Љубодраг Симоновић о спорту, капитализму, западу


Спорт настаје са капитализмом

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилоге можете скинути пратећи ово упутство.

Спорт, као снажан инструмент капитализма, постао је доминантна духовна дрога у циљу идиотизовања маса, младих људи и осталих потлачених, да им се уништи ум, да се од њих свесно и намерно створе фашистичко хулиганске хорде које ће се међусобно пребијати и убијати, уместо да млади људи упру прст у чело, да размисле, и да се боре против главног узрочника тих ствари, против разарајућег и свеуништавајућег капиталистичког система владања, и режима који тиме управљају.

Мислим да сте приметили, скоро редовно када се одржавају спортски спектакли, у истом периоду ова домаћа окупациона власт донесе неку лошу одлуку по Србију, масе набију у дворане, а протеста нема.

Тако је и било за време доношења самоубиствене сребреничке резолуције у Скупштини Србије 30 марта 2010. Истог дана је одиграна утакмица Партизан Макаби, а маса младих се данима путема медија ложила на ту утакмицу.

Шта запад стварно мисли о нама

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/

Оно што је Љубодраг Симоновић Дуци говорио још 1996-те на трибини у Параћину о томе како нас запад стварно види, а то је да смо ми за њих само обична стока и ђубретарска радна снага, сада најбоље осећамо и доживљавамо.

Љубодраг Симоновић Дуци:

„Капитализам има две форме. Једна је песница, то је фашизам! А друга је, рука, да те усиса унутра и да од тебе направи свога роба путем новца.“

Лако је борити се кад знаш где ти је непријатељ, каже Дуци, али ова друга борба за идентитет, духовност и како бити нормалан, је тежа, јер смо свакодневно изложени заглупљујућим и пропагандним тортурама преко малих екрана главних електронских медија.

Још је теже, кад те не само запад сматра за стоком и ђубретом, већ и домаћа властодржачка структура, али борити се за себе, своје породице и земљу морамо, немамо резервну државу.

6 реаговања to “Љубодраг Симоновић о спорту, капитализму, западу”

 1. nedodjija Says:

  e, citam Radisica i njegov „Neokortikalni rat“ i lepo me muka uhvatila ! a ja mislila to je jos uvek u domenu naucne fantastike…! al` ovi stvarno rade idijotizaciju naroda… a ljudi to ne vide, a ja pojma nemam kako im pomoci da progledaju !
  medijski pritisak je strahovit….

  • Небојша Says:

   Ти им можеш нешто указати, усмерити их, причати, показати неки текст, али они само треба да размисле о свему томе и да схвате. Први корак ка схватању неоружаног неокортикалног рата је да то постоји, и да је то 90% рата данас против неког, није рат само рат оружјем за физичко уништење, то је крајња мера, оних 10%. Прво, човек да би схватио у ком менталном хаосу живи он треба да престане да гледа телевизор, јер му је мозак пун информација које не може ни да преради, а камо ли да их схвати. Зато се и човек затрпава информацима непрекидно, да би му у глави само зујало док не полуди.

   Информација је храна, ментална храна и човек треба да бира шта гледа и слуша, да одмара мало
   мождани апарат, то је први корак.

 2. galacmladen Says:

  Господе,Исусе Христе,сине Божији,помилуј ме грешног

  Молитва која отвара врата добра и лечи од свих зала.

  Лечи али полако м неприметно усељава у човека доброту и смиреност.Мора се правилно примењивати.Ко жели да сазна нешто више како помаже,нека пита.

  • Небојша Says:

   galacmladen,

   Имаш одељке о Правпслављу, требао си тај коментар тамо да даш, јер зато се и пишу разнородни текстови, да би е у њима остављали адекватни коментари.

 3. galacmladen Says:

  Нешо коментар је о Неокортикалном рату тјс о рату мозга.А мозак је место где треба уселити доброту и чистоту,Духа Светога. Мислим да ми и несхватамо своје грешке а које су нам наметнуте оним што се одвде назива неокортикални рат а у Православној догматици сатанизам. Тако да има везе и то јаке.

  • Небојша Says:

   galacmladen,

   Твој први коментар није био о неокортикалном рату, већ једана молитва и позив да ти се људи јаве да им објасниш како се моли, што није тема овог текста, нити о православној догматици. Значи, ти си у овој теми позвао људе да ти се јављају за објашњење чина молитве и тема овог текста отишла би у други план.

   Осим у горе поменутој теми о Православљу, о свему томе можеш да пишеш у Причаоници живота.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: