Борис Тадић: Деца ће имати проблема у развоју ако их усвајају хомосексуалци, а шта кажу остали психолози, лекари, стручњаци?


После геј параде 2010. све маске  Тадићевог мрачног режима су пале, баш је језив, што се и показало на самој паради. Била је то парада тираније и менталног насиља према већини грађана који нису подржавали параду. Иза свега овога стао је Борис Тадић лично. Погледајмо једну другу страну Бориса Тадића, психолога, који је 2007-ме године у интервјуу хрватској телевизији говорио о истополним браковима. У овом доњем инсерту извучени су најбитније детаљи:

Борис Тадић: Деца ће имати проблема у развоју ако их усвајају хомосексуалци

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/ Видео прилог скините путем овог упутства.

Дијалог је текао овако…
Тадић:

„Мислим да у овоме тренутку на простору Балкана, у Србији или Хрватској, идеја легализације хомосексуалних бракова није реална…“

водитељ:

„Што ви мислите?“

Тадић:

„Исто то“.

водитељ:

„Да то није реално, или да то није добро да се легализира?“

Тадић:

„Значи, ево… опет, не активирате само мој политички, већ и стручни капацитет.“

водитељ:

„Покушавам добит конкретан одговор. Јел ти више да сам га нашо у једном вашем интервјуу, гдје кажете да то није добро, ја вас могу и цитирати, кажете овако:’Не верујем да су такви бракови породични амбијент који за децу могу бити поспешујући‘…“

Тадић:

„Па, говорим као психолог. Дакле говорим као психолог“

Тадић:

Што се тиче деце у хомосексуалним браковима, постоји један огроман психолошки проблем. Свако људско биће има потребу и за мушким и за женским идентитетом, и тако се изграђује. Уколико имате једнополни идентитет, увек имамо, или скоро увек по правилу имамо проблем…

Овде видимо да Тадић као психолог добро говори у корист заштите права детета, јер ако их усвоје хомосексуалци деца неће у свом одрастању имати природне узоре мушког и женског полног идентитета. Погледаjмо сад шта говори Марко Караџић, донедавно државни секретар за људска и мањинска права, када је реч о усвајању деце од стране хомосексуалаца:

Марко Караџић се залаже да хомосексуалци могу усвајати децу, што је кршење права детета!

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/

Погледајмо сада како се изјашњава по питању усвајања деце од стране хомосексуалаца др Душица Марковић Жигић, психијатар и сексолог, један од више гостију емисије „Седмица“ првог програма радио Београда, која се емитовала баш на дан геј параде 10.10.2010-те од 10 до 12 часова. Емисију можете скинути са сајта радио Београда, а овде вам је линк (52 мб.) за директно скидање, тако да можете послушати целу емисију пажљиво.

Др Душица Марковић Жигић, психијатар и сексолог, каже (68мин. 10сец.):

„А што се тиче одрастања детета у истополној породици, ја сам, раније сам можда другачије размишљала, раније сам била мало критичкији настројена према томе, а сада кад човек размишља о томе дал дете да расте у дому, јел? Да ли да расте потпуно без љубави или да расте у љубави, па са истополним родитељима, мислим да је то боља варијанта. Али с друге стране зависи у којој средини. Код нас? Ми нисмо још за то зрели..“

Почећу од Караџића а завршићу са Тадићем…

Овде видимо да се он ватрено залаже у корист хомосексуалаца и то потпуно свесно, по цени основних права детета. Он каже да чини све да би заштитио права детета, а у ствари баш га брига за дечицу, јер од таквих немилосрдних геј лобиста деца ће, ако се и овде не дај боже хомосексуалцима да право да усвајају децу, имати највише штете! А уз то и лаже да не постоје истраживања која показују да ће деци бити лоше ако одрастају  у истоплоним браквима, јер му главом и брадом истраживања психолога Тадића говоре супротно. С обзиром на то, Караџић се може слободно оптужити за злоупотребу положаја (Марко Караџић државни секретар за људска и мањинска права у време ове изјаве) и да у корист геј лобирања крши основна права детета загарантована Уставом и законима Србије! То је у ствари урођено право детета, да у свом одрастању има узоре мушког и женског пола, нико му га не даје нити поклања, већ се само пренесои у законе. Свако дете је есенца било ког друштва, његовог опстанка и будућности. Оно је човек, људско биће дужно највећег поштовања и бриге. Дечица не могу да одлучују о себи самима већ одрасли, и зато је на њима велика одговорност, а поготову на људима попут Караџића који су задужени да у државном апарату штите сва људска права, па и људска права детета… беба, дете, дечко, човек, људско биће.

Кад слушате Караџића како са ерупцијом емосија заговара идеју да истополни родитељи могу да усвајају децу, просто се осећа са колико гнева и мржње тај човек уствари говори против хетеросексуалне већине, која као да децу баца по канализацијама и ђубриштру, а педери и лезбејке су по њему прави анђелчићи послати са неба да одгајају децу у наводно „загарантованој“ љубави. Живот је дуг, ко уопште може гарантовати да ће неко дете живети у љубави, а већ сада живимо у паклу којег су створили монструми људске цивилизације. Он тако потпуно и свесно пребацује терен на другу страну, на лошу социјалну слику, на разбијену породицу, хаос и беду коју ствара управо Тадићев режим у којем и он вегитира на средствима грађана. Уместо да се заиста фокусира на право детета, на његово природно предодређено право да у свом одрастању има узор мушко-женско у разнополним родитељима, Марко бескрупулозно лобира за гејеве! Осим тога, ако му је до усвајања деце, Марку су испред очију само око 5% популације педера, а да би се обезбедила пуна права детета може наћи колико хоће хетеросексуалних брачних парова где би се детету обезбедила основна права.

Обрадимо случај напуштених беба и дечице од 3 до 6 година…

Обавеза и одговорност друштва је да им се обезбеде разноплони узори мушког и женског у родитељима. Дечица своју сексуалност препознају тек касније, у пубертету, у раном младалаштву, до тада је по питању сексуалности неутрално, и то тако треба да буде, то је примарни закон природе и људске расе. Међутим, ако усвојено дете одгајају истополни родитељи, дете ће се тако до препознавања свог сексуалног идентитета одгајати у хомосексуалном духу, са свим могућим ризицима по његово ментално здравље, а ми не знамо када ће се ти ментални поремећаји зачети и развити, за 5,6,10,15 година, и какве ће психичке последице имати то дете.

Шта ће се десити у главама деце ако више пута присуствују сценама ватреног љубљења и грљења својих истополних родитеља?
Шта ће се десити у главама деце кад схвате да децу могу рађати само хетеросексуални парови, а не њихови истоплни?

Стога је од суштинског значаја да се усвојеном детету обезбеде његова законом заштићена природна права на разнополне родитеље, па ако у 15-16 година „препозна своју хомосексуалност“ нека га, ако одлучи да буде педер или лезбејка, ок… његов живот је његов живот. Колико знам, сви садашњи педери и лезбејке произашли су из хетеросексуалних односа, у родитељима су имали узоре мушко-женско, касније су се „препознали“… и у чему је проблем да и остала деца имају разнополне родитеље?

Жалосно и срамно је да доктори и психијатри попут др Душице Марковић Жигић својим залагањем да истополни родитељи могу усвајати децу, крше основна права детета за разнополним родитељима, а као стреучњаци треба да их штите! У мору хетеросексуалних парова, и она попут Марка види само потоке љубави у истополним паровима, хетеросексуални као да су истребљени, па је свет спао на хомосексуалце. Она свесно пребацује тежиште на потпуно другу страну, не на есенцијална и примарна права детета као јединке, већ на став социјалне срдине која усвојену децу неће прихватити:

„Али с друге стране зависи у којој средини. Код нас? Ми нисмо још за то зрели..“

А деца доктори и психолози, пита ли њих неко нешто?
Ко треба да штити њихова права на здраво одрастање ако не могу она?

Питам ја Марка „стручњака“ за људска права, др Душицу и све психијатре који се залажу да истополни родитељи могу да усвајају децу, да ли би могли да се суоче са погледом и питањима 25-огодишњака, са хаосом створеним у његовој глави услед одгајања од истополних родитеља:

Где сте били када сте требали да штитите моја права кад сам био беба, кад сам био мали!“

Зашто ми нисте обезбедили, као и код све деце, да растем уз разнополне родитеље, да имам природан узор мушког и женског у родитељима, па после да се сам препознам где сам и шта сам, да ли сам хомосексуалац или хетеросексуалац!“

Ко је крив за мој уништен живот!

Сви доктори, психијтри, социолози који отворено заговарају усвајање деце од стране хомосексуалаца, биће најодговорнији за лудило и хаос болесног друштва којег тако стварају, већ га начињу. Права је срамота, уместо да у име детета штите његово право на здраво-психофизичко одрастање, они га свесно крше, јер као компетентна лица врло добро знају о чему се ту ради, о прљавој игри политичара и геј лобиста.

Што се тиче Тадића, он као психолог врло добро говори у корист заштите дечјих права, али будући да је то било 2007-ме, морао је мислити на предстојеће изборе 2008-ме, на већину која се слаже са овим што је изреко, јер да је тада подржавао гејеве, да је причао другачије, да се залагао да гејеви могу усвајати децу, довео би у питање будуће председничке изборе и изборе странака за Парламент. Већина грађана се није слагала са том геј парадом, али Тадић сад ту већину третира као необразовану гомилу, крдо, као неваспитану стоку.

Такође, Тадић врло добро зна да је геј парада само први корак ка легализацији хомосексуалних бракова у Србији и права на усвајање деце од истих. Тадић стално говори о „европским вредностима„, то је мера свих мера, међутим он их сам несвесно разбија у парампарчад и указује да је то само пропагандни мит иза чијег паравана се крију разне болесне ствари, попут легализације права хомосексуалца за усвајање деце. Европом и Европском Унијом одавно не управљају европљани, већ сатанисти иза сцене и њихови продани и корумпирани политичари.

Зар по цену „европских вредности“ треба да кршимо права детета, да уништимо њихове живите и будућност, будућност наше нације и друштва? Тадић са својим режимом и камарилом само је егзекутор који ради за страни фактор у циљу уништавања Србије на свим нивоима. Кад се једном отвори пандорина кутија, тешко ју је после затворити, није само у питању болесна идеологија хомосексуализма која се јавно путем геј парада шири и прети да зарази младе људе, посебно децу.

Не знам да ли сте знали, али по кривичном закону Србије из 2005-те добровољни секс између пунолетних крвних сродника није више кажњиво дело?!

Закон дозвољава секс међу рођацима:

„Док предлог Хрватске да се у тој земљи легализује инцест потреса регион, Срби без страха од кривичног гоњења слободно могу да ступају у сексуалне односе са сестром, мајком, стрицем?! Наиме, Кривични законик из 2005. године добровољни секс између пунолетних крвних сродника не препознаје као кажњиво дело, а једина законска санкција за овакве парове је немогућност да стану пред олтар…“

Било је тога и раније, али овим законом „дизне“ ће се још више отворити, и не могу ни да замислим какве ће поремећаје из таквих веза имати деца, инцестна деца прерано умиру.

Шта је следеће што закони из Тадићевог режима неће препознати као кажњиво дело?
Педофилија…?

…………….

Десиће се, ако…

„Мама, тата… како сам ја дошао на овај свет, јел је и мене рода донела као и вас“?

„Родитељи“ одговарају…

„Не сине, не. Тебе је донела геј парада, чика Тадић је то подржао, а било је и пуно пуно полицајаца да те заштити од евентуалних порођајних компликација…“

4 реаговања to “Борис Тадић: Деца ће имати проблема у развоју ако их усвајају хомосексуалци, а шта кажу остали психолози, лекари, стручњаци?”

 1. sugarkane Says:

  „Била је то парада тираније и менталног насиља према већини грађана који нису подржавали параду.“

  Ti zažmuri, kao što verovatno žmuriš i na mnogo bitnije stvari koje se tiču tvog ličnog života…

  • Небојша Says:

   sugarkane,

   Блог сам отворио да причам, а не да жмурим, поготову јер сам део те већине над којом овај мањинско-партократски режим и његови мрачњачки медији врше перманентно ментално насиље над већином. Мој лични живот је мој лични живот, сама та реч указје на то, а с’ друге стране сво то ментално насиље утиче на приватне животе већине грађана.

   Ако се теби жмури, ти жмури, то је твој избор.

 2. Aleksandar Simić Says:

  Potpuno se slažem sa tim da deca iz takvih brakova i sama imaju tendenciju da postanu ili krenu ka homosekusalizmu,jer je u pitanju osnovno pitanje identifikacije sa roditeljima.Podsetiću vas na nešto iz psihologije.To je po Jungu. Svaki osoba ima Animu i Animusa.To su muški i ženski delovi psihe.Kod muškaraca je izraženiji Animus,a kod žena Anima.Bez ova dva dela psihe,muškarci i žene ne bi imali nikakvih dodirnih tačaka i ne bi bilo razumevanja među njima,što bi bio najmanji problem.Ostale probleme ne mogu da pojmim.Dakle, iz ovoga proizilazi da se dete u braku roditelja identifikuje sa JEDNIM od roditelja,više,a sa drugim manje.Logično je da će se muško identifikovati sa ocem,a žensko sa majkom,premda ima faza(upravo zbog Anime i Animusa) kada se identifikuju i sa drugim roditeljem.Frojd kaže, ukoliko je jedna porodica falična,nema oca ili majku,dete se identifikuje sa drugom najbližom osobom iz susedstva.Razlog?!To mu je UROĐENO.U slučaju kada dete ima dve majke ili dva oca,ne mora značiti da će svako dete postati homoseksualac ili lezbejka,jer će uzor potražiti van te sredine,normalan uzor,identifikaciju Anime ili Animusa.Ali da će biti povećan broj onih koji neće biti uspešni u tome, odnosno broj homoseksualaca,ili da će imati problema u odrastanju,jer će svi oko njih imati normalnu porodicu,da ne govorim o tome ako dete vidi da se dva ista pola ljube i to bude smatrao od malih nogu kao normalnu pojavu,što moe prouzrokovati pojavu homoseksualizmu u vidu da će i ono hteti da ljubi istog dečaka ili curicu,u obraz naravno,ili da se druži više sa istim polom,u to budite uvereni da će tako biti.Zašto?Zato što Frojd govori o fazama razvoja u dece,embrionalna,falusna,latentna i td.Da ne širim priču o tome reći ću ukratko.U latentnoj fazi koja počinje posle šeste godine,gase se svi nagoni koji su se naglo probudili u prethodnoj fazi,da bi se ponovo probudili oko jedanaeste godine,kad polako počinje pubertet.Sad,ZAMISLITE KAD SE PROBUDI DECI NAGON OKO PETE,ŠESTE GODINE,BAZIRAN NA ONOM ŠTO SU VIDELI OD RODITELJA ISTOG POLA,A NISU JOŠ POŠLI U ŠKOLU I NISU IMALI PRILIKE DA VAN SVOJE PORODICE UPOZNAJU NORMALNE PORODICE, KAD SE POSLE OKO JEDANAESTE PONOVO PROBUDI,ZAMISLITE KAKVE ĆE IM PROBLEME TO STVORITI U RAZVOJU LIČNOST,POČEVŠI OD HOMOSEKSUALIZMA PA DO NE ZNAM NI JA SAM KAKVIH STRAHOTA I MUKA.Samo napred Srbijo u propast!

 3. Vesna1 Says:

  Onaj ko želi da oslobodi jedan geografski prostor treba da podrije društvenu zajednicu koja tu živi i razori sve mehanizme koji je drže na okupu. Razaranje se vrši u određenom vremenskom periodu brojnim „psihološkim operacijama“ (psyops). I to je vrsta specijalnog ratovanja (psywarfare). Evo vam prilika da se testirate:
  Da li podržavate pravo pojedinaca na seksualno opredeljenje?Ali, ono što je bitno, a što se možda još niste zapitali je: da li je seksualno opredeljenje ljudi uopšte moguće? Pogledajmo: Šta je seks? To je spajanje genetskog materijala. Po Gregoru Mendelu ovaj materijal je razdvojen u dve kopije. Spajanje ovih kopija je moguće samo adekvatnim spajanjem muškog i ženskog pola.U bipolarnom svetu u kome mi živimo na planeti Zemlji samo takva adekvatna konekcija može izvršiti prenos genetskog materijala. I to je biološki funkcionalan spoj. Svaki majstor zna da bi se napravio neki funkcionalan spoj mora postojati muška i ženska utičnica. Priroda je napravila dva pola i seks je moguć samo tako. Dakle, homoseksualnot nije pitanje izbora, jer takvog izbora u bipolarnom svetu – NEMA. Homoseksualnost – NE POSTOJI. Dakle, dragi moji, zakoni koje donose zaglupljeni ljudi mogu vam garantovati da je vaše ljudsko pravo da izaberete da se nazovete pticom ili krokodilom, ali dokle god pripadata ljudskom rodu vi niste ptica. Pripadnost ovom ili onom rodu ili vrsti ili polu određuje samo zakon prirode. Ljudi to ne mogu promeniti, već mogu samo simulirati ovu promenu. Ali satanistička filozofija kaže da je čovek Bog na Zemlji i da ima pravo da prirodne zakone menja. Problem je samo što ovo pravo ne daje čoveku i moć da je menja, već samo moć da promene simulira i to isključivo u okviru prirodnih zakona. Tako je ljudska civilizacija samo jedan privid čovekove moći nad prirodom. U suštini ta „moć“ civilizacije je takva da se u sekundi može srušiti kao kula od karata. Za nametanje ove nove „religije“ stvorene su „psihološke operacije“. Ljudi se tako modeliraju da žive u društvenoj zajednici koja nije u skladu sa prirodom, već je veštački oblikovana tako da funkcioniše u interesu bogate globalne elite. Ljudi se jednostavno perfidnom manipulacijom ubeđuju da vide i prihvataju kao prirodno ono što sa prirodom nema veze i što često uopšte i ne postoji , te da trpe (tolerišu) ono što ne bi smeli da tolerišu. Zdrav organizam se po prirodi uvek bori za više energije i kvaliteniji život, dok bolestan stagnira i trpi, predaje se i pre vremena umire. Isti princip vlada i u društvenoj zajednici. Društvena zajednica kojoj se nametne stav da je primitivna, glupa, nesposobna, nasilna, devijantna – mora se staviti pod protektorat i sprečiti da kao takva bude nezavisna i samostalna jer je opasna po okolinu. Glavna mantra je: “ Živeti u skladu sa normalnim i civilizovanim svetom!“ Uzdati se u sopstvenu pamet je „opasan“ nacionalizam. Da bi sproveli ovu ideologiju Satanisti vas moraju sistematski zaglupljivati, kako bi ste konačno u nekome od njih videli Boga (koji to u stvari nije) i naučili da ga kao takvog tolerancijom (trpljenjem) održavate na „prestolu“, koji mu po prirodi ne pripada. Tako su danas na „globalnom prestolu“ oni koji su sebi uzeli za pravo da izdaju novac i posreduju u razmeni dobara i ideja na čitavoj planeti, a to su bankari i trgovci. I to je njihova „moć“. Onaj ko želi da izbegne ovo psihološko modeliranje, mora širom zatvoriti oči i uši od svih medija.
  ****Osim nekih dodajem ja, kao što je Nebojšin sajt i još neki malobrojni, hrabri…Ovaj tekst nije moje delo, samo sam ga prekopirala od nekoga ko ga je lepo sročio i objavio, a smatram da čitaoci koji posećuju ovaj sajt zaslužuju da ga pročitaju****


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: