Апел српској јавности: Српске жртве нису мање важне!


Преносим један E-mail који је почео да кружи интернетом, који сам добио од пријатеља. Ради се о апелу Српских Двери поводом Резолуције о Сребреници којег у потпуности подржавам, казаћу и ја коју реч о томе, оне најбитније ствари, јер припреман обиман материјал о томе кога би требало да објавим за највише недељу дана.

………..

Апел Српских Двери:

http://www.dverisrpske.com/tekst/1750941

Поштовани пријатељи,

На иницијативу Српског сабора Двери, а поводом актуелне иницијативе Председника Тадића у вези са усвајањем Резолуције о Сребреници у Скупштини Србије, покренут је апел српској јавности против резолуције о Сребреници у Скупштини Србије, који је у једном дану потписало преко 70 угледних јавних личности из Србије, Републике Српске и Расејања, као и преко 50 српских патриотских организација из целог света.

Позивамо Вас да ову информацију проследите и другима, а сви они који желе да се као појединци или организације прикључе овом апелу довољно је да свој пристанак на стављање на заједничку листу потписника доставе на интернет адресу Српског сабора Двери infodveri@verat.net

У пропратном објашњењу потребно је навести име и презиме појединца или организације, своју стручну квалификацију и место боравка (тј. седиште организације).

Текст апела као и списак потписника можете погледати на нашем сајту:

– Апел српској јавности поводом тзв. Резолуције о Сребреници: СРПСКЕ ЖРТВЕ НИСУ МАЊЕ

-Резолуција о Сребреници НЕЋЕ ПРОЋИ: Највећа акција српског невладиног сектора на свету до данас

– 70 угледних личности из читавог света против Резолуције о Сребреници

Редакцијa
……………
Ако Скупштина Србије донесе резолуцију о Сребреници биће то наше колективно самоубиство! Јер као нација која је кроз своју читаву слободарску историју крварила и била геноцидирана, ми ћемо се том резолуцијом само-декларисати kao геноцидан народ, на тим изфабрикованим лажима о непостојећем геноциду у Сребреници, а Републици Српској и нашим будућим покољењима забићемо нож у леђа без икакве перспективе да бранимо своје интересе! Сада се јасно види од доласка ДОС-а на власти, да су заједно, заједно са овом проданом „опозицијом“ гробари Српског народа, а ова резолуција о Сребреници је задњи „ексер“ којег треба да закуцају у „мртвачки сандук“ којег нам припремају! Не дозволимо то, неће нам опростити ни жртве које су за слободу лиле крв кроз целу нашу историју, ни будућа поколења!

Зашто то причам…?

Тзв. опозиција је ту да нас преведе „жедне преко воде“, јер ето, тобоже инсистира о тој другој резолуцији у којој ће се поменути Српске жртве. Наравно да ми тртеба да правимо резолуције о својим жтвама геноцида из рата у Босни, преко 3000 именом и презименом, али не само на конту грађанског рата у бившој СФРЈ, већ кроз целу нашу мученичку историју! Брига овај свет под терором Америке за Српске жртве, зато нико неће ни обратити пажњу на ту другу резолуцију, јер да им је до осуде злочина над Србима, из Хашког суда не би био пуштен доказани злочинац над Србима, шиптар Харадинај и кољач Срба Насер Орић!! Кликните на слику Српске жртве Костадинке Грчић испод натписа на енглеском да видите страни сајт где се помињу српске жртве:

The body of Bosnian Serb civilian Kostadinka Grcic, executed by Bosnian Muslim forces by stabbing her in the chest.

ztva

Ако је резолуција о Сребеници показивање саосећања са тућим жртвама на државном нивоу, где ти је Тадићу за ових 9 година ДОС тираније исто таква резолуција на државном нивоу за наше жртве!! Да појасним, мислим на Србе Тадићу. Да покажемо и себи и целом свету да саосећамо са својим жртвама ( аустроугарска зверства, па Јасеновац, па из хрватске олује, па око Сребренице !) нема ту алузије што се константно намеће годинама са свим  нашим mnogobrojnim жртвама геноцида:

„па то се подразумева, да ми саосећамо са својим жртвама кроз историју… шта ће нам резолуција“

,јер тако све те „демократе“ и „борци за људска права“ показују на државном и националном нивоу да су им жртве сопственог народа други…!!
Зашто ми не покрећемо тужбу против Хрватске за Јасеновац!
Злочини геноцида не застаревају! Није важно што то свет можда неће да изпроцесуира у овом неповољном тенутку за нас, кад нас тако одвратно сатанизују, битно је да ми покажемо самопоштовање према самима себи и према нашим жртвама, а не да их заборављајући, по други пут вршимо геноцид над њима…!

Колико је светкој „демократији“ до српских жртава најбоље се може видети у речима известиоца Европског Парламента за Србију, Јелка Кацина:

Кацин: Ма какве Српске жртве !

„Известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин поздравио је Тадићеву најаву да ће српска скупштина усвојити резолуцију о Сребреници, али је оценио да би усвајање друге резолуције о осуди свих злочина релативизовало осуду злочина у Сребреници.“

Тадићу..!

У тих 13 масовних гробница у Сребреници муслимани су до марта 2007-ме открили нешто мање одо 2500 лешева ( где су бре тих 8000 „жртви геноцида“!!), од којих је за око 1000 утврђено да су погинули у размени ватре са Српским снагама, а има и доста оних који су умрли пре уласка Српске војске у „заштићену зону“ Сребреница, чак и пре рата у Босни. Постоје извештаји о томе, студије, књиге, али овде је забрањено причати о томе!

Зашто Тадићу !

Зашто се не направи нека емисија где би се причало о томе, да се дозволи нашим истраживачима да раскринкају ту лаж, и на основу својих истраживања, и на бази иностране документације! Да докажу да је „монструозан злочин“ који помињеш измишљен, изфабрикован са намером да се Србима утера кривица да су злочинци и геноцидан народ.

Заиста је монструозно све ово што нам се припрема, овом напаћеном народу од ове наше однарођене власти под плаштом „моралног искорака“, док је истовремено Месић баш крупним корацима „морално“ искорачио амнестирајући злочинца над Србима и ратнохушачки запретио Србима у Републици Српској!
Све је ово завршни специјални рат да се Српски народ уништи, да сами себи ставимо омчу око врата уз помоћу ових сво-страначких гробара, јер док Месић саосећа са злочинцем над Србима и амнестира га, ми на измишеном геноциду сами себе закопавамо и бришемо из историје!?

Где су сад оне бабе нарикаче „говора мржње“ из НВО организација за људска права, где једино Срби немају никаква права, већ им у свом нападу беснила желе да утерају кривицу и комплекс злочиначког народа? Зар Месићев потез амнестије злочинца над Србима није говор мржње, бабе нарикаче!

Зашто сада не бесните на ТВ екранима…!
Не…! Ова резолуција не сме да се деси, никако…!

Зато… подржимо свом снагом апел Српских Двери тако што ћемо дати свој пристанак на заједничку листу потписника њиховог и нашег свенародног и свесрпског апела! Урадимо то на интернет адреси Српског сабора Двери infodveri@verat.net и покажимо овим страначким мафијашима да иако смо нажалост још под њиховом окупацијом, да смо јачи од њих!!

Једно реаговање to “Апел српској јавности: Српске жртве нису мање важне!”

  1. sredoja Says:

    dosli smo izgleda do samog dna, ko nas vodi i dobro nam je.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: