Геј парада 2010. – Режим „позвао“ хулигане, а дошла је омладина!


Почевши од 7-ог октобра увече, па све до средине 13 октобра био сам болестан и нисам могао да излазим на интернет. Сада ми је мало боље, још сам ровит, али некако ми се уобличавају утисци око ове режимске геј параде. На улицама је више било полицајаца и малобројних гејева него посматрача параде.

Њега нема… али режим је још гори, медијски мрак још већи…!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Сваки репресивни и диктаторски државни режим попут овог у Србији, у којој се влада мафијашким капитализмом путем страначких кланова по принципу „поделе плена“, где се пљачка и уништава пољопривреда, привреда и индустрија, где се иништавају сваке моралне и универзалне етичке вредности, има „потребу“ за хулиганима, да би скренуо незадовољство грађана са свог пљачкашког система на сасвим другу страну, на хулигане, као да су они узрок узрока свих проблема и зла. Али нико се није родио као хулиган, хулигани су последица тог мафијашког система који непрекидно генерише све већу беду, незапосленост, сиромаштво, неправду и социјалне немире. У овој држави „правило“ опстанка на власти је мито, корупција, отми, узми, укради, повезаност са криминалом, тако да се младим људима даје „узор и модел“ успеха, како бити „успешан бизнисмен“, а ако сте још моћнији онда сте сива еминенција мега-успеха, величанствени тајкун. Тада, ви као тајкун финансирате све страначке кланове. Циљ „опозиције“ у Србији је да напада позицију да би дошла на власт не да исправи неправде, већ да ради исто што и претходна која после прелази у „опозицију“, и тако држе грађане у шаци, у лавиринту без излаза, јер за било коју партију да гласају мафијашки систем се не мења, само се мало изврши „прерасподела плена“ међу страначким клановима.

Дакле, петооктобарци кажу, петог октобра десио се народ, мада су у првим редовима били ти исти хулигани и навијачи које је Б92 наградио! И сада када се десила храбра и одлучна омладина, сада су сви хулигани!

То је монструозна тврдња! Прави насилници седе у власти, они су политички хулигани, њима ће доћи крај, то је сигурно, немамо више шта изгубити!

Режиму су потребни креирани инциденти где ће се обавезно појавити хулигани, да би се обрачунали са српском супстанцом и групацијама које су им на путу спречавања територијалног распрачавања Србије и уништавања српског националног идентитета. Медијска сатанизације Срба у домаћим медијима је перманентна и константна. Ова власт нас намерно и тенденциозно приказују као дивљаке, злочинце, кољаче, геноцидне. Придружују се у филмаџије. Али ми то нисмо! Зато режим „позове“ хулигане попут садашње геј параде, и пре него се сви изгредници похапсе, антисрпски медији попут ТВ Б92 одмах открију „ко је организатор“ хулиганских група. Још сви нису били похапшени 10.10.2010, а ТВ Б92 је у вечерњем теремину одмах после 20 часова почела да емитује прилоге са јасним алузијама да иза свега стоје групације:“Образ“, „Наши“. „1389“ итд…

Б92 увек све прва сазна и да вам „тачну“ информацију, пре обавештајаца, пре хапшења и откривања организатора, пре владе, пре криминалних инспектора, пре судства и тужилаштва Србије. После гледања Б92 више намате потребе да даље пратите ситуацију, јер они имају „поуздане изворе“ информисања, шаптаче испод бине, све ја као у позоришту, као на филму.

Шта петооктобарски режим нуди омладини?

Ова храбра омладина је одрасла у петооктобраском режиму свих ових година. У средњој и основној школи их уче да је хомосексуалност болест:

Хомосексуалност је болест, што се и учи у основној и средњој школи

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Једно им причају у медијима, а у школи их уче другачије, и после се чуде зашто омладина протествује против геј параде. Наравно, није ово био протест само због гејева, ова режимска-геј парада била је само „фитиљ“ који је отпустио сва суштинска незадовољства младих људи овом влашћу у којој седе прави хулигани. Та власт из дана у дан ствара све већу егзистенцијалну и духовну безнадежност, све веће мртвило у Србији. Кроз те бунтовне младе људе, артикулисао се слободарски дух српски, коначно је изашао из боце.

Многи педери и лезбејке нису били за геј параду, то управо тврде млади који имају познанике међу гејевима:

Нису сви хомосексуалци били за одржавање геј параде 2010

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Геј лидери, овај режим и разни геј „синдикалци“ врло добро знају да ће хомосексуалцима после ове геј параде бити још горе, сада ће се поједини насилници још више иживљавати над њима, и искаљивати свој бес. Наравно, нико нормалан то не одобрава, то је за сваку осуду, али за све то ће бити крива ова Тадићева власт и геј лидери, јер то је напросто психологија насилника. То психолог Борис Тадић врло добро зна. Али, то режим и жели, да би опет и опет причао о педерима, да људима скрене пажњу са себе и њиховог немилосрдног пустошења Србије, привреде, распродаје државног суверенитрта. Истог дана, када се одржавала геј парада, полиција у београду је забранила литургију православних верника у Вазнесењској цркви!

То је дискриминација!

Нека „језиви“ Хомен и Дачић објасне народу шта то мирна и молитвена литургија унутар цркве угрожава, па су је забранили? Овом забраном режим крши закон и устав слободног исповедања вере, сваки верник има права на то!

Забранили су и скуп Србима у Новом Пазару, мада је најављено да скуп неће бити политичког карактера!

Грађана и верници српске националности су већина у својој домовини, али већина нема права на протест у Борисовом режиму! Да ли то значи да већински Срби у својој државио треба да постану мањина, то је порука?

Овај режим је уништио привреду, индустријску производњу, имамо милион незапослених, родитељи наше омладине су изгубили посао, понижени су и осрамоћени, породице се распадају, људи су ушли у депресију, а омладини и народу нуди се да ће им бити боље када уђемо у европску унију. Колико ће незапослених омладинци да имају година кад уђемо у Европску Унију да би почели да раде… 50?

Ако и те године уопше и доживе у овом хаосу којег генереше петооктобарсаки систем владавине. Уместо запослења после завршених школа, омладина се препушта улици. Многи чекају на посао већ 10 „украдених година“, а многима биће украдени читави животи, јер и властодршци знају да никада нећемо ући у ЕУ, док привреду и економију непрекидно уништавају!

Млади нису глупи, виде све…!

Петооктобарци који воде економију државе нису у животу ни трафику водили, како ће онда да воде државну економију!?
Онда није ни чуда да продају фирме које доносе држави ПРИХОДЕ У БУЏЕТУ, попут некадашњег Мобтела. Кажу… држава је гломазна, незграпна, треба све приватизовати, приватник зна, а Мобтел је преузела норвешка државна компанија Теленор!? Како то да у Норвешкој државне фирме знају да раде а у Србији не? Зато што су на челу Србије дошли паразитски мамути, који само троше од распродаје предузећа, да би одржали своји пљачкашку машинерију…!

Ево сада су одлучили да продају и Телеком, који држави доноси годишњи приход од млијарду евра! Кажу, од тих пара правиће путеве, за инфраструктурне радове уложиће 900 милиона евра.

То је прворазредна глупст, а и лажу! Направиће путеве које ће сваке године крпити, а остале паре иду тајкунима и одржавању бирократије која је државу довела пред банкрот. Направиће путеве, а приходи телекома ће сваке наредне године отићи у приватне џепове, а не у буџет Србије! Шта ће бити следеће на продају да би паразити трошили паре?

Ђилас прича да ће штета коју су начинили хулигани платити београђани, милион евра каже. Кој цинизам, брига њега за џеп београђана и грађана Србије. Од почетног дуга 2000-те који је био 10,8 милијарди $ петокотобарци су грађанима србије до новембра 2009-те напаковали дуг од 32,2 милијарди $. Ставили су нас у окове дужничког ропства, нас и нашу оладину која оправдано протествује, а причају о милион евра!

А добро је и смишљен и одабран провокативан назив:“Парада поноса“ тачно да погоди где треба, у ставове и емоције грађана који хетеросексуалност сматрају болешћу. Геј активисти, лидери, разни геј „синдикалци“ психијатри, филозофи убише се да преко медија нама „затуцаној“ већини објасне да је геј парада протест против дискриминације хомосексуалне мањине, а не промоција хетеросексуалне идеологије, јер хомићи су заправо „пооооносни што су издржали, истрајала…“. Да је то стварно био скуп о дискриминацији хомосексуалаца, свој скуп су иницијално могли да назову:“Протест против дискриминације хомосексуалаца“, а не „парада поноса“. Парадирањем се увек слави нешто. Све је врло једноставно када би све било нормално у овој обесправљеној Србији у којој савака мањина има своја права, једино „затуцана“ већин нема никаква, можеш да је вређаш, понижаваш, да јој отказујеш протесте.

Више ништа неће бити исто после геј параде. Отворен је процес пропасти ове пљачкашке и квислиншке власти…

 

8 реаговања to “Геј парада 2010. – Режим „позвао“ хулигане, а дошла је омладина!”

 1. SAVLE Says:

  Najbolji dokaz da je sve skuvano u vlastodržačkoj kuhinji dokaz je najpoznatiji uzvik tokom parade: „Došao si u moj Beograd, da ga rušiš“!
  Da nije tom mladom „huliganu“ na čelu pisalo da je iz unutrašnjosti?

 2. DRAGANeskovic Says:

  Sveto pismo, Starog i novog zavjeta:
  Preveo stari zavjet: Gj. Daničić
  Novu zavjet preveo: Vuk Stef. Karadžić
  U Budim Pešti, izdanje Britanskog i inostranog bibliskog društva 1874 godine.
  Treća knjiga Mojsijeva: strana 102:
  glava 19;
  stih 13. Kad bi muškarca obležao kao ženu,
  učiniše gadnu stvar obojica,
  da se pogube, krv njihova na njih.

  ————————————————————————-
  ————————————————————————-

  Biblija, Sari i novi zavjet.
  Prevod Stari zavjet: Dra Antuna Sovića; Silvije Grubišić i Filibert Gass
  Preveo Novi zavjet: Dr. Ljudević Rupčić
  Glavni urednici: Dr. Jure Kaštelan, književnik
  Dr. Bonaventura Duda, bibličar
  Tisak: Vesnik Zagreb 1969 godine
  Levinski zakonik:
  IV. Kazne za nedopustive obrede;
  strana 96.
  glava 20; stih 13. Ako bi muškarac legao s muškarcem
  kao što se ljega sa ženom,
  obojica bi počinili odvratno delo.
  neka se smaknu i krv njihova neka
  padne na njih.

  pozz. DRAGANešković

 3. Kasius Says:

  Nema potrebe za papagajskim ponavljanjem da je sve to rezija radi postizanja vise razlicitih poena za rezim i njihove spoljnje nalogodavce.
  Ta takozvana gej parada se prakticno nije ni odrzala jer su paraderi paradirali otprilike kao kod sebe u dnevnoj sobi posto se sve zbivalo u hermeticki zatvorenom prostoru koji se nemoze smatrati Beogradom.

  Prostor je potpuno okruzivao neprovidni kordon, covek do coveka. Sa unutrasnje i spoljasnje strane tog kordona rasporedjeni su napadacki vodovi za odbranu kordona i hvatanje u sendvic eventualnih napadaca na kordon, prekomeran broj policajaca je dozvoljavao da sam kordon bude ogromno udaljen od takozvanih paradera koji su paradirali na jako malom prostoru a kordon je okruzivao ogroman prostor.
  Sukob sa demonstrantima protiv parade su odradili policajci pesaci do upotrebe borbenih vozila nije ni doslo, nije bilo potrebe usled tolikog broja policajaca.
  Termin za pocetak tzv. parade 10,00h pre podne je isto profesionalno odabran i kao termin za borenje pogodovao je samo organizovanim profesionalcima sto su u ovom slucaju bili samo policajci.
  Isti ti koji su napali kordon su predhodni dan proveli u mirnoj protestnoj setnji i nisu tog dana izazvali ni najmanji incident.

  Iz raznih razloga su legli kasno tako da dosta njih nije moglo u Nedelju rano pre podne doci na mesto zbivanja sto je opet prednost suprotnoj strani da bi mogla pricati prico kako je parada uspela.
  O cemu su na paradi kvazi diplomate evropske unije drzale govore.
  Svi pa i zene su detaljno pretresani pri ulasku u prostor unutar kordona. Ako udjete u prostor unutar kordona opkoljeni ste potpuno debelim slojem policije tako da se nikom ko nije imao poslovne obaveze unutar tog prostora nije ni ulazilo tamo zbog tog maltretiranja pri ulasku.
  Ljudi koji stanuju unutar tog prostora nisu hteli da se kompromituju posto miran protest nije dolazio u obzir a usled opkoljenosti policijom citavih kvartova nisu bili bas u situaciji da nesto drugo preduzmu i usled takve situacije ostali su u svojim kucama. Jer u slucaju drugacijeg ponasanja mogli su da racunaju na dugorocno maltretiranje od strane policije jer su locirani.
  Postignuca organizatora domacih i stranih su : Dovodjenje do toga da ljudi trose svoje dragoceno vreme na sve to, proglasenje svih grupacija koje im smetaju huliganima i zabrana, sto vec duze vreme pokusavaju da urade organizacija: Obraz, 1389, i slicnih sto su vec pokusali sa navodnim prebijanjem Teofila Pancica koga od miloste zovem Pedofil Pancic cim sam cuo da je navodno neko tukao tog retardiranog snoba znao sam da nesto hoce da odrade pomocu toga, posto svako normalan ima pametnija posla nego da tuce njega, i ko je on da bi njega neko tukao krajnje smesno.
  Vec posle par dana su se otkrili i pokazali da su im namere da pomocu tog laznog dogadjaja ukinu Obraz i 1389 te ukinu neznam kako, navodne huligane sa sportskih manifestacija koji su jedna amorfna masa totalno bezoblicna u odnosu na konkretne dve druge organizacije koje su im u stvari cilj.
  Stvorili su sada podlogu da mogo neko vreme da hapse koga hoce da ga pri tom prebiju i da ne snose nikakve konsekvence zbog toga, nema veze sto nisu u pravu.

  Samo da vas podsetim ko ce to da vas hapsi Ivica Dacic koji je postavljen na mesto ministra unutrasnjih poslova nakon sto je ucenjen Mosadovom namestaljkom poznatom kao Afera Kofer pa sad predano igra onako kako mu sviraju.

  Sada tako ucenjeni ministar umesto da je u zatvoru hapsi strasno korumpiranog lekara zbog 500 evra da bi sakrio da njegovi pajtosi uzmu 500 000 evra kao mito za prodaju nekog drzavnog dobra minimum toliko.

  Hapsice vas Ceda Jovanovic koji dolazeci ujutro da bi stao na celo gej parade kod Jugoslovenskog Dramskog Pozorista odgovara prolazniku na pitanje dali je i Ivica Dacic dosao sa njim na gej paradu citiram ( POSLE CEMO DOCI DA TE JEBEMO. (on i Dacic ). ) odmah tad na dobacivanje drugog prolaznika odgovara citiram ( I TEBE CU DA JEBEM ). Dobacivanja i jednog i drugog prolaznika nisu uopste bila uvredljiva.
  Video snimak ovoga su napravili policajci iz dzipa interventne policije i postavili ga na You Tube istog dana.

  Bahata protuva koja ima nameru da vas hapsi je tog dana imala utisak da je svemocna, dobro cuvana od srtane BIA. Jovanovic vise ne moze da ide u zatvor koliki je to kriminalac mogu da ga pokriju samo nekoliko smrtnih kazni jedan je od glavnih kumova u atentatu na Djindjica i posle toga je koriscen kao najbezobrazniji da na komemoracijama izigrava babu narikacu sto je perfektno radio a da ne trepne.

  Stalno ga koriste kao najbezobrazniju, beskropuloznu spodobu koja obavlja naj prljavije moguce poslove i cuva ga BIA koja je jedna totalno strana sluzba sa domacim radnicima koja ne radi nista u korist Srbije vec sve protiv Srbije a koju placate vi gradjani srbije.

  I naravno da se oseca svemocno zato sto sve te svoje kriminalne radnje pocev od bahatosti pa do ubistava potpuno nekaznjeno ponavlja u beskraj i vi mu za to jos dajete platu u skupstini i imunitet.
  Racunajuci na vase kokosije pamcenje i bivajuci stalno oko njega u pravu, on cesto u vreme kad nema tenzije sa oskudnim obezbedjenjem prodje pored vas na ulicama Beograda i ostalih gradova Srbije a da mu se nista ne desi cak ni da ga neko pljune.
  On pravi sa ostalim kriminalcima iz politike „Sablju“ da bi pohapsili hiljade ljudi zato sto mu to dozvoljavate, on ce da vam uvede policijski cas ako mu dozvolite.
  A sam vec odavno nebi trebao da hoda zemljom koliko je kriminala napravio, profesionalni gangsteri su za njega male bebe i sa njima se igra kako hoce nadigrao je naj opasnije igrace u Srbiji navlacio ih kao male bebe eno ih gule robiju zbog njega ili mirisu cvece odozdo.
  Sve vrste diktatura nastaju tako sto ih dozvolite, ne reagujete adekvatno i na vreme na njih i psihopate jednom kad krenu idu sve dalje i dalje do god dozvoljavate, kad pokazete zube manji su od makovog zrna ali morate zube da pokazete na vreme ako to ne uradite stradate vi a ne oni a treba obrnuto.
  Posto se planiranjem dogadjaja poput ove takozvane gej parade bave ozbiljni likovi deo te organizacije a vrlo vazan je bio termin dolaska Hilari Klinton ja je ne zovem tako nego Klinktonka ali da vas ne zbunim izrazavam se jasnije.
  Znaci 10.10.2010 se gej paradom prazni tenzioni naboj kod naroda Srbije. 11.10.2010 je tampon dan ceka se razvoj situacije i posto se tog dana svi samo verbalno bave predhodnim dogadjajima ocitano je da je tenzija uspesno ispraznjena te da ona 12.10.2010 moze bezbedno da dodje u Srbiju kako je i bilo.
  Bila Klinktonka odradila sta je trebalo a to je pre svega da pojaca taj psiholoski pritisak svojim nekim lupetanjima i da nam smugne ispred nosa savrseno bezbedno.

  Sada slede dalje radnje lokalnog pritiska a mi moramo da ih docekamo adekvatno ne smemo dozvoliti zabranu Obraza, 1389 niti bilo koje druge organizacije koju zabranjivaci nisu ni osnovali pa tako nemaju pravo ni da ih gase, niti smemo da dozvolimo da hapse i tuku bilo koga, ne smemo dozvoliti da se nekaznjeno i bezbedno krecu ulicama Srbije treba da prestanu da se osecaju bezbedno i da prestanu da se bave kriminalom nekaznjeno, treba da dodju u situaciju da ne smu da promole nos na ulicu to sve nije tesko posto se radi o najvecim kukavicama ove zemlje koje ste vi doveli na vlast nasilnim ulicnim protestima 05.10.2000 godine.

 4. Kasius Says:

  Nebojsa ne bi trebao da primedbuje zbog psovki jer nisam psovao ja vec Jovanovic a o tome sta radi Jovanovic treba pricati samo otvoreno ne logicno je da zrtva pravi alibi zlocincu pa to nemojte ni da radite niko od vas.

 5. Kasius Says:

  Odvojeno zelim da vas podsetim, setite se jasno da ti tipovi koji su sada na vlasti su dovedeni na vlast tako sto ste ih vi doveli nasilnim putem na tu poziciju bukvalno sa ulice vecina tih su i bili obicni ulicari koji nikad nisu pre toga radili nigde.

  Ti isti sada sprovode represiju nad vama mozda ne zapazate dovoljno, vecu nego Sloba Milosevic svojevremeno.

  Ti isti tipovi primaju sada od vas velike drzavne plate i dnevnice kupuju im se vasim parama stanovi, kuce, kola itd. Sve to od vaseg novca bez vaseg novca oni bi bili ulicari kao i pre.

  Zasto im dajete pare ?

  • Небојша Says:

   Баш сам синоћ нашо тај клип, што су снимили полицајци, где Чеда псује грађане. Кад се слуша и максимално се појача тон, јасно се чује да Чеда псује. Још боље се чује Чедино псовање када се клип скине, и када се уз помоћ неких једноставних програма још више појача тон. Чеда Јовановић је у суштин, као и ДОС-овци на кључним позицијама, један лезилебовић који ништа у животу није радио, главни бизнис му је политика и паразитирање на штету народа српског и свих грађана Србије, а све то плаћају грађани из својих џепова. То се мора прекинути! У симболичном смислу ове псовке не представљају само Чеду и његов образовно-културни ниво, с обзиром да као плотичар треба да буде одговоран за своје поступке и понашање, већ и за све петооктоварце. Довољно је гледати скупштинске преносе и бувљачке „дискусије“. Јер ако политичари дају грађанима пример уличарског понашања, шта онда очекивати од грађана? Петооктобарце је улица довела на власт. Преварили су грађане, и те навијаче предводнике колоне за рушење, без којих бивши режим не би мого да се уруши. Преварили су грађане као и сви уличари шибицари, на брзину… сад га има, али кад одвојиш паре из џепа, онда га нема. Ти дајеш више, још више, још више… и дочека те геј парада и упропашћена држава, економија, финансије, породице, родитењи, деца…

   У току дана или сутра, објавићу овај видео клип са Чединим псовкама у оквиру текста, тако ће се боље уочавати.

   Чеда Јовановић псује грађане Србије који су против геј параде ! (10.10.2010)

 6. Јелена Says:

  Шупак, то је све што ћу рећи.

 7. Kasius Says:

  Pre takozvane gej parade u Beogradu odrzan je protest protiv nje u organizaciji gradjana Moskve sa parolama JUCE KOSOVO SIPTARIMA DANAS BEOGRAD PEDERIMA !!! Fotografije su na ovoj lokaciji –
  http://bit.ly/b6ktwQ
  Policija naravno nije tukla demonstrante.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: