Грађанска изјава личног протеста 10. октобра 2010


Преносим један предлог Српског Сабора Двери за грађански протест против геј параде 10-ог октобра 2010.
Аутор: Српски Сабор Двери

Грађанска изјава личног протеста 10. октобра

Полазећи од зајемчених људских и грађанских права и слобода, слободарске традиције и правдољубља, вршећи и уживајући своја Уставом Републике Србије гарантована права, поводом најављене „Параде поноса“ дајем следећу:

ГРАЂАНСКУ ИЗЈАВУ ЛИЧНОГ ПРОТЕСТА

Ја, Грађанин Србије, најодлучније протестујем због заказивања “параде поноса” 10. 10. 2010. године у парку Мањеж у Београду и тражим отказивање ове срамне манифестације. Протестујем:

зато што организатори ове срамне манифестације отворено на најразличитије начине вређају моју Цркву;

  • зато што су организатори тражили и добили подршку од отворених педофила из иностранства;

  • зато што Србија данас нема чиме да се поноси, осим најнижим платама у Европи, растуреном војском и привредом, беспризорном партијском пљачком, глађу, безнађем и општим пропадањем;

  • зато што мене у предизборној кампањи нико није питао да ли подржавам или не организовање јавног парадирања сексуалних склоности које не дели огромна већина становништва Србије, па зато ту “параду” сматрам узурпацијом мог бирачког права;

  • зато што одржавање такве “параде” представља увод у правно изједначавање традиционалних и истополних бракова, учење деце у школама о “једнакој вредности” хетеросексуалног и хомосексуалног односа, легализовање усвајања и одгајања деце од стране хомосексуалних парова, што се коси не само са мојим већ и са најдубљим верским, животним и друштвеним уверењима убедљиве већине грађана Србије;

  • зато што се оружана сила земље не користи за одбрану њеног суверенитета и територијалне целовитости, за одбрану угроженог народа на Косову и Метохији, већ за одбрану и насилно промовисање радикалних хомосексуалних активиста и њихових циљева;

  • зато што се, у време опште немаштине, огроман новац пореских обвезника троши на обезбеђивање накарадне “параде” сексуалних девијација, уместо за горуће државне и социјалне проблеме.

Уколико актуелна власт, која је од ове параде направила државни пројекат, не откаже најављену манифестацију, из горе наведених и многих других разлога искористићу своје грађанско право да 10. 10. 2010. године у Београду кроз личну целодневну шетњу градским улицама изразим јавни протест против актуелног режима и узурпације мог бирачког права, мог пореског новца, насилног наметања сексуалне извитоперености грађанима Србије, злоупотребе оружаних снага Србије и безобзирног расипања новца из осиромашеног буџета Србије.

Прво ћу ујутро у недељу, 10. октобра у 8, 30 часова изразити свој лични грађански протест испред зграде Председништва Србије у улици Краља Милана, због тога што је сву власт у земљи приграбио председник Србије, који је одговоран за одржавање геј-параде, који је подрио демократски поредак у земљи, и који, као врховни командант, “мирно и дипломатски” “брани” Косово и Метохију а оружјем брани хомосексуално парадирање.

У 9 часова ћу отићи на богослужење у оближњој Вазнесенској цркви, коју неко намерно жели да оскрнави парадом срама која пролази улицом поред самог храма и то за време Свете Литургије. Затим ћу прошетати даље и изразити свој лични грађански протест испред зграде Владе Србије на углу Кнеза Милоша и Немањине, због злоупотребе масовних полицијских снага које, уместо да штите народ на Косову и Метохији, штите агресивно промовисање хомосексуалности на улицама Београда. У даљем току овог мог протестног дана обићи ћу и друга министарства Владе Републике Србије у Немањиној улици са циљем да изразим протест сваком министру који је подржао геј параду и на речима и средствима из државног буџета, упркос вољи већине грађана Србије.

Потом ћу свој протест изразити и пред Скупштином Србије која ћути док се вређају верска осећања традиционалне и већинске Србије.

На крају дана и ове личне протестне шетње отићи ћу на молебан у Храм Светог Саве да се одазовем позиву своје Цркве и помолим се за све оне који су у прелести хомосексуализма, дроге и других облика страсти и болести зависности.

Овим изјављујем да овај протест изражавам у своје име, као слободан грађанин Србије, и да не одговарам на било који начин за понашање било ког другог слободног грађанина који ће евентуално имати жељу да искаже сопствени протест на сопствени начин истога дана и на истоме месту, или да на било који други начин испрати ову провокативну, дискриминаторску, расипничку и јавно неморалну “манифестацију” у време потпуног пропадања Србије.

У Београду, уочи 5. октобра 2010.
СЛОБОДНИ ГРАЂАНИН ДРЖАВЕ СРБИЈЕ

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: