Др Зоран Станковић, вештак судске медицине говори у Хагу: Уписан као страдалник у сребреничком меморијалном центру, а јавио се да је жив!


Пошаљите овај чланак пријатељима
………

Др. Зоран Станковић, генерал-мајор Војске Југославије у пензији , који је у Хашком процесу против Шешеља био ангажован од стране тужилаштва као вештак оптужбе за судску медицину, дошао је у прилици, када га је Шешељ испитивао, да говори о лажирању бројки „жртви геноцида“ у Сребреници. То је при крају снимнка, од 04:28 а пре тога чућете и о другим детаљима фалсификовања између броја ископаних лешева, и броја „жртви геноцида“. Све у свему, прави скандал од процеса око Сребренице и кредибилитета Хага као озбиљног суда! Фарса над фарсама и Планетарна срамота!!

Др Зоран Станковић, вештак судске медицине говори у Хагу: Уписан као страдалник у сребреничком меморијалном центру, а јавио се да је жив!

Преузми видео прилог путем овог упутства.

Др Зоран Станковић:

„Ми имамо случај, рецимо, да је име које је уписано у меморијалном центру који се налази поред Сребренице, уписано је име човека који је пре годину или пре пар година, две године, се јавио да је жив!! И тог тренутка… какав је кредибилитет тих и таквих информација! Ја сам на то стално указивао и био критикован како ја смањујем број муслиманских жртава?!! Не! Зна се шта је број, шта је пронађено, шта није пронађено! Зна се када се људи воде као пронађени, а када и под којим условима као нестали, када и под којим се условима проглашавају мртвим!“

Е господине Станковићу, разумем вас, није вам лако, ем сте као експерт Хашког тужилаштва у процесу против Шешеља, хашког суда који што се тиче „геноцида“ у Сребреници, и нестале особе третира као „жртве геноцида“, ем ненадано, сад као њихов заступник доказујете лажирање броја Сребреничких „жртви геноцида“. Годинама копају и никако да их ископају 8000, изгледа да требају да копају дубље. Свеопште лудило, фатаморгана! Али најтеже је ипак са нашим властодржачким страначким „експертима“ за „геноцид“ и утеривање жига геноцидности српском народу. Не можемо тек тако да се играмо са њима. Може тај „мртвак“ који је уписам на меморијалном центру и да попије кафу са њима, али он је за њих „жртва геноцида“, јер тако пише на меморијалном центру.

2 реаговања to “Др Зоран Станковић, вештак судске медицине говори у Хагу: Уписан као страдалник у сребреничком меморијалном центру, а јавио се да је жив!”

  1. sredoja Says:

    DVERI SRPSKE „Srdja Trifkovic o hapsenju Ejupa Ganica“

  2. Peđa Says:

    Е, али сад долазимо до оног што се с поспрдавањем крсти „Српска слога“. Тај живо-мртви несрећник је спреман да стане иза циља своје нације, зацрвењевши се или не, јер је, по њему, то за њих добробит. А ми…?


Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: