са уласком Србије у Светску трговинску организацију, додајући да ће Сједињене Америчке Државе на том путу, Србији пружити велику подршку и помоћ. Приступање овој организацији амбасадорка Ворлик види као један од приоритета током њеног мандата у Србији.Светска трговинска организација је прихватила Кодекс алиментаријус, одмах по свом оснивању, 1994.

Светска трговинска организација је дугачка батина којом се земље стављају у позицију да не могу да избегну примену смерница и упутстава које прописује Кодекс. Увек ме изнова фасцинара орвелијански призвук речи “хармонизација”, у контексту наметања смртоносних стандарда Кодекса. Прва четири слова ове речи, HARM, на енглеском значе: оштетити, наудити, тако да у је у том смислу ХАРМонизација прецизна реч, која добро описује оно чиме резултира примена Кодекса алимантаријуса. Ради се о суптилној игри по којој свака земља има право да добровољно одлучи да ли ће се ХАРМонизирати са стандардима и упуствима које доноси Кодекс. Али ће зато Светска трговинска организација фаворизовати оне који прихватају Кодекс, а санкционисати оне који то не раде, тако да ако две земље поведу спор пред СТО (Светском трговинском организацијом), тај спор ће по аутоматизму добити земља која се повинује Кодексу, без обзира на убедљивост и снагу аргументације којом улази у спор.

Смерница за витамине и минерале Кодекса алиментаријуса, постала је обавезујућа за сваку чланицу светске трговинске организације. Ви сте веома прецизно анализарили ове препоруке и упутства, закључујући да се ради о веома опасном сету правила. Интервју који је био постављен на сајту Кодекса, са намером да побије ваше тврдње једну по једну, поцртава да: “смернице и упутства за витамине и минерале”, усвојена 2005, не забрањују преписивање и употребу ма ког природног састојка”.

То је апсолутно тачно. Ми смо веома пажљиво анализирали управо овај документ, са идејом да изнађемо начине превазилажења опасности које његова примена последично може да произведе. И ако људи оду на наш вебсајт они могу да преузму “Codex eBook” која садржи упуства које је наша организација осмислила како би свака земља могла да избегне санкције Светске трговинске организације због непристајања на правила која Кодекс препоручује. Документ о коме говоримо не забрањује преписивање и уптребу нутритијената али КОДЕКС дефинише минималну дозвољену дозу одобрених хранљивих материја у износу од 15 % њихове природне количине садржане у храни, док максимална дозвољена доза одобрених хранљивих материја не сме да пређе природну дозу тог нутријената у храни! Што значи да дозвољени додатак исхрани мора да буде нижи од оног који се може постићи свакодневном исхраном, при чему ће дозе веће од дозвољених бити класификоване као нелегалне (као хероин). Не можемо, дакле, говорити ни о науци ни о смислу, већ о одузимању права на здравље. Овај документ је ратификован 4.јула 2005. од стране Кодекса алиментаријуса и ја сам била тамо, била сам присутна. И видела сам делегата САД, Др. Харбороуа како устаје и говори: „Данас, управо 4.јула, урадили смо добар посао, даме и господо“. А тај добар посао је у ствари значио да ће глобална имплементација овог документа, према процени саме Светске здравствене организације довести до смрти најмање 3,5 милијарди људи, који ће умрети од хроничних излечивих болести узрокованих недовољним уносом храњивих материја.

Наравно, то је добар посао ако сте геноцидалиста. Ми смо то рекли на самој конференцији након које смо трагали за решењем и на крају га и пронашли. Затим смо ја и мој супруг, генерал Стаблбајнд сели у авион и обишли читав свет да би дошли у најсиромашније земље на свету, како би њиховим председницима, министрима за здравље и пољопривреду рекли: ваши људи ће први умрети, али ви то можете избећи. И научили смо их како да створе систем којим у два корака могу да избегну овакав трагичан расплет. Успели су да заобиђу смртоносне стандарде које је „препоручио“ Кодекс, а у исто време и да избегну санкције Светске трговинске администрације које би довеле до страшне глади и последичне смрти. Мађарска, Аустрија, Холандија примењују наш систем и безбедне су од СТО, када се ради о Кодексу. И јасно је да ће се људи из Кодекса Алиментаријуса служити најразличитијим начинима обмане и дезинформисања како би се борили против онога који је продрео у само срце њиховог геноцидног пројекта.

Скорашњи извештаји USDA (америчког министарства за пољопривреду) од 8.јула ове године, који се односи на перспецтиве за био технологију – генетички модификоване биљке и животиње у Србији, каже да је након дугогодишњег притиска од стране САД И ЕУ, Србија на путу да донесе амандмане на веома рестриктиван закон о ГМО који је усвојен 2009. године. Амандмани ће представљати генерални оквир употребе биотехнологије који ће бити у потпуности ХАРМонизован са регулативом ЕУ.

Постоји нешто што у вези са тим морам да кажем: Највећа опасност са којом се суочавају становници планете потиче од употребе генетски модификованих биљака и животиња. То мора да буде заустављено, а након тога треба приступити утврђивању обима проблема који је отворен њиховом употребом и изналажењем начина да се штета ублажи. Генетски модификован материал, ДНК генетички модификованих организама, улази у сваки ДНК биљака И животиња са којима ступи у контакт. Можемо да претпоставимо да је било шта што долази из САД контаминирано, не само хемикалијама већ и генетички модификованом храном и било ко да ту храну конзумира она улази у његове ћелије, улази у ћелије фетуса ако овакву храну конзумира жена која је у другом стању итд., и тако се креирају протеини који никада раније нису постојали на планети. Генетички модификована храна узрокује стерилитет, узрокује канцер, узрокује појаву аутоиммуних болести. И не само то. ДНК биљака уази у животиње а ДНК животиња улази у биљке. ДНК из једне биљке одлази у другу биљку. Ради се о планетарној зарази, куги, која ће уништити живот на земљи. То мора бити заустављено. Наравно, овај задатак није лак пошто похлепне корумпиране владе не могу да одоле новцу који компаније за производњу генетички модификоване хране дају за предавање И окупацију обрадивих површина у њиховим земљама, али људи треба да науче да не купују више храну у продавницама, већ да се врате производњи хране за своје породице. Набавити мало парче земље и посадити органско семе. Претворити своје терасе у баште. То је оно што ми зовемо “интензивна градска пољопривреда”. Ако вас занима како се то реализује по нашим програмима, можете да консултујете један од наших вебсајтова foodfreedomejournal.org.

Дакле, могућност нашег опстанка зависи од отпора ГМО компанијама и нашој спремности да се боримо за здраву, органску храну. Будимо уједињени у борби за слободу и здравље.

2 реаговања to “Рима Лејбоу: Зло фармације прождире свет, Codex Alimentarius”

 1. ivana Says:

  Poštovani, želim da Vas obavestim o prisustvu mlečnih proizvoda domaće proizvodnje sa oznakom CODEX ALIMENTARIUS-a. I sama sam bila prilično iznenađena onim što sam videla (stiglo je kod nas mnogo brže nego što sam mislila, na mala vrata), ali mislim da to mora i javnosti da se saopšti. Pošto ne znam zakonska ograničenja u vezi toga, interesuje me da li i kako domaću javnost možemo obavestiti o ovome?

  Inače, sve podrške Vama i svemu što činite da raspametite nas koji smo uhvaćeni u mašinu laži, iluzija, farmakomafije, korporacija…

  • Небојша Says:

   Поштована ivana,

   Да, можемо обавестити јавност о томе на следећи начин. Усликајте путем мобилног телефона паковања тих млечних производа на коме се јасно види та ознака Codex Alimentarius, а и да се види сам назив производа. То ми после пошаљите на овај мејл:

   orgonster@gmail.com
   Па ћу ја то да објавим, те фотографије.

   Хвала Вам на подршци.
   Поздрављан Вас.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: