Резолуција о Сребреници у Скупштини Србије на помолу до краја марта?


После дужег времена злослутне ћутње о томе када ће, и да ли ће се донети некаква резолуција о Сребреници у Народној Скупштини Србире, нешто се ипак опипљиво чуло на Дневнику 2 РТС-а од 19.03.2010-те:

Вест око доношења резолуцији

Линк ка РТС дневнику са њиховог сјта. Вест је објављена на самом почертку, око друге, треће минуте.

Транскрипт вести:

„Још нема коначног текста резолуције о Сребреници. Председница Скупштине, Славица Ђукић Дејановић, очекује да ће тај документ бити усвојен у марту. Како сазнајемо, декларација констатује пресуду Међународног Суда Правде, али не помиње реч геноцид“.

Цела ова ствар око ове резолуције властодржаца одвија се полутајно и у некој злослутној тишини, не објављују текст резолуције који би се дао у Скупштини на дебату и усвајање, јер вероватно то што се тамо договарају иза кулиса, око текста, није повољно за Србију, за све њене грађане и Српски народ ма где био, у Србији, Републици Српској, свуда…!

И сама ова вест да се у тексту констатује пресуда Међународног Суда у Хагу (МСХ), али се не помиње реч „геноцид“, говори нам да се спрема нешто лоше по српски народ! Нико од грађана није баш тако глуп, као што шибицари мисле, да не схвати да иако се избегне реч: „геноцид“, да то не значи да таква донешена резолуција неће значити и имплицитно (прећутно) признавање Србије и њених грађана као одговорност за злочине у Сребреници, јер и у самој вести се каже да текст констатује пресуду МСХ, а сви ми знамо да они констатују да се тамо и десио геноцид. Све ће то послужити нашим непријатељима у тзв. „Међународној заједници“ да прогласе да је Србија признала одговорност за геноцид, и тиме ће трајно урезати српском народу печат геноцидности који ће у потпуности уништити српски народ, његов колективни идентитетни дух и слободарску самосвест! Цела наша слободарска историја биће избрисана из уџбеника… и будуће генерације на Балкану, Европи и свету, за једно 20-так година „медијског прања мозга“ знаће само једно о нама Србима, највећу лаж 21-ог века:

„Срби су геноцидан народ“

Но кажем… народ памти и сви ти страначки шибицари треба да знају једно, и позиција, и „опозиција“ и њихове помешане коалиције, том резолуцијом пишу на неки начин пресуду себи, јер и њихово катастрофално владање Србијом кад тад ће престати, урушиће се само од себе без обзира на апатију народа. Хтео не хтео, због немаштине, због психолошке кризе, народ ће пробити на масу, доћи ће до промена, доћи ће прави људи да владају Србијом, права и некорумпирана елита, тако да ће и сва та лидерска имена свих странака, који би евентуално „аминовали“ ту погубну резолуцију, бити уписани у историји српског народа као најгори издајници, јер су прогласили српски народ да је геноцидан, на непостојећем геноциду кога није ни било! Знају то и они, као што то зна и више од пола света да се у Сребреници није десио геноцид! А кад „чувари сребреничке лажи“ у кругу светских моћника пукну, а и то ће се десити, јер свему дође крај, тада ће се и у светским медијима обзнанити права истина, а у Србији ће бити покренути одређени кривични судски процеси.

Узгред буди речено… не знам како шибицари „опозиције“ и позиције планирају било које будуће изборе, да им „геноцидни народ“ излази на те изборе и поново их бира, без обзира на сву страначку „машинерију“ са којом мисле да ће то успети?

Но добро, хајде да видимо шта ће урадити шибицари…

П.С. Међународни Суд у Хагу није донео никакву пресуду да ли се у Сребреници десио геноцид, или не, о томе није одлучивано, већ је само усвојена већ исконструисана одлука нелегитимног хашког трибунала да се у Сребреници десио геноцид. Чисто да се и то зна…

7 реаговања to “Резолуција о Сребреници у Скупштини Србије на помолу до краја марта?”

 1. Peđa Says:

  Једноме се још надам. Представници народа у Парламенту Србије, како позиције тако и опозиције, бар већина, су породични људи и имају дјецу.
  Ваљда неће навучи проклетство на леђа свом подмлатку?
  А било каква резолуције је управо то – Проклетство за будуће генерације.

 2. Снежана Says:

  Небојша,

  читајући све ово о Сребреници, човек не може а да се не запита шта имају људи на власти у глави?
  У име мојих пријатеља из Смедерева морам да Вас замолим да нас путем мог мејла контактирате, нас има много овде и желимо да Вас упутимо у наш рад, зато што радимо исте ствари и мислимо исто, а време је да се сви повежемо и знамо и не дамо да наша Србија тоне у безнађе!Велики и братски поздрав из Смедерева!

  • Nebojša Says:

   Снежана,

   Људи са власти само реагују на инструкције светских моћника, брига њих за Србију, за истину, то је јасно и врапцима. Јавићу Вам се на мејл, баш ме интересује Ваш рад, и заиста је време да се повежемо!
   Један братски поздрав за Вас и све Смедеревце!

 3. Звонимир Says:

  Снежана
  Ако људи са власти,како каже Небојша само реагују на инструкције светских моћника ,онда је могући одговор на твоје питање да људи на власти у глави имају чип.Тешко је другачије схватити њихово понашање.
  Верујем да у нашој Србији има довољно људи сличних теби и Небојши који неће дати да наша Србија тоне у безнађе.
  Велики и братски поздрав из Београда

  • Nebojša Says:

   Да, Звонимире, има нас довољно и у Београду, и у Смедереву, Бору, Зајечару, Крагујевцу, Нишу, по целој Србији… и напросто морамо наћи неки модел побуне па нек почне Дача да нас хапси, ако хоће, или ће то његов коалициони партнер да затражи, јер ми смо већ у затворо са њима, заправо то је права робије, несагледива. Ако већ функцонишу помоћу чипа, морамо да му променимо програм.

   Поздрав.

 4. Снежана Says:

  Поздрав Звонимиру и Небојши!

  Ви сте Звонимире у праву! Наши политичари чим оду на запад промене тотално своју физиономију, имају вучији поглед и личе на људе који су на неким дрогама! Сигурно им уграђују чип а мени неки овде добронамерни људи кажу да сам параноична и да сам сувише гледала научнофантастичне фиолмове! Они су попут робота, више ништа на њих не може да утиче, зато их и не видим као обичне људе смртнике. То су креатуре! Они који су на то пристали то је њихово право и са тим немам ништа, али свуда причам да не узимају личне карте са чипом, чак сам и у нашем Муп-у негодовала што се људима не говори да имају избора да кажу чипу не и зашто треба да кажу не!
  Не мрзим те креатуре од пропалих политичара који зарад функције и рођене би продали, жалим их и знам да ће све ово морати да прође. Само желим да се сви одједном пробуде а не да се спорадично буде појединци, јер времена немамо на претек!
  Ипак, има нас доста који знамо истину и причамо је другим људима. Ко може да ми оспори слободу говора? А тек када сви проговоре?
  Поздрављам Вас Звонимире и наравно Вас Небојша и нека Вас прати Божја милост! Велики поздрав!

  • Небојша Says:

   Снежана,

   То су квислинзи који су учинили највећи злочин у историоји човечанства, духовни геноцид над својим народом какав нико пре њих није урадио свом народу. То су људи без душе, само такви „људи“ могу то да ураде свом народу… са леденом мирноћом лажова који су свесни да кад лажу, лажу, и то раде попут добрар дан. Уопште их не тангира што 90% људи зна да они лажу, знају то и они да ми знамо, али без обзира на то, апсолутно издали би све, па и саме себе, само да још 5 минута буду на власти.

   Велики поздрав и за Вас Снежана и све смедеревце…!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: