Резолуција Скупштине Србије о Сребреници – Бранко Радун и Драгомир Анђелковић


Недавно су на телевизији „Мост“ у емисији „О свему по мало“ од 28.01.2010. коју води господин Милорад Вукашиновић, били гости господин Бранко Радун и господин Драгомир Анђелковић. Тема емисије је била најављена резолуција Скупштине Србије о Сребреници, а било је нешто речи и о кампањи уласка у НАТО пакт коју спроводе ови наши властодршци. Ове две теме су повезане као сенка у геополитичкој империјалној стратегији светских моћника, а у Србији је спроводе њихови „верни и послушни следбеници“ без обзира што је то у супротности са највиталнијим интересима српског народа и њених грађана.

Резолуција Скупштине Србије о Сребреници – Бранко Радун и Драгомор Анђелковић

Линк ка видео прилогу на:http://www.viddler.com/
Преузми видео прилог путемовог упутства.

Укратко, гости су изнели неке најбитније детаље из којих се може и више него сагледати да је мит о 8000 жртви „геноцида“ само мит и пропагандна лаж, а један од тих детаља је и тврдња Филипа Корвина, који је као изасланик специјалног представника Генералног секретара УН био координатор УН-а за цивилна питања у БиХ, да је у Сребреници убијено 700 муслимана, а не 8372… како пропаганда каже. Португалски официр Карлос Мартинез Бранко, који је био један од највиших по чину од војних посматрача УН-а, говори да је укупно страдалих муслимана око 2000 и да су то претежно војници страдали током трогодишњих борби око Сребренице.
Бранко Радун истиче чињеницу да је Сребреница од стране муслимана напуштена, предали су је, дакле не ради се о томе да су Срби борбом освојили Сребреницу, само су ушли у њу, јер су је муслимани оставили небрањену, што битмо мења суштину догађаја. Сребреница је требала да им послужи за пропаганду лажи да је ту почињен некакав геноцид, да би издејствовали НАТО интервенцију против Срба

Просто је невероватан тај цинизам Тадића и његове структуре диктаторске власти, да потпуно игнорише толико много чињеница и доказа који долазе највише из страних кругова, из кругова високих чиновника Црвеног Крста, затим разних амбасада, па високих службеника УН-а. Сви они су били лично присутни у Сребреници, затим игноришу се врсни страни интелектуалци који су на бази исказа тих високих чиновника написали своје студије, да у Сребреници није било геноцида Срба над муслиманима, а сад бошњацима. И на крају крајева, Тадићу је испред очију и једино што хашки трибунал има званично изпроцесуирано и пресеђено, а то је да је злочине над муслиманима починио психички лабилан Хрват, Дражен Ердемовић. И зашто сад због тог Хрвата неко треба да нас прогласи да смо ми геноцидан народ, а никаквог геноцида није ни било! Он изгледа жели да потпуно разбије и уништи српски народ, а није искључена могућност изазивања грађанаког братоубилачког рата на овим просторима!

Резолуцијом о Сребреници забија се нож у леђа Републици Српској, она се препушта понижавајућој асимилацији у унитарној БИХ, поништавању Дејтонског споразума, тако да се тиме потпуно обезвређују и обесмишљују све жртве које су наша браћа преко Дрине дале не би ли ствоприли Републику Српску! Том резолуцијом се легитимише и одузимање Косова, бомбардовање НАТО пакта Српске Крајине у Хрватској, бомбардовање Срба у БИХ, бомбардовање Србије… прави злочинци ће опрати руке од својих злочина, јер наметнуће планетарну тезу да Срби као „геноцидан народ“ нити заслужују да имају државу, нити су је заслуживали икада.

Не чуди наш народ толико што страни фактор жели да нас невине прогласи геноцидним, већ што то са толико страсти и цинизма желе да ураде наши политичари странчари, разни „интелектуалци“, наводно под „морално-вредносном“ идејом да се скине анатема српског народа са одговорношћу за геноцид. Али то је подвала, заборављају да једино што је доказано доказано је да геноцида није било. Уосталом, третрирају нас ко ретарде, јер наводно када на државном нивоу признамо геноцид ограђујемо се тако од тзв. „правих злочинаца!“ А управо је супротно… геноцидност се тиме намеће народу! И тај печат геноцидности, ако донесу резолуцију, вероватно ће трајати једно хиљаду година и наша нација ће нестати.

Гости су говорили и о виктимизацији читавих нација, где су оне априори „жрве геноцида“ тако да се тим дискурсом српској страни жртве негирају, игноришу се, „јер како геноцидан народ може да има жртве“. Ако се та монструозна пропаганда спроведе, измениће се стварност, историја… јер једина нација на Балкану над којом је извршен геноцид, су Срби, од стране Хрватских усташа! Али ако ови наши квислиншки властодршци у наше име признају на непостојећем геноциду да смо ми „геноцидан народ“, то ће бити нејвећи злочин, ирационални злочин над злочинима, злочин Космичких размера, јер ће се лажно анатемисати народ који је био управо огромна жртва геноцида у 20-сетом веку, и тако ће се потпуно избрисати и уништити његова стварна слободарска самосвест и историја!

Било је речи и о инфатилизацији јавног мњења Србије… где се људи у строго контролисаној пропагандној машинерији своде на нивоу деце како тврде гости, но ја бих реко да нас овом резолуцијом што намеравају да спроведу, тетирају ко ретарде, да народ који је највише страдао у геноцидима у прошлом веку, прогласе геноцидним, и тако од жртве праве џелате. Та њихова пропаганда делује на људе, људи нису инфатилни сами по себи, али та их пропаганда инфатилизације јавног мњења просто паралише, излуди људе. Ствара се таква инфатилна слика, имиџ, јер колико год да путем даљинца народ тражи неки ТВ канал где ће неко нормалан да им прича нешто смислено, да заступа оно што они мисле, желе и виде, њихове интересе, интересе њихове државе, Србије… људи то не проналазе, јер свака ТВ станица личи једна на другу, стварајући полуидиоте од људи, само се другачије називају.

Што се тиче уласка у НАТО и ту нас властодршци третирају као ретарде, јер како схватити ту упорност у томе, да нас увуку у НАТо који нас је бомбардовао, отео Косово, уништио привреду бомбардовањем! Гости су у праву када тврде да што се тиче војних савеза НАТО има алтернативу, то је Русија која је са неким чланицама створила свој одбрамбени савез способан да парира фашистичко-милитаристичкој војној армади попут НАТО пакта.
Осим тога, ако уђемо у НАТО, изгубићемо Русе и Кинезе као пријатеље, јер НАТО је непријатељски настројен и према њима. Остаћемо потпуно сами на овоме свету, а Руси могу своје нуклеарне ракете да усмере ка Србији, јер ако будемо чланица њима непријатељског војногт савеза, чији ће војници да учествују у разним „мировним операцијама“, гледаће на нас као на потенцијалног непријатеља, без обзира на историјске братске везе. То грађани треба да имају на уму.
На крају да кажем и то да су се током емисије укључивали и гледаоци са својим питањима и коментарима. Интересантан је био коментар једног гледаоца који је причао о сличној емисији попут ове, на ТВ Јесењин, која је по њему била емитована пре једно 4-5 година. Емисију је водила Оливера Милетовић. У тој емисији гост је био др. Зоран Станковић, патолог који је ексхумирао муслимане у Сребреници. У току емисије јавила се једна гледатељка из Оџака, и рекла је да ће њена сестра која 40 година живи и ради у Америци, у Чикагу, донети телефонски именик у коме се налазе имена преко 5000 муслимана из Сребренице који су пресељени тамо од стране Американаца. После те емисје, каже гледалац који се јавио, укинута је ТВ Јесењин.

Стварно би било јако интересантно, како наводи гледалац, да се пронађе та жена и да се направи емисија са њом.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: