Масакр на Маркалама режирали муслимани – показни снимак!


Радован Караџић коме се суди у Хагу, у процесу своје одбране захтевао је да се пусти немонтиран снимак, за који Караџић сматра да га је снимила муслиманска војска па потом по његовој претпоставци највероватније продала:

Масакр на Маркалама режирали муслимани!

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
Линк ка видео клипу са сајта телевизује Републике Српске:http://www.rtrs.tv

На снимку се јасно види припрема инцидента на сарајевској пијаци, на Маркалама! На самом почетку тог снимка, види се човек који узима вештачку ногу и носи је да је спусти поред тезге. На снимку ћете јасно видети да је то вештачка нога. То је део ноге од колена па на доле, и јасно се види да је тај део, наводне ноге, шупаљ, да је то од неке лутке.

Затим, отприлике на средини снимка неколико секунди задржан је кадар на наводно неко страдало лице, на неки наводни леш, који јасно личи на лутку. Караџић износи да је тражио од хашког тужилаштва идентитет те наводне жртве. Тражио је име и презиме, затим обдукциони налаз, али му из Хага то нису доставили! Наравно… како ће му доставити налаз када је то лутка, иначе то би му морали доставити у процесу суђења. Дакле, на овом се снимку јасно види да је цео инцидент монтиран од стране муслимана, да би се неправедно оптужили Срби!

Исто тако, на снимку се види да су тезге празне, да нема робе, што опет јасно указује да је инцидент припреман од стране муслимана, јер наводно, по њима, када је пала граната са српских положаја, било је 400-500 људи на пијаци. Али ако је то тако, зашто су тезге празне, нема робе? Шта по празним тезгама раде толики људи, шта купују, јер то је пијаца, зар не?

Заиста све ово је монструозно, на шта су све водећа светка политичка класа и муслимани спремни да ураде, само да би се неправедно оптужили други, Срби…!

Караџићев тим је дошао до снимка који јасно указује да су муслимани режирали инцидент на Маркалама. Тај снимак би, да хоће, рецимо могла да користи и ова Тадићева властодржачка структура у одбрани националног интереса, да покрену поступак доказивања лажног оптуживања Срба, да су одговорни за инцидент на Маркалама, да пред хагом затраже званично преиспитивање целог тог случаја на основу кога је НАТО и бомбардовао Србе.

Шта мислите, да ли би Тадићева властодржачка структура то покренула?
Зашто Тадић не да иницијативу за то?
Зашто га то не преокупира као та опсесивна резолуција о Сребреници?

О Марклама је исто говорио и Лорд Овен, својевремено представник Уједињених Нација и међународни преговареач у БИХ. Он је у својој књизи:“Балканска глувоћа“, на страни 652 написао да је НАТО знао да је то била муслиманска бомба и да Срби нису одговорни за инцидент на Маркалама!

О томре говори бриљантни амерички интелектуалац Мајкл Паренти при крају следећег видео прилога:

Мајл Паренти раскринкава лажи да су Срби одговорни за масакр на Сарајевској пијаци Маркале !

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/

Наравно, нема шансе да Тадић или било ко из његовог тоталитарног режима покрене код међународне заједнице процес доказивања да Срби нису одговорни за Маркале, јер нису их светски моћници довели на власт да раде у корист своје нације, већ да разграђују и урушују Србију, да од ње направе амерички протекторат, да овај народ убију у појам, да му наметну комплекс кривице, да смо одговорни за сва зла овога света. И на крају су нас, на основу лажи да се у Сребреници десио геноцод, жигосали да смо геноцидан народ!

Све су обесмислили и обезвредили: живот, морал, етику, људскост, достојанство, све што су дотакли, сваку универзалну вредност!
Морамо се пробудити и покренути, јер Тадићев тоталитарни режим ће нас потпуно докрајчити, неће стати, јер немају милости за ништа…!

Још упечатљивији видео прилог, само гледајте и слушајте…

Маркале: Масакр на Маркалама муслимански злочин

Шта видимо, опет ону пластичну ногу, део неке лутке, која треба да послужи као део измасакрираног тела, и тезге без робе. Шта купује наводно маса људи на пијаци  на тезгама без робе?!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: