Сребреница: На списку пострадалих у „геноциду“ и 500 живих сребреничана!


p style=“text-align:justify;“>Најбољи пример манипулације и пропагандне „истине“ и невиђене обмане да се у Сребреници јула 1995-те десио геноцид, раскринкавају сами муслимани из БИХ, заправо сам директор Истраживачко документационог центра из Сарајева, Мирсад Токач, на одржаној презентацији „Босанског атласа ратних злочина“ у Бања Луци 31.03.2010.

Сребреница: На списку пострадалих у „геноциду“ и 500 живих сребреничана!

>Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилоге скинути по овом упутству.

У овом горњем видео прилогу имате у ствари два одвојена прилога са телевизије Републике Српске , где је Мирсад Токач потврдио да се на списку пострадалих у ратним догађајима у Сребреници јула 1995-те налазе и 500 живих сребреничана! Чућете и изјаве људи поводом тога из Републике Српске. Да напоменем да су сви пострадали са спискова сахрањивани у гробници у Поточарима, општина Сребреница, где је и меморијални центар „Сребреница- Поточари“. Такође је на поменутој презентацији потврђено да је за 70 сахрањених у Поточарима, утврђено да нису страдала у јулу 1995-те године.

Но ни то није све, чућете лично од Мирсада како потврђује да на тим списковима пострадалих нема само сребреничана, већ и зворничана, братунчана, власеничана. Нешто пре презентације у Бања Луци, 19.03.2010-те директор Меморијалног центра у Поточарима, Мерсед Смајловић, потврдио је да је у Поточарима сахрањено нешто више од 50 муслимана који нису страдали Јула 1995-те, већ да су то рођаци пострадалих?!! Све је то образложио да се то урадило „из сентименталних разлога“. Чини ми се да је све то урађено из других практичнијих разлога, јер сви ови помешани: сребреничани, братунчани, зворничании, живи и мртви, па чак и неки који су два пута рођени и умрли, неки чак никада нису ни рођени (то можете прочитати у овој вести са сајта Републике Српске:“Сребреница: потврђене манипулације жртвама„), сви ови са ових фалсификованих спискова ушли су у хашку тужбу за геноцид, на основу које је и донета судска правна квалификација да се у Сребреници десио геноцид!

Ето, то вам је та такозвана „демократија запада“… најобичнији мит.

О овоме се од страних интелектуалацва попут Едварда Хермана, Ноама Чомског, Александра Дорина и осталих причало и раније, није Мирсад открио ништа ново, али све је то тако поражавајуће и јадно за читав светски међународни правни систем, који је брутално згажен до темеља! Само да би се лажно, у оквиру сценарија новог светског поретрка, оптужио невин српски народ за непостојећи геноцид!

Сада се овим муслиманским потврдама та пропагандна конструкција о наводном геноциду потпуно срушила, и види се да је урађена на најниже могућем бескрупулозном нивоу, без икаквих доказивања, са фалсификованим списковима!

Све је ово увреда за праве жртве геноцида из другог светског рата и дубље прошлости, а најгоре од свега је то, да се у тај монтирани сценарио уклопио и српски властодржачки режим, учинивши злочин према истини и духовни геноцид према властитом народу! У прилог томе чућете у видео матерјалу како се Чедомир Јовановић изјашњава да се у сребреници десио геноцид. Тако је властодржачки режим задао најтежи ударац српском народу у читавој његовој историји, гори од било ког спољњег непријатеља, а никад се нису никаквом резолуцијом одредили према највећем геноциду који је икада учињен према Србима, од хрватских усташа у Јасеновцу!

Ми се можемо и морамо опоравити од тог ударца, али за истину се треба борити, није довољно само је знати, а како то треба да се ради најбоље нам показују браћа из Републике Српске која су у далеко горој ситуацији од нас.

Додик: Утврдити чињенично стање о Сребреници

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/

Када је руководство Републике Српске увидело да их Резолуцијом о Сребреници властодршци из Србије пуштају низ воду, да им забијају нож у леђа, што може да доведе у питање постојање Републике Српске, јер како „геноцидан народ“ може да има Републику, коначно су решили да покрену институционалну иницијативу за сазнавање пуне истине о догађајима у Сребреници, о манипулацији бројем пострадалих. Поводом тога Додик указује на фалсификоване спискове пострадалих у Сребреници, на којима има и живих муслимана сребреничана, али да још нико из Федерације БИХ није покренуо иницијативу да се ти људи избришу са списка страдалих, а они су и у тужби за геноцид, живи људи!

Чућете још један јако значајан податак. Светска Здравствена Организација, под контртолом Уједињених Нација, заједно са властима БИХ, за време ратних догађања у Сребреници јула 1995-е, направили су списак људи који су изашли из Сребреничке регије, на том списку налазе се 35.362 особе.

Како онда то може бити геноцид, ако 35.362 особа напусти сребреничку регију?!

Оно што је фрапантно је то, да тај списак никада до сада није објављњен, па чак ни хашки трибунал није инсистирао да се тај списак објави у свим судским процесима које је обрађивао! Наравно, и више је него очигледно да се тај списак изашлих и живих особа намерно није обелодањивао да би се правили лажни надувавани спискови са муслиманским „жртвама геноцида“, не би ли се лажно сатанизовао српски народ и оптужио за непостојећи и измишљени геноцид…!

Ми се морамо борити за истину, без обзира на сву неправду и хипокризију светских политичара, не треба бити малодушан, јер кроз ту борбу изграђиваћемо себе и своју слободарску сасмосвест, а свакој неправди увек дође крај, то је напросто тако…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: