Скупштинско огледало: Странке највеће зло, ускоро ће нас прогласити нацистима!


Већ дуже време говорим да су странке наше највеће зло, све странке, и позиционе и тобоже опозиционе, а најбољи пример за то је управо Скупштинска седница када се доносила декларација о Сребреници. Ту сте имали савршено огледало да се види како вас олако газе ти странчари, и једи и други, и ови и они, вас који сте можда и 20 година у СПС-у. Прегазилу су ладно без трзаја и вас, и Слободана Милошевића, и све оно што су „верно“ заступали за време режима СПС-а. У то време су причали потпуно другу причу о Сребреници, да је све то исконструисана медијска лаж око Сребренице, да се тамо није десио геноцид. А сада под патронатом Ивице Даћића, кога су звали „Мали Слоба“, та иста странка има другачији, издајнички однос према Србији и својој партији, ево шта каже њихов експонент Бранко Ружић образлажућу глас СПС-а са резолуцију о Сребреници:

Бранко Ружић:

“Они који покушавају да представе ову Деклрацију таквом да је она нихилистичка, да се Србија није променила сматрам да греше. Србија се у многоме променила због подизања нивоа свести о томе шта се дешавало на просторима бивше СФРЈ.”

Линк ка тексту
Бранко Ружић (СПС):

„Доношење декларације је цивилизацијски искорак политички одговорних људи који се залажу за свеобухватну политичку осуду злочина који се десио у Сребреници“.

Линк ка тексту
Продаће нас бре у сваком моменту…!

А сво лицемерје највеће властодржачке диктаторске странке и коалиције која је поднела текст декларације о Сребреници је тај, да кад им неки радикал ( и они су исте цвећке попут СПС-а, права су опозициона фарса) потури под нос чињеницу да је број лешева у сребреници знатно мањи, Нада Колунџија шеф посланичке групе за европску Србију (ЗЕС) се позива на деведесете и режим Слободана Милошевића као „највећу погубност“ који је злочине чинио у наше име. А да сада у тој властодржачкој коалицији немају тај СПС, то „зло“ против којег су се „борили“, не би ни могли да имају 126 гласа за резолуцију, да је изгласају!

Нада Колунџија:

“Ако допустите само да парафразирам Голду Меир, која је рекла – опростићемо им оно што су нама радили, али ми овде не треба да опростимо онима који су то радили кријући се иза нашег националног имена.”

Линк ка тексту

Продали су и вас из ДС-а који сте се борили против режима Слободана Милошевића, јер сада користе исту ту режимску странку, и симболички Слободана Милошевића, да нас прогласе геноцидним?!

Сада су то „добри момци“ кад треба извршити духовни геноцид над српским народом, јер без подршке СПС-а то не би могли да ураде!
То је један такав морални пад, врхунац неморала…!

Затим… Чанак је тражио денацификацију, отклон и ограду од режима Слободана Милошевића, а да нема експонента тог режима у владајућој коалицију његов глас за резолуцију о Сребреници не би вредео ништа, нула.

Да подсетим оне који незнају шта значи денацификација и смисао Чанковог предлога… то значи да ће се денацификацијом режим Слободана Милошевића приказати као нацистички, попут Хитлеровског. Срби ће бити нацисти н21-ог века и упоређивати тај режим, ма шта ко мислио о њему, да је хитлеровски је злочин над истином и врхунски цинизам, лицемерје! Људи који су тако морално пали, дају ту паралелу, узимају себи за право да моралишу о злочинима и „моралним вредностима“ признања српске кривице за злочине непостојећег геноцида!

Сви ћемо бити проглашени нацистима од стране шибицара , и ми и наша будућа покољења…!
Ненад Чанак (ЛСВ):

Тврди да је потребна денацификација и лустрација у Србији због чега је Слободан Самарџић позвао председницу парламента да заштити државу и народ од вређања.

Линк ка тексту
Објашњење речи денацификација.
денацификација (фр. de, лат- natio народ, facere радити),

„настојање и рад победничких савезничких сила, по свршетку другог светског рата, да у Немачкој потре све трагаве Хитлерове антидемократске и нехумане националсоцијалистичке владавине“.

Ако хитно не рерагујемо, путем удружене акције свих патриотских организација, индивидуалаца… да се организује народ на грађанске протесте, да се народ побуни, за једно месец-два сигурно ће то да ураде, озакониће денацификацију, а Срби и њихова будућа покољења биће нацисти! Ето шта нас чека, а можда то ураде и брже у неком поновном „хитном поступку“, или чекају да владари планете пажљиво одаберу датум за озакоњивање денацификације, или датум неког Православног празника, или датум који обележава хитлерову нацистичку армаду.

Време је за акцију…!

Народе… ишчлањуј се из странака, не излази више на никакве изборе, локалне, државне, ове, оне, јер обрни-окрени, бирамо исто зло, како за своју локалну самоуправу, тако за своју Србију, само под различитим страначким називима.

СТОП странкама…!

Светозаљр Радишић: Највећа лаж је везана за Сребреницу…!

2 реаговања to “Скупштинско огледало: Странке највеће зло, ускоро ће нас прогласити нацистима!”

  1. sredoja Says:

    Samo dva dana od usvajanja rezolucije,profesor medjunarodnog krivicnog prava iz utrehta Hert VAn Knops iznosi misljenje da bi porodice zrtava mogle tuziti srbiju za odstetu,to pravo im daje usvojena rezolucija u skupstini Srbije,samo je proslo dva dana…

    • Небојша Says:

      Да, они све то систематски раде и по временски утврђеном плану, и ту нема одступања, нема чекања да се Срби опасуље…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: