Геј парада: Полицајци разбили излог продавнице, у излог су утрчали радници суседне продавнице, и покупили све!


На интернету сам нашао једну емисију са радио Фокуса (директан линк за снимање и слушање емисија преко интернета) по називу „На линији“ коју води и уређује Влада Ђукановић. У емисији је био гост Игор Маринковић из СНП Наши 1389. Говорио је о злостављању ухапшених од стране полиције после геј параде 10.10.2010-те. У емисији су се диретктно укључивали слушаоци, и ту негде при крају емисије (42:33) укључио се један човек из Новог Београда по имену Зоран Лукић. Човек се прво представио. Ради се о човеку који је по ДОС-овим мерилима био херој петооктобарских „промена“ 2000-те, а сада на протесту од 10.10.2010. постао је „хулиган“, „неонациста“. Човек је тежак инвалид, ампутирана му је нога, преживео је два инфаркта, но ипак се довуко некако штакама до Теразијске чесме, на дан геј параде.

Био је лично сведок следеће сцене, пред његовим очима дешавало се следеће…

Полицајци разбили излог продавнице, из суседне продавнице излетели су радници, утрчали у излог и покупили све!

Скини аудио клип (2 мб.)

Демонстранти су гађали полицајце каменицама, а полицајци су им, гађавши их каменицама, узвраћали. У једном моменту, пред Зорановим очима, догађало се следеће: полицајци су разбили излог продавнице „Ђак“! Истог момента, из суседне продавнице „Најк“, излетели су радници, утрчали су у излог и покупили све!

Човек се заклео пред Богом и народом да је све то тачно, а наводи и податак да је све то снимила (ваљда грешком) телевизуја Б92, јер када је стигао кући на ТВ Б92 видео је немонтиран снимак како момак из те суседне продавнице  улази у излог и узима лопту Најк, и уноси је унутра, у продавници где је радио.

Тог снимка са Б92 више нема, не дају га на увид, прогутао га је мрак. Али иста та ТВ Б92 и Тадићев режим, оптуживали су демонстранте да су они хулигани који су крали из продавница и разбијали град. Значи, поента је да нико од демонстраната није ни могао да уђе и опљачка радњу „Ђак“, јер је на том простору била полиција.

Ово је заиста монструозно какве све прљаве манипулације користи Тадић и његов режим! Нико од демонстраната није могао да уђе у продавницу „Ђак“ и по овоме видимо јасан доказ да је све исценирао диктаторски Тадићев режим, да би се обрачунао са српском омладином и грађанима! Хвалили су се да су камере инсталирали и да ће све да снимају, па где је сад Тадићу, Дачићу и језиви Хомене тај снимак када су полицајци разбијали излог, где?
Ово је јасан доказ да прави хулигани седе у Тадићевом режиму! Ако је неко случајно ухватио тај снимак са Б92 и подиго га на Ју Тубе,  нека ми се јави да ми да линк, да га објавим.

Ево, сада можете послушати целу емисију „На линији“ у којој је гостовао Игор Маринковић из СНП Наши 1389.

Игор Маринковић: СНП Наши 1389 (22.10.2010.)
Скини емисију (25 мб.)

Имате ретку прилику да чујете уживо неког из патриотских организација, а да снимак није монтиран као што раде на антисрпској телевизији Б92! Игор прича како Тадићев режим и његова полиција крши Устав према ухапшенима, како су ухапшени брутално малтретирани и пребијани, како су им изнуђивани лажни искази. Прича о хапшењу чланова своје организација када су после једног састанка у својој канцеларији изашли напоље. Полицајци су истрчавали из неких жбунова, опколили их и ухапсили због плаката које су имали. Дакле, нису почели ни да их лепе. На плакатима није ништа било исписано што је било противзаконито.

Њихов адвокат, Марија Радовановић, дошла је у полицијску станицу, али јој није било допуштено да присуствује саслушању ухапшених, нити је добила неки документ са тока тог саслушања да би као правни заступник ухапшених могла да види о чему се ради, зашта се терете ухапшени. Једино што су јој дали у полицији, то је била нека потврда о одузетим предметима, без да пише да ли су ухапшени учинили неко прекршајно или кривично дело.

Ни сами полицајци нису умели све то да објасне, прича Игор, већ се све своди на то, да им је све наредио тужиоц. Никад овакву неслободу и диктатуру нисмо имали, ни у Милошевићевом режиму, ма какви… Тадић је најгори диктатор, убедљиво!

Маринковић је причао о малтретирању и бруталним пребијањима која су примењивана према ухапшенима после геј параде, а методе су биле дављење каблом, гушење кесом, ударање пендрецима по бутинама и глави. Више ухапшених из Земунске полицијске станице завршило је на ургентном центру, неки на неуро хирургији. Многим родитељима није се омогућило да виде своју децу, јер су их стално пребацивали из једне притворске јединице у другу, није се знало ни где су им деца. Адвокатима је данима забрањивано да ступе у контак са ухапшенима.

Репресија према ухапшенима била је физичка, правосудна, медијска и политичка.

Веома квалитетна емисија са исто тако квалитетним јављањем слушаоца. Људи, морамо се некако организовати, јер Тадић ће вршити репресију још више, ко зна, можда отвори неку врсту „Голог отока“ из Брозовог времена, има он ту школу, утрениран је.

Ма шта урадио, он је већ готов, не може држати стиснуту песницу нон-стоп 24 сата, даном за даном, то је немогуће, стисак ће му сам од себе попустити, а наш отпор и бунт ће се све више ширити, пред колапсом су…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: