Сребреница и истина о њој – документарац


О Сребреници стално треба причати и износити истините чињенице, чињенице да су догођаји око Сребренице јула 1995-те били чиста пропагандна монтажа контролисаних светских медија, у смислу да се тамо десио гоноцид Срба над муслиманима, што нема везе са истином! О томе говори овај кратки увод у документарни филм Савеза логораша Републике Српске:

Досије Сребреница – увод

линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилог скинути преко >овог упутства.

У документарцу ћете видети и снимак из холандског документарног филма: „Насер Орић“ у коме лично Хакија Мехољић, ратни командир полиције у Сребреници говори, цитирам:

„… Тада нам је Алија, рекао да му Клинтон нуди да уђу четници у Сребреницу, да изврше покољ 5000 муслимана и да ће бити војна интервенција. Питао нас је шта ми мислимо о томе…“

И шта ћете бољи докоз за монтажу „геноцида“, од исказа самих муслимана, да би се оправдала интервенција НАТО пакта и да се Срби неправедно окарактеришу као ноторни непоправљиви зликовци. Видимо да је то било договарање исцениране „кланице“ председника свих муслимана Алије Изетбеговића и Била Клинтона. После смо видели, Насер Орић и већи део муслиманске војске се по наређењу врховне команде повукао, док је мањина, њих око 2000 погинуло у пробоју ка слободној муслиманској територији. Дакле Изетбеговић је свесно жртвовао своје војнике, а муслимани се поносе њиме?!

Чућете и српске сведоке муслиманских покоља које Хаг није хтео ни да саслуша. Неки од њих говоре ово:

… Каже, ајте сад да видимо које ћемо дете прво да кољемо… па оће ону малу цурицу од 3,5 година“

Затим ово:

„узо је нож, и почео је да оштри нож пред нама и реко ‘Ко ће први под нож да стане, јер бићете заклани у року од 10 минута’…“

Јанко Велимировић (директор центра за истраживање ратних злочина) говорио је о лажним статистикама да би се вештачки добила жељена цифра од 8000 побијених муслимана у „геноциду“. Он је говорио о једном муслиманском документу, у документарцу је и снимак тог документа, који говори о броју домицилног становништва после сребреничких догађаја, у коме се каже да је укупан збир домицилног становништва који је остао у Сребреници у самом центру, заједно са избеглицама из сребреничке општине и општина: Братунац, Власеница и Милићи, био 37000. Међутим, у истом том документу се указује да се користи и оперише са цифром од 45000 становника у приказивању стања становништва међународним организацијама.

Александар Дорин, који је написао књигу „Сребреница – историја једног салонског расизма„, говори како поседује једу фото серију коју је добио од једног муслиманског фотографа из Тузле, који је био међу муслиманским војницима који су се пробијали ка муслиманској територији. Он је снимао те догађаје, те битке са српском војском, али, каже Дорин, о томе међународна заједница ћути, о томе се не говори. А ту је било око 2000 погинулих муслиманских војника који су убачени у списак пострадалих у тобожњем геноциду.

Истина се у реалности дакле одавно зна, док се у контролисаним медијима непрекидно износе лажи, декларације о тобожњем сребреничком геноциду, али за истину се треба борити и пласирати је где се може, на интернету, увек…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: