Чеда Јовановић, посланик, псује грађанe који су против геј параде!


На сам дан геј параде Чеда се придружио педерима и лезбејкама у шетњи. Геј параду режим је наменио за грађане, зар не. И када су грађани који се не слажу са геј парадом почели да негодују на свој начин, али нису псовали, Чеда је почео да их псује, Чеда посланик у Скупштин!

Овај прилог су снимили милиционери из оближњег интервентног џипа и истога дана су га избацили на Ју Тубе. Извињавам се унапред за псовке које ћу навести, али то је Чедин вокабулар, што добро одсликава ко је Чеда Јовановић, посланик:

Чеда јовановић псује грађане  који су били против геј параде!
(псовке иду после 22-дуге секунде)

Ово доле је појачани аудио запис где се Чедине псовке јасније чују, појачајте тон до максимума на доњем аудио плејеру, као на овом приказу.
Чеда Јовановић псује грађане: „Ми ћемо да те јебемо после“ … „И тебе ћу да јебем“

Је*е Чеда грађане Србије од када је дошо на власт, ко зна кога је  све је*ао, па је зато окружен са по 10-15 телохранитеља.

Али шта друго очекивати од политичара лезилебовића који ништа у животу нису радили, ништа у животу нису створили, ни трафику нису водили, а дошли су да после пада Милошевића донесу бољитак, бољи живот, реформе, да се обрачунају са криминалом. Сада се јасно ко на длану види слика да је 5-ог октобра од стране комплетног ДОС-а злоупотребљен бес и незадовољство народа Милошевићевим режимом. На таласима тог беса на првој линији стављени су хулигани и тадашње навијачке групе којима су после пада бившег режима дељене и медаље за „допринос демократији“. То је учинила тадашња и садашња телевизја Б92. А сада те исте навијаче Б92 и режим називају хулиганима, ултра десничарима. И не само њих, већ и оправдано незадовољну омладину којој уместо нуђења посла и бриге за њих, препуштају их безнађу беспослице, а млади не могу да чекају.
Чеда и комплетан ДОС преварили су грађане као и сви уличари шибицари, на брзину… сад га има, али кад одвојиш паре из џепа, онда га нема. Ти дајеш више, још више, још више… и дочека те геј парада и упропашћена држава, економија, финансије, породице, родитељи, деца…

Опљачкали су државу, уништили су индустријску производњу, људе су довели до велике  беде, хаоса и депресије.

И зато следи…

Манипулација незадовољством грађана и омладине

Знали су Чеда, Тадић и остали из режима врло добро да је бес и незадовољство народа, грађана и омладине овим мафијашким режимом велико. Све што су дотакли упропастили су, опљачкали, српски народ су невиђено осрамотили и понизили. Земља је у банкроту, зна Тадићев режим да ће бити још горе, и зато је смишљен план да се огромно незадовољство и бес грађана, омладине, средње генерације, пензионера… преусмери са њих, на „жртвену јагњад“… педере и лезбејке, јер су знали да ће геј парада бити само со на љуту рану, на огромни бес и незадовољство грађана овим режимом и хаосу којег непрекидно продубљује.

Ствар је врло проста…

Властодржачки мафијашки режим свестан је да је створио неповратни хаос и социјалне тензије и да је због тога набој огромног незадовољства радника, беспослених људи и пре свега младих,  на помолу да експлодира.

Рецимо, а можемо имати и више примера протеста незадовољних групација, рецимо да су синдикати Србије заказали 10.10.2010-те протестно окупљање радника у Београду због свог незадовољства. Тада, да су се десили и већи нереди него на геј паради, тоталитарни медији попут Б92, као и Тадићев режим, не би могли те незадовољнике да назову хулиганима, ултрадесничарима, јер све би било кристално јасно, чисто и без мрље, протест су заказали незадовољни радници, и режим би био изгубљен, не би могли да манипулишу јавношћу да протести имају „политичку позадину“, „иза свега стоје ултра десничари, фашисти, ови, они…“ итд…

Био би то његов крај, то би био дуго очекивани 6 октобар за све грађане Србије, да комплетан ДОС оде у музеј.

Али, ако желиш да вешто изрежираш и преусмериш незадовољство огропмних маса режимом на нешто друго, онда треба смислити замку, „замку протест“, а то су били педери и лезбејке. Геј парада је томе послужила, а хомосексуалци су у психолошком смислу режиму послужили као „топовско месо“, знали су да ће поред хулигана доћи нека друга групација незадовољних. Међутим, за разлику од чистог протеста радника где режим не може да се послужи оптужбама попут „протести имају политичку позадину“ да би скренуо пажњу са себе, у случју геј параде имају матерјала за то, знали су да ће бити нереда по граду, али сада је то наводно „политички мотивисано“, „то су ултра десничари“ што тврди и Чеда.

Све је ово са хулиганима управо изрежирано инструкцијама од старих добрих спин мајстора (извртање чињеница, догађаја, преусмеравање пажње) са запада, јер су њихови незграпни „малолетници“ потпуно крахирали, довели су Србију пред колапсом, прети им да их незодовољство народа збрише! То је наравно лоше за владаре планете, јер ако их народ скине са власти, доводи се у питање њихов план за тотално разбијање Србије. Зате је изрежирана геј парада, да би се незадовољств свих протестаната приказало као хулиганство, са „политичком позадином“, мада је проценат хулигана био веома мали. Зато је и у координацији са хулиганима и италијанима изрежиран и други инцидент на утакмици Италија – Србија, да би се Срби приказали као хулигани, ултрадесничари. Сад сви причају само о томе, а не о оправданом незадовоњству и бесу младих егзистенцијалним безнађем, О УЗРОКУ И ГЕНЕРАТОРУ  ТОГА, А ТО ЈЕ ТАДИЋЕВ ДОКТАТОРСКИ РЕЖИМ.

Како је могуће да хулигани унесу на стадион разне бакље, димне бомбе, шипке и шта већ, поред ригорозног обезбеђења које налаже УЕФА на међународним утакмицама?!

И наравно, режимски медији сад ће довести све то у везу, та два инцидентна догађаја, наћи ће они и „финансијере“, и „политичку позадину“ „организатора“… све да би се решили неких националних организација, да би заплашили народ да се више не буни. Али то неће проћи, јер страх од режима код грађана, родитеља и омладине више нема, тај страх је надјачан страхом од огзистенцијалног безнађа и никакве будућности, наде за боље сутра. То даје нову енергију људима у коју ће полако улазити све више и више, јер немају више шта да изгубе, сам живот у Србији је већи затвор него затвор, тако да све репресивне мере и законе ако их режим уведе биће контрапродуктивне. Тадићев режим ће створити још већи хаос и биће најодговорнии за то. На таласима тог хаоса ће и пасти.

Да је овај режим потпуно избезумљен и беспомоћан, говори и изјава Шутановца да су малолетници и остали омладинци који су протествовали фашисти! Неки „језиви“ им прете да ће их стрпати у затвор 8 година, десет година. То је ужасно, потпуно ван сваке памети, исти су као некадашњи јужноафрички режими!

Шта су понудили тим младим људима свих ових година својих „реформи“?

Ништа…! Безнађе, немају посла, нико у држави не води бригу о њима, млади нигде не могу да артикулишу свој глас у медијима. А много им је обећавано! И преварени су… а време им пролази, живот неће да их чека. И шта им друго преостаје него да свој бес и незадовољство изразе на улици, кад нема институције која ће да разговара са њимна, да усваја и прихвата њихове идеје.

Шта ће се десити са тим младићима, са тим највећим жртвама „транзиције“, односно мафијашког капитализма у србији, кад оду у затвор са 16-17 година, и изађу са 27?

И даље неће имати посао, али мораће од нечега да живе, зар не?

Тада ће они бити добро обучени криминалаци, јер ће у затвору за 10 година добро испећи занат од правих криминалаца, а у србији ће тако бити још више криминала, ето шта ће бити…!

Овај антисрпски режим пустио је из затвора муслимана Илију Јуришића налогодавца за почињени ратни злочин када је приликом већ договореног повлачења ЈНА убијено 50 српских војника у тузланаској колони. Какав је то био монструозни план говоре преживели војници:

„Нису још били добро организовали и припремили напад, па су нас вратили“ уверени су преживели војници овог масакра

Апелациони суд у Београду поништио је пресуду којом је Илија Јуришић био осуђен на 12 година, наложио је ново суђење. Мајко Божја, има ли ишта горе него имати овако бескрупулозну антисрпску власт гору од сваког НАТО пакта и спољњег непријатеља! Имају ли Срби неких права? По овој издајничкој власти не, у њиховом систему владања и животиње имају више права од Срба. И све се ово одиграва за време хапшења поводом геј параде. Зато, нека се из притвора одмах пусте сви млади људи који немају криминални досије, такође и Обрадовић из Образа који никог није убио. А ако су нешто згрешили нека се бране са слободе.

Шта год учионио овај режим у даљим наступима, за њега је геј парада дефинитивно катастрофалан потез и никакве репресивне мере неће спречити његов потпуни крах…!

2 реаговања to “Чеда Јовановић, посланик, псује грађанe који су против геј параде!”

  1. Kasius Says:

    Ma ja mislim da si ti Nebojsa samo zavidljiv sto ce uskoro Vatikan da proglasi svetog Tadica, svetog Cedu, svetog Sutanovca a da ne spominjem mis Biserko nju i slicne su vec proglasili samo jos nisu zvanicno objavili.

    Medju vodecima u toj trci je i debeli Canak sveti Canak naravno kao i nezaboravimo sveti Veran Matic.

    Necu vise da nabrajam zauzeli bi ceo ovaj tvoj sajt ionako ih svi znamo pa nema ni potrebe za nabrajanjem.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.