Наташа Кандић препоручује Европској Унији: Чланство Србије условити признањем независног Косова!


Сада ћете видети и чути како се директорка фонда за хуманитарно право, Наташа Кандић, коначно показује у правом светлу, јавно. Она је у оквиру конференције „РЖЛ„-а ( Регионални женски лоби за мир, безбедност и правду у Југоисточној Европи) под називом:“Сигурна будућност за наш регион“, која се одржала у Приштини 27. Октобра 2008, изразила и своје политичке, непоколебљиве и чврсте саветодавне ставове Европској Унији:

Србији треба поставити услов признавања независности Косова, за чланство у Европској Унији…!

Наравно, није ово никакво изненађење за оне који познају рад Наташе Кандић која заправо ради на психолошкој операцији својих налогодаваца, на психолошко-емотивном „убијању“ идентитета српског човека, културног, државотворног, историјског, његовог слободарског и самосвесног духа. То се лепо може видети по изјави коју је дала за „Глас Србије“.

Одмах се уочава да она самопроглашену и нелегално засновану државу Косово сматра као свршену ствар, као легалну државу, јер када су у питању медијски сатанизовани Срби и Србија, за њих више не важи међународно право које каже да националне мањине било које државе, па и Србије, немају право на отцепљење, тачка…!

Прво се од стране невидљиве руке новог светског поретка, али са њиховим видљивим марионетама и локалним издајицама, годинама ствара и медијски креира „реална ситуација“ и медијска слика, у којој су Срби претстављени као дивљаци и примитивци, „геноцидан народ“ који не заслужује да има државу, па стога је можеш под паролом и еуфемизмима „евроатланских интеграција“ … „уласка у ЕУ“… територијално черупати колико хоћеш, а Србија ће „стално улазити“ у ЕУ у којој никад неће ни ући. Чекаш воз који никада доћи неће. Чекаш тако у чекаоници, чекаш, стојиш, окрећеш се, гледаш на сат, јер шеф станице ти каже:“саће“, „стрпи се“, „још само мало“, „само што није“….

Теби је хладно, све хладеније, смрзаваш се, тресеш се, грозницу си добио и кад ти тако малаксалом падне расклимана глава на доле, ти приметиш да си у стварти го, очерупали те а ниси ни видео, стално гледаш негде у даљини и чекаш воз кога нема па нема, па ни Евриопске Уније. Добро, обећавали ти они, разни „утицајни државни фактори“, али тако то иде кад треба да те преведу жедног преко воде, а обећавали ти „море среће“ кад уђеш у воз који никада доћи неће.

Видите… ова наша хуманитарно сорошо-фондовисана Наташа алудира да се Србија непријатељски понаша према „суседу“ , у преводу према „легалној и признатој држави Независно Косово“. Алудира да Србија предузима „мере непријатељског карактера“ према том „уваженом суседу“, али не каже и конкрертизује које су те мере?

Наравно, у психолошкој операцији „убијања“ специфичног и оригиналног слободарски самосвесног српског идентитета, то се тако и ради, јер порука је упућена тој српској души, обичном човеку, србину, и чим пожелиш и кренеш да се тако годинама национално понижаван од стране светских моћника и посебно домаћих квислинга, усправиш и бориш за своје достојанство, за своје српске највиталније националне државотворне интересе, попут осталих нација, да се отето ти Косово и Метохија поново интегрише у државотворну територијалну целину Србије.. не! Стоп! То су „непријатељске намере према суседу“, „држави у твом окружењу“.

У свим осталим државама на свету, када би се одигравали слични дезинтеграциони процеси, овакве и сличне Наташе би одавно биле оптужене за велеиздају земље, али не и у Србији са квислиншким властодржцима и њиховом шибицарском „опозицијом“. Лепо су се заокружили и више не морају да прикривају своја права лица маском демократије.

Зато и ћуте за оно што се спрема да дође ускоро из Европске Уније, из Еврпског Парламента, јер ако се предложени нацрт резолуције Европског Парламента усвоји, и прихвати као резолуција, од Србије ће се тада тражити да заузме „прагматичан став“ према питањима интеграције Косова у разним међународним организацијама. Нешто више о томе можете да прочитате доле:

„Будућност Србије у ЕУ је везана за њен став према Косову“

На медијима нема ни речи о томе, властодржце то не забрињава, јер и они су „прагматични“ кад треба и да се ћути. А кад дође време, убеђиваће и народ да буде прагматичан, да се призна независност Косова, да би тако окрњени ушли у Европској Унији, а све из величанственог разлога, да тамо свим европљанима покажемо „наше вредности“, па кад они схвате да смо ми велесила, вратиће нам они сами Косово.

Како се Наташа понаша

Сви беже од Наташе

8 реаговања to “Наташа Кандић препоручује Европској Унији: Чланство Србије условити признањем независног Косова!”

 1. sreda Says:

  Pozdrav Nebojsa! Za sve sto je uradila srpskom rodu, ako joj BOG oprosti ja ne, oprosti boze.

 2. qwe Says:

  eu je ionako propali projekt

  • Небојша Says:

   Да, то су будалаштине. Ми присуствујемо тренутном распадаеу ЕУ. Ево, Грчка, с којом Србија не може по економској ситуацији ни у мислима да се упореди, грца у дуговима и у дебелој је кризи. Презадужени су и више него ми. Криза је захватила и остале земље, Шпанију… али по евроунијатима, опљачкану Србију чека рај када за 5-6 година уђемо у Еу?! Ни они више не верују у то, и права је срамота пропагирати такву маглу.

   Пирамидални систем владања у ЕУ је такав да неизоствано шири кризу међу масама обичног света и радника, искоришћава их, а сву добит „усисавају“ виши слојеви. Чак и да се нико не буни са нижих слојева, тај паразитски систем има свој крај, јер свака рупа има своје дно, и пирамида почиње да се руши. То се управо сада дешава са ЕУ.

 3. jovan Says:

  Nebojša,

  Apsolutno se slažem sa tobom..Kao prvo Nataša Kandić je sebi dala za pravo da bude i savetnik iz oblasti ekonomije,i prava,i istorije..žao mi je što to neko sluša..Imam mišljenje da je ona majka Srbije pa nas svemu lepome savetuje..dobro bi bilo da sebe posavetuje da se mane ćoravog posla…Narod savršeno vidi kako se urušava poredak EU i ostalih zapadnih sila..Španija dosta veliki problem ima kao i Italija i dosta zemalja EU…Osim Grčke koja je došla pred sam raspad…EU kao tvorevina čija je uloga da postane balans nakon urušavanja članica Varšavskog pakta više nema potrebe da postoji nakon ponovnog jačanja Rusije…Eu kao tvorevina Ekonomskog zatvorenog ekonomsko poredka može da postoji ali i to je pitanje vremena jer očigledno i tu gubi svoju dominaciju koju joj polako ai sigurno preuzima Kina i Rusija…

  Jednom rečju Nataša Kandić može imati svoje lično mišljenje kao i ja ali pitanje je ko je od nas u pravu i čije su činjenice jače…Ako Švajcarska i Engleska i neke još zemlje nisu uzele Eu kao valutu postavlja se pitanje zašto nisu ako je Evro kao valuta toliko dobar..

 4. jovan Says:

  Nataša Takođe vrlo dobro zna da je problem Kosova oduvek bio problem kroz više vekova unazad i da rešenja za njega nikada nisu bila realna nego ublžavajuća i utišavajuća…što znači da Kosovo kao važan strateški deo Srbije i bivše SFRJ oduvek ima ulogu destabilizacije ovog dela evrope,naravno pod kontrolom uvek zemalja zapada osim u slučaju pre više stotina godina i hiljada godina kada su vojske Turske imperije,Makednoske isl..morale da se otvore prema zapadu preuzimajući kontrolu nad ovim prostorima…

  Sve u svemu..Kosovo je trenutno strateški interes zapada i to vrlo značajan te je opravdana izjava Nataše Kandić potparola zapadnih moćnika da bi Kosovo trebalo odvojiti i uzeti Srbiji ingerenciju nad njim kako nebi došlo do poremećaja planova zapada da se na Kosovu uspostavi kontrolna tačka nad većim delom Evrope i Velikog dela Azije…

  • Небојша Says:

   Да, Јоване, Наташа је потпарол западних сила, но нажалост није она једини потпарол западних сила из редова српског народа, има их више, а свима њима је заједничко једно:

   „Имају погрешно седиште“

   Столица им је можда лепа и удобна, али је на погрешном месту постављена. Но кад се заклима врх, прво се руши дно.

   Иначе, осим Енглеске, Швајцарске итд… које се нису одрекле своје валуте, поставља се питања зашто и земља са највећим стандардом у Европи, Норвешка, још није постала члан Европске Уније. Наравно, знају они која се игра игра, ова:

   Истина о Европској унији 1/6

   Или овде може да се гледа цео прилог одједном.

 5. Марко Says:

  Рођена је крајем 1946. године негде на релацији Крагујевац-Топола. Отац Радослав. Мајка Вера. После средње школе, провела 1966. годину на студијима у Великој Британији (тако је почело!), да би се потом вратила и уписала социологију на Филозофском факултету у Београду. Учесник је студентских демонстрација 1968. У то време упознаје Лазара Стојановића, творца „Пластичног исуса“ и из те везе рађа сина Стефана. Седамдесетих добија посао у Општини Палилула. Средином 1990. одлази у Центар за антиратну акцију, на место техничког секретара, али га убрзо напушта због сукоба са Весном Пешић. Крајем 1992. године, односно почетком 1993., са групом истомишљеника, адвокатом Срђом Поповићем (касније потписником захтева за бомбардовање Београда), Владаном Василијевићем, Соњом Лихт, Иваном Јанковићем и Дејаном Јанчом, оснива Фонд за хуманитарно право.

  На позив Џерија Лабера, извршног директора Хелсинки воча, годину дана касније одлази у Њујорк (тако се „делатност“ усавршава!). После сусрета и разговора са челним људима Хашког трибунала Габријелом Мекдоналдом, Луиз Арбур, Грахамом Блуитом и Ричардом Голдстоном, антисрпска делатност јој постаје занимање и животни позив. Сфера интересовања Фонда за хуманитарно право почиње полако да се усмерава на тзв. српске злочине над муслиманима у БиХ, повреде и угрожавање права муслиманске и хрватске мањине у СРЈ. На тај начин ова организација добија улогу „истражитеља“ за потребе Трибунала. Од друге половине деведесетих Фонд се све више ставља у службу шиптарских терориста и сепаратиста, штитећи њихова „људска права“ у „праведној борби против српских угњетача“ и јавно се залажући за њихово право на отцепљење и стварање „независне државе“.

  Током НАТО бомбардовања, Кандићка је често путовала на релацији Београд-Космет-Црна Гора, помажући шиптарским терористима да побегну преко границе.

  Никада није осудила НАТО бомбардовање, нити је говорила о агресији, већ о „интервенцији“.

  Преузето: Српске новине Огледало, 06.07.2005. год.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: