Милан Видојевић открива ко је у ствари био Тито


Са Вимео видео сервиса скинуо сам видео прилог сајта „Српска Аналитика“ са темом:“Милан Видојевић:Езотерија и пракса завере“. Та тема је у ствари била емитована на телевизији „Јерина“ у оквиру емисије „Субјекат“ од 22.04.2008-ме године у којој је гостовао Милан Видојевић, публиициста и истраживач тајних друштава, као и паралелних историја, оне званичне и оне дубоко позадинске која и креира стварни ток догађаја људске цивилизације са тачно одређеним циљевима „заинтересованих страна“, маскирајући тај стварни ток догађаја фалсификатима и фабрикованим догађајима који су се тобоже догодили, с циљем да прикрију истину. У једноим делу те емисије било је речи о Титу и томе ко је у ствари био он, ко се крио иза имена Тито, која се то истина дуго скривала иза брижљиво чуване тајне. То сам извуко и направио овај прилог:

Милан Видојевић открива ко је у ствари био Тито

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Наравно, Тито је одрадио посао за ког је требало да одради, Југославију су с правне стране растурили светски моћници по његовом Уставу из 1974-те. Југославије више нема, циљеви су постигнути, што ће рећи – Срби су најгоре прошли, и слаба је утеха да сад знају ко је био Тито, осим ако најзад нешто не науче из историје која им се стално понавља. У кратким цртама подсетићу вас шта је Тито урадио на штету Србије и Срба током II светског рата и после, у ФНРЈ-СФРЈ, кажем Тито, јер је био неприкосновени диктатор.

За време II светског рата савезничко бомбардовање градова, само у Србији, није могло да прође без Титовг одобрења! Београд је, под паролом бомбардовања немачких положаја, бомбардован баш на Православни Ускрс 16-ог и 17-ог Априла 1944-те! Немци су имали незнатне губитке, док је истовремено погинуло око 2000 београдских цивила! Погођено је више цивилних објеката: Палата Албанија, технички и правни факултет, више болница и цркава, Пашино брдо, Бајлонова пијаца итд. То су „војни положаји“ Немаца? Бомбардовани су и други градови у Србији и Црној Гори. Ниш је бомбардован 15 пута. Бомбардовање српских градова започето је 20. октобра 1943. а окончано 18. септембра 1944. године.

„Испод „савезничке“ прашине остала је готово четвртина Лесковца. Од 28.000 становника „српског Манчестера“, живот губи више од 6.000 људи, жена и деце. Немачки губици у Лесковцу и околини били су 300 пута мањи од губитака невиног цивилног становништва“.

( Извор: http://www.srpsko-nasledje.co.rs/)

Велики део Срба из Хрватске ( Лика, Банија, Кордун) 1945-те пресељен је у Војводину, по тадашњем закону о аграрној реформи и колонизацији. Фактички то је било мирнодобско етничко чишћење Срба и то одмах после стравичног геноцида у Јасеновцу где је поклано 700.000 Срба од стране хрватских усташа! Затим ту је и економско оштећивање Србије путем пресељења индустријских објеката у Словенију и другим местима, под изговором да ти објекти не падну у руке „агресора“ односно, како је објашњавано, Совјетског Савеза.

Од 6 Република, само је у Србији створио аутономне покрајине, и то две, АП Војводину и АП Косово и Метохију, које су у колективном руковођењу СФРЈ имале право гласа као и Србија. Правни хаос. Тако се створио и правни оквир за будуће растурање Србије приликом растурања СФРЈ. По истом принципу, ако је игде било потребно направити аутономну покрајину у 6 Република бивше СФРЈ, то је требало направити за Србе у Хрватској, дати им тако и административно-правну заштиту у случају разбијања СФРЈ, јер су прошли кроз невиђени стравични злочин геноцида од Хрватских усташа у Хрватској! У Јасеновцу су поклали 700.000 Срба!! (Пропорционално, с обзиром на бројчано стање хрватског и немачког народа током другог светског рата које је било далеко на страни Немаца, Срби су током другог светског рата у „својој“ држави званој Краљевина Југославија, више страдали од своје „браће“ Хрвата него од непријатеља Немаца!). Ако је Тито био Хрват, зашто после II светског рата није отишо и клекнуо у Јасеновцу, да се тако у име хрвата и званично извини Србима за стравичан геноцид! Дакле, да поновим, да је у Републици Хрватској створена АП Крајина за Србе, тада би била друга прича приликом разбијања СФРЈ с почетком 90-сетих година прошлог века.

Тито је био главни „диригент“ приликом доношења УСТАВА СФРЈ из 1974-те који је омогућио народима бивше Југе самоопредељење до отцепљења. Тај УСТАВ је био двосмислен, с једне стране је омогућивао народима да се одцепе, а сдруге стране то није могло да се уради без сагласности осталих народа. Знамо да су административне границе коришћене од стране сепаратистичких народа као државне границе, али пошто су Срби као конститутивни народ били у приличном броју у Хрватској, они нису имали заштиту својих највиталнијих интереса у правним оквирима аутономне покрајине (као сад сецесионисти шиптари) која би се рецимо звала Крајина. Цела ствар је била у томе, приликом растурања СФРЈ, ко ће да буде медијатор и тумач Устава СФРЈ из 1974-те приликом разрешавања ситуације око распада СФРЈ. Наравно, били су то јако утицајни „фактори“ у тобожњој међународној заједници који никада нису били традиционално наклоњени Србима, па су стога УСТАВ из 1974-те тумачили како Србима не одговара, на њихову штету.

После другог светског рата, Тито је протераним србима од стране шиптара за време другог светског рата, забранио повратак на своја косовско-метохијска огњишта. Не знам само, кад је већ пресељавао Србе из Хрватске у Војводину, и истима забрањивао повратак на Косово, зашто није мало раселио и шиптаре са Косова и Метохије у Хрватској рецимо. Тито није никад као вођа партизана наредио напад на логор геноцида Јасеновац где су највише страдали СРби!

Наравно… не требамо кукати на Тита, јер за све што је он учинио лоше за Србе, највише су криви српски комунисти који су му то дозволили! Нису му се супроставили, нису штитили српске највиталније интересе!!

То нас много, много кошта! Ваљда је и слепцу јасно, да су нама Србима кроз историју највећи непријатељи били, и остли, наши политичари странчари разних боја и „интелектуалци“! Сви су они фолиранти и шибицари! Требамо збити редове, довести нове људе на власт, наше национално питање још није решено, а тек нам се спрема најгоре, потпуно разбијање Србије, осим ако се не пробудимо, јер је заиста крајње, крајње време за то!

Мало сам изашао из теме, али да завршим.

Право Титово име је: Франц Јозеф Хабзбург Унд Лорен. Датум рођења: 16.02.1892., Беч. Родио се у 08:48 ујутру. Он је ванбрачни син Фрање Јосифа Хабзбурга и пољсаке грофице Марије Собјеске. После рођења дат је на усвојење једној пољско-јеврејској породици. Умро је у фебруару 1980-те а не у мају и сахрањен је у Бечу. Послушајте како је Видојевић дошао до тог сазнања…

2 реаговања to “Милан Видојевић открива ко је у ствари био Тито”

 1. slobadidi Says:

  Као прво прилог је из моје ауторске емисије емитоване на смедеревској телевизији Јерина.
  Све емисије можете да пронађете на адреси :
  http://vimeo.com/subjekat/videos
  на горе наведеној адреси имате још 4 гостовања Милана Видојевића код мене.
  С поштовањем
  Слободан Љ. Живковић

  • Небојша Says:

   Поштовани господине Слободане,

   Да, погрешно сам ставио да је прилог са Коперникуса, сад сам исправио и ставио ТВ Јерина. Пратим Ваше прилоге на Вашем вимео налогу, одлични су, само наставите тако.

   С поштовањем,
   Небојша


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: