Породична шетња – одговор већинске Србије на геј параду


Ево како је одговорила већинска Србија на геј параду. Од оних који су били на породичној шетњи, имам инмформацију да је било од 15 до 20 хиљада људи, породичних људи, људи који си за здраву породицу!

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/

9 реаговања to “Породична шетња – одговор већинске Србије на геј параду”

 1. nemamime Says:

  I da ih je bilo toliko, iako sumnjam da je i među toliko 20% normalnih, bilo ih je jer im niko nije „obećao“ da će da ih kamenuje, pa su mogli slobodno da prošetaju…

  • Небојша Says:

   nemamime,

   Нешто није у реду са вама, јер без икаквог повода све видите болесно и црно, на местима где га нема, као што је био овај миран скуп и окупљање људи. На снимку се лепо види да је скуп прошао без инцидента, без ружних речи! И зато, ко то грађанима на овако мирном и радосном скупу, који бране и изражавају на миран начин своје ставове и уверења, које ви без икаквог разлога ДИСКРИМИНИШЕТЕ као ненормалне, треба да „обећа“ камењовање? Неки лудаци који су „нормални“? По вама, на овако мирном и величанственом протесту, без инцидената у старту 80% су ненормални (12.000) ??! Да ли све ви уопште нормални, кад овако мирне, сложне и радосне скупове проглашавате ненормалним? То је главни питање…

   Претпостављам људи попут вас би им „обећали“ каменовање , а сигуран сам да би их и каменовали са неке безбедне даљине, чим тако причате дикскриминаторским и увредљивим тоном, који само шири мржњу, без икаквог повода. Јер, ако од њих 15.000 породичних људи који су на миран начин и без инцидента изразили своје ставове, ви „видите“ да су само 20% (3000) нормални, онда нешто није у реду са вама.

   По ком то критеријуму је ваша величанство, проценило да је отприлике 12.000 ненормалних?

   Управо су умови попут вас, који овако мирне протесте деградирај и вређају као протесте ненормалних, највећа препрека било каквом разумевање међу људима. Умови попут вас, само доприносе продубљивању и сејању мржње и прављењу инцидентних и конфликтних ситуација.

 2. galacmladen Says:

  Dragi u Hristu brate Nemamime,pomaze Bog.

  Vidim da si se svrstao u „vecinom normalne“ cim nisi bio na porodicnoj setnji. Evo ti velim da ja cesto i nisam normalan jer me toliko problema sa detetom opkolilo da mi je veoma tegobno, Al Bogu hvala,nadje se resenje, Ako nemas dece onda si ti brate u Hristu „normalan“,tacnije nenacet. Ali molim te ne sudi nama gresnima i ubogim rabima Bozjim.Ne bacaj se na nas kamenjem ako li nise bezgresan.
  A spasila bi seodoma i gomora da se u njoj nadje pet Bogobojazljivih ljudi,al se nenandje.
  Pa ako je i 20% posto normalnih,eh dobro je. i rad pet ljudi ce Bog postedeti svet.
  E sad brate u Hristu,vidi u koje ces se svrstati.
  U carstvo nebesko ili carstvo zemaljsko.
  Car Lazar izabra carstvo nebesko,a ti odluci.

 3. natty Says:

  Koliko je procentualno bilo žena na „Porodičnoj šetnji“?

  Koliko je osoba u stalnom radnom odnosu šetalo?

  • Небојша Says:

   Било ју пуно жена на Породичној шетњи.
   Било је пуно мајки на Породичној шетњи.
   Било је пуно очева на Породичној шетњи.
   Било је пуно мушкараца на Породичној шетњи.
   Било је пуно младих на Породичној шетњи.
   Било је пуно деце на Породичној шетњи!
   Било је и старијих људи на породичној шетњи.
   Било је пуно песме на породичној шетњи.
   Било је пуно дечјих насмејаних лица на Породичној шетњи.
   Било је пуно запослених и незапослених у Породичној шетњи.

   Сви они имају породице, сви су они за здраву породицу.
   Већинска Србија је рекла своје.

   Једино није било педера и лезбејки у „Породичној шетњи“.

   Ко овде, и зашто, жели да пребројава и сортира људе у овом спонтаном и радосном скупу?

 4. natty Says:

  Pa ja gledah slike i video zapise, i ne čini se kao da je bilo puno žena. Šta znam, možda su bile negde sa strane.

  Od mojih zaposlenih prijatelja, NIJEDAN nije išao. Svi koji su išli su nezaposleni mlađi muškarci (koji, uzgred budi rečeno, preovlađuju na fotografijama).

  Hoću reći, svi koji su imali pametnija posla, bavili su se tim pametnijim poslom.
  To je većinska Srbija?

  Skup nije imao nikakve veze sa spontanim, to Vam je nadam se jasno.

  Kako ste tako sigurni da nije bilo homoseksualaca? Pa nikome od nas ne piše na čelu koje smo seksualne orijentacije.
  Vi ste, gospodine, ta osoba koja želi da prebrojava i sortira ljude. I to na vrlo nedoličan način.
  Vi i Vama slični usađuju netrpeljivost mladim ljudima.

  Zašto vidiš trn u oku brata svoga, al brvno u oku svom ne osećaš?

  Mržnja je nešto najgore…

 5. galacmladen Says:

  Без поздрава јер је време да се делима разврстамо.
  У таквом времену више није проблем да ли постоји грех или не.
  Проблем је што грех и више несматрамо за грех.Већ преко њега прелазимо ,несвесно и заблудело. Пошто нисмо свесни свога греха ми нисмо ни могућни против њега се борити ,јер то и није ,у том случају,нешто против чега се треба борити.
  А таква ситуација настаје од погубног утицаја мас медија,поготову ТВ а.
  Колико од нас пуши и несматра то за грех,колико нас се прејед а несматра то за грех,колико нас са завишћу гледа на имовину брата својега и то несматра за грех,колико нас блуди у мислима својим и то несматра за грех и много тога још. Ево ја могу себи дати за право да ни убиство није грех већ само законом забрањена радња.
  Човек који је у време параде срама ноншалантно спроводио своју породичну куповину логично содомизам несматра за грех и против њега се небори.
  Свима таквим бих само пожелео да им,недај Боже,деца доведу „дечка“ или „цуру“ .Па да видиш који би скандал настао,кад схватиш да нећесш једног дана шетати унуке него кучиће.Да се нећеш радовати дечијем смеху него псећем лавежу.Да никада нећеш моћи да пољубиш голу дечију гузу већ рундаво псеће дупе.
  Срам вас било и покајте се ради нас ако ли нећете себе спасити,спасите нас

  • Небојша Says:

   natty,

   Да, у праву сте, мржња је нешто најгоре и она провејава у Вашем коментарисању овог величанственог догађаја, на веома провидан начин желите да извртањем чињеница дискредитујете већинску Србију која је изразила своје незадовољство према геј паради на миран начин. Скуп је био наравно организован као и сви скупови, јер морају да се пријаве полицији, но људи су спонтано долазили да изразе своје противљење геј паради и ширењу идеологије хомосексуализма. Док на супротној страни геј парада је баш била „спонтана“ … неке агенције су плаћале 40 евра грађанима да буду статисти.

   Људи попут Вас су провокатори који највише доприносе сејању мржње и то према овом скупу против геј параде. „Проблем“ за манипулаторе попут Вас је тај што је протест породичних људи протекао мирно, без инцидената и ружних речи, већ у радости, био је пун позитивне енергије. Није било крви, није било ломљаве, није било излива мржње према хомосексуалцима и зато људи попу Вас да би изразили анимозитет и мржњу према оваквим скуповима са јасном поруком, која се Вама очигледно не допада, почињете да тражите вештице… анализирате ко је био, колико жена, ових оних, а највећу мржњу сте изразили према незапосленима. На овом скупу се изражавао став против идеологије хомосексуалаца и ту није битно ко је запослен ко је незапослен, већ изражавање става. Али ето, ви желите да тиме што су ту били и неки незапослени дискедитијуте тај скуп и саме незапослене младе људе, који нису криви што их овај мафијашко-пљачкашки систем у србије препушта безнађу беспослице, уместо да им понуди посао. Видите, ваш анимозитет према незапосленим их у старту дискредитује као људе, јер испада да су они тупави и глупави и незнају да изразе своје ставове у односу на гејеве, „пошто су незапослени“.

   Ви дајете прави пример дискриминације, одлично то радите natty…

   Управо Ви natty свуда видите само трње у очима људи са породичне шетње али не и брвно у свом оку. Цео овај миран скуп је био тај трн за Вас, нема туча, нема хаоса, нема нереда и повода да се скуп дискредитује и оцрни, јер балван је исувише велики. Али, опет…. све то треба ипак дискредитовати и омаловажити. Треба наћи нешто банално и небитно што би скренуло пажњу са суштине мирног протеста. И онда сте ви први почели да пребројавате, кога је колико на скупу било, а не ја.

   Људи попут Вас су провокатори који највише доприносе сејању мржње међу младима, јер их тиме што их „жигошете“ као незапослене самим тим су наводно безвредни у овом примеру њиховог противљење геј паради, „пошто су незапослени“. То је ужасно од Вас, то само може да изазове бес код тих младих људи кад би вас чули. Но такви манипулатори попут Вас то смишљено раде, попут типова из Борисовог режима. Бес младих према режиму који им осим беспослице и безнађа не нуди ништа, преусмери се на гејеве, и кад млади експлодирају онда су то „хулигани“.

   Управо су ти млади и сви који су били на породичној шетњи будућност Србије, то је та већинска Србија без које нема будућности. За разлику од породичне шетње која је ширила позитивну енергију већинске Србије, малобројна хомосексуална мањина ширила је мржњу на својој геј паради путем пароле:

   „Смрт држави“

   pederi
   (Кликни на слику да је увеличаш)

   И то се све догађа испред представника државе министра за људска и мањинска права, Чиплића, који на симболичан начин подржава то! Зашто се овај педер не ухапси! Слика постоји, камере су то ухватиле. Зашто сад нико не тражи „политичку позадину“ тога. Ко стоји иза поруке „Смрт држави“? Стоје хомосексуалци и Борисов режим, јер овај случај није изпроцесуиран нити се истражује ко је тај педер који је је носио ту паролу.

   А најскандалозније је то што је у првим редовима холандски хомосексуалац и десничар Франк ван Дален, који је на геј паради у Амстердаму 2007-ме у једном бродићу возии малолетну децу од 12 до 16 година. После те параде једна мајка га је оптужила да је напаствовао њено дете, тако да је Франк ван Дален оптужен за педофилију. И такавог типа доводе наше власти да да „шири љубав“!?
   Ово је пример младима Србије?!

   Овакве поруке natty није било на породичној шетњи, баш штета за манипулаторе попут Вас, тада не бисте морали да се „мучите“, да проналазите вештице где их нема, да пребројавате колико има жена, ко је запослен, а ко не.

 6. galacmladen Says:

  Natty je vlasnik bloga Med i Mentol na ovoj adresi http://glavoluda.blogspot.com/

  ko nadje nesto zanimljivo tamo neka i ostane.Koliko sam na brzinu primetio ima tamo i seksualno dezorjentisanih clanaka.A za Natty vazi blje spreciti nego leciti,mozda se ispod povrsine krije koji greh mladosti pa da nevirkamo


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: