Злочин над истином: Пропагандне лажи о босанским Србима у БИХ рату, видео прилог!


У овом кратком, али изузетно снажном и упечатљивом преведеном документарном инсерту видећете како су муслимани водили прљав и неморални рат против Срба! Чак су свесно ризиковали болеснике Сарајевске болнице Кошево, јер су унели минобацач у болницу, брзо испалили гранату на српске положаје, и још брже побегли, само да би издејствовали српски одговор, да би се Срби медијски сатанизовали као генетски „прљави зли Срби“, јер ето… “ ти дивљаци“ гађају болницу. Ово се није могло десити без одобрења највишег муслиманског политичког врха, укључујући и Алију Изетбеговића, што нам све говори колико је ово са њихове стране био неморалан рат, где се ризикују и њихови цивили! То Срби никада не би урадили!

Рат у Босни – пропаганда лажи!

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
Преузми видео прилог путем овог упутства.

О свему овоме, да не би било забуне да то бунцају ти „геноцидни Срби“ говоре људи са запада коју су били на лицу места, попут лорда Овена и осталих.

Ви, босански муслимани знате све ово, али ћутите уместо да све то признате, јер таквом „истином“ се „муслимани-бошњаци-?“ не изграђује помирење, и још тврдите да је у Сребреници био геноцид, што је још гнуснија пропагандна лаж, највећа, Планетарна! О томе исконструисаном масакру говори баш ваш сународник, Сребренички муслиман Хакија Мехољић!

Треба да знате једно… Америка се распада, ЕУ такође, војни савез Руса и осталих у њему, све је јачи, ту су и Кинези који су сваким даном све већа и већа велесила, а Американцима сте као тзв. „муслимани“ само топовско месо, да би се додворили оригиналним и правим муслиманима, јер највише злочина чине баш њима, у Ираку, Авганистану…! И, сад, да их мало умире, да им се додворе, користе вас, да се формира нека исламска република у срцу Европе и тако удовоље оригиналним муслиманима, заправо њиховим малобројним екстремистима, али првом приликопм пустиће вас низ воду, мислим амери и њихови сателити…

Кад се успостави констелација моћи јачањем Русије, Кине и других савезничких земаља, ти будући амери ће вас пустити низ воду, као и Клинтона и Медлин Олдбрајт итд… који су те ваше лажи подржавали. Знају они да пропевају правом истином кад им то одговара, радили су већ то иха ха. Али биће касно, за вас. Тада ћете пасти у руке ватиканских Хрвата, који су само оруђе Ватика за ширење своје политике и интереса.

То све значи да истина, кад тад, увек побеђује!
Наратор документарца:

„Лорд Дејвид Овен дошао је у Босну и Херцеговину августа 1992. да би заменио лорда Карингтона као посредника Европске Заједнице. Он је дошао с репутацијопм жестоког критичара босанских Срба. Али, Овен је брзо схватио да муслиманске снаге често измишљају инциденте да би окренули светско јавно мњење против Срба. Медији су на пример, оптужили Србе за гранатирање болнице Кошево у Сарајеву.“

Говори лорд Овен:

„Посматрачи УН-а су видели групу војника у униформама муслиманске војске како уносе минобацач у болницу и испаљују гранату у правцу где су биле српске снаге. После тога су се јако брзо спаковали и отишли! Стигле су ТВ екипе и сместиле се у кругу болнице. Неколико минута касније, стигла је узвратна ватра са српских положаја и наравно, пала у близини болнице“.

Психолошки рат

Британски тв спикер преноси вести са терена:

„У босанској престоници Сарајеву је дан ужаса. Српске гранате су пале само некоико десетине метара далеко од зграде владе, где је британски министар иностраних послова био на преговорима.“

Наратор документарца:

„Али, гранате нису испалили Срби. Француски војници из састава УН-а и канадски наредник описују инциндент војном дописнику „ЊУСВИКА“ пуковнику Дејвиду Хакворту: Британски министар је био на састанку с председником Босне и чим се церемонија окончала, они су склоњени у бункер и чуле су се гранате. Један наредник је рекао: »Гледао сам муслимане како бацају гелере около док је председник био безбедан у бункеру, заједно са својом почасном гардом«. Рекао је да је цела ствар била намештена“.

Наратор документарца:

„Намештени инцидент се не би могао десити без учешћа Алије Изетбеговића!“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: