Скупштина невиђене срамоте, самопонижења и издаје Србије… али и видици пута прочишћења и указа ка Васкрсу!


Ово што су данас Србији учинили 127 посланика који су пали на невиђене гране људске нискости, прогласивши народ Србије геноцидним, што ће се тако тумачи од запада, је свесни и циљани духовни геноцид према сопственом народу, ма како нас они, третирајући нас ко ретарде, убеђивали да „скидају кривицу са народа“ признајући резолуцијом, у наше име, на државном нивоу, одговорност за непостојећи геноцид!

А нису нас ни питали за то….!
Нисмо им ни дали мандат за то…!

Знају они чињенице да није било геноцида у Сребреници, немојмо да се заваравамо да не знају. Први и основни злочин који су починили скупштински издајници над српским народом, је највећи злочин, злочин према истини! То су све изфрустриране интелектуалне личности које своје комплексе лече преко народа, народ им само служи ко терапија да на њему истресају своје интелектуалне ужасе ниподаштавајући суштину слободарског духа српског народа, да мокре по њему, да га понизе и да уживају у томе, то се лепо видело ко је гледао пренос!

Размишљао сам да ли да гледам пренос или не, знао сам да ћу да се нервирам ако гледам, но одлучио сам свесно да све то гледам и пратим само као сведок, да се ставим у улогу сведока који само будно прати, осећа и опажа оно што се дешава. Решио сам да прођем кроз то мучење не би ли до танчина сагледао колико су ти посланици владајуће коалицији пали ниско испод људског достојанства, ко још није пао до сада. Да зарад пролазне власти изврши злочин над истином, духовни геноцид над својим народом и морални масакр над српским идентитетним националним бићем!

То је било баш тако, кад су се пратиле дискусије од почетка па до краја, морални масакр и понижење над сваком људском вредношћу, вредношћу достијанства, истине, човечности, голих истинитих чињеница! Били су без милости, и на лицима им се видео тријумф самозадовољства за сво то понижавање Србије и српског народа. Чак су и цитирали разне велике филозофе представнике универзалне истине и моралних вредности, да тим универзалним високоморалним атрибутима и вредностима обавију пропагандну сребреничку лаж, представљајући је као неку планетарну истину, да се наводно боре за основне људске вредности, и да су тобоже они експоменти тога.

Која грозота…

Сви су се лепо нашнминкали, дотерали и изговорали унапред припремљене домаће задатке у виду патетично-моралних говора који подупиру сребреничку лаж представљајући је као „доказану истрину“ у коју не сме да се сумња, не би ли се тако што лепше и послушније показали у очима налогодавца за самопонижавање Србије.

Рекох… био сам потпуно миран у почетку, хтедох да се поставим као пажљиви и пасивни сведок, да будем неутралан, као да се не ради о мом српском народу, да чисто видим шта ће ми заиста излазити из психе и душе знајучи све откривене чињенице о сребреничком миту и лажима.

Одједном сам приметио да ми се рамена стежу све више и више, срце ми лупа брже, стомак се грчи, руке ми дрхте, усне подрхтавају, тело се тресе, и на крају сам почео да роним сузе и плачем ко мало дете, сливале су се саме од себе. За сваку емоцију знао сам чији је говор то произвео. Издвојићу два примера.

Не знам како се зове тај посланик, заборавио сам му име, али сам запамтио да је причао да је управо то, дељење и раздвајање жртве „права вредност“, да ако ми хоћемо да имамо „морално право“да тражимо правду за своје жртве, да се осуде злочинци над српским жртвама, ми претходно морамо да признамо злочин над муслиманима и тек кад на пиједестал жртви издвојимо муслиманске жртве као једине праве жртве, е тек онда ћемо имати право да тражимо правду за своје. То му је била јасне порука, све је уклопио у модел „добра и зла“ Великог Брата по коме су Срби већ унапред „злочиунци“. То им је „обавеза“ коју морају да испуне добровољно, и тек кад то ураде свесно, кад се самопонизе, е тек онда се може причати о њиховим жртвама и кажњавању злочинаца над њима. Ужас…!

Ни трепнуо није док је изговарао те монструозности, чак се човек уживео као да говори о најузвишенијим моралним вредностима. Наравно, то је било циљано, јер био је директан пренос седнице, требало је понизити српски народ и направити дубоки раскол у њему, у његовој души, понизити га.

Издвојио бих и говор Ненада Чанка, који се недвосмислено и отворено приказао у правом светлу, из чијег намрштеног погледа изашо сав нагомилани цинизам, бес и мржња док је подржавао ту исконструисану лаж да се у Сребреници десио геноцид. Чак човек даје предлог да се та лаж унесе у уџбенике као истина! Но, та мржња и бес ће уништити њега самог, већ је почео да се рони и копни. Чак и да се угура та монструозна лаж у уџбенике, то ће трајати привремено, али кад дође правдољубива власт то ће се избрисати, свет ће ионако кад тад под навалом доказа обелоданити истину о Сребреници, али ће се његово име трајно уписати на листи издаје Србије и истине о њој кад дође једна друга власт, то је сигурно.

Она Нада Колунџуја, кад год би неко од посланика реко чињеничне и аргументоване исказе о реалном броју сребреничких жртви којих ни случајно нема 8000, а изговорених од стране високих чиновника УН-а који су били на лицу мета у јулу 1995 у Сребреници… она се непрекидно позивала на осуду деведесетих година и идеји да су Срби желели да се национално окористе чинећи злочине према другој нацији, представљајући Србе као већ утврђене агресоре, а не да је то био братоубилачки рат који је испровоцирао запад у коме су се Срби само бранили.

Све у свему требамо бити свесни следећег, што је и пут ка нашем васкрсу као народа без обзира колико нас тек недаће чекају пре свега у додатној медијској сатанизацији да су Срби „геноцидан народ“, који нема право на будућност.

Циљ овог злочина према истини о Сребреници и понижења којег су нам као народу свесно нанели тих 127 посланика, је тај, да се издејствује највеће берзнађе,бол, патња и хаос у српској души, раскол и најгора подела међу Србима, где би подела на четнике и партизане била мачји кашаљ. Једни Срби, они мањински, били би „про евро-цивилизирани… узвишени“, а већина нас обичнх би за њих били стока, „биолошки отпад“ који они треба да „култивишу и цивилизурају“ уводећи нас у „рај“ Еврпске Уније.

То не смемо да дозволимо, да виде на нашим лицима, у текстовима по сајтовима, без обзира на бол који нам наносе, јер то они и желе! Да нас ухвати потпуно безнађе, апатија и равнодучност према нашој нацији. Али то неће проћи!!

Нека свако нађе за себе начин да се емотивно прочисти у својој катарзи, да не западне у апатију, и тако ћемо сви показати борбани нови дух ка препороду! Не излазите на никакве изборе више, локалне, републичке, било које… покажите тако ваше легитимно право да изразите свој протест, јер упропастише све што су дотакли! Та шанса се не сме пропустити, ако већ овај режим не падне пре тога. Осим тога, ове „опозиционаре“ који су како-тако износили у Скупштини истините чињенице око Сребренице, све „опозиционе“ странке у начелу… избришите потпуно из свести! Наравно, властодржачке шибицаре да не спомињем! Та „опзиција“ је знала да ће све ово око резолуције о Сребреници да се деси, ово разапињање Србије и нас Срба на стуб понижења! Требали су да се удруже и изведу народ на улицу, на грађанске протесте! И сада не би имали ово што сад имамо, ово понижавање! Лако је бити на речима опозиционар, то свако може, али на делима и акцијама организовања народа на протест и бунт, показују се прави опозициони родољуби!

Препород народа !

Већ оформљеним патриотским организацијама би препоручио да се престроје, и да што пре почну да раде на организовању свеопштег бунта народа, јер следеће  што ће нам напаковати властодршци је имиџ нациста! Треба да се  прави стратергија у том суштинско важном правцу за промене, јер информисање добро функционише и порeд медијског мрака. Треба се повезивати, координирати рад, уводити и организовати нове људе, држатри трибине по градовима и непрекидно одржавати међу људима здраворазумско и логично размишљање, контра овим мас електонским медијима који само заглупљују људе сводећи их на зомбиране полуидиоте са којима је лако и једноставно манипулисати.

Можда једна од најбитнијих ствари за наше патриотске организације је повезати се са Русијом. Затим повезивати свој рад са дијаспоропм у пружање финансијске подршке, а њима бих саветовао да прекину сваку сарадњу и помагање било позицији, било „опозиције“, јер то су паре бачене у бунар.

Затим, у оквиру наших патриотских покрета треба наћи неки вид сарадње са значајним страним и угледним инителектуалцима, антиглобалистима, борацима за истину, и универзалну, и сребреничку. Њихово знање и подршка нам је преко потребна, јер нам омогућују везе на западу, нова сазнања, међународни углед и подршку у кругу неисквареног интелектуалног слоја.

Не дај мо се, не предајмо се, јер у огледалу ове Скупштинске срамоте и понижења, тачно смо видели ко је ко! Превазиђите бол овог понижавања, прочистите се, доћи ће тако нова зора у вашој души! Не дозволимо свађе, расколе и братоубилачки рат, јер то је оно што монструми који воде овај свет желе.

Присаберимо се, обновимо се, и кренимо пут Васкрса, ово је право време за то…!

7 реаговања to “Скупштина невиђене срамоте, самопонижења и издаје Србије… али и видици пута прочишћења и указа ка Васкрсу!”

 1. Биљана Says:

  Svaka čast, Nebojša. Potpuno ste u pravu. Dosta je bilo.
  Ja stvarno nemam živaca za gledanje te monstruozne bande.

  A šta su rekli: Da mi prvo priznamo naše zločine. A šta bi sa Jasenovcem koji je postao mesto za odmor i igralište za malu decu. Pa smo još bili i agresori i hteli sve da proteramo iz Jugoslavije pa da se mi raširimo. Jel da! Nije nego!
  Sramno je, da sramnije ne može biti. I NIKAD NIJE BILO GORE.

  Hajde, ljudi da se stvarno organizujemo i da na vreme odustanemo od ideje da će nas bilo pozicija bilo opzicija usrećiti. Neće. A ako taj trenutak dođe, pa neko normalan, nepotkupljen i bez čipa dođe na vlast taj će da poništi i ovu sramnu rezoluciju i prodaju zemlje i uništavanje naroda pa će u čitankama stajati imena Gaće, Tadić ( sa gaćama i bez gaća) Čeda, Čanak, Liht, Vučo, Borka , Biserko, Vekarić …kao imena najvećih i najsramnijih izdajnika naroda, države, morala, istine, časti. Eto to će u čitankama pisati.

 2. sredoja Says:

  potpuno se slazem NEBOJSA,gledao sam prenos do glasanja,taj dan se morala doneti rezolucija po svaku cenu i donela se,izbirao se dan,koliko god se pravdali ovi iz vlasti da nije po necijem nalogu,videlo se po zurbi,ono (…) od canka je islo i dalje,predlazuci denacifikaciju,i tu nemoc koju smo osecali gledajuci te tirade,i pored sve istine dokazane i ne dokazane,i svih upozorenja domacih, i stranih intelektualaca da se nezuri sa deklaracijom,ona je donesena,mladic, je spreman za isporuku,sever kosova za integraciju,republika srpska za dezintegraciju,a nasa jadna i nemocna opoziicija umesto da narod dovede ispred skupstine,barem proba da odlozi ona sedne u klupe,i dobija packe od nade canka micunovica…sad pomozi boze,srbi iz dijaspore cepaju pasose revoltirani,odricu se srpstva

 3. Војкан Јоцић Says:

  Занимљиво је да су светске-белосветске новинске агенције дале коментаре суштински пре гласања.

 4. Milan KOKI Says:

  Ovo je opsta sramota za Srbiju i za srpski narod, ali ako, sve dok ovo budemo trpeli, je*ace nas!!!!!!! Nedozvolimo vise ovaj zulum!!!!!!!

 5. Снимак Says:

  Ево нпр. шта је народу причано уочи председничке „утрке“, 2008 год.:

  http://hotfile.com/dl/35895244/1a66116/.__2008_-_28-12-2007.mp4.html

 6. Снимак Says:

  Ова порука је чисто приватна јер незнам из којих разлога ми не објависте мој одговор Биљани. Није фер од вас.

  • Небојша Says:

   Снимак,

   Ја сам од петка у Београду, а све сам радим, намам замену, тако да нема ко до мене да пропушта коментаре. Сад то радим опет ја, са компјутера пријатеља. Такло да је све фер, и не треба одмах, на прву лопту, нападати. Враћам се за Бор у недељу у поноћ


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: